Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Suurd Pest Control

Eigenaar Jan aan het woord

Mijn naam is Jan Suurd en ik ben werkzaam in de ongediertebestrijding sinds 1974. Suurd Pest Control is een familiebedrijf waarin ik de kneepjes van het vak van mijn vader heb geleerd en ik deze weer heb overgebracht op mijn zoon.

We hebben een goed team van 4 medewerkers die zowel particuliere als zakelijke klant in de regio’s van West-Brabant tot aan Rotterdam helpen. Wij houden van structuur en netjes werken. Door onze servicegerichte mentaliteit en de jarenlange ervaring in de ongediertebestrijding is ons geen klus te gek.

Servicegericht, flexibel en integer!


Jan is verantwoordelijk voor:

Adres

Nieuwesluisweg 268
3197 KV Botlek Rotterdam

Kamer van koophandel

54346746

Certificeringen

Beoordelingen van Suurd Pest Control

43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Beoordeling schrijven

Vriendelijk geholpen. Bijna geen wesp meer te zien. Een klein puntje, bij mij zaten ze in de spouwmuur bij het toilet en mijn rooster stond open. Ben het zelf vergeten dicht te doen maar heb ook geen tip gehad om het te sluiten. Kon daarna heel de toiletkamer gaan reiniging. Misschien een tip om volgende keer te zeggen.

Na het telefonisch melden van een wespennest, stond er binnen 3 uur iemand op de stoep. Na een duidelijke uitleg is de man deskundig aan het werk gegaan. Na deze behandeling gelukkig geen last meer gehad. Probleem is snel opgelost. Top!

Verleden week contact opgenomen i.v.m. hele heftige allergische reacties op ongedierte. Ik had zelf een 'aantal diertjes gevangen'. En door de deskundigheid van Suurd Pest Control kon al gauw een aantal oorzaken worden uitgesloten. Er werd een grondige inspectie uitgevoerd en het persoonlijk contact zowel telefonisch als via-a-vis was heel aangenaam.

De mensen bij suurd kwamen er achter dat ik geen last had van bedwantsen. Kundig advies!

Vriendelijk geholpen door Jan Suurd met bestrijding van houtworm in oude spanten van een nieuwbouwproject.
Duidelijke afspraken, nette prijs, komt op tijd en werkt volgens afspraak. Bovendien gezellig koffie gedronken.

Supersnelle service. Ik belde binnen een minuut iemand aan de lijn. Duidelijke uitleg. Bestrijder was zeer vriendelijk en professioneel! Topservice

Ik heb niemand gesproken of gezien, de schilders waren n.l. bezig bij DVO60 en die hebben iemand gezien en we hebben geen last meer op dit moment.

Wespennest onder de dakpannen. Einde van de dag gebeld voor een afspraak, volgende ochtend kwam Marco langs. Netjes een telefoontje/berichtje vooraf dat hij er met ongeveer een half uur zou zijn. Duidelijke uitleg over wat hij ging doen en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ondanks dat ze misschien nog niet allemaal dood zijn, heb ik weer heerlijk geslapen vannacht, heb ze binnen niet meer gezien.

Probleem vakkundig opgelost. Duidelijke uitleg wat hij ging doen en uitleg wanneer de wespen nog niet verdreven waren. Maar ze waren dezelfde middag al weg. Dus perfect gewoon.

snelle reactie op de website, goede afhandeling en sympathieke verdelger. complimenten ?

Netjes geholpen, alleen nog even afwachten of ze echt weg zijn af en toe springen er nog de eerste 2 dagen tientallen maar het word steeds minder gelukkig.

Snelle en effectieve actie

Vriendelijk en netjes geholpen. Even afwachten of het heeft geholpen.

Top service, ik zou iedereen Suurd Pest Control aanbevelen! Wij (school voor speciaal onderwijs in Rotterdam) dachten een wespennest te hebben. Na gebeld te hebben was er binnen korte tijd een medewerker ter plekke om op het dak te klimmen en te kijken. De jongeman zag dat het hommels waren. Hij heeft met veel geduld aan de leerlingen uitgelegd, wat het verschil is tussen bijen, wespen en hommels en waarom hij deze beestjes niet weg kon halen. Wij hebben dat zeer gewaardeerd!

Ik ben geholpen via “ongediertebestrijden.com” en heb contact gehad met N. van Zeist. Ik heb telefonisch contact gehad en een foto gestuurd met de vraag of ik een bedwants had gespot in mijn slaapkamer. Het bleek, na overleg met een collega, dat beiden een berkenwants hebben gespot. Ik vind dat ik hierdoor fantastisch en snel ben gerustgesteld, waarvoor hartelijke dank.
Elly Mook

Nadat ik meerdere bedrijven had gesproken die geen garantie wilden bieden en ook nog eens duizenden euro’s vroegen voor de behandeling heb ik gekozen voor suurd. Er kon direct een afspraak worden gemaakt en een snelle en effectieve behandeling met goede nazorg en service gekregen. Na 5 weken waren alle beestjes weg.

