Mogen wij je helpen?

Ongediertebestrijding Dordrecht
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
078 - 7830123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ongedierte bestrijden in Dordrecht

Ongedierte komt niet alleen op het platteland voor, maar zeker ook in steden. Iedereen heeft weleens last van ongedierte en dit is natuurlijk voor niemand fijn. Om onze bezittingen en gezondheid te beschermen bestrijden we ongedierte liever. Ongedierte staat van oudsher bekend als overbrenger van ziektes, bacteriën en schimmels. Voor een professionele bestrijding van alle soorten ongedierte schakel je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Dordrecht in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Dordrecht en omgeving. Altijd tegen vaste, lage prijzen en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel meteen voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Dordrecht.

Schade door ongedierte

Ongedierte richt veel schade aan. In materiële zin, maar ook in economische zin. Opgeslagen voedingsmiddelen en waardevolle handelsvoorraden worden niet zelden volledig aangetast door ongedierte. Door knaagdieren, maar zeker ook door insecten. Met name het larvestadium van veel insecten richt een hoop schade aan. Denk hierbij ook aan houtworm; complete houten (draag)constructies worden compleet vernield door de larven van de houtwormkever. Ongedierte staat bekend als drager en overbrenger van allerlei, soms zeer ernstige, ziektes. Denk hierbij aan de Ziekte van Weil, het Hantavirus, de Vogelgriep en de Pest.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die in de nabijheid van de mens schade, hinder of overlast veroorzaken of die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Een diersoort is niet altijd ongedierte, wespen mogen natuurlijk best een wespennest in het bos bouwen zonder meteen als ongedierte bestempeld te worden. Pas wanneer ze hun nest in jouw spouwmuur bouwen en steeds door jouw raam naar binnen vliegen, veroorzaken ze hinder en overlast en soms ook gevaar voor ons mensen. Dan zijn wespen ongedierte.

Professionele ongediertebestrijding in Dordrecht en omgeving

Heb jij ongedierte in jouw huis of tuin? Schakel voor de bestrijding onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht in. Binnen 24 uur bestrijden wij alle soorten ongedierte in Dordrecht en omgeving. Dus ook als je in Mookhoek, ’s-Gravendeel of Puttershoek woont, staan wij voor je klaar. Altijd binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij op professionele wijze het ongedierte in jouw huis of tuin. Bel voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Dordrecht met ons telefoonnummer. Of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dordrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Oostendam, Papendrecht, Puttershoek, 's-Gravendeel, Strijen, Strijensas, Zwijndrecht.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9303 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 14 minuten geleden
 • SSL beveiligde website