Premium partner

Suurd Pest Control

(17 beoordelingen)
Contactpersoon Jan Suurd
Vestigingsadres

Nieuwesluisweg 268
3197 KV Botlek Rotterdam

Details
Over dit bedrijf

Jan aan het woord

Servicegericht, flexibel en integer!

Mijn naam is Jan Suurd en ik ben werkzaam in de ongediertebestrijding sinds 1974. Suurd Pest Control is een familiebedrijf waarin ik de kneepjes van het vak van mijn vader heb geleerd en ik deze weer heb overgebracht op mijn zoon.

We hebben een goed team van 4 medewerkers die zowel particuliere als zakelijke klant in de regio’s van West-Brabant tot aan Rotterdam helpen. Wij houden van structuur en netjes werken. Door onze servicegerichte mentaliteit en de jarenlange ervaring in de ongediertebestrijding is ons geen klus te gek.

Structureel Jarenlange ervaring Particulier en zakelijk Sterk team Servicegericht Familiebedrijf Houtwormkoning

Certificeringen

Klanten over Suurd Pest Control

17 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Schrijf beoordeling

Keurige heer

s ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.

Afgesproken tijd

Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.

Geen poespas

Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen. Geen poespas en voeren precies uit wat ze van te voren beloofd hebben.

Ik kijk terug op een professioneel een vakkundig bedrijf. Heel netjes hebben ze het ongedierte bij ons thuis bestreden. Heb nu gelukkig geen last meer van die vervelende beestjes.

Vakmanschap

Binnen no-time had ‘ie het nest gevonden, waar mijn man en ik maar niet achterkwamen. Dat getuigd van vakmanschap. Nest bestreden en wij zien geen wespen meer.

Jarenlange kennis

We wilden nu weleens voorgoed van het ongedierteprobleem af. Gelukkig had dit bedrijf jarenlange kennis en dat was te zien! Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.

Dezelfde dag

Op zondag gebeld en maandagochtend waren ze er. Diezelfde dag van het ongedierte af. Geweldig!

Alle wespen zeer agressief zijn gelijk dood. Groot nest. Behandelaar werd ondanks bescherm kleding erg gestoken maar maakte toch zijn werk af. Top super blij. Bedankt. En nog garantie ook!

Snelle reactie op mijn wespennest probleem en werd dezelfde dag nog geholpen. Keurig!

Prima

Prima en met succes

Geen last meer

Bestrijding tegen wespennest in muur ging snel en goed. Paar uur later al geen last meer van wespen.

Net super te woord gestaan aan de telefoon! Eerlijke mensen die je niets aansmeren wat je ook niet nodig hebt. Wij hebben houtworm onder het huis, en wilden graag een second opinion.

Service

Zondagavond gebeld en op maandagochtend zijn deze mensen gelijk gekomen. Hartelijk dank voor de service.

Binnen het uur terug gebeld. Een goede oplossing geboden die ik zelf kon uitvoeren. Ze vroegen niet eens een betaling voor advies! Super service!

Geen poespas

Bedwantsen, die wil ik nooit meer! Het bedrijf begreep mijn zorgen. Ze zijn heel vriendelijk en betrouwbaar. Geen poespas en hebben zeer goed werk geleverd. Ik raad ze aan iedereen aan!

Binnen no-time is het wespennest verwijderd. Ze hebben snel en effectief gewerkt. Nu, een maand later, geen enkele wesp meer aangetroffen.

Met uitleg, geduld en vakmanschap hebben de mannen de balken boktorvrij gemaakt. Ik ben heel blij met het afgeleverde werk. Geen idee hoe ik het zelf had moeten bestrijden.