Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Geo is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 079-7810123

Ongediertebestrijding Zoetermeer

Last van ongedierte
in Zoetermeer
2 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Geo en maak direct een afspraak.

Bel direct met Geo

Stuur een mail

Stuur een mail en Geo neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Geo belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Zoetermeer

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Zoetermeer Expert aan het woord

Mijn naam is Geo Hoogendoorn van Plaagdierbeheersing Zuidplas. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zoetermeer. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Geo Hoogendoorn
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Zoetermeer

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Geo en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Geo kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 079-7810123
Waar Geo werkt Werkgebied

Woon je in Zoetermeer of omgeving, dan staan Geo en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Zoetermeer?
 • Zoetermeer
 • Benthuizen
 • Gelderswoude
 • Moerkapelle
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zoetermeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Zoetermeer
Klanten over Plaagdierbeheersing Zuidplas 2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5

Ongedierte bestrijden in Zoetermeer

Het hebben van je eigen huis. Je eigen plekje met soms ook ongenode gasten; ongedierte. Je wil ze niet in je huis hebben, maar je ontkomt er bijna niet aan. Bij ongedierte kun je denken aan muizen, ratten, muggen, kakkerlakken, vlooien, wespen, houtworm, bedwantsen, et cetera. Wie ongedierte in huis heeft, wil hier vaak vanaf. Echter gaat dit vaak niet gemakkelijk en moet er professionele hulp bij komen. In Zoetermeer zijn wij als ongediertebestrijders dagelijks actief om mensen weer in een schoon en fris huis te laten wonen. Wij hebben professionele bestrijdingsmiddelen en vakkundige kennis in huis om je zo goed mogelijk van jouw ongedierteprobleem af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zijn actief in Zoetermeer, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Zoetermeer. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten! Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer.

Welk soort ongedierte is er?

Soms zie je een beestje in huis waarvan je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat. Zo lijken de zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes allemaal op elkaar. Ze vallen ook onder dezelfde groep; de franjestaarten. Er zit echter een wezenlijk verschil tussen de beestjes. Ook is het soms niet duidelijk of je nu last hebt van muizen of ratten in je huis. Ben je niet zeker welk ongedierte in je huis zit? Neem dan contact op, wij inventariseren jouw ongedierteprobleem met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Zoetermeer.

Professionele ongediertebestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je toch ongedierte treft in je huis, schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in zodat je huis snel weer ongediertevrij is. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar, gedurende 7 dagen in de week. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Wanneer je in Zoetermeer of omgeving woont, zoals Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle komen wij direct bij je langs. Bel nu voor een afspraak of laat jouw gegevens achter, dan belt onze ongediertespecialist uit Zoetermeer jou direct terug. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Zoetermeer

Kruipende beestjes in huis; menig mens walgt hiervan. Laat staan dat deze insecten in je slaapkamer, sterker nog in je bed te vinden zijn. Zo is er de bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd. Al vele jaren zijn bedwantsen een grote plaag in de Verenigde Staten, waar ze ook wel bedbugs worden genoemd. De laatste jaren komen de insecten in Nederland steeds meer voor. Word jij ’s nachts gestoken en zit je ’s ochtends onder de rode bultjes? Grote kans dat je bedwantsen hebt! Laat de bedwantsen direct professioneel bestrijden door onze bedwantsenbestrijder uit Zoetermeer. Naast Zoetermeer staan wij ook in alle omliggende plaatsen, zoals Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met onderstaand nummer of laat je direct door ons terugbellen. Voor het bestrijden van bedwantsen hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Grootste oorzaken door last van bedwants als gevolg

Het is algemeen bekend dat de bedwants vaak door het reizen wordt meegenomen van de ene naar de andere plek. Denk bijvoorbeeld aan overnachtingen in hotels. Ze verstoppen zich daar tussen het meubilair en springen vervolgens jouw koffer in. Zo makkelijk heb je ze al meegenomen naar huis! Zorg er daarom voor dat je goed je spullen checkt voor je weer naar huis gaat.

Hoe ziet de bedwants eruit?

