Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 071-7811123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Leiden

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Leiden

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Leiden Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Leiden. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Leiden

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Gregoor op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Gregoor van Anti Pest Control B.V. heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Gregoor kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Gregoor welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Gregoor speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Gregoor.

5. Aantal behandelingen

Kan Gregoor het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Gregoor kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Gregoor langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Gregoor voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 071-7811123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Leiden of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade of Katwijk woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 071-7811123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Leiden?
 • Leiden
 • Hazerswoude-Rijndijk
 • Hoogmade
 • Katwijk
 • Koudekerk aan den Rijn
 • Leiderdorp
 • Nieuwe Wetering
 • Noordwijk
 • Oegstgeest
 • Oud Ade
 • Rijnsburg
 • Rijpwetering
 • Roelofsarendsveen
 • Voorschoten
 • Warmond
 • Zoeterwoude
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Leiden? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Leiden

Wat kost een ongediertebestrijder in Leiden?

Wat een bestrijding in Leiden kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Gregoor van Anti Pest Control B.V. bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Gregoor van Anti Pest Control B.V. gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Gregoor op 071-7811123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Gregoor geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Gregoor om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Gregoor helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Ongedierte bestrijden in Leiden

Het maakt niet uit wat voor insect, knaagdier of ander ongedierte je tegenkomt, liever zie je ze helemaal niet. Ondanks dat het kleine gespuis er zo onschuldig uitziet, wil dat zeker niet zeggen dat ze dat ook zijn. Ongedierte dien je direct uit je huis te bestrijden, zodra je ze gesignaleerd hebt. Onze lokale professionals uit Leiden hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en hebben voor elk soort ongedierteprobleem dan ook een oplossing. Binnen 24 uur bestrijden onze professionele ongediertebestrijders vakkundig jouw ongedierte. Of je nu in Leiden, Roelofarendsveen, Oud Ade of Rijpwetering woont, wij hanteren voor een bestrijding een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Leiden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Ongedierte

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die hinder, schade of irritatie veroorzaken in de nabijheid van mens en dier of als de soort een bedreiging voor de volksgezondheid vormt. Oftewel: ongedierte zorgt voor overlast. Voorbeeld van ongedierte dat hinder veroorzaakt, zijn mieren, wespen en motmuggen. Dieren als houtworm, muizen en papiervisjes zijn echte schadeveroorzakers aan onze eigendommen in huis. Bedwantsen en vlooien? Dat is nou typisch irritant ongedierte. Geen enkel soort ongedierte is hygiënisch, maar er zijn soorten die echt schadelijk zijn voor onze gezondheid. Denk hierbij aan ratten en kakkerlakken. Daarbij verstopt ongedierte zich vaak op plekken waar wij niet bij komen, waardoor het lastig is ongedierte te vinden, laat staan ze te bestrijden. Wees snel met het inschakelen van professionele hulp als je ongedierte hebt gesignaleerd. Ongedierte plant zich namelijk ontzettend snel voort, waardoor de overlast alleen maar erger wordt en je binnen de kortste keren een hele plaag hebt.

Professionele ongediertebestrijding in Leiden en omgeving

Heb je last van ongedierte? Wacht niet langer! Neem direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je huis er weer binnen no-time ongediertevrij uitziet. Onze professionele ongediertebestrijders uit Leiden hebben altijd een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. We zijn niet alleen in Leiden actief, maar ook in Roelofarendsveen, Oud Ade en Rijpwetering voeren we vakkundige bestrijdingen uit. Binnen 24 uur bestrijden wij snel en effectief het ongedierte bij jou thuis. Altijd tegen een vaste, lage prijs. Spoed- of voorrijkosten kennen wij niet. Bel nu met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Liever gebeld worden? Laat dan je gegevens hier achter. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Leiden

Kakkerlakken, het zijn de vieze beesten die je zo snel mogelijk je huis uit wilt hebben. Bel hiervoor direct met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Leiden en wij helpen je binnen 24 uur van jouw kakkerlakkenprobleem af. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en binnen no-time de oplossing. Ook in de omgeving van Leiden staan wij voor je klaar. Dus ook wanneer je in Oegstgeest, Leiderdorp of Hoogmade woont, komen onze bestrijders voor een vaste, lage prijs bij je langs. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Leven van een kakkerlak

