Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Zevenbergen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0168 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Mieren bestrijden in Zevenbergen

Overlast van mieren? Thuis of op je werk? Geen zorgen. Of je nu een mierennest in je tuin, tussen de bestrating of in een kruipruimte hebt, wij kunnen het bestrijden. Onze professionele mierenbestrijder uit Zevenbergen helpt je binnen 24 uur van de mieren af. Wij bestrijden al jaren mierennesten in heel Zevenbergen en omgeving, dus ook in Klundert, Fijnaart en Heijningen. Voor een vast, laag tarief. Omdat we lokaal werken, rekenen we geen spoedtoeslag of voorrijkosten. 24/7 zijn wij te bereiken voor ieder ongedierteprobleem. Neem direct contact met ons op of laat ons jou bereiken door hiernaast je gegevens achter te laten.

Hoe voorkom ik mieren?

Zoete etenswaren werken als een magneet op mieren. Ieder stad of dorp ontkomt dus ook niet aan mieren. Mieren zijn op zoek naar eten om hun mierennest te voeden. Onderweg laten ze een geurspoor achter, zodat andere mieren ook weten waar het eten te vinden is. Zorg er daarom voor dat alle naden en kieren zijn gedicht. Sluit daarnaast je etenswaren af en berg deze goed op. Wacht niet te lang met het aanpakken van de mieren. Voor je het weet heb je last van een mierenplaag.

Waar vind je een mierennest?

Het is niet eenvoudig om een mierennest te traceren. Kijk goed rond je woning of bedrijf of je hoopjes zand ziet liggen en waar de mieren af en aan lopen. De mieren bouwen vaak nesten onder je bestrating. Neem de tijd en hinder ze niet, dan blijven ze hun vertrouwde routes lopen. Lopen de mieren via de buitenmuur van je woning of bedrijf naar boven? Dan wordt er vaak een nest in de spouwmuur gebouwd. Ons advies: schakel direct een ervaren ongediertebestrijder in, voordat een mierenplaag ontstaat.

Kan ik mieren zelf bestrijden?

Een mierenplaag dien je zo snel mogelijk te bestrijden, voordat er echte problemen komen. Of je dat zelf ook kan? Er zijn bestrijdingsmiddelen voor particulieren beschikbaar. Het nadeel van deze middelen is dat deze alleen in een vroeg stadium werken. Op het moment dat je dus een mierenplaag hebt, is het middel niet effectief genoeg. Ook het gebruik van de welbekende mierenlokdoosjes is geen aanrader. Waarom niet? Ze lokken juist de mieren. Daarom adviseren wij om direct contact op te nemen met onze vakkundige bestrijders.

Professionele mierenbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Woon je in Zevenbergen, Klundert, Fijnaart, Heijningen of ergens anders in de omgeving van Zevenbergen en heb je last van mieren? Neem dan vandaag nog contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Zevenbergen. Wij bestrijden sinds jaar en dag mieren en weten binnen no-time het nest te vinden en te bestrijden. En dat binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Spoed- en voorrijkosten doen wij niet aan, omdat we altijd in de buurt zijn. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw mierenprobleem kun je ons 24/7 bereiken.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zevenbergen, Drimmelen, Fijnaart, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Willemstad, Zevenbergschen Hoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9094 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 10 minuten geleden
 • SSL beveiligde website