Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 038-7810123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Zwolle

Last van ongedierte
in Zwolle
Bert en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 8.8 (12) 
 • EVM gecertificeerd

Bert Kalshoven Kalshoven Ongediertebestrijding
De bestrijder van Zwolle

Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zwolle. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Zwolle
Waar Bert werkt

Werkgebied

Woon je in Zwolle of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Zwolle, Belt-Schutsloot, Genemuiden of Grafhorst woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen.

Wat valt er onder Zwolle?
 • Zwolle
 • Belt-Schutsloot
 • Genemuiden
 • Grafhorst
 • Hasselt
 • Hattem
 • Hattemerbroek
 • IJsselmuiden
 • Kampen
 • Kamperveen
 • Mastenbroek
 • s-Heerenbroek
 • Wapenveld
 • Wezep
 • Wilsum
 • Zalk
 • Zwartsluis
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zwolle? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Zwolle

Wil wie er nou ongedierte in huis? Niemand toch! Overal zie je ongedierte zoals muizen, ratten, muggen, vlooien, kakkerlakken, houtworm, mieren en wespen. Je wilt hier zo snel mogelijk van af. Wil je professionele hulp om van je ongedierte af te komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze ongediertebestrijders. In Zwolle, maar ook in plaatsen als Kampen, IJsselmuiden en Wilsum zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Schadelijke beestjes

Zonder dat je weet dat er ongedierte in huis is, vernielen zij ondertussen je huis. Houtwormen vreten complete dakconstructies en draagbalken kapot. Muizen en ratten knagen aan elektrische kabels, wespen terroriseren je huis, noem maar op. Dat ze de boel vernielen is duidelijk, maar wat nog erger is, is dat ongedierte in huis ook schade aan je gezondheid veroorzaakt. Bepaald ongedierte draagt ernstige ziektes met zich mee en brengt deze over op mens en dier. Zo snel mogelijk actie ondernemen om je van dit ongedierte te bevrijden is al gauw een noodzaak.

Voorkomen beter dan genezen

Het advies luidt om alle naden en kieren goed dicht te maken. Tevens houd je met een goed geventileerd huis al veel soorten ongedierte buiten de deur. Je wilt natuurlijk voorkomen dat ongedierte zich verstopt in donkere, vochtige plekken in huis om zich daar voort te planten.

Hoe herken ik ongedierte?

Het is niet altijd duidelijk met welk soort ongedierte je te maken hebt. Een groep franjestaarten, te weten zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zijn niet altijd goed van elkaar te onderscheiden. Wanneer je niet weet of je met een rat of een muis te maken hebt, dan neem je contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle.

Professionele ongediertebestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je last hebt van insecten, plaagdieren of ander ongedierte, neem dan contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden de oplossing voor jouw ongedierteprobleem tegen een vast, laag tarief, zonder voorrij- of spoedkosten. Onze lokale ongediertebestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals Kampen, IJsselmuiden en Wilsum? Wij helpen jou van je ongedierte af. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze ongediertespecialisten uit Zwolle.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn insecten die zich verspreiden door in bagage van mensen mee te reizen van het ene punt naar het andere. Ze zijn namelijk veel te vinden in hotels of B&B’s. Het is belangrijk dat je de bedwantsen snel bestrijdt, want ze zijn slecht zijn voor je gezondheid en veroorzaken daarnaast veel overlast! Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Zwolle bestrijden binnen 24 uur jouw bedwantsen voor een vaste, lage prijs. Ook als je in Hattem, Hasselt of Zwartsluis woont. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Bedwantsen, wat zijn dat?

Bedwantsen zijn insecten waar je over het algemeen liever geen last van hebt. Toch kom je ze geregeld tegen in bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties. Bedwantsen zijn kleine insecten die zich overal verstoppen en leven van het bloed van mensen. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar bedwantsen voorkomen, is de kans groot dat je ze ook mee naar huis neemt. Het is een insect van ongeveer zes millimeter lang, en heeft een bruin tot roodbruine kleur. Heb je een bedwants gespot? Dan heb je er zeer waarschijnlijk meer!

Hoe weet je dat je last hebt van bedwantsen?

Heb je kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten? Dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Een bedwants heeft namelijk bloed nodig om zich voort te planten en daarom verstoppen ze zich vaak in het hoofdeind van je bed. ’s Nachts worden de kleine beestjes actief om zich te voeden. Als je te lang wacht met het bestrijden van bedwantsen ga je je onwel voelen of raak je zelfs besmet met ziektekiemen die de bedwantsen met zich meedragen. Wacht dus niet te lang met het zoeken naar een professionele ongediertebestrijder. Neem zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit Zwolle!