Hoe leeft een kakkerlak nu eigenlijk? Kakkerlakken hebben maar weinig voedsel nodig. Ze zijn alleseters en kunnen op een vetdruppel een maand leven. Kakkerlakken leven op donkere, warme plaatsen en dragen hun eitjes uitwendig. Dit eipakketje draagt zo’n 32 jonge kakkerlakken die allemaal tegelijk uit komen. Jonge kakkerlakken zijn binnen twee maanden geslachtsrijp en klaar om zichzelf voort te planten.

Kakkerlakkenplaag

Een kakkerlakkenplaag is gemakkelijk te herkennen. Het beestje laat een sterke, onaangename geur achter in huis. Ook de uitwerpselen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze zien eruit als koffiedik dat je overal in hoeken, naden en kieren kan vinden. Kakkerlakken houden niet van licht, dus je ziet ze overdag niet snel. Een kakkerlak plant zich enorm snel voort. Het is daarom van belang dat de kakkerlak zo snel mogelijk bestreden wordt.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Leiden en omgeving

Laat kakkerlakken zo snel mogelijk bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Leiden helpen je graag met de vakkundige bestrijding van jouw kakkerlakkenplaag. Door onze jarenlange ervaring in ongediertebestrijding beschikken wij over de kennis en kunde om jouw kakkerlakkenprobleem binnen 24 uur op te lossen. Wij hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook wanneer je in Oegstgeest, Leiderdorp of Hoogmade woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je graag directe hulp. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan hoor je direct van ons.

Mieren bestrijden Leiden

Iedereen heeft wel eens last van mieren. In je tuin, maar ook in je huis. Mieren zijn vervelend en het bestrijden van de mier is dan ook iets dat zo snel mogelijk moet plaatsvinden. Onze professionele mierenbestrijders uit Leiden helpen jou hier graag bij. Ook wanneer je in Leiderdorp, Hoogmade of Warmond woont, bieden onze lokale professionals binnen 24 uur een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Het ontstaan van mieren

Mieren leven in kolonies en passen zich gemakkelijk aan hun vele leefomgevingen aan. Er zijn verschillende soorten mieren die overal in de wereld voorkomen. Ze bouwen hun nesten in de grond of in holle boomstammen. Ze gaan vaak in een rijtje op zoek naar voedsel. De eerste mier creëert een reukspoor langs de voedselbron. Andere mieren volgen dit spoor en lopen in rijen heen en weer vanaf de voedselbron. Door dit reukspoor is het gemakkelijk voor de mier om voedselbronnen te vinden en binnen korte tijd staan ze in je keuken.

Zelf bestrijden van mieren

Vaak proberen mensen mieren zelf te bestrijden. Helaas is een mierenlokdoosje vaak niet genoeg. Waarom werken deze mierenlokdoosjes nu niet? In mierenlokdoosjes zit een geurstof die mieren aantrekt. Die geurstof bestaat uit feromonen die mieren zelf uitscheiden. Feromonen zijn onweerstaanbaar voor mieren en is een seksuele lokstof. De mierenlokdoos heeft dus een aantrekkende werking op mieren en zorgt zelden voor een effectieve bestrijding.

Professionele mierenbestrijding in Leiden en omgeving

Mierennesten dienen direct bestreden te worden. Neem voor een snelle, effectieve bestrijding dan ook contact op met een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Onze professionele mierenbestrijders uit Leiden hebben altijd een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep het mierennest vakkundig te bestrijden. Ook in Leiderdorp, Hoogmade of Warmond. Onze lokale professionals hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht dus niet langer en bel direct met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Motmuggen bestrijden Leiden

Ondervind je veel overlast van motmuggen? Onze professionele motmuggenbestrijders uit Leiden bieden jou 24/7 directe hulp. Als je nu contact met ons opneemt, zijn wij binnen 24 uur ter plaatse met een vakkundige oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Leiden ongedierte snel en effectief bestrijden, zijn we ook actief in de omgeving, zoals in Hoogmade, Warmond of Roelofarendsveen. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Motmuggen