De bedwants is een klein insect dat bruin tot donkerrood van kleur is. Zijn kleur wordt roder wanneer hij net zijn bloedmaaltijd gehad heeft. De grootte van het insect is ongeveer 5 á 6 mm. Het zijn platte beestjes en daarom kunnen ze zich overal tussen en in verstoppen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Helemaal klaar met die jeukende bultjes, en durf je niet meer zorgeloos je bed in omdat je bang bent dat je weer gebeten wordt door bedwantsen? Dan is het hoog tijd dat je er wat aan laat doen! Onze professionele bestrijders staan binnen 24 uur voor jouw deur met een passende oplossing. Uiteraard zonder voorrijkosten. Je kunt ons elk moment van de dag bereiken en 7 dagen per week! Dus ook op zondag of in de vakanties. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de bedwantsen in jouw huis. Onze lokale bestrijders zijn dagelijks actief in Zoetermeer en omgeving, dus ook in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle staan wij binnen 24 uur voor je klaar om de bedwantsen snel en effectief te bestrijden.

Boktor bestrijden Zoetermeer

Heb jij boktor in je woning, schuur, vloer of meubel? Laat het aangetaste hout direct behandelen tegen boktor door onze professionele boktorbestrijder uit Zoetermeer. Voor een vaste, lage prijs is het hout voor jaren beschermd tegen de vernielzuchtige larven van de boktor. Binnen 24 uur komt onze boktorspecialist het probleem inspecteren en maakt direct een bestrijdingsplan op maat. Bel voor een afspraak met onze boktorbestrijders uit Zoetermeer, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont.

De boktor veroorzaakt veel schade!

Huisboktorren leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die uit deze eitjes komen boren zich een weg door het hout waarmee ze veel schade aanrichten. Complete houten draagconstructies worden onherstelbaar beschadigd wanneer er niets tegen de boktor wordt gedaan. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waarbij ze kleine, ovale gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktorren leggen vervolgens weer eitjes op het hout, en zo begint het proces weer van voren af aan. De larven van de boktor blijven soms tot wel tien jaar lang in het hout zitten, zich ondertussen een weg banend door het hout.

Boktor zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van boktor is een lastige opgave. Bij een boktorbestrijding is het belangrijk dat het bestrijdingsmiddel uiteindelijk tot in de kern van hout doordringt. Hiervoor heb je speciale bestrijdingsmiddelen en technieken nodig. Een professionele boktorbestrijder beschikt hier natuurlijk over en heeft daarnaast de kennis en ervaring om een effectieve bestrijding uit te voeren. Daarnaast krijg je na een professionele boktorbestrijding altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele boktorbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Denk jij dat er boktor in je meubels, woning of schuur zit? Dan is het een noodzaak om deze snel te laten bestrijden door jouw lokale professional. Onze professionele boktorbestrijders uit Zoetermeer zijn 24/7 te bereiken en wij bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. In Zoetermeer, maar natuurlijk ook als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Houtworm bestrijden Zoetermeer

De larven van de houtwormkever richten grote schade aan in houten constructies van gebouwen, maar ook in vloeren en meubels. Heb jij houtworm in je hout? Schakel dan vandaag nog onze professionele houtwormbestrijders uit Zoetermeer in. Binnen 24 uur inspecteren zij het houtwormprobleem en maken een bestrijdingsplan op maat. Onze houtwormbestrijders uit Zoetermeer bestrijden dagelijks houtworm in Zoetermeer en omgeving. Dus ook in Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle zijn wij dagelijks actief. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze houtwormspecialisten uit Zoetermeer.

Soorten houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de Spinthoutkever, de Grote Houtwormkever, en de Boktor. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten bij het wegvliegen allemaal kleine gaten achter, en leggen hun eitjes op het hout. De larven blijven jarenlang in het hout, ondertussen totale vernieling achter zich latend.

De gevolgen van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout te leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt kruipen ze uit het hout en laten ze kleine gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eieren op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Doordat de larven continu bezig zijn met het boren van lange gangen in het hout, verliest het hout zijn stevigheid. Een berg zaagsel is wat er uiteindelijk van over blijft, als je niet op tijd ingrijpt.

Professionele houtwormbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Het is niet aan te raden zelf de houtworm te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist die in de vrije verkoop niet beschikbaar zijn. Daarom bieden wij je onze professionele ongediertebestrijders uit Zoetermeer aan! Onze professionele bestrijders zorgen voor een grondige inspectie van het hout en een goed verzorgde bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat met garantie. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten om bij jou in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle langs te komen. Neem dus nu contact met ons op!