Professionele bedwantsen bestrijding in Zwolle en omgeving

Verspil geen moeite zelf bedwantsen te bestrijden, want dat gaat je zeer waarschijnlijk zonder professionele hulp niet lukken. Heb je last van bedwantsen? Bel dan direct onze ervaren bestrijder uit Zwolle! Hoe sneller de beestjes zijn verdwenen, des te kleiner de kans is dat de besmetting zich uitbreidt naar andere plekken. Wij bieden je een specialist in het bestrijden van ongedierte die 24/7 beschikbaar is en binnen 24 uur een oplossing voor je heeft. Onze bedwantsen specialist is ook in omliggende plaatsen, zoals Hattem, Hasselt en Zwartsluis actief en rekent geen voorrijkosten!

Boktor bestrijden

Larven van de boktor richten onherstelbare schade aan. Alles wat van hout is, vreten ze kapot. De constructie van je woning, je schuur en je meubels, niets is veilig voor ze! Heb je boktor in je huis of schuur? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder uit jouw omgeving in. Onze vakmannen uit Zwolle bestrijden dagelijks boktor in Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Belt-Schutsloot. Wij staan dag en nacht voor je klaar. Als je nu contact met ons opneemt, staat er binnen 24 uur een professionele ongediertebestrijder bij je op de stoep. Hij bestrijdt de larven van de boktor voor een vaste, lage prijs en rekent geen voorrijkosten. Na afloop ontvang je een certificaat van behandeling met garantie. Contact opnemen kan telefonisch via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist uit Zwolle.

Schade door boktor

Larven van de boktor blijven tot tien jaar in het larvestadium. Gedurende deze tijd vreten ze zich een weg door het hout waarin ze wonen. Van de buitenste lagen tot in de kern. Doe je niets dan verandert een houten balk uiteindelijk in een berg zaagsel. Houten (draag)constructies worden compleet vernield of onbruikbaar. Als het eenmaal zo ver is, moet je de complete constructie vervangen.

Zelf boktor bestrijden is lastig!

Middelen om boktor te bestrijden, zijn niet te koop voor particulieren. Daarnaast beheerst vrijwel niemand de speciale techniek om het bestrijdingsmiddel tot in de kern van het hout te brengen. Zelf boktor bestrijden is dan ook erg lastig! Een professionele ongediertebestrijder beschikt over de juiste kennis en bestrijdingsmiddelen om boktor op professionele wijze te bestrijden.

Professionele boktor bestrijding in Zwolle en omgeving

Vind je zaagsel in je woning of schuur? Grote kans dat je last hebt van boktor! Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt de boktor binnen 24 uur komt bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden boktor in Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Belt-Schutsloot. De kosten zijn laag en vast dus je staat nooit voor een verrassing. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening. Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze boktor specialisten uit Zwolle.

Houtworm bestrijden

Houtwormen zijn een werkelijke nachtmerrie voor houten gebouwen of gebouwen met een houten draagconstructie. Vloeren en meubels ontkomen ook niet altijd aan de knagende kaken van de houtwormlarven. Soms zitten de larven tot wel 10 jaar in het hout en voeden zich constant met het hout waar ze in zitten. Je laat houtwormen dan ook het best bestrijden door een professionele houtwormbestrijder bij jou uit de buurt. Onze vakmensen zijn in de wijde omgeving van Zwolle dagelijks actief om houtwormen te bestrijden, dus ook in plaatsen als Zwartsluis, Belt-Schutsloot en Wezep. We zijn 24/7 bereikbaar om een oplossing voor jouw probleem te bieden.

Welke soorten houtworm zijn er?

Houtworm is de verzamelnaam voor verschillende soorten hout aantastende kevers. De houtwormkevers zijn niet de oorzaak van de schade aan je hout, het zijn de larven die de schade aanrichten. Zo is er de Boktor, de Klopkever, de Gewone Houtwormkever (ook wel Doodskloppertje genoemd), de Grote Houtwormkever (ook wel Bonte Knaagkever) en de Spinthoutkever. Het verschilt per insect aan welk hout ze knagen, maar ook op welke manier ze leven. Het is daarom van belang te weten met welke soort je te maken hebt zodat je deze zo effectief mogelijk kunt bestrijden. Een professionele houtwormbestrijder zoekt dit voor je uit om vervolgens de juiste bestrijdingsmethode toe te kunnen passen.

