Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bert is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 038-7810123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Zwolle

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bert en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bert

Stuur een mail

Stuur een mail en Bert neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bert belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Zwolle

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Zwolle Expert aan het woord

Mijn naam is Bert Kalshoven van Kalshoven Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zwolle. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bert Kalshoven
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Zwolle

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bert van Kalshoven Ongediertebestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bert en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bert kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 038-7810123
Waar Bert werkt Werkgebied

Woon je in Zwolle of omgeving, dan staan Bert en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Zwolle, Belt-Schutsloot, Genemuiden of Grafhorst woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bert is actief in omgeving Zwolle, Dedemsvaart, Ommen, Meppel, Hoogeveen, Staphorst.

Wat valt er onder Zwolle?
 • Zwolle
 • Belt-Schutsloot
 • Genemuiden
 • Grafhorst
 • Hasselt
 • Hattem
 • Hattemerbroek
 • IJsselmuiden
 • Kampen
 • Kamperveen
 • Mastenbroek
 • s-Heerenbroek
 • Wapenveld
 • Wezep
 • Wilsum
 • Zalk
 • Zwartsluis
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zwolle? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Kalshoven Ongediertebestrijding 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Zwolle

Wil wie er nou ongedierte in huis? Niemand toch! Overal zie je ongedierte zoals muizen, ratten, muggen, vlooien, kakkerlakken, houtworm, mieren en wespen. Je wilt hier zo snel mogelijk van af. Wil je professionele hulp om van je ongedierte af te komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze ongediertebestrijders. In Zwolle, maar ook in plaatsen als Kampen, IJsselmuiden en Wilsum zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Zwolle. Bel nu voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Schadelijke beestjes

Zonder dat je weet dat er ongedierte in huis is, vernielen zij ondertussen je huis. Houtwormen vreten complete dakconstructies en draagbalken kapot. Muizen en ratten knagen aan elektrische kabels, wespen terroriseren je huis, noem maar op. Dat ze de boel vernielen is duidelijk, maar wat nog erger is, is dat ongedierte in huis ook schade aan je gezondheid veroorzaakt. Bepaald ongedierte draagt ernstige ziektes met zich mee en brengt deze over op mens en dier. Zo snel mogelijk actie ondernemen om je van dit ongedierte te bevrijden is al gauw een noodzaak.

Voorkomen beter dan genezen

Het advies luidt om alle naden en kieren goed dicht te maken. Tevens houd je met een goed geventileerd huis al veel soorten ongedierte buiten de deur. Je wilt natuurlijk voorkomen dat ongedierte zich verstopt in donkere, vochtige plekken in huis om zich daar voort te planten.

Hoe herken ik ongedierte?

Het is niet altijd duidelijk met welk soort ongedierte je te maken hebt. Een groep franjestaarten, te weten zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zijn niet altijd goed van elkaar te onderscheiden. Wanneer je niet weet of je met een rat of een muis te maken hebt, dan neem je contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle.

Professionele ongediertebestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je last hebt van insecten, plaagdieren of ander ongedierte, neem dan contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden de oplossing voor jouw ongedierteprobleem tegen een vast, laag tarief, zonder voorrij- of spoedkosten. Onze lokale ongediertebestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals Kampen, IJsselmuiden en Wilsum? Wij helpen jou van je ongedierte af. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze ongediertespecialisten uit Zwolle. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Zwolle

Bedwantsen zijn insecten die zich verspreiden door in bagage van mensen mee te reizen van het ene punt naar het andere. Ze zijn namelijk veel te vinden in hotels of B&B’s. Het is belangrijk dat je de bedwantsen snel bestrijdt, want ze zijn slecht zijn voor je gezondheid en veroorzaken daarnaast veel overlast! Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Zwolle bestrijden binnen 24 uur jouw bedwantsen voor een vaste, lage prijs. Ook als je in Hattem, Hasselt of Zwartsluis woont. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Bedwantsen, wat zijn dat?

Bedwantsen zijn insecten waar je over het algemeen liever geen last van hebt. Toch kom je ze geregeld tegen in bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties. Bedwantsen zijn kleine insecten die zich overal verstoppen en leven van het bloed van mensen. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar bedwantsen voorkomen, is de kans groot dat je ze ook mee naar huis neemt. Het is een insect van ongeveer zes millimeter lang, en heeft een bruin tot roodbruine kleur. Heb je een bedwants gespot? Dan heb je er zeer waarschijnlijk meer!

Hoe weet je dat je last hebt van bedwantsen?