Een motmug is een klein, dichtbehaard insect die je vooral tegenkomt bij lekker warm weer. Motmuggen zijn vooral te herkennen aan hun hartvormige vleugels, welke lijken op die van een vlinder. Motmuggen leven in de buurt van rottend, organisch materiaal met stilstaand water. Deze leefomstandigheden vind je vooral in lekkende of verstopte riolen en afvoerleidingen, in regentonnen en in dakgoten. Motmuggen leggen hun eitjes in deze drab.

Last van motmuggen?

De motmug legt per keer wel zo’n tweehonderd eitjes. Na enkele dagen komen deze eitjes al uit. Een plaag van motmuggen is dus zo gevormd en veroorzaakt met deze hoeveelheid enorme overlast. Motmuggen dragen veel bacteriën bij zich, omdat ze in vieze omstandigheden leven. Een motmug is dus met name erg schadelijk bij jou thuis in de keuken, in de gezondheidszorg, bij restaurants of in de voedingsmiddelenindustrie. De aanwezigheid van motmuggen heeft altijd een oorzaak. Naast dat je motmuggen dient te bestrijden, dient ook de oorzaak te worden opgelost. Denk hierbij aan een lek of verstopping.

Professionele motmuggenbestrijding in Leiden en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele motmuggenbestrijder in te schakelen. En die hebben wij! Onze lokale professionals uit Leiden zijn dagelijks werkzaam in Leiden en omgeving en bestrijden dus ook jouw ongedierte als je in Hoogmade, Warmond of Roelofarendsveen woont. Binnen 24 uur zorgen ervoor dat de motmuggen en hun eitjes vakkundig worden verwijderd. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Ovenvisjes bestrijden Leiden

Onze lokale professionals uit Leiden bestrijden dag in dag uit ovenvisjes. Woon je in Leiden, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering of ergens anders in de omgeving en heb je last van ovenvisjes? Vind je ze vies en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn binnen 24 uur ter plaatse met de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze service is snel en effectief tegen een vaste, lage prijs. Daarbij hanteren wij geen voorrijkosten. Voor een vakkundige bestrijding op maat zijn wij 24/7 bereikbaar. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij direct contact met jou op.

Ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes…

Net als papiervisjes en zilvervisjes horen ovenvisjes tot de franjestaarten. In eerste instantie lijken deze insecten veel op elkaar qua uiterlijk. Alleen met een geoefend oog zijn de verschillen tussen deze drie te zien. Het ovenvisje komt in ons land nog maar weinig, maar wel steeds maker voor. In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes die erg vaak in onze huizen te vinden zijn. Dat komt omdat de huizen van tegenwoordig zo goed geïsoleerd zijn, waardoor dit de perfecte leefomgeving is voor deze twee fransjestaarten. Dus de enige plek waar ovenvisjes een kans maken, is in ruimtes waar warme ovens of cv-ketels zijn bijvoorbeeld. Het ovenvisje overleeft namelijk alleen maar in warme omstandigheden. Temperaturen van boven de vijfentwintig graden vinden ze het fijnst. Ovenvisjes leven vaan koolhydraten, dus eten graag ons voedsel, maar ook papier, textiel en behang. Ze zijn dus wel degelijk schadelijk voor onze omgeving.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Leiden en omgeving

Heb je veel overlast van deze beestjes? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Leiden voeren dagelijks bestrijdingen tegen ovenvisjes uit. Laat je helpen door onze lokale professionals in Zevenbergen en omgeving, zoals Oud Ade, Rijpwetering of Nieuwe Wetering. Wij bieden je binnen 24 uur een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze ongediertebestrijders werken voor vaste, lage prijzen en hanteren geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu!