Omdat het wespennest op een plek zit waar ik nu niet kom, vanwege het weer. Vertelde de receptioniste mij je kan het ook laten zitten van de winter gaan ze toch dood. Wat een eerlijk antwoord scheelt mij een afspraak en geld. Top.

Snelle service; begin middag gebeld en eind van de middag was Marco hier al. Goede uitleg !

De volgende dag al als eerste geholpen, goede uitleg van hetgeen er ging gebeuren.

Snel een afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijk geholpen en snel van ons wespennest af. Ik hoop geen gebruik meer van jullie te hoeven maken maar mocht het moeten dan bel ik zeker jullie bedrijf weer!

’s Morgens gebeld en ze kwamen in de middag al verhelpen. Hele goede uitleg geven wat ie ging doen en dat we een paar dagen aan moeten kijken of alles weg is.

Goed en netjes geholpen. Ook goed uitleg gegeven wat er ging gebeuren. Geen last meer van de wespen. Top geregeld

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en gelijk de volgende dag een afspraak gekregen. De jongeman die het probleem kwam verhelpen was uiterst vriendelijk, beleefd en legde graag zijn werkzaamheden uit! Heel prettig geholpen; een echte aanrader.
Suurd Pest Control

Werd 10 min. van tevoren gebeld dat hij aankwam. Goede uitleg wat er gedaan werd. Echt top!

Vakmanschap met mensen die hun afspraak nakomen, keurig en oplossingsgericht te werk gaan. Een aanrader voor een ieder met ongedierte problemen!

Ik heb een onbekend beestje in huis (op google niet gevonden) en stuurde een foto en vraag naar ongediertebestrijden.com. Nog dezelfde avond een antwoord gekregen! Fijn om te weten wat het is en dat het in dit geval geen schadelijk beestje is (nl. de bonte zaagpoot). Mocht ik ooit ergens overlast van krijgen dan weet ik jullie te vinden!

s ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.

Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.

Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen. Geen poespas en voeren precies uit wat ze van te voren beloofd hebben.

Ik kijk terug op een professioneel een vakkundig bedrijf. Heel netjes hebben ze het ongedierte bij ons thuis bestreden. Heb nu gelukkig geen last meer van die vervelende beestjes.

Binnen no-time had ‘ie het nest gevonden, waar mijn man en ik maar niet achterkwamen. Dat getuigd van vakmanschap. Nest bestreden en wij zien geen wespen meer.

We wilden nu weleens voorgoed van het ongedierteprobleem af. Gelukkig had dit bedrijf jarenlange kennis en dat was te zien! Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.

Op zondag gebeld en maandagochtend waren ze er. Diezelfde dag van het ongedierte af. Geweldig!

Alle wespen zeer agressief zijn gelijk dood. Groot nest. Behandelaar werd ondanks bescherm kleding erg gestoken maar maakte toch zijn werk af. Top super blij. Bedankt. En nog garantie ook!

Snelle reactie op mijn wespennest probleem en werd dezelfde dag nog geholpen. Keurig!

Prima en met succes

Bestrijding tegen wespennest in muur ging snel en goed. Paar uur later al geen last meer van wespen.

Zondagavond gebeld en op maandagochtend zijn deze mensen gelijk gekomen. Hartelijk dank voor de service.

Net super te woord gestaan aan de telefoon! Eerlijke mensen die je niets aansmeren wat je ook niet nodig hebt. Wij hebben houtworm onder het huis, en wilden graag een second opinion.

Binnen het uur terug gebeld. Een goede oplossing geboden die ik zelf kon uitvoeren. Ze vroegen niet eens een betaling voor advies! Super service!

Bedwantsen, die wil ik nooit meer! Het bedrijf begreep mijn zorgen. Ze zijn heel vriendelijk en betrouwbaar. Geen poespas en hebben zeer goed werk geleverd. Ik raad ze aan iedereen aan!

Binnen no-time is het wespennest verwijderd. Ze hebben snel en effectief gewerkt. Nu, een maand later, geen enkele wesp meer aangetroffen.

Met uitleg, geduld en vakmanschap hebben de mannen de balken boktorvrij gemaakt. Ik ben heel blij met het afgeleverde werk. Geen idee hoe ik het zelf had moeten bestrijden.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!