Heb je kleine rode bultjes die lijken op muggenbulten? Dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Een bedwants heeft namelijk bloed nodig om zich voort te planten en daarom verstoppen ze zich vaak in het hoofdeind van je bed. ’s Nachts worden de kleine beestjes actief om zich te voeden. Als je te lang wacht met het bestrijden van bedwantsen ga je je onwel voelen of raak je zelfs besmet met ziektekiemen die de bedwantsen met zich meedragen. Wacht dus niet te lang met het zoeken naar een professionele ongediertebestrijder. Neem zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit Zwolle!

Professionele bedwantsen bestrijding in Zwolle en omgeving

Verspil geen moeite zelf bedwantsen te bestrijden, want dat gaat je zeer waarschijnlijk zonder professionele hulp niet lukken. Heb je last van bedwantsen? Bel dan direct onze ervaren bestrijder uit Zwolle! Hoe sneller de beestjes zijn verdwenen, des te kleiner de kans is dat de besmetting zich uitbreidt naar andere plekken. Wij bieden je een specialist in het bestrijden van ongedierte die 24/7 beschikbaar is en binnen 24 uur een oplossing voor je heeft. Onze bedwantsen specialist is ook in omliggende plaatsen, zoals Hattem, Hasselt en Zwartsluis actief en rekent geen voorrijkosten!

Houtworm bestrijden Zwolle

Houtwormen zijn een werkelijke nachtmerrie voor houten gebouwen of gebouwen met een houten draagconstructie. Vloeren en meubels ontkomen ook niet altijd aan de knagende kaken van de houtwormlarven. Soms zitten de larven tot wel 10 jaar in het hout en voeden zich constant met het hout waar ze in zitten. Je laat houtwormen dan ook het best bestrijden door een professionele houtwormbestrijder bij jou uit de buurt. Onze vakmensen zijn in de wijde omgeving van Zwolle dagelijks actief om houtwormen te bestrijden, dus ook in plaatsen als Zwartsluis, Belt-Schutsloot en Wezep. We zijn 24/7 bereikbaar om een oplossing voor jouw probleem te bieden.

Welke soorten houtworm zijn er?

Houtworm is de verzamelnaam voor verschillende soorten hout aantastende kevers. De houtwormkevers zijn niet de oorzaak van de schade aan je hout, het zijn de larven die de schade aanrichten. Zo is er de Boktor, de Klopkever, de Gewone Houtwormkever (ook wel Doodskloppertje genoemd), de Grote Houtwormkever (ook wel Bonte Knaagkever) en de Spinthoutkever. Het verschilt per insect aan welk hout ze knagen, maar ook op welke manier ze leven. Het is daarom van belang te weten met welke soort je te maken hebt zodat je deze zo effectief mogelijk kunt bestrijden. Een professionele houtwormbestrijder zoekt dit voor je uit om vervolgens de juiste bestrijdingsmethode toe te kunnen passen.

Professionele houtwormbestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je last hebt van houtwormen is het belangrijk deze snel te laten bestrijden. Wanneer je geen actie onderneemt om de houtwormen te verwijderen is er een grote kans dat de plaag zich uitbreidt. Dit veroorzaakt nog meer schade aan je huis en de kosten van herstel lopen hierdoor hoog op. De beste en makkelijkste oplossing is om direct contact op te nemen met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Zwolle. Onze professionals uit Zwolle staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met de oplossing. Dagelijks zijn wij actief in heel Zwolle en omgeving. Ook als je in Zwartsluis, Belt-Schutsloot of Wezep woont, komen wij binnen 24 uur jouw houtwormen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of meer informatie of laat je direct door ons terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden Zwolle

Je vindt kakkerlakken vaak op warme, vochtige plekken. Ze zijn gek op zacht, rottend voedsel en blijven daar zo dicht mogelijk bij in de buurt. Wanneer je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in jouw omgeving. Via de kleine gaten en kieren van je huis dringen ze binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Schakel hiervoor een professionele kakkerlakkenbestrijder uit Zwolle in. Onze professionals uit Zwolle zijn 24/7 beschikbaar om jou een oplossing te bieden voor jouw kakkerlakkenprobleem. Ook als je in Belt-Schutsloot, Wezep of Hattemerbroek last hebt van kakkerlakken.

Hoe zien kakkerlakken eruit?

De meest voorkomende soort in Nederland is de Duitse kakkerlak. Echter, in bepaalde bedrijfsomgevingen, waar de omstandigheden gunstig zijn, komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Kakkerlakken zijn plat, langwerpig en vaak bruin tot zwart van kleur. Ze beschikken over lange voelsprieten en hebben meestal strepen op hun kop of schild. Ondanks dat kakkerlakken hele beweeglijke insecten zijn, zie je ze overdag niet veel, want kakkerlakken zijn namelijk lichtschuw en daarom overal ’s nachts actief. Overdag verschuilen ze zich op warme, donkere plekken, dichtbij de omgeving waar ze hun eten vinden.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Kakkerlakken zijn zeker schadelijk. Ze nemen namelijk ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden deze door jouw woning. Zo kom jij er ook snel mee in aanraking. Daarnaast produceren ze een zeer onaangename geur. Omdat ze zich razendsnel vermenigvuldigen is er binnen een mum van tijd sprake van een plaag. Oftewel: kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid en het is daarom van groot belang ze direct te laten bestrijden.

