Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 078-7830123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Dordrecht

Last van ongedierte
in Dordrecht
Jan en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 9.4 (27) 
 • EVM gecertificeerd

Jan Suurd
Jan Suurd Suurd Pest Control
De bestrijder van Dordrecht

Expert aan het woord

Mijn naam is Jan Suurd van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Dordrecht. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Dordrecht
Waar Jan werkt

Werkgebied

Woon je in Dordrecht of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Dordrecht, Alblasserdam, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht.

Wat valt er onder Dordrecht?
 • Dordrecht
 • Alblasserdam
 • Heerjansdam
 • Hendrik-Ido-Ambacht
 • Kinderdijk
 • Maasdam
 • Mookhoek
 • Oostendam
 • Papendrecht
 • Puttershoek
 • s-Gravendeel
 • Strijen
 • Strijensas
 • Zwijndrecht
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Dordrecht? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Dordrecht

Ongedierte komt niet alleen op het platteland voor, maar zeker ook in steden. Iedereen heeft weleens last van ongedierte en dit is natuurlijk voor niemand fijn. Om onze bezittingen en gezondheid te beschermen bestrijden we ongedierte liever. Ongedierte staat van oudsher bekend als overbrenger van ziektes, bacteriën en schimmels. Voor een professionele bestrijding van alle soorten ongedierte schakel je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Dordrecht in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Dordrecht en omgeving. Altijd tegen vaste, lage prijzen en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel meteen voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Dordrecht.

Schade door ongedierte

Ongedierte richt veel schade aan. In materiële zin, maar ook in economische zin. Opgeslagen voedingsmiddelen en waardevolle handelsvoorraden worden niet zelden volledig aangetast door ongedierte. Door knaagdieren, maar zeker ook door insecten. Met name het larvestadium van veel insecten richt een hoop schade aan. Denk hierbij ook aan houtworm; complete houten (draag)constructies worden compleet vernield door de larven van de houtwormkever. Ongedierte staat bekend als drager en overbrenger van allerlei, soms zeer ernstige, ziektes. Denk hierbij aan de Ziekte van Weil, het Hantavirus, de Vogelgriep en de Pest.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die in de nabijheid van de mens schade, hinder of overlast veroorzaken of die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Een diersoort is niet altijd ongedierte, wespen mogen natuurlijk best een wespennest in het bos bouwen zonder meteen als ongedierte bestempeld te worden. Pas wanneer ze hun nest in jouw spouwmuur bouwen en steeds door jouw raam naar binnen vliegen, veroorzaken ze hinder en overlast en soms ook gevaar voor ons mensen. Dan zijn wespen ongedierte.

Professionele ongediertebestrijding in Dordrecht en omgeving

Heb jij ongedierte in jouw huis of tuin? Schakel voor de bestrijding onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht in. Binnen 24 uur bestrijden wij alle soorten ongedierte in Dordrecht en omgeving. Dus ook als je in Mookhoek, ‘s-Gravendeel of Puttershoek woont, staan wij voor je klaar. Altijd binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij op professionele wijze het ongedierte in jouw huis of tuin. Bel voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Dordrecht met ons telefoonnummer. Of laat je direct door ons terugbellen.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen, ook wel bedbugs genoemd, zijn de nachtmerrie van iedere reiziger. Enkele dagen of weken na je reis erachter komen dat je dit ongewenste souvenir hebt meegenomen, dat is niet fijn thuiskomen. Helaas is het dan al te laat: de bedwantsen zitten in en rondom je bed of (nog erger) in het bed van je kinderen. Iedere nacht word je meerdere malen gestoken en zit je onder de bultjes. Natuurlijk wil je de bedwantsen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Wacht niet tot het erger wordt, maar neem direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Dordrecht. Binnen 24 uur verhelpen wij jouw bedwantsenprobleem.

Waaraan herken ik bedwantsen?

Het is moeilijk om bedwantsen te vinden. Overdag verstoppen ze zich in de naden en kieren rondom je bed en in de spleetjes van je matras. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, ze worden dan gelokt door jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Ze bijten je en zuigen je bloed meerdere malen en keren dan terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Signalen van bedwantsen zijn meerdere, muggenbult-achtige bultjes op je huid die erg jeuken. Op de lakens zijn vaak donkerrode tot bruine stipjes te zien. Als je weet waar je moet zoeken, vind je eitjes en vervellingshuidjes van de bedwantsen in en rondom het bed. In ernstige gevallen zie je ook de bedwantsen zelf zitten in de naden en kieren bij je bed.

