Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 073-7810123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Den Bosch

32 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Den Bosch

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Den Bosch Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Den Bosch. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Den Bosch

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Gerard op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Gerard kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Gerard welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Gerard speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Gerard.

5. Aantal behandelingen

Kan Gerard het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Gerard kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Gerard langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Gerard voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 073-7810123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Den Bosch of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in s Hertogenbosch, Den Bosch, Ammerzoden of Berlicum woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 073-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Den Bosch?
 • s Hertogenbosch
 • Den Bosch
 • Ammerzoden
 • Berlicum
 • Den Dungen
 • Empel
 • Geffen
 • Gemonde
 • Haarsteeg
 • Hedel
 • Hintham
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Sint-Michielsgestel
 • Vinkel
 • Vlijmen
 • Vught
 • Well
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Den Bosch? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Den Bosch

Wat kost een ongediertebestrijder in Den Bosch?

Wat een bestrijding in Den Bosch kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Gerard op 073-7810123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Gerard geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Gerard om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Gerard helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Ongedierte bestrijden in Den Bosch

Ongedierte in of om je huis? Daar zit niemand op te wachten. Daarom zijn professionele ongediertebestrijders in het leven geroepen. Onze lokale professionals uit Den Bosch bestrijden al jaren vele soorten ongedierte in de omgeving, waaronder muizen, wespen, bedwantsen of vlooien. Door onze jarenlange ervaring kennen ieder soort ongedierte, inclusief hun leefwijze en weten wij hoe ze we moeten bestrijden. Binnen 24 uur zijn wij al ter plaatse na jouw oproep, omdat wij als geen ander beseffen hoe vervelend ongedierte is en hoe snel ze zich tot een plaag ontwikkelen. Of je nu in Den Bosch, Sint-Michielsgestel, Den Dungen of Gemonde woont, wij staan binnen no-time bij je op de stoep met de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Het bestrijden van ongedierte doen wij voor een vaste, lage prijs en voorrijkosten rekenen we niet. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Den Bosch. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak. Of laat je terugbellen en laat hier je gegevens achter.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte worden alle diersoorten verstaan die hinder, overlast of schade veroorzaken voor mens of (huis)dier of zelfs een bedreiging vormen voor onze gezondheid. Ongedierte zit overal, zowel binnen in huis, als buitenshuis. Het bestrijden van ongedierte vereist specifieke kennis over de leefwijze van de soorten ongedierte, de toe te passen middelen en de verschillende technieken. Het beste laat je dit over aan een professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Laat ongedierte bestrijden zodra je de aanwezigheid signaleert. Zo voorkom je de vorming van een ongedierteplaag, ongedierte plant zich immers razendsnel voort.

Professionele ongediertebestrijding in Den Bosch en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Den Bosch bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in heel Den Bosch en omgeving. Dus ook als je in Sint-Michielsgestel, Den Dungen of Gemonde woont, bieden wij jou altijd binnen 24 uur hulp bij overlast door ongedierte. Wij bestrijden ongedierte altijd tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het oplossen van al jouw ongedierteproblemen. Bel nu met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Of laat onze lokale professionals direct contact met jou opnemen door hier je gegevens achter te laten. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Den Bosch

Kakkerlakken zijn een van de meest vervelende ongedierte die er bestaan. Het zijn niet alleen onaangename beesten om in huis te hebben, maar ze dragen ook nog eens ernstige ziekten met zich mee! Voldoende reden om hiervan af te willen, wanneer je kakkerlakken in huis hebt. Hoe ben je nu zo snel mogelijk van die kakkerlakken verlost? Neem nu contact op met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Den Bosch. Wij bestrijden binnen 24 uur op vakkundige wijze de kakkerlakken in jouw huis. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jou kakkerlakkenprobleem bel je meteen met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden kakkerlakken tegen een vast, laag tarief. Overal in Den Bosch en omgeving, dus ook als je in Nieuwkuijk, Haarsteeg of Berlicum woont. Altijd zonder voorrijkosten!

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Het is van belang dat je de kakkerlakken zo snel mogelijk bestrijdt. Een kakkerlak neemt namelijk ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreidt deze door jouw woning. Daarnaast produceren kakkerlakken een onaangename geur. Vooral omdat ze zich razendsnel vermenigvuldigen, is een plaag zo gevormd. Ze zijn schadelijk voor je gezondheid en daarom is het verstandig om de kakkerlakken direct te laten verwijderen.

Kakkerlakken in huis zelf bestrijden?