Professionele houtwormbestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je last hebt van houtwormen is het belangrijk deze snel te laten bestrijden. Wanneer je geen actie onderneemt om de houtwormen te verwijderen is er een grote kans dat de plaag zich uitbreidt. Dit veroorzaakt nog meer schade aan je huis en de kosten van herstel lopen hierdoor hoog op. De beste en makkelijkste oplossing is om direct contact op te nemen met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Zwolle. Onze professionals uit Zwolle staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met de oplossing. Dagelijks zijn wij actief in heel Zwolle en omgeving. Ook als je in Zwartsluis, Belt-Schutsloot of Wezep woont, komen wij binnen 24 uur jouw houtwormen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of meer informatie of laat je direct door ons terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden

Je vindt kakkerlakken vaak op warme, vochtige plekken. Ze zijn gek op zacht, rottend voedsel en blijven daar zo dicht mogelijk bij in de buurt. Wanneer je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in jouw omgeving. Via de kleine gaten en kieren van je huis dringen ze binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Schakel hiervoor een professionele kakkerlakkenbestrijder uit Zwolle in. Onze professionals uit Zwolle zijn 24/7 beschikbaar om jou een oplossing te bieden voor jouw kakkerlakkenprobleem. Ook als je in Belt-Schutsloot, Wezep of Hattemerbroek last hebt van kakkerlakken.

Hoe zien kakkerlakken eruit?

De meest voorkomende soort in Nederland is de Duitse kakkerlak. Echter, in bepaalde bedrijfsomgevingen, waar de omstandigheden gunstig zijn, komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Kakkerlakken zijn plat, langwerpig en vaak bruin tot zwart van kleur. Ze beschikken over lange voelsprieten en hebben meestal strepen op hun kop of schild. Ondanks dat kakkerlakken hele beweeglijke insecten zijn, zie je ze overdag niet veel, want kakkerlakken zijn namelijk lichtschuw en daarom overal ’s nachts actief. Overdag verschuilen ze zich op warme, donkere plekken, dichtbij de omgeving waar ze hun eten vinden.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Kakkerlakken zijn zeker schadelijk. Ze nemen namelijk ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden deze door jouw woning. Zo kom jij er ook snel mee in aanraking. Daarnaast produceren ze een zeer onaangename geur. Omdat ze zich razendsnel vermenigvuldigen is er binnen een mum van tijd sprake van een plaag. Oftewel: kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid en het is daarom van groot belang ze direct te laten bestrijden.

Professionele kakkerlakken bestrijding in Zwolle en omgeving

Heb jij last van dit ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle. Wij staan 24/7 voor je klaar en binnen 24 uur ben jij geholpen, ook ’s avonds en in het weekend. Dagelijks bestrijden wij kakkerlakken in Zwolle en omgeving. Ook als je in Belt-Schutsloot, Wezep of Hattemerbroek woont, word je binnen 24 uur geholpen door een professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Mieren bestrijden

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Zwolle zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Wezep, Hattemerbroek of Wapenveld woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Kan ik mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten te houden. Zorg dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de diertjes door naar binnen kunnen gaan. Een absolute trekpleister voor mieren is de keuken, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en mogelijke verbintenissen met de tuin te blokkeren voor de mieren. Berg spullen of voedingsmiddelen die veel suiker bevatten ook goed op, dit is een absolute mierenmagneet.

Professionele mierenbestrijding in Zwolle en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Zwolle langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Zwolle zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Zwolle en omgeving. Dus ook als je in Wezep, Hattemerbroek of Wapenveld woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Motmuggen bestrijden

Heb je grote groepen zwarte vlinderachtige muggen met dichtbehaarde vleugels in de vorm van een hartje? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze worden ook wel latrinevliegjes genoemd. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet kunnen bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee. Dit komt omdat ze zich in leidingen en riolen voortplanten. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak dan staan we binnen 24 uur voor je deur met de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Zwolle actief zijn, bestrijden we ook alle soorten ongedierte in de wijde omgeving, zoals in Hattemerbroek, Wapenveld of Kampen.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Zwolle en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf de motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. Onze vakkundige bestrijders uit Zwolle zorgen ervoor dat de insecten en de eitjes ervan professioneel bestreden worden. Daarnaast voorzien wij je van advies om motmuggen in de toekomst te voorkomen en sporen we ook de bron van de besmetting op. Bel dus nu, dan staan we binnen 24 uur voor je deur in Hattemerbroek, Wapenveld of Kampen. We hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Wacht dus niet langer en neem direct contact op met onze motmuggenspecialisten uit Zwolle.