Bedwants internationaal

Een bedwants wordt in het Engels een bedbug genoemd. Andere namen voor de bedwants zijn wandluis of bedluis. In het Frans spreken we over een Punaise en in Spaanstalige landen heet ie Chinche. In Italië heet de bedwants Cimice. Hoe je ze ook noemt, bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor enorme overlast en problemen. De enige effectieve oplossing voor een bedwantsenprobleem is om ze zo snel mogelijk te laten bestrijden door een vakkundige, ervaren ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Het bestrijden van bedwantsen is een ingewikkeld en zeer precies werk. Laat dit dan ook doen door een ervaren vakman. Onze ongediertebestrijders uit Dordrecht hebben deze expertise in huis en weten hoe ze de bestrijding van bedwantsen aan moeten pakken. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en staan we binnen 24 uur bij jou op de stoep. Schakel nu professionele hulp in van onze professional uit Dordrecht. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen. Ook in de plaatsen Alblasserdam, Kinderdijk en Heerjansdam zijn wij dagelijks actief. Bel ons voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou terug.

Boktor bestrijden

Larven van boktorren zijn gek op onbehandeld hout en vormen daardoor een bedreiging voor je huis. Hele houten constructies worden ernstig vernield. Zo ernstig, dat je uiteindelijk de complete constructie moet vervangen. Natuurlijk wil je van overlast van boktor zo snel mogelijk af. Schakel daarom een professional in. Onze vakmannen uit Dordrecht zijn 24/7 beschikbaar om jou van je boktorrenprobleem af te helpen. Ook zijn wij je van dienst in de plaatsen rondom Dordrecht, zoals Strijen, Strijensas en Mookhoek. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist uit Dordrecht.

Welke schade richt de boktor aan?

De larven van de boktor richten enorme schade aan hout aan, maar ook vloeren en meubels zijn het slachtoffer van deze insecten. De larven van de boktor worden als eitje op het dode, onbehandelde hout gelegd. Wanneer het ei uitkomt, banen ze zich een weg tot in de kern van het hout, waar ze vervolgens tot wel tien jaar zich heen en weer blijven eten. Ze eten hun buikjes vol met hout en komen als volwassen boktorkever uit het hout gekropen. Hierbij laten zij niet alleen een ovaalvormig gat achter, maar ook laten zij hun eitjes achter op het hout en zo begint de cyclus weer opnieuw.

Professionele boktorbestrijding in Dordrecht en omgeving

Het bestrijden van boktor is een specialistische klus. Het vergt speciale technieken en apparatuur om het hout tot in de kern te behandelen tegen de larven van de boktor. Onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht hebben jarenlange ervaring in de aanpak van dit probleem. Wij staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep om de klus te klaren. Voorkom meer schade en neem vandaag nog contact op met onze boktorspecialisten. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Houtworm bestrijden

Hoor je een knagend of kloppend, niet goed te plaatsen geluid? Heb je het vermoeden dat dit geluid uit een houten meubelstuk, vloer of ergens uit je huis komt? De kans is groot, vooral in de zomer, dat je te maken hebt met houtworm. Wanneer je ronde uitvliegopeningen en ‘boormeel’ aantreft, kan het bijna niet missen. Houtworm richt grote schade aan in jouw huis. Het is daarom belangrijk ze zo snel mogelijk te bestrijden. Onze houtwormbestrijders uit Dordrecht bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor dit probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden houtworm voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialisten uit Dordrecht.

Hoe schadelijk is de houtworm?

De larven van dit houtborende insect zijn dol op hout en boren een heel stelsel aan gangen in het hout. Dit komt voor in vloeren, op zolders of in meubels, zonder dat je hier veel van merkt. Dragende instructies verzwakken ernstig en zijn niet meer betrouwbaar als je houtworm geen halt toeroept. Ook lopen de kosten voor het noodzakelijke herstel erg hoog op als je de houtworm niet laat bestrijden. Grijp dus snel in en schakel een professionele houtwormbestrijder uit de buurt in.

