Mogen wij je helpen?

Ongediertebestrijding Deventer
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0570 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ongedierte bestrijden in Deventer

Ongedierte komt overal voor. Op het platteland en ook in stedelijk gebied. Om ons welzijn, onze bezittingen en onze gezondheid te beschermen, moet ongedierte bestreden worden. Om van deze ongewenste knaagdieren en insecten af te komen, roep je de hulp in van een professionele ongediertebestrijder die 24/7 voor je klaar staat en binnen 24 uur bij je op de stoep staat. Ben jij op zoek naar zo’n professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf? Kijk niet verder, maar bel meteen met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze vakman uit Deventer. Wij zijn dagelijks actief in Deventer en omgeving, dus ook als je in Wesepe, Wijhe of Welsum woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij werken tegen vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Ongedierte, wat is dat precies?

We spreken over ongedierte wanneer mens of dier hinder of schade van een diersoort ondervindt. Ook als er een bedreiging voor de volksgezondheid bestaat door de aanwezigheid van een diersoort, spreken we over ongedierte. Dit kunnen zowel knaagdieren als ratten en muizen zijn, maar ook insecten als vlooien, houtworm of wespen.

Is ongedierte schadelijk?

Knaagdieren spelen een grote rol in het verspreiden van diverse ziektekiemen, waardoor er besmettelijke ziektes worden overgedragen van mens op mens, van dier op dier of van dier op mens. Voorbeelden zijn de Pest, maar ook de Vogelgriep. De gevolgen zijn groot. Insecten daarentegen veroorzaken economisch gezien veel schade, denk bijvoorbeeld eens aan houtworm in een transportcontainer vol met teakhouten meubelen of een bedwantsenplaag in een hotel. Hele voedselvoorraden worden compleet vernield door insectenplagen. Daarbij is ongedierte natuurlijk enorm onhygiënisch. Ongedierte zit overal op, knaagt aan van alles en nog wat en mengt zich in onze leefomgeving.

Professionele ongediertebestrijding in Deventer en omgeving

Bij het bestrijden van ongedierte komt veel kijken. Er is veel kennis over de leefwijze van het betreffende insect of knaagdier nodig om het ongedierte bij de bron te bestrijden. Daarnaast is het gebruik van professionele bestrijdingsmiddelen, zoals ratten- en muizengif (rodenticiden) en insecticiden (biociden), slechts voorbehouden aan professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders. Heb je het vermoeden dat je ongedierte in huis hebt? Laat onze professional uit Deventer een inspectie uitvoeren! Indien mogelijk voeren wij de eventueel noodzakelijke bestrijding direct aansluitend uit. De inspectie is dan gratis en wij hanteren voor alle bestrijdingen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten! Naast het uitvoeren van bestrijdingen in Deventer, zijn wij ook dagelijks actief in omliggende plaatsen van Deventer, zoals Wesepe, Wijhe en Welsum. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deventer, Bathmen, Broekland, Colmschate, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Olst, Schalkhaar, Steenenkamer, Welsum, Wesepe, Wijhe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9347 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website