Muizen bestrijden

Muizen heb je liever niet in je huis. Het zijn vieze beestjes en zorgen voor schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder uit Zwolle in. Dagelijks zijn wij actief in de wijde omgeving van Zwolle, dus ook in de plaatsen Wapenveld, Kampen en IJsselmuiden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur via ons telefoonnummer.

De huismuis

Als je muizen in huis hebt, dan is dat meestal de huismuis. Het is belangrijk deze plaag zo snel mogelijk te bestrijden voordat de muizen voor echt grote problemen gaan zorgen in je huis. Ze bijten namelijk op alles wat maar los en vast zit, zoals kabels, meubels en etensresten. Daarnaast is een muizenplaag allesbehalve hygiënisch: Ze verspreiden ziektes via hun ontlasting. Je herkent de aanwezigheid van een muizenplaag aan de aanwezigheid van kleine zwarte keutels, aangevreten voedselverpakkingen, beschadigde kabels, meubels of apparaten. Daarnaast verspreidt de muizenurine een heel typische geur. Aangezien muizen vaak ’s nachts actief zijn, herken je de aanwezigheid van dit ongedierte ook aan het lawaai dat ze produceren terwijl je slaapt.

Zijn muizen gevaarlijk?

Het hebben van muizen in huis heeft soms wel gevaarlijke gevolgen. Omdat muizen altijd knagen om hun tanden kort en scherp te houden, richten ze een hoop schade aan. Ook knagen ze aan kabels en draden, wat kortsluiting veroorzaakt met soms zelfs brand tot gevolg.

Professionele muizenbestrijding in Zwolle en omgeving

Heb je muizen in huis en wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf? Neem dan nu contact op met onze professionele muizenbestrijders uit Zwolle. Dagelijks werkzaam in de hele regio Zwolle zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook in de plaatsen Wapenveld, Kampen en IJsselmuiden bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens achter. Dan bellen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden

Dit kleine insectje behoort tot de franjestaarten. Het is de verzamelnaam voor deze ongevleugelde insecten waaronder ook de zilvervisjes en papiervisjes onder vallen. Ze hebben hetzelfde uiterlijke karakter, maar er zijn wel wat verschillen qua uiterlijk. De verschillen in leefwijze van deze drie zijn op belangrijke punten groot. De ovenvisjes vreten alles kapot en veroorzaken veel overlast. Wanneer je af wilt van de ovenvisjes, bel dan direct met onze professionele ongediertebestrijders. Woon je in Zwolle, of in de omgeving IJsselmuiden, Wilsum of ’s-Heerenbroek? Wij staat binnen 24 uur op je stoep. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Hoe zijn ovenvisjes te herkennen?

Ovenvisjes hebben zes pootjes en zijn donkergrijs van kleur. Ze zijn bedekt met fijne schubben. Vaak worden ovenvisjes verward met het zilvervisje, maar het ovenvisje is kleiner en heeft meer haar op zijn lichaampje. Ovenvisjes zijn rond de 12 mm lang. Ook lijken ovenvisjes erg op papiervisjes qua uiterlijk. Het verschil tussen deze drie franjestaarten is met het blote, ongeoefende oog lastig vast te stellen. Laat door een professional bepalen met welk soort je te maken hebt. De leefwijzen, en dus ook de bestrijdingsmethoden, verschillen op belangrijke punten van elkaar.

Zijn ovenvisjes schadelijk?

Ovenvisjes zijn schadelijk omdat ze gek zijn op koolhydraten. En koolhydraten zitten in papier en textiel. Boeken, schilderijen, behang, kleding en belangrijke documenten vreten ze kapot.

Professionele ovenvisjes bestrijding in Zwolle en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle zijn dagelijks actief om ovenvisjes te bestrijden. Binnen 24 uur staan wij voor de deur, of je nu in Zwolle, IJsselmuiden, Wilsum of ’s-Heerenbroek woont. Zonder voorrij- of spoedkosten en tegen een vast, laag tarief bestrijden wij alle soorten ongedierte binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de professionele oplossing tegen ovenvisjes en ander ongedierte. Bel nu direct met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialist uit Zwolle.