Professionele houtwormbestrijding in Dordrecht en omgeving

Heb je ook maar een licht vermoeden van een actieve houtwormenplaag in huis, aarzel dan niet langer. Schakel nu een professionele houtwormbestrijder uit Dordrecht in. Onze vakkundige specialisten op het gebied van houtwormbestrijding zijn 24/7 bereikbaar en staan in Dordrecht en de wijde omgeving binnen 24 uur voor jou klaar. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Dus je woon je in Dordrecht, ‘s-Gravendeel, Puttershoek of Maasdam, neem dan direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist uit Dordrecht.

Kakkerlakken bestrijden

De kakkerlak, een bekend insect. Vaak ken je ze van de horrorverhalen van vieze hotels en appartementen in het buitenland. Jammer genoeg komen ze ook in Nederland veel voor. Ook in Dordrecht ben je niet vrij van deze vieze beestjes. Kakkerlakken planten zich in een razendsnel tempo voort, dus een effectieve bestrijding is belangrijk. Heb jij last van kakkerlakken? Voorkom dat zich een ware plaag ontwikkelt en schakel vandaag nog onze professionele kakkerlakken bestrijder uit Dordrecht in. Ook als je in de wijde omgeving van Dordrecht woont, zoals de plaatsen Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Oostendam, bestrijden wij binnen 24 uur de kakkerlakken bij jou thuis. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel direct, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe schadelijk is de kakkerlak?

De kakkerlak is een van de meest vervelende soorten ongedierte die je in huis kunt hebben. Kakkerlakken zijn namelijk erg onhygiënisch. Ze verstoppen zich graag in de donkere naden en kieren van je huis, waar het vochtig en warm is. Ze hebben een voorkeur voor zachte, bijna rottende etenswaren. Ze lopen overal door- en overheen en verspreiden hiermee allerlei ziektekiemen en bacteriën. Dit is gevaarlijk voor je gezondheid. Het beste is om kakkerlakken zo snel mogelijk te laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit de buurt.

Een kakkerlakkenplaag in huis?

Een kakkerlakkenplaag vormt zich binnen no-time. De vrouwelijke kakkerlakken zetten eipakketjes af waar ongeveer dertig nakomelingen uit komen. Binnen enkele weken, afhankelijk van de leefomstandigheden, zijn de kakkerlakjes geslachtsrijp en planten ze zich ook voort. Daarnaast zijn kakkerlakken erg taai ongedierte, ze zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Zo kunnen ze weken zonder voedsel en zijn in staat om van slechts een vetdruppel twee weken te leven. Kakkerlakken zijn nooit alleen, er zijn er altijd meer in de buurt en een kakkerlakkenplaag is snel gevormd.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Heb jij te maken met een kakkerlakkenplaag? Laat de plaag direct professioneel bestrijden en voorkom verdere verspreiding van het kakkerlakkenprobleem. In Dordrecht en omgeving bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Oostendam woont, helpen wij je meteen. Maak direct een afspraak door te bellen met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen we jou direct terug.

Mieren bestrijden

Mieren komen overal voor. Overlast van mieren kan dan ook zowel binnenshuis als buiten in de tuin voorkomen. Mieren komen af op voedsel en bouwen daar in de buurt hun nest. Via vaste routes brengen de mieren dit naar hun nest. De mierenkolonie veroorzaakt veel overlast en onhygiënische situaties. Hier moet je natuurlijk niet aan denken. Heb jij last van mieren binnen of buiten je huis? Onze professionele mierenbestrijders uit Dordrecht bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Het enige wat je hoeft te doen, is ons telefoonnummer te bellen, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden de mieren in jouw tuin voor een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten.

Mierennest

Als je last hebt van mieren in je huis, dan is er ergens in de buurt van jouw huis een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen een groot nest in de grond. Van daaruit maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Zie jij kleine hoopjes zand liggen op jouw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in jouw tuin zit.

Kan ik mieren zelf bestrijden?

Er zijn verschillende huis-, tuin- en keukenmiddelen beschikbaar om mieren zelf te bestrijden. De werking hiervan is echter niet gegarandeerd en de mieren zijn je vaak toch te slim af. Zelfs met het gebruik van een bestrijdingsmiddel tegen mieren is uiterste precisie en kennis vereist om de bestrijding te laten slagen. Om zeker te zijn van een snelle en effectieve bestrijding van het gehele mierennest in jouw tuin schakel je het best een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele mierenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van die vervelende mierenplaag af. Het best is om is daar een professionele ongediertebestrijder uit Dordrecht voor in te schakelen. Deze vakmannen hebben jarenlang ervaring en bestrijden dagelijks mieren in Dordrecht en omgeving. Ook als je in Puttershoek, Maasdam of Zwijndrecht woont, helpen wij je direct met het bestrijden van de mieren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel je direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden de mieren in jouw tuin voor een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten.