Kakkerlakken bestrijden Zoetermeer

Kakkerlakken leven op warme, vochtige plekken in de buurt van hun voedsel. Ze eten graag zacht, ook rottend voedsel. Als je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in de buurt! Kakkerlakken komen door kleine gaten en kieren jouw huis binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schakel daarvoor jouw professionele kakkerlakkenbestrijder uit Zoetermeer in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Zoetermeer en omgeving, dus ook in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle zijn we jou graag van dienst. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

De kakkerlak

Ondanks het feit dat de beestjes niet erg groot zijn, vallen ze wel op door hun herkenbare uiterlijk. Het zijn platte, langwerpige insecten en hebben lange antennes. Ze zijn 10 tot 15 millimeter lang en hebben meestal strepen over hun kop of schild. Daarnaast laten ze vaak een stinkende geur achter op de plekken waar ze hebben gezeten. Ze zien er misschien heel onschuldig uit, toch zijn ze best gevaarlijk. Ze kunnen namelijk ziektes zoals tyfus, dysenterie en salmonella met zich meedragen. Daarom is het belangrijk om deze insecten uit de buurt van kinderen, zieke mensen of ouderen te houden. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken zorgen voor veel problemen, zoals eczeem of astma.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je dus last hebt van dit ongedierte neem je het beste direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Zoetermeer. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur geholpen bent en wij staan 24/7 voor je klaar (ook ’s avonds en in het weekend). Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Zoetermeer en omgeving, dus ook als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, word je binnen 24 uur geholpen door onze professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor een afspraak.

Mieren bestrijden Zoetermeer

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Zoetermeer zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Het bestrijden van mieren

Mieren zie je vaak ijverig heen en weer lopen. Het mierennest zit echter altijd goed verborgen, in Nederland meestal onder de grond. Hier bouwen de mieren een ingewikkeld gangenstelsel. Diep in het nest zit de koningin. Haar enige taak is het leggen van eitjes. Om een mierennest succesvol te bestrijden, moet de mierenkoningin sterven. Zonder koningin sterft ook de rest van de kolonie. Een professionele ongediertebestrijder uit de buurt beschikt over de kennis en de juiste bestrijdingsmiddelen om een mierenplaag snel en effectief te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Mieren zijn lastige beestjes, zeker in je huis. Wil jij nu van je mierenplaag af omdat je wil genieten in je tuin? Dan is het aan te raden een professionele ongediertebestrijder uit Zoetermeer in te schakelen. Onze professionele bestrijders zijn dagelijks actief in Zoetermeer en omgeving en bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Dit doen zij in Zoetermeer maar ook in de omgeving, zoals Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle. Altijd tegen vaste, lage tarieven en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel een afspraak binnen 24 uur bel je dus nu met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Zoetermeer. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen of het maken van een afspraak.

Motmuggen bestrijden Zoetermeer

Motmuggen zijn kleine ‘vliegjes’ die te vinden zijn rondom slib en verstoppingen in leidingen. Je vind motmuggen vaak in je badkamer, keuken of rondom het kruipluik. Zij zwermen hier rond omdat zij zich voortplanten in het slib dat uit rekkende riolen en leidingen sijpelt. Motmuggen hebben dichtbehaarde vleugels, in rust spreidden deze vleugels zich in hartvorm. Vind je deze beestjes in je huis? Laat ze dan gelijk professioneel bestrijden door onze ervaren ongediertebestrijders uit Zoetermeer. Onze bestrijders zijn elke dag actief in Zoetermeer en omgeving. Woon je in Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle of ergens anders in de buurt van Zoetermeer? Ook hier komen wij binnen 24 uur jouw motmuggen bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met een bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je motmuggen effectief wil bestrijden schakel je het best de hulp in van een professional uit de buurt. In Zoetermeer en omgeving zijn wij iedere dag actief om alle soorten ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Zoetermeer

Een ovenvisje is een klein insect en behoort tot de franjestaarten. Franjestaarten is de verzamelnaam voor ongevleugelde insecten waaronder de zilvervisjes, papiervisjes en dus ook de ovenvisjes vallen. Ondanks dat ze iets verschillend van elkaar zijn, hebben ze wel dezelfde handelswijze wat betreft schade; ze vreten de boel kapot. Heb je ovenvisjes in je huis? Laat ze bestrijden door onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Zoetermeer. Wij zijn dagelijks werkzaam in Zoetermeer en omgeving, dus ook in de plaatsen Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie.

Schade door ovenvisjes en hoe herken ik ze?