Papiervisjes bestrijden

Onder de groep franjestaarten vallen de papiervisjes, de ovenvisjes en de zilvervisjes. Deze vleugelloze insecten brengen een hoop schade aan. Wil je van deze papiervisjes verlost worden? Neem dan snel contact op met onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Zwolle. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals Wilsum, ‘s-Heerenbroek of Zalk? Wij staan binnen 24 uur op de stoep. Voor een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur de papiervisjes in jouw huis of bedrijfspand. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Het uiterlijk van papiervisjes

Boekenvisje, zo wordt het papiervisje ook wel genoemd, heeft overal schubben over zijn lichaam die een zilverachtige glans achterlaten. Op z’n kop heeft hij 2 lange sprieten en aan de achterkant drie staartdraden. De eitjes zijn ongeveer 0.8 millimeter groot en zijn ovaalvormig.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes worden niet voor niets papiervisjes genoemd en zijn veelal tussen de boeken en andere belangrijke papieren te vinden. De papiervisjes zijn gek op de koolhydraten uit het papier. Behang, schilderijen, fotoboeken, of kleding, alles vreten ze kapot. Ook bekleding van (antieke) meubelen vreten ze aan. Papiervisjes schrapen steeds laagjes van het papier of kleding. Boeken en documenten zijn dus volledig onleesbaar, omdat de papiervisjes letterlijk de letters van de pagina hebben afgeschraapt.

Professionele papiervisjes bestrijding in Zwolle en omgeving

Papiervisjes vermenigvuldigen zich erg makkelijk, zelfs als ze langere tijd zonder eten zitten. Een grondige, professionele bestrijding is een vereiste om van de papiervisjes in je huis af te komen. Schakel daarom zo snel mogelijk onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Zwolle in om erger te voorkomen. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Ook als je in de omgeving van Zwolle woont, zoals Wilsum, ‘s-Heerenbroek of Zalk, rekenen wij geen voorrij- of spoedkosten en hanteren wij een vast, laag tarief. Bel direct met onze lokale ongediertebestrijders. Of vul hier je telefoonnummer in, dan belt onze papiervisjesspecialist uit Zwolle jou direct terug.

Ratten bestrijden

Ratten zorgen voor veel overlast binnen- en buitenshuis. Met al dat geknaag richten ze zoveel schade aan dat dit zelfs kortsluiting of brand tot gevolg heeft. Ook zijn ratten gevaarlijk voor de gezondheid, omdat ze ziektes met zich mee brengen en dit overbrengen op mens en dier. Voorkom erger en schakel direct onze lokale, professionele ongediertebestrijders uit Zwolle in. Wij staan binnen 24 uur op je stoep, in Zwolle en omgeving, zoals ‘s-Heerenbroek, Zalk en Grafhorst. Wij bestrijden de ratten bij jou thuis voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten.

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat. Ook onze leefomgeving wordt vervuild door de uitwerpselen en urine die ze overal achterlaten. Daarnaast brengt hun aanwezigheid risico’s voor onze gezondheid met zich mee. Ratten dragen ernstige ziektes bij zich en dragen deze over aan zowel mens als dier. Het is dus erg belangrijk om ratten direct te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je overlast hebt van ratten, aarzel dan niet langer en neem contact op met onze ervaren en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Zwolle. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals ‘s-Heerenbroek, Zalk of Grafhorst? Wij staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Zwolle jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Vlooien bestrijden

Helaas komen vlooien overal voor. Binnen de kortste keren zit ook jouw huis onder een vlooienplaag, wanneer je hond of kat uit logeren is geweest bijvoorbeeld. Vlooien vermenigvuldigen zich razendsnel, dus voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met onze professionele en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Zwolle. Woon je in Zwolle of omgeving, bijvoorbeeld in Zalk, Grafhorst of Kamperveen? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de vlooien bij jou thuis. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door onze vlooienspecialist uit Zwolle terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ik heb vlooien in huis, wat nu?

Als je last hebt van vlooien in huis, zijn er een aantal tips. Behandel je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel. Doe dit zelf, of laat je dierenarts dit doen. Zorg dat je huis schoon is en stofzuig alles grondig. Laat de stofzuigzak niet in huis, maar gooi deze buiten in een zak in de container. Was de slaapplek van je huisdier op minimaal 60 graden. En het belangrijkste advies luidt; schakel een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in.

Vlooien op mens en dier

Er zijn diverse soorten vlooien. De kattenvlo, de hondenvlo en de mensenvlo. Echter is de kattenvlo de meest voorkomende in Nederland. Voor de vlo zijn wij mensen niet de ideale gastheer. Ze proeven wel een keertje door jou ook een keer te bijten, maar weten dan al snel dat jij geen goede voedingsbron voor ze bent.