Motmuggen bestrijden

Zie jij kleine, zwarte vlindertjes in je huis vliegen? Grote kans dat dit motmuggen zijn. Dit insect, dat ook wel aalputmotje of rioolvlieg wordt genoemd, komt veel voor in steden als Dordrecht. Met name in warme, vochtige zomers is de kans groot dat je deze insecten aantreft. Een motmug is vooral ’s nachts actief, overdag verschuilen zij zich namelijk. Het is belangrijk de motmuggen en hun oorzaak te bestrijden. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Dordrecht helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Ook als je in Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam of Papendrecht woont, bestrijden wij jouw motmuggen tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen.

Waar verschuilt de motmug zich?

De motmug voedt zichzelf met nectar of vervuild water. Dat is dan ook de reden dat je ze vaak treft in de badkamer, onder de wc, in afvoergoten, regenpijpen, regentonnen, kelders en kruipruimtes. Lekkende, verstopte of niet gebruikte afvoeren zijn een zeer geliefde plek voor deze insecten.

Zijn motmuggen schadelijk?

In principe zijn motmuggen niet schadelijk voor mensen. Het insect kan niet steken of bijten. Het gevaar schuilt echter wel in het feit dat ze bacteriën bij zich dragen. Dit vanwege het feit dat ze zich voornamelijk in vuile goten, riolen en afvoeren bevinden, waar het erg onhygiënisch is.

Hoe bestrijd je motmuggen?

De bestrijding van de motmug is een lastig karwei. Ten eerste is het belangrijk dat de bron wordt gevonden. Het insect zit namelijk in jouw huis, omdat het zich hier makkelijk en aangenaam kan verschuilen. Motmuggen leggen hun eitjes in vochtige, drabbige substanties. Wanneer de schuil- en nestelplaatsen worden weggenomen, komt de motmug ook minder snel terug.

Professionele motmuggenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Om de motmuggen professioneel te laten bestrijden en de bron op te sporen van het probleem schakel je vandaag nog een lokale professional in. Deze vakkundige bestrijders zijn dagelijks actief in Dordrecht en omgeving. Dus ook als je in Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam of Papendrecht woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om dit probleem voor je op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie over het bestrijden van motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Muizen bestrijden

Muizen in huis, je moet er niet aan denken. Maar in bewoond gebied ontkom je er vaak maar moeilijk aan. Vanwege de warme huizen en de hoeveelheid voedsel leven ze graag in de buurt van mensen. Muizen richten niet alleen veel schade aan met hun geknaag, maar zijn ook nog eens zeer onhygiënisch. Daarom is het belangrijk om ze te bestrijden. Heb jij last van muizen? Dan kun jij ook op onze professionele muizenbestrijders uit Dordrecht rekenen! Ook in plaatsen rondom Dordrecht, zoals Heerjansdam, Strijen en Strijensas bestrijden wij binnen 24 uur de muizen in jouw huis. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage tarieven voor een muizenbestrijding. Zonder voorrijkosten!

Heb jij een muizenplaag in huis?

Wanneer je muizen daadwerkelijk ziet lopen, is het overduidelijk dat je te maken hebt met een muizenplaag. Naast het zien van een muis zijn er ook andere signalen die duiden op een plaag. Waaronder hagelslag-vormige keuteltjes of het horen van getrippel en gebonk achter het plafond. Ook het ruiken van een vreemde, vieze lucht in bepaalde ruimtes kan een signaal zijn. Tot slot wijst de knaagschade die deze beestjes aanrichten, bijvoorbeeld aan etenswaren of meubilair, duidelijk op de aanwezigheid van muizen.

Kun je muizen zelf bestrijden?