Eenmaal van de schrik bekomen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. De kakkerlak plant zich namelijk razendsnel voort. Zelf bestrijden is niet mogelijk, je kunt het verblijf van de kakkerlak hooguit onaantrekkelijk maken. Ventileer je woning goed, ruim je voedselresten op en zet je verwarming een aantal dagen een paar graden lager, ze houden namelijk van warme en vochtige plekken.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Den Bosch en omgeving

Om zo snel mogelijk verlost te zijn van de kakkerlakken, neem je contact met ons op. Wij beschikken over professionele kakkerlakken bestrijders uit Den Bosch die dagelijks actief zijn in jouw regio om kakkerlakken te bestrijden. Wij zijn ervaren en zeer vakkundig. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en we staan al binnen 24 uur voor je deur met een snelle, effectieve oplossing. We rekenen nooit voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Ook wanneer je in Nieuwkuijk, Haarsteeg of Berlicum woont, bieden we jou 24/7 directe hulp. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter.

Mieren bestrijden Den Bosch

Woon je in Den Bosch of in de buurt van Den Bosch en ben je die mieren in en/of rondom je huis helemaal zat? Dan hebben wij gelukkig de perfecte oplossing voor je. Wij beschikken namelijk over professionele mierenbestrijders uit Den Bosch die dagelijks in jouw buurt mierennesten bestrijden. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we mierennesten vakkundig moeten bestrijden. We rekenen nooit voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor de bestrijding. Dus ook wanneer je in Haarsteeg, Berlicum of Vught woont! Neem contact met ons op of laat je direct terugbellen door je gegevens achter te laten. We zijn 24/7 bereikbaar en onze lokale professionals staan al binnen 24 uur voor je deur met de oplossing voor je mierenprobleem.

Mierennest

Als je last hebt van mieren in je huis, dan is er ergens in de buurt van jouw huis een mierennest. Mieren zijn sociale insecten die in kolonies leven en bouwen samen grote nesten voor hun volk. Van daaruit maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Zie jij kleine hoopjes zand liggen in jouw tuin? Dat is het teken dat er een mierennest zit.

Zelf mieren bestrijden

Mieren en hun nesten zitten vaak goed verborgen en zijn daarom vaak lastig zelf te bestrijden. Er zijn verschillende methodes bekend, zoals het gieten van kokend water of chloor in de ingangen van het nest. Echter bereik je hiermee zelden het hele nest en de mieren zie je enkele dagen later dan ook weer volop heen en weer lopen. Ook het plaatsen van mierenlokdoosjes helpt niet. Ze bereiken juist het omgekeerde effect en lokken de mieren.

Professionele mierenbestrijding in Den Bosch en omgeving

Leuk hoor, van die sociale diertjes die elkaar helpen met het vinden van voedsel. Maar een stuk minder leuk voor jou! Wil je zo snel mogelijk van je mierenprobleem verlost zijn? Neem dan contact op met onze professionele mierenbestrijders uit Den Bosch of laat je direct terugbellen. We staan al binnen 24 uur voor je deur en rekenen geen voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren voor een bestrijding vaste, lage tarieven. Onze lokale professionals doen er alles aan om jouw mieren snel en effectief te bestrijden. Dus ook wanneer je in Haarsteeg, Berlicum of Vught woont. Bel nu voor een vakkundige bestrijding met ons telefoonnummer.

Motmuggen bestrijden Den Bosch

Neem direct contact met onze professionele motmuggen bestrijders uit Den Bosch als jij motmuggen in je huis hebt en daar het liefst zo snel mogelijk van af wilt! Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon en e-mail, dus bel nu voor een afspraak. Binnen 24 uur bestrijden wij snel en effectief jouw motmuggen tegen een vaste, lage prijs en rekenen daarbij nooit voorrijkosten. Dus woon je in Den Bosch, Berlicum, Vught, Sint-Michielsgestel of ergens anders in de omgeving van Den Bosch, dan bieden onze lokale professionals jou binnen 24 uur de vakkundige oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Wat zijn motmuggen?

Een motmug is een klein, dichtbehaard beestje die je vooral tegenkomt bij warm weer. Motmuggen zijn te herkennen aan hun hartvormige vleugels, welke lijken op die van een vlinder. Ze leven in de buurt van rottend, organisch materiaal met stilstaand water. Deze leefomstandigheden vind je vooral in lekkende of verstopte riolen en afvoerleidingen, in regentonnen en in dakgoten. Motmuggen leggen hun eitjes in deze drab, tot wel tweehonderd per keer. Na één tot zes dagen komen deze eitjes al uit. Een motmuggenplaag ontstaat dus ontzettend snel en veroorzaakt door hun aanwezigheid in grote getalen voor veel overlast.

Overlast door motmuggen?