Ovenvisjes eten net als papiervisjes hoofdzakelijk koolhydraten. Koolhydraten zitten in menselijk voedsel maar ook in papier, textiel en behang. Ovenvisjes vreten dus aan papieren, schilderijen, boeken, behang en belangrijke documenten. Ovenvisjes hebben zes poten en zijn rond de twaalf millimeter lang. Ze zijn bedekt met fijne schubben en donkergrijs van kleur. Door hun platte lijf zijn ze in staat zich tussen de smalste naden en kieren te verstoppen. Ook worden ovenvisjes vaak verward met zilvervisjes. Echter is het ovenvisje kleiner en meer behaard dan het zilvervisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Onze professionals zijn dagelijks actief in Zoetermeer en omgeving. Dus ook in de plaatsen Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte. Onze professionele ongediertebestrijders hebben voor het bestrijden van ongedierte vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen in huis. Wij zijn 24/7 te bereiken en wanneer je contact opneemt, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten en voor een vaste lage, prijs zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing tegen jouw ovenvisjes. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden Zoetermeer

Papiervisjes zijn insecten die samen met de zilvervisjes en ovenvisjes vallen onder de verzamelnaam franjestaarten. Franjestaarten zijn vleugelloze insecten die schade aanbrengen aan papier en textiel door ze kapot te vreten. Wanneer je dit soort ongedierte in je huis hebt is dit niet fijn, omdat zij aan belangrijke documenten gaan zitten vreten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor een afspraak. Wanneer je in Zoetermeer of omgeving woont, zoals Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle of ergens anders in de omgeving van Zoetermeer komen wij binnen 24 uur bij je langs om papiervisjes te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Papiervisjes, hoe herken ik ze?

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Papiervisjes hebben schubben over het gehele lichaam. Deze schubben geven een zilverachtige glans, maar wanneer deze schubben beschadigen krijgt het papiervisje een vlekkerig uiterlijk. Aan de achterkant zitten drie lange sprieten en op zijn kop heeft hij er twee. De eitjes van een papiervisje zijn ovaalvormig en ongeveer 0.8 millimeter groot. Bijna niet te zien dus.

Schade door papiervisjes

Papiervisjes worden zoals gezegd ook wel boekenvisjes genoemd. Dit komt doordat zij leven in hun favoriete omgeving; tussen de papieren. Papiervisjes eten papier, hier zitten namelijk koolhydraten in waarvan zij in leven blijven. Ze houden van donkere plekjes, zoals tussen boeken, achter behang of in kledingkasten. In kleding zitten namelijk ook koolhydraten. Papiervisjes zijn schadelijk en vervelend wanneer zij aan belangrijke papieren of kleding gaan eten. Denk hierbij aan de boekhouding, aan oude fotoboeken of waardevolle kledingstukken die je niet kwijt wilt. Ook bekleding van (antieke) meubels laten papiervisjes niet aan zich voorbij gaan.

Professionele papiervisjesbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Papiervisjes zijn lastig te bestrijden. Ze zijn namelijk in staat lang zonder eten te overleven en ondertussen blijven zij zich wel gemakkelijk vermenigvuldigen. Het is dus belangrijk dat je papiervisjes goed laat bestrijden. In Zoetermeer en omgeving zijn onze vakkundige professionals dagelijks bezig met het bestrijden van ongedierte zoals papiervisjes. Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur bij jou thuis om het ongedierte te bestrijden. Wanneer je in de omgeving van Zoetermeer woont staan wij ook voor jou klaar. Dus ook in de plaatsen als Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug.

Ratten bestrijden Zoetermeer

Ratten in je huis, dit zorgt voor de nodige problemen en schade. Doordat ze overal aan knagen veroorzaken ze enorme schade, waardoor er soms zelfs kortsluiting en brand ontstaat. Ratten zorgen ook vaak ook voor onhygiënische situaties waardoor ze een bedreiging vormen voor je gezondheid. Wanneer je merkt dat je last hebt van ratten in je huis, bel dan meteen een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Zoetermeer staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou klaar, in Zoetermeer maar ook in de omgeving. Dus ook in de plaatsen Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle staan we voor je klaar. Bel voor een afspraak, dan bestrijden wij binnen 24 uur jouw ratten. Zonder voorrijkosten.

Ratten en overlast

Ratten knagen aan alles wat ze tegen komen om hun tanden scherp en kort te houden. Dit geknaag zorgt voor veel overlast in huizen en bedrijfspanden. Bedrijfspanden hebben vooral overlast van ratten wanneer de ratten aan kabels en leidingen of aan gewassen knagen. Ratten vervuilen voorraden door hun uitwerpselen en urine. Ook bij jou thuis richten ze aanzienlijke schade aan. Kabels zijn geliefd om aan te knagen, echter hierdoor ontstaat kortsluiting en brand ontstaan. Denk bij schade ook aan de schade aan je gezondheid. Ratten laten overal waar ze komen urine en uitwerpselen achter waardoor je leefomgeving onhygiënisch wordt. Ook nemen ratten bacteriën en virussen mee die ze overdragen aan zowel mens als dier. Het is dus van belang, wanneer je een rat ziet in je huis, direct een professionele bestrijder in te schakelen.