Er zijn dingen die je zelf kunt doen om de muizen te bestrijden. Bijvoorbeeld het zetten van muizenvallen of -klemmen. Echter, het bestrijden van een muizenplaag is geen makkelijke klus. Bij een grote plaag planten de muizen zich zo snel voort dat ze je iedere keer te slim af zijn en hun aantal alleen maar toeneemt. Voor een doeltreffende bestrijding van de muizenplaag schakel je het best meteen een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele muizenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Wil jij de muizenplaag in jouw huis het liefst vandaag nog laten bestrijden door een professional? Onze professionele muizenbestrijders uit Dordrecht zijn dagelijks actief in Dordrecht en omgeving om muizen te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak. Binnen 24 uur staan we bij jou op de stoep met de directe oplossing voor jouw muizenprobleem. We hanteren een vast, laag tarief in heel Dordrecht en omgeving en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Heerjansdam, Strijen of Strijensas woont, kun je binnen 24 uur op ons rekenen. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

Ovenvisjes bestrijden

Ovenvisjes zijn kleine, grijze insecten en lijken qua uiterlijk erg op zilvervisjes en papiervisjes. De leefwijzen van deze drie verschillen echter behoorlijk van elkaar. Ovenvisjes houden erg van warme, droge ruimtes. Met name ruimtes waar de temperatuur de dertig graden aantikt, vinden ze ideaal. Ovenvisjes vind je dus vooral in de ruimte waar de ketel van de centrale verwarming hangt of in ruimtes waar een wasdroger staat. Heb jij ovenvisjes en wil je daarvan af? Schakel onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Dordrecht in. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw ovenvisjes tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak.

Wat zijn ovenvisjes nu precies?

Ovenvisjes zijn kleine beestjes die vooral op warme, droge plaatsen voorkomen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan restaurants of bakkerijen. In de hoge temperaturen leggen ovenvisjes hun eitjes, die al na negen dagen uitkomen. Ze hebben een lengte van ongeveer één centimeter en een donkergrijze tot bruine kleur. Ze lijken erg op zilvervisjes, maar het grootste verschil is dat ovenvisjes langere antennen op hun kop meedragen. Ook de levenswijzen verschillen enorm.

Welke schade richten ovenvisjes nu precies aan?

In het algemeen zijn ovenvisjes geen ongedierte wat voor veel overlast zorgt, ook omdat ovenvisjes eigenlijk niet zomaar in onze huizen voorkomen. Dit in tegenstelling tot hun groepsgenoten, de zilvervisjes en de papiervisjes. Deze franjestaarten komen juist heel regelmatig voor in onze huizen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Dordrecht en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht bestrijden zowel ovenvisjes als papiervisjes en zilvervisjes. Wij zijn dagelijks actief in Dordrecht en omgeving, dus ook in Alblasserdam, Kinderdijk en Heerjansdam zijn we jou graag van dienst. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en rekenen hierbij geen voorrijkosten. Bel meteen voor een afspraak, wij zijn 24/7 te bereiken. Binnen 24 uur staan onze ongediertespecialisten voor je deur.

Papiervisjes bestrijden

Woon je in Dordrecht of in de buurt van Dordrecht, zoals Maasdam, Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht en word je gek van de papiervisjes in jouw huis? Laat je dan niet langer gek maken, want onze professionele papiervisjesbestrijders uit Dordrecht zorgen ervoor dat je van de papiervisjes af komt! Onze professionals zijn dagelijks actief in Dordrecht en omgeving en bestrijden de papiervisjes in jouw huis op vakkundige en effectieve wijze. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij jou de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Binnen 24 uur staan wij voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze papiervisjesspecialisten uit Dordrecht. Of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes: wat zijn het precies en hoe herken je ze?

Wellicht heb je al eens eerder van de naam gehoord, papiervisjes. Maar wat zijn het nu precies? Papiervisjes danken hun naam aan hun voorliefde voor papier en alles wat van plantaardige vezels is gemaakt. Dus ook katoen vinden ze heerlijk. Papiervisjes hebben een grijsbruine kleur en zijn vijftien millimeter lang. Op hun hoofd hebben ze twee antennen en aan hun achterlijf hebben ze drie staartdraden.

Hoe komen papiervisjes mijn huis binnen?

Papiervisjes zijn klein ongedierte. Ze kunnen zich vrijwel door elke kier, gleuf en spleet wringen en zijn op deze manier snel je huis binnengedrongen. Ook komen ze gemakkelijk met de post mee. Ze zitten dan verstopt in een envelop of tussen de reclamefolders. Papiervisjes houden van warmere, droge plaatsen. De temperatuur die wij gemiddeld in ons huis hebben, is voor papiervisjes ideaal. Papiervisjes maken documenten volledig onleesbaar. Ze schrapen letterlijk de letters van de pagina’s.