Papiervisjes bestrijden Leiden

Papiervisjes zijn erg vervelend ongedierte die je liever niet in huis wilt hebben. Ze voeden zich namelijk met koolhydraten. Dat zit niet alleen in voedsel, maar ook in papier en textiel. Ze zijn dus in staat om flinke schade aan belangrijke documenten en jouw kleding en toe te brengen. Heb jij papiervisjes in je huis, archief of museum? Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Leiden helpen jou hiervan af. Onze lokale professionals hebben veel ervaring in het bestrijden van ongedierte, waaronder papiervisjes. Binnen 24 uur bieden we je een snelle, effectieve oplossing. Ook in de wijde omgeving van Leiden, zoals Rijpwetering, Nieuwe Wetering en Oude Wetering. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wat zijn papiervisjes eigenlijk?

De papiervisjes voeden zich met koolhydraten, wat ze vooral vinden in papier en textiel. Ze zijn daarom funest voor boeken- en kledingkasten, archieven en musea. Papiervisjes leven op donkere plaatsen, bijvoorbeeld tussen de bladzijden van een boek, achter het behang of in je kledingkast. Gedurende hun verblijf brengen ze ernstige schade toe aan jouw dierbare spullen. Ze eten belangrijke documenten op, laten je behang van de muur krullen en maken gaten in je kleding. Vooral wanneer papiervisjes zich bevinden in een archief of museum loopt de schade enorm op. In zulke omgevingen is het verstandig om continu op de aanwezigheid van papiervisjes te monitoren.

Hoe herken je papiervisjes?

Papiervisjes behoren tot een bepaalde groep, franjestaarten genaamd. Hier behoren ook ovenvisjes en zilvervisjes toe. Papiervisjes worden vaak verward met zilvervisjes en ovenvisjes. Ze lijken qua uiterlijk dan ook veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk kleine verschillen tussen deze soorten. Voor het ongeoefende oog is het echter vrij lastig om te bepalen of je te maken hebt met papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes. Nog een reden om onze ervaren ongediertebestrijders in te schakelen. Wij stellen vast met welk ongedierte je te maken hebt en helpen je er op snelle, effectieve wijze van af. Zo heb je snel duidelijkheid en krijg je meteen een bestrijdingsplan op maat.

Professionele papiervisjesbestrijding in Leiden en omgeving

Het bestrijden van papiervisjes is een lastig karwei. Dit vraagt om een grondige, nauwkeurige, maar vooral professionele aanpak. Onze lokale professionals uit Leiden maken hiervoor graag een bestrijdingsplan op maat. Uiteraard beschikken wij over de benodigde kennis, kunde en middelen voor een professionele papiervisjesbestrijding. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en dan starten we binnen 24 uur met het vakkundig bestrijden van jouw papiervisjesprobleem. Dus woon jij in Leiden, Rijpwetering, Nieuwe Wetering of Oude Wetering? Bel dan nu met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze specialisten. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen nooit voorrijkosten.

Ratten bestrijden Leiden

Ratten zijn ontzettend hinderlijk ongedierte om in huis hebben. Ze zijn niet alleen in staat om veel schade aan te richten, maar vormen ook een gevaar voor de gezondheid van mensen en dieren. Ratten dragen namelijk allerlei verschillende soorten virussen, bacteriën en parasieten met zich mee. Schakel daarom bij overlast van een rattenplaag direct een ervaren ongediertebestrijder in. Voor een afspraak binnen 24 uur ben je bij onze professionele rattenbestrijders uit Leiden aan het juiste adres. Wij bestrijden dagelijks ratten in Leiden en omgeving, dus ook in Nieuwe Wetering, Oude Wetering en Zoeterwoude bieden wij jou 24/7 directe hulp. We zijn 24/7 bereikbaar om jou een oplossing te bieden voor jouw rattenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten ben je er in een mum van tijd van verlost.

Heb ik ratten?

Verschillende signalen duiden op de aanwezigheid van ratten. Aangezien ratten schuwe beesten zijn, zijn ze vooral ’s nachts actief. Overdag zie je ze eigenlijk amper. Wanneer ze ’s nachts actief zijn, laten ze allerlei sporen achter, zoals hun uitwerpselen. Deze zijn donkerbruin van kleur en ongeveer één tot twee centimeter lang. De tanden van ratten groeien constant en om ze scherp en kort te houden, knagen ze overal aan. Deze knaagschade is dus ook een teken dat je last van ratten hebt. Tot slot herken je hun aanwezigheid aan de sterke, ammoniak-achtige geur die ze verspreiden.