Doordat ze in onhygiënische omstandigheden leven, dragen motmuggen veel bacteriën met zich mee. Vooral bij jou thuis of bij restaurants in de keuken of in de gezondheidszorg of voedingsmiddelenindustrie zorgt de motmug daardoor voor veel overlast. Overlast door motmuggen heeft altijd een oorzaak. Een ervaren ongediertebestrijder spoort de oorzaak op en bestrijdt daarna op een vakkundige wijze de aanwezige motmuggen en hun eitjes.

Professionele motmuggenbestrijding in Den Bosch en omgeving

Onze lokale professionals uit Den Bosch zijn al jaren gespecialiseerd in het bestrijden van motmuggen en alle andere soorten ongedierte in Den Bosch en omgeving. Wij zijn dagelijks actief in de omgeving en bestrijden dus ook vakkundig jouw ongedierte als je in Berlicum, Vught of Sint-Michielsgestel woont. Binnen 24 uur staan onze professionele motmuggenbestrijders bij je thuis met een snelle, effectieve oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Dit doen wij altijd voor een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Ovenvisjes bestrijden Den Bosch

Schakel onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Den Bosch in als jij ovenvisjes in huis hebt. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ovenvisjes in Den Bosch en omgeving, maar ook andere franjestaarten, zoals zilvervisjes en papiervisjes. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep met de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij bestrijden ovenvisjes altijd voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, ook niet als je in Den Dungen, Gemonde of Hedel woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou terug.

Ovenvisje, papiervisje, zilvervisje?

Het ovenvisje behoort net als papiervisjes en zilvervisjes tot de franjestaarten. In eerste instantie lijken ze qua uiterlijk veel op elkaar, maar een geoefend oog ziet de verschillen tussen deze drie insecten. Ovenvisjes komen in ons land niet veel, maar wel steeds vaker voor in onze leefomgeving. Daarentegen komen papiervisjes en zilvervisjes zeer geregeld voor in onze huizen. De huizen van tegenwoordig vormen de perfecte leefomgeving voor deze twee franjestaarten, omdat ze zo goed geïsoleerd zijn.

De leefwijze van het ovenvisje

Ovenvisjes hebben een warme leefomgeving nodig om te overleven. Een temperatuur boven de vijfentwintig graden vinden ze het fijnst om in te leven. Ze eten van koolhydraten. Dit zit niet alleen in ons voedsel verwerkt, maar ook in papier en textiel. Ovenvisje brengen dus wel degelijk schade toe aan de spullen in ons huis die koolhydraten bevatten. Denk alleen al aan jouw belangrijke documenten en kleding.

Professionele ovenvisjes bestrijding in Den Bosch en omgeving

Heb jij last van ovenvisjes of van de andere franjestaarten en wil je deze uit je huis hebben, neem dan direct contact met ons op. In Den Bosch zijn onze lokale professionals dagelijks druk met het bestrijden van alle soorten ongedierte, waaronder ovenvisjes. We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou aan huis om je ovenvisjes te bestrijden. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als je in Den Dungen, Gemonde of Hedel woont. Daarnaast rekenen wij voor alle soorten bestrijding een vast, laag tarief. Bel nu met ons telefoonnummer als je binnen 24 uur van je ongedierteprobleem af wilt. Of laat je gegevens hier achter, dan belt onze professionele ovenvisjesbestrijder jou direct terug.

Papiervisjes bestrijden Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Gemonde, Hedel of Ammerzoden en heb je last van papiervisjes? Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Den Bosch helpen je er binnen 24 uur van af! Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Papiervisjes bestrijden we vakkundig voor een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we nooit. Neem direct contact met ons op voor een snelle, effectieve oplossing van jouw papiervisjesprobleem in je woning. Voor vrijblijvend advies, meer informatie en voor het maken van een afspraak, bel je óf met ons telefoonnummer óf je laat hier je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes zijn insecten die zich voeden met de koolhydraten uit papier en textiel en leven op donkere plaatsen. Je vindt ze dan ook vaak tussen de bladzijden van een boek, achter het behang of in je kledingkast. Papiervisjes zijn schadelijk voor je kleding, boeken en documenten. De schade die papiervisjes aanrichten is vaak enorm. Het papiervisjes is familie van het zilvervisje en ovenvisje en ze lijken erg veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk kleine verschillen tussen deze soorten. Voor het ongeoefende oog is het echter vrij lastig om te bepalen of je papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes in huis hebt. Professionele ongediertebestrijders zien het verschil direct en weten met welke bestrijdingsmiddelen ze de papiervisjes snel en effectief moeten bestrijden.