Professionele papiervisjesbestrijding in Dordrecht en omgeving

Ben jij helemaal klaar met papiervisjes? Onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht staan altijd voor je klaar met de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem! Neem daarom direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks papiervisjes in Dordrecht en omgeving, dus ook in Maasdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht staan we voor je klaar. Binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog voor een afspraak met onze papiervisjesbestrijders uit Dordrecht.

Ratten bestrijden

Ratten moeten bestreden worden. Bij overlast laat je ze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht. Wij bestrijden dagelijks ratten voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Dordrecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw rattenprobleem. Ook als je in Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam of Papendrecht woont, zijn wij dagelijks in de buurt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Rattensoorten

Ratten zitten overal. De bruine rat (ook wel Rattus Norvegicus) komt in Nederland vooral voor, maar tegenwoordig komt ook de zwarte rat (Rattus Rattus) steeds weer meer voor in ons land. Deze soort rat rukt op vanuit het zuiden en wordt steeds vaker gesignaleerd. Allebei de rattensoorten veroorzaken grote overlast in bewoond gebied. Met hun geknaag, richten ze grote schade aan en zijn ze de oorzaak van onhygiënische situaties.

Wat zijn de risico’s van een rattenplaag?

Een rattenplaag brengt een behoorlijk hoog risico met zich mee. Ratten richten schade aan die zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Niet alleen knagen ze aan verpakkingen, papier, isolatiemateriaal en textiel, maar ook aan kabels en leidingen. Hierdoor ontstaan kortsluitingen en storingen en zelfs brand. Los van deze praktische ongemakken en gevaren in huis, vormen ze ook een bedreiging voor je gezondheid. Ratten zijn namelijk dragers van ziekteverwekkers. Met hun urine en ontlasting verontreinigen ze voedsel en water, waardoor voedselvergiftiging optreedt. Wees voorzichtig met (oude) rattenkeutels. Wanneer je hier mee in contact komt, kan dit namelijk ernstige ziektes veroorzaken, zoals hersenvliesontsteking.

Heb jij last van een rattenplaag?

Van een echte rattenplaag is sprake wanneer ratten binnen de leefomgeving van de mens dringen en daar overlast en schade veroorzaken en als ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Hoe meer ratten, des te groter het risico. Bij een vermoeden van aanwezigheid van ratten neem je het best zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele rattenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Zijn er ratten in jouw woon- of werkomgeving? Voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Dordrecht. Onze ongediertebestrijders uit Dordrecht zijn dagelijks in de hele omgeving van Dordrecht actief en zijn 24/7 bereikbaar. Ook als je in omliggende plaatsen van Dordrecht woont, zoals Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam of Papendrecht, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jou te verlossen van de rattenoverlast. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat hier je gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug!

Vlooien bestrijden

Je hebt een vlooienplaag in huis, wat nu? Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk van af. Vlooien zijn vervelend en moeten dan ook bestreden worden. Iedere vlooienplaag begint met één vlo. Een vlo kan al 36 uur na haar eerste bloedmaaltijd eitjes leggen. Wanneer een volwassen vlo haar hele leven in jouw huis blijft, dan kan ze wel 2000 eitjes verspreid hebben in je huis. Een flink karwei om hiervan af te komen. Voor een professionele bestrijding van de vlooien in jouw huis, neem je hier direct contact op met onze vlooienbestrijders uit Dordrecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Een vlooienplaag ontstaat wanneer er tijdelijk weinig activiteit in huis heeft plaatsgevonden. Ook wanneer je bijvoorbeeld een huisdier van een ander te logeren hebt gehad of zelf op vakantie bent geweest, kan een vlooienplaag ontstaan. Door weinig activiteit in huis komen de vlooiencoconnen massaal uit bij thuiskomst. Zodra je over de drempel stapt, word je besprongen door vlooien die een bloedmaaltijd nodig hebben voor hun voortplanting. Bij mensen doen ze dan een proefbeet om tot de conclusie te komen dat jij niet de ideale gastheer bent. Ondertussen zit je hele huis onder de vlooien. Jij wil hier natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van af.

Professionele vlooienbestrijding in Dordrecht en omgeving

Zitten de vlooien overal? Maak een eind aan deze vlooienplaag en laat ze bestrijden door onze professionele vlooienbestrijders uit Dordrecht. Onze vlooienbestrijder uit Dordrecht staat 24 uur per dag voor jou klaar. Wij zijn dagelijks actief in heel Dordrecht en omgeving. Ook als je in Strijensas, Mookhoek, ’s-Gravendeel of Puttershoek woont, bieden wij jou de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Wil je meer informatie? Bel dan ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en we bellen je direct terug.