Professionele vlooienbestrijding in Zwolle en omgeving

Last van vlooien? Dan wil je hier zo snel mogelijk van af! Schakel daarom direct een professionele ongediertebestrijder uit Zwolle in. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Woon je in Zwolle of omgeving, bijvoorbeeld in Zalk, Grafhorst of Kamperveen? Wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van vlooien en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem.

Wespen bestrijden

Veel overlast en hinder veroorzaken wespen. Wanneer je een wespennest in je tuin of huis hebt, is het helemaal vervelend. Om een ware plaag te voorkomen is het zaak spoedig een ongediertebestrijder uit Zwolle in te schakelen om erger te voorkomen. Wanneer je denkt dit zelf op te willen lossen door het wespennest te verwijderen komt dit je duur te staan en dit reden wij dan ook ten zeerste af. Onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle bestrijden dagelijks wespennesten in Zwolle en wijde omgeving. Woon je in Zwolle, Grafhorst, Kamperveen of Genemuiden, wij staan binnen 24 uur voor je deur. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur jouw wespennest. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze wespenspecialist uit Zwolle.

Zijn wespen gevaarlijk?

Wespen vormen een bedreiging voor mensen, ondanks dat het zeer nuttige insecten zijn. De wesp brengt geen schade aan, het is meer de angst en hinder van deze gevleugelde beestjes. Wanneer wespen zich bedreigd voelen worden ze zeer agressief en steken ze je zonder aarzelen meerdere keren. Als je allergisch bent voor een wespengif, dan veroorzaakt een wespensteek een heftige, levensbedreigende reactie.

Kan ik wespen zelf bestrijden?

Zoals eerder gezegd is het af te raden om wespen zelf te bestrijden. Iedereen is weleens gestoken door een wesp en dit is erg pijnlijk. Wespen reageren zeer agressief wanneer ze zich bedreigd voelen of wanneer iemand te dicht bij het wespennest in de buurt komt. Wespen zijn in staat gezamenlijk aan te vallen en steken je meerdere keren.

Professionele wespen bestrijding in Zwolle en omgeving

Woon je in de omgeving van Zwolle, bijvoorbeeld in Grafhorst, Kamperveen of Genemuiden en wil je snel van je wespennest af? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle. Wij staan 24/7 voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur het wespennest bij jou thuis. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct door ons terugbellen.

Zilvervisjes bestrijden

Wil jij zo snel mogelijk af van zilvervisjes in je huis? Wacht dan niet langer en schakel onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle in. Woon je in Zwolle, Kamperveen, Genemuiden of Mastenbroek? Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jou van dit probleem af te helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze specialist uit Zwolle.

Het zilvervisje

Zilvervisjes, maar ook papiervisjes en ovenvisjes behoren tot de groep van de zogeheten franjestaarten. Zilvervisjes zijn 1 centimeter groot, hebben een lang lichaampje en twee grote sprieten op hun kop.  Ze hebben een zilverachtige glans over hun lichaam, vandaar ook de naam. Zilvervisjes zijn vooral te vinden in vochtige ruimtes, zoals in het toilet of in de badkamer.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes houden van donkere plekken en verstoppen zich overdag zodat je ze dan niet snel ziet. In de nacht zijn ze erg actief. Al snel zullen ze een nieuw onderkomen vinden wanneer je hun schuilplek hebt gevonden. Op vochtige plaatsen zoals kelder, keuken of badkamer kom je de zilvervisjes voornamelijk tegen. Zilvervisjes zijn te bestrijden door in de ruimtes waar ze zich bevinden de luchtvochtigheid sterk omlaag te brengen. Helaas is dit in de praktijk meestal onmogelijk, gezien de functie van de betreffende ruimtes. Het zelf bestrijden van zilvervisjes is dus een lastige taak.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Zwolle en omgeving

Zilvervisjes planten zich supersnel voort en worden bovendien tot wel drie jaar oud. Omdat de zilvervisjes zich verstoppen op moeilijk bereikbare plekken, heb je al snel te maken met een heuse plaag. Voorkom erger en schakel direct de hulp in van een professionele ongediertebestrijder uit Zwolle. Woon je in Zwolle, Kamperveen, Genemuiden of Mastenbroek? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze professionals uit Zwolle.

Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding

12 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8