Premium partner

Suurd Pest Control

(26 beoordelingen)
Contactpersoon Jan Suurd
Vestigingsadres

Nieuwesluisweg 268
3197 KV Botlek Rotterdam

Details
Over dit bedrijf

Jan aan het woord

Servicegericht, flexibel en integer!

Mijn naam is Jan Suurd en ik ben werkzaam in de ongediertebestrijding sinds 1974. Suurd Pest Control is een familiebedrijf waarin ik de kneepjes van het vak van mijn vader heb geleerd en ik deze weer heb overgebracht op mijn zoon.

We hebben een goed team van 4 medewerkers die zowel particuliere als zakelijke klant in de regio’s van West-Brabant tot aan Rotterdam helpen. Wij houden van structuur en netjes werken. Door onze servicegerichte mentaliteit en de jarenlange ervaring in de ongediertebestrijding is ons geen klus te gek.

Structureel Jarenlange ervaring Particulier en zakelijk Sterk team Servicegericht Familiebedrijf Houtwormkoning

Certificeringen

Klanten over Suurd Pest Control

26 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 Schrijf beoordeling

Snelle service; begin middag gebeld en eind van de middag was Marco hier al. Goede uitleg !

De volgende dag al als eerste geholpen, goede uitleg van hetgeen er ging gebeuren.

Snel van wespennest af

Snel een afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijk geholpen en snel van ons wespennest af. Ik hoop geen gebruik meer van jullie te hoeven maken maar mocht het moeten dan bel ik zeker jullie bedrijf weer!

Hele goede uitleg

’s Morgens gebeld en ze kwamen in de middag al verhelpen. Hele goede uitleg geven wat ie ging doen en dat we een paar dagen aan moeten kijken of alles weg is.

Top geregeld!

Goed en netjes geholpen. Ook goed uitleg gegeven wat er ging gebeuren. Geen last meer van de wespen. Top geregeld

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en gelijk de volgende dag een afspraak gekregen. De jongeman die het probleem kwam verhelpen was uiterst vriendelijk, beleefd en legde graag zijn werkzaamheden uit! Heel prettig geholpen; een echte aanrader.
Suurd Pest Control

Uitstekend snelle reactie en afspraak

Werd 10 min. van tevoren gebeld dat hij aankwam. Goede uitleg wat er gedaan werd. Echt top!

Keurig en oplossingsgericht

Vakmanschap met mensen die hun afspraak nakomen, keurig en oplossingsgericht te werk gaan. Een aanrader voor een ieder met ongedierte problemen!

Snel, deskundig en betrouwbaar!

Ik heb een onbekend beestje in huis (op google niet gevonden) en stuurde een foto en vraag naar ongediertebestrijden.com. Nog dezelfde avond een antwoord gekregen! Fijn om te weten wat het is en dat het in dit geval geen schadelijk beestje is (nl. de bonte zaagpoot). Mocht ik ooit ergens overlast van krijgen dan weet ik jullie te vinden!

Keurige heer

s ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.

Afgesproken tijd

Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.

Geen poespas

Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen. Geen poespas en voeren precies uit wat ze van te voren beloofd hebben.

Ik kijk terug op een professioneel een vakkundig bedrijf. Heel netjes hebben ze het ongedierte bij ons thuis bestreden. Heb nu gelukkig geen last meer van die vervelende beestjes.

Vakmanschap

Binnen no-time had ‘ie het nest gevonden, waar mijn man en ik maar niet achterkwamen. Dat getuigd van vakmanschap. Nest bestreden en wij zien geen wespen meer.

Jarenlange kennis

We wilden nu weleens voorgoed van het ongedierteprobleem af. Gelukkig had dit bedrijf jarenlange kennis en dat was te zien! Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.

Dezelfde dag

Op zondag gebeld en maandagochtend waren ze er. Diezelfde dag van het ongedierte af. Geweldig!

Alle wespen zeer agressief zijn gelijk dood. Groot nest. Behandelaar werd ondanks bescherm kleding erg gestoken maar maakte toch zijn werk af. Top super blij. Bedankt. En nog garantie ook!

Snelle reactie op mijn wespennest probleem en werd dezelfde dag nog geholpen. Keurig!

Prima

Prima en met succes

Geen last meer

Bestrijding tegen wespennest in muur ging snel en goed. Paar uur later al geen last meer van wespen.

Net super te woord gestaan aan de telefoon! Eerlijke mensen die je niets aansmeren wat je ook niet nodig hebt. Wij hebben houtworm onder het huis, en wilden graag een second opinion.

Service

Zondagavond gebeld en op maandagochtend zijn deze mensen gelijk gekomen. Hartelijk dank voor de service.

Binnen het uur terug gebeld. Een goede oplossing geboden die ik zelf kon uitvoeren. Ze vroegen niet eens een betaling voor advies! Super service!

Geen poespas

Bedwantsen, die wil ik nooit meer! Het bedrijf begreep mijn zorgen. Ze zijn heel vriendelijk en betrouwbaar. Geen poespas en hebben zeer goed werk geleverd. Ik raad ze aan iedereen aan!

Binnen no-time is het wespennest verwijderd. Ze hebben snel en effectief gewerkt. Nu, een maand later, geen enkele wesp meer aangetroffen.

Met uitleg, geduld en vakmanschap hebben de mannen de balken boktorvrij gemaakt. Ik ben heel blij met het afgeleverde werk. Geen idee hoe ik het zelf had moeten bestrijden.