Zijn ratten schadelijk?

Doordat ratten continu knagen, brengen ze ernstige schade toe. Dit is niet alleen nadelig voor je spullen, maar levert ook veel gevaarlijke situaties op. Ratten knagen namelijk ook aan kabels en draden, wat kortsluiting veroorzaakt met zelfs brand als gevolg. Daarnaast zijn ratten ook schadelijk voor je gezondheid, het zijn namelijk dragers van verschillende ziektes. Wanneer je hun uitwerpselen aantreft, is het belangrijk om er niet met je handen aan te zitten. Contact hiermee zorgt voor schadelijke aandoeningen als hersenvliesontsteking.

Hoe ontstaat een rattenplaag?

Ratten zijn in staat zich in een mum van tijd voort te planten. Een rattenplaag ontstaat gemakkelijk doordat de aanwezigheid van één rat vaak niet wordt opgemerkt. Pas wanneer meerdere ratten jouw huis bewonen, ga je overlast ervaren. De rattenplaag is dan vaak al een feit en is lastig zelf te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Leiden en omgeving

Heb je het sterke vermoeden dat je last hebt van ratten in je huis of bedrijfspand? Laat de schade niet oplopen en neem snel contact op met onze professionele rattenbestrijder uit Leiden! Onze lokale professionals komen binnen 24 uur bij je langs om het probleem te inspecteren en vakkundig te verhelpen. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven. In Leiden, maar ook in de omgeving, zoals Nieuwe Wetering, Oude Wetering en Zoeterwoude staan we voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten. Twijfel bij overlast niet en bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Zilvervisjes bestrijden Leiden

Zilvervisjes in huis zijn erg vervelend. Het ergste is ook nog dat ze zich in een mum van tijd voortplanten en verspreiden. Gelukkig kun je bij overlast van dit soort ongedierte vandaag nog de hulp inschakelen van onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Leiden. Na het maken van een afspraak zijn we binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden we de zilvervisjes op vakkundige wijze. Altijd tegen een vaste, lage prijs. In Leiden, maar ook in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Noordwijk. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, dus bel bij overlast van zilvervisjes met ons telefoonnummer.

Hoe leven zilvervisjes?

Plekken waar het warm en vochtig is, daar zijn zilvervisjes het liefst. De reden dat ze zich zoveel in onze huizen bevinden, is omdat we onze woningen steeds beter isoleren. Zo vormt jouw huis de ideale leefomgeving voor deze beestjes. Ze verstoppen zich in de donkere naden en kieren van je huis. Je ziet ze soms wegschieten als je plotseling het licht aan doet. Daarnaast vind je ze ook achter het behang, in je kleding of tussen je boeken, omdat ze graag papier en textiel eten. Wanneer je er één ziet, zijn er vaak meer, ze planten zich namelijk razendsnel voort.

Zijn zilvervisjes vies?

Zilvervisjes dragen ziekmakende bacteriën bij zich en veroorzaken in sommige gevallen allergische reacties. Opmerkelijk is dat ze wel graag in een schone omgeving leven. Toch wil je bij het aantreffen van zilvervisjes in huis hier iets aan doen. Veel mensen vinden het een vies idee dat deze beestjes in hun huis wonen en willen er graag zo snel mogelijk vanaf.

Gaan zilvervisjes vanzelf weg?

Helaas gaan zilvervisjes niet zomaar weg. Ze overleven namelijk met gemak een jaar lang zonder voedsel en worden wel drie tot acht jaar oud. In die tijd blijven ze zich ongestoord voortplanten. Je verstoort dit proces door de temperatuur en luchtvochtigheid sterk te verlagen. Dit verslechtert de leefomstandigheden voor de zilvervisjes. Deze nieuwe omstandigheden vormen echter voor ander ongedierte weer de ideale omstandigheden. Ook is het v

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!