Professionele papiervisjesbestrijding in Den Bosch en omgeving

Heb je last van papiervisjes? Vertrouw dan op de kennis en kunde van onze professionele ongediertebestrijders uit Den Bosch. Met de juiste middelen bestrijden wij papiervisjes snel en effectief voor een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Onze vakkundige papiervisjesbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur na je melding voor je klaar. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Den Bosch, Gemonde, Hedel en Ammerzoden om de oplossing te bieden voor jouw papiervisjesprobleem. Bel met ons telefoonnummer voor informatie of een afspraak.

Ratten bestrijden Den Bosch

Ratten vormen een gevaar voor je gezondheid. Heb je ratten in of om je woning? Vertrouw dan op de expertise van een ervaren ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Na je melding staan onze professionele rattenbestrijder uit Den Bosch binnen 24 uur bij je op de stoep om de ratten vakkundig te bestrijden. Wij bestrijden ratten snel en effectief voor een vaste, lage prijs en we rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Den Bosch, Hedel, Ammerzoden en Well. Maak vandaag nog een afspraak voor de oplossing voor jouw rattenprobleem! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wel of geen ratten? Zoek sporen!

Ratten zijn schuw en vooral ’s nachts actief. Je ziet ze zelf niet snel, maar de sporen die ze achterlaten wel. Om hun tanden scherp te houden, knagen ratten aan alles wat ze tegenkomen. Rattenkeutels zijn donkerbruin van kleur en ongeveer twee centimeter lang. Daarnaast verspreiden ratten een sterke, ammoniak-achtige geur. Een combinatie van deze sporen betekent dat er ratten in de buurt zijn. Ratten planten zich snel voort. Een paar ratten zijn vaak het begin van een heuse rattenplaag!

Ratten vormen een gevaar voor je gezondheid!

Ratten veroorzaken niet alleen schade aan materiële zaken, ze zijn ook een gevaar voor je gezondheid. Ratten dragen verschillende virussen, bacteriën en parasieten met zich mee die een risico vormen voor de gezondheid van mens en (huis)dier. Een voorbeeld hiervan is hersenvliesontsteking. Heb je ratten in of om je huis? Vermijd dan in ieder geval contact met hun uitwerpselen.

Professionele rattenbestrijding in Den Bosch en omgeving

Vermoed je dat er ratten in of om je woning leven? Onze professionele rattenbestrijders uit Den Bosch staan binnen 24 uur klaar voor een inspectie. Is bestrijding noodzakelijk? Dan bestrijden wij direct de ratten vakkundig en met de juiste middelen. Wij zijn altijd bereikbaar, ook ’s nachts en in het weekend. Ratten bestrijden we voor een vaste, lage prijs en voorrijkosten rekenen we niet. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ratten en ander ongedierte in Den Bosch, Hedel, Ammerzoden en Well. Bel 24/7 met ons telefoonnummer voor informatie of een afspraak.

Zilvervisjes bestrijden Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Vinkel, Geffen, Nuland of Hintham en heb je last van zilvervisjes? Schakel dan onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Den Bosch uit jouw omgeving in. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks zilvervisjes en ander ongedierte in Den Bosch en omgeving. Dat doen we voor een vaste, lage prijs en altijd zonder voorrijkosten in rekening te brengen! Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur na je melding bestrijden we vakkundig de zilvervisjes in je woning. Bel ons op ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter. Wij nemen direct contact met je op.

Hoe leeft het zilvervisje?

Zilvervisjes houden van warme, vochtige plaatsen. Een goed geïsoleerd huis vormt daarom een perfecte leefomgeving voor zilvervisjes. Zilvervisjes leven van de koolhydraten in papier en textiel. Je ziet ze dan ook altijd in de buurt van boeken, behang of kleding. Zilvervisjes planten zich snel voort en vormen al snel een plaag.

Is bestrijding van zilvervisjes de enige oplossing?

Zilvervisjes hebben een hekel aan kou en droogte. Door langdurig de temperatuur in je woning te verlagen en goed te ventileren, jaag je de zilvervisjes uiteindelijk wel weg. Maar echt comfortabel is dat natuurlijk niet. Heb je last van zilvervisjes en wil je er snel van af? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in.

Professionele zilvervisjes bestrijding in Den Bosch en omgeving

Heb je zilvervisjes in je woning en wil je er snel van af? Onze lokale professionals uit Den Bosch bestrijden zilvervisjes en ander ongedierte vakkundig en altijd binnen 24 uur. Onze vakmannen bestrijden dagelijks ongedierte in Den Bosch, Vinkel, Geffen, Nuland en Hintham. Zilvervisjes bestrijden we snel en effectief voor een vaste, lage prijs en voorrijkosten rekenen ze niet. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Bel ons vandaag nog op ons telefoonnummer. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens hier achter.

Muizenbestrijding

Als je meer wilt lezen over hoe het bestrijden van muizen in zijn werk gaat, kijk dan op de pagina muizenbestrijding.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!