Professionele rattenbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je ratten in je huis ziet, laat je het best direct een vakkundige bestrijder komen. In Zoetermeer en omgeving bestrijden professionele bestrijders de ratten bij jou thuis. Onze vakmensen staan 24/7 voor jou klaar in Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle en de rest van de omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van ratten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Zoetermeer jou direct terug.

Vlooien bestrijden Zoetermeer

Vlooien komen in elk huishouden voor. Hoe schoon je huis ook is, soms is het niet te voorkomen. Na een vakantie waarbij ook de hond of kat uit logeren is geweest, ontdek je na een aantal weken een explosie aan vlooien in je huis. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af. Bel hiervoor onze professionele vlooienbestrijders uit Zoetermeer. Wij staan 24 uur per dag voor jou klaar en beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen om jouw vlooienplaag effectief te bestrijden. Wanneer je in Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle of ergens anders in de omgeving woont bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Zelf bestrijden van vlooien in huis

Ter voorbereiding op een professionele vlooienbehandeling zijn er een aantal dingen die moet doen. Het is belangrijk dat je je huisdier tegen vlooien behandelt. Hiervoor zijn speciale middelen verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak of ga langs bij de dierenarts. De slaapplek van je huisdier moet volledig gewassen worden op minimaal 60 graden. Het is daarna van belang dat je je hele huis gaat stofzuigen. Dus ook de banken en stoelen. De stofzuigerzak moet direct buiten weggegooid worden zodat de beestjes niet meer in je huis zitten. Daarna laat je een professionele vlooienbestrijding uitvoeren door een professional uit de buurt.

Kan ik ook last hebben van vlooien?

Vlooien zijn er in allerlei soorten, zo bestaat er ook een soort dat leeft op mensen. De mensenvlo komt in Nederland in principe niet meer voor. De meest voorkomende vlo in de Nederlandse huishoudens is de kattenvlo. Een enkele keer komt de hondenvlo voor in je huis. Deze kattenvlo leeft op zowel honden als katten, maar niet op mensen. De kattenvlo doet bij mensen wel af en toe een proefbeet, om vervolgens te concluderen dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent.

Professionele vlooienbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je vlooien in je huis hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dagelijks bestrijden onze vakkundige vlooienbestrijder uit Zoetermeer vlooien en ander ongedierte in Zoetermeer en omgeving. Wanneer je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, komen onze professionals ook binnen 24 uur bij je langs. Wij bestrijden vlooien tegen vaste, lage prijzen. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze vlooienspecialist uit Zoetermeer.

Zilvervisjes bestrijden Zoetermeer

Heb jij zilvervisjes in je huis en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? En woon jij in Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle? Neem dan direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Zoetermeer. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes en alle andere soorten ongedierte in en buiten huis. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Tegen een vaste, lage prijs komen wij zonder voorrijkosten de zilvervisjes bestrijden. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct door ons terug bellen.

Zilvervisjes; wat zijn het?

Zilvervisjes zijn een primitieve insectensoort welke tegenwoordig veel voorkomt in moderne woningen. Dit komt omdat deze huizen vaak goed geïsoleerd zijn en warme, donkere plekjes bieden. Zilvervisjes behoren net als de ovenvisjes en de papiervisjes tot de groep van de franjestaarten. In Vlaanderen worden zilvervisjes ook wel suikergasten genoemd. Dit komt omdat ze vooral koolhydraten (en dus suikers) eten. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter lang. Je vindt ze voornamelijk in vochtige ruimtes zoals het toilet of de badkamer.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van zilvervisjes is een lastig karwei. Zilvervisjes zijn lichtschuw en zijn vooral ’s nachts actief. Hun eitjes, tot wel honderd stuks, leggen ze in allerlei naden en kieren. De eitjes zijn zeer klein, 0,8 mm maar. Deze zijn met het blote oog dus nauwelijks waarneembaar. Om zilvervisjes effectief te bestrijden is ervaring en vakkennis onmisbaar.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Zilvervisjes zorgen voor een echte plaag. Ze worden tot wel drie jaar oud en planten zichzelf erg snel voort. Zilvervisjes zitten zoals gezegd op vochtige, donkere plekken, dit zijn vaak ook de moeilijkst bereikbare schuilplaatsen. Zilvervisjes bestrijden laat je dan ook het best over aan onze professionele bestrijders uit Zoetermeer. Wij zijn dagelijks actief in Zoetermeer maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.