Professionele kakkerlakken bestrijding in Zwolle en omgeving

Heb jij last van dit ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle. Wij staan 24/7 voor je klaar en binnen 24 uur ben jij geholpen, ook ’s avonds en in het weekend. Dagelijks bestrijden wij kakkerlakken in Zwolle en omgeving. Ook als je in Belt-Schutsloot, Wezep of Hattemerbroek woont, word je binnen 24 uur geholpen door een professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Mieren bestrijden Zwolle

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Zwolle zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Wezep, Hattemerbroek of Wapenveld woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Kan ik mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten te houden. Zorg dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de diertjes door naar binnen kunnen gaan. Een absolute trekpleister voor mieren is de keuken, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en mogelijke verbintenissen met de tuin te blokkeren voor de mieren. Berg spullen of voedingsmiddelen die veel suiker bevatten ook goed op, dit is een absolute mierenmagneet.

Professionele mierenbestrijding in Zwolle en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Zwolle langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Zwolle zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Zwolle en omgeving. Dus ook als je in Wezep, Hattemerbroek of Wapenveld woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Motmuggen bestrijden Zwolle

Heb je grote groepen zwarte vlinderachtige muggen met dichtbehaarde vleugels in de vorm van een hartje? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze worden ook wel latrinevliegjes genoemd. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet kunnen bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee. Dit komt omdat ze zich in leidingen en riolen voortplanten. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak dan staan we binnen 24 uur voor je deur met de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Zwolle actief zijn, bestrijden we ook alle soorten ongedierte in de wijde omgeving, zoals in Hattemerbroek, Wapenveld of Kampen.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Zwolle en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf de motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. Onze vakkundige bestrijders uit Zwolle zorgen ervoor dat de insecten en de eitjes ervan professioneel bestreden worden. Daarnaast voorzien wij je van advies om motmuggen in de toekomst te voorkomen en sporen we ook de bron van de besmetting op. Bel dus nu, dan staan we binnen 24 uur voor je deur in Hattemerbroek, Wapenveld of Kampen. We hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Wacht dus niet langer en neem direct contact op met onze motmuggenspecialisten uit Zwolle.

Ovenvisjes bestrijden Zwolle

Dit kleine insectje behoort tot de franjestaarten. Het is de verzamelnaam voor deze ongevleugelde insecten waaronder ook de zilvervisjes en papiervisjes onder vallen. Ze hebben hetzelfde uiterlijke karakter, maar er zijn wel wat verschillen qua uiterlijk. De verschillen in leefwijze van deze drie zijn op belangrijke punten groot. De ovenvisjes vreten alles kapot en veroorzaken veel overlast. Wanneer je af wilt van de ovenvisjes, bel dan direct met onze professionele ongediertebestrijders. Woon je in Zwolle, of in de omgeving IJsselmuiden, Wilsum of ’s-Heerenbroek? Wij staat binnen 24 uur op je stoep. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Hoe zijn ovenvisjes te herkennen?

Ovenvisjes hebben zes pootjes en zijn donkergrijs van kleur. Ze zijn bedekt met fijne schubben. Vaak worden ovenvisjes verward met het zilvervisje, maar het ovenvisje is kleiner en heeft meer haar op zijn lichaampje. Ovenvisjes zijn rond de 12 mm lang. Ook lijken ovenvisjes erg op papiervisjes qua uiterlijk. Het verschil tussen deze drie franjestaarten is met het blote, ongeoefende oog lastig vast te stellen. Laat door een professional bepalen met welk soort je te maken hebt. De leefwijzen, en dus ook de bestrijdingsmethoden, verschillen op belangrijke punten van elkaar.

Zijn ovenvisjes schadelijk?

Ovenvisjes zijn schadelijk omdat ze gek zijn op koolhydraten. En koolhydraten zitten in papier en textiel. Boeken, schilderijen, behang, kleding en belangrijke documenten vreten ze kapot.

Professionele ovenvisjes bestrijding in Zwolle en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle zijn dagelijks actief om ovenvisjes te bestrijden. Binnen 24 uur staan wij voor de deur, of je nu in Zwolle, IJsselmuiden, Wilsum of ’s-Heerenbroek woont. Zonder voorrij- of