Wespen bestrijden

Het bestrijden van wespen is een lastige klus. Het wespennest zelf is namelijk niet altijd zichtbaar. Vaak bouwen wespen hun nesten in spouwmuren, onder daken of in de grond. Het enige wat je dan ziet, zijn continu af en aan vliegende wespen, afkomstig uit een klein spleetje of gaatje. Een wespennest in de buurt hebben, is erg hinderlijk. Al helemaal het grote aantal vervelende wespen in jouw tuin waar je te maken hebt. Ze vliegen door openstaande ramen constant naar binnen en veroorzaken op die manier niet alleen buitenshuis overlast, maar ook binnenshuis. Heb jij een wespennest gevonden of heb je het vermoeden dat er zich één bevindt in jouw tuin? Neem dan nu contact op met onze professionele wespenbestrijder uit Dordrecht.

Kun je een wespennest zelf verwijderen?

Het zelf verwijderen van een wespennest is sterk af te raden. Een vol, actief nest is namelijk erg gevaarlijk. De wespen die zich in het nest bevinden, doen er alles aan om hun nageslacht te beschermen en zijn daarbij erg agressief. Wanneer je te dicht bij het nest komt, aarzelen ze niet om je aan te vallen. Wespen zijn in staat om in een zwerm aan te vallen en steken je dan herhaaldelijk. Laat het wespennest daarom professioneel bestrijden door een vakkundige wespenbestrijder bij jou uit de buurt. Zo bestrijd je de wespen snel, effectief én veilig. Een wespennest dat zichtbaar is, kun je enkele weken na de bestrijding eventueel zelf verwijderen. Echter, dit is niet nodig; het nest vergaat namelijk vanzelf en wordt nooit opnieuw gebruikt door andere wespen.

Professionele wespenbestrijding in Dordrecht en omgeving

Wanneer jij last hebt van wespen wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Laat ze vooral vakkundig bestrijden en neem contact op met onze professionele wespenbestrijders uit Dordrecht. Tegen een vast, laag tarief staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep om jou van je wespenprobleem af te helpen. Woon je in Dordrecht, Alblasserdam, Kinderdijk, Heerjansdam, Strijen of elders in de regio, neem dan direct contact met ons op. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou direct terug.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes tref je vaak aan in de keuken of badkamer. Ze houden namelijk van donkere en vochtige plekken. Deze beestjes wil je niet in huis hebben. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar is het je nog niet gelukt om je huis helemaal vrij van zilvervisjes te krijgen. Dat betekent dat het tijd is om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Onze vakkundige zilvervisjesbestrijders uit Dordrecht zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep om jou van je probleem af te helpen. Wij zijn ook dagelijks actief in alle plaatsen rondom Dordrecht, dus ook als je in Puttershoek, Maasdam, Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je door ons terugbellen. Voor het bestrijden van zilvervisjes hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Hoe gevaarlijk zijn zilvervisjes?

Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk, maar wel erg vervelend en ongewenst. Tot op heden is nog niet gebleken dat ze een risico vormen voor onze gezondheid. Wel brengen ze schade toe aan kleding, synthetisch materiaal en boeken. Wanneer je niets doet tegen zilvervisjes komen er steeds meer in huis. Met name omdat ze dan met zoveel zijn, vormen ze toch een echte plaag en veroorzaken zo veel overlast.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Het is erg lastig om zilvervisjes zelf te bestrijden. In de naden en kieren van jouw huis hebben ze hun eitjes gelegd en ze zijn daarom lastig te bestrijden. Het eitje zelf kan niet worden bestreden, deze moet eerst uitkomen. De eitjes zijn vaak al gelegd voordat jij de kans hebt gekregen om de zilvervis te bestrijden. Het is dus erg lastig om deze cyclus te doorbreken. Het best schakel je hierbij de hulp in van een vakkundige ongediertebestrijder uit jouw buurt.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Dordrecht en omgeving

Wil jij binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem? Neem dan nu contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Dordrecht. Wij beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen die nodig zijn om de cyclus van de zilvervisjes efficiënt en duurzaam te doorbreken. Dagelijks zijn wij actief in Dordrecht en omgeving, dus ook onder andere in Puttershoek, Maasdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem voor een afspraak nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Klanten over Suurd Pest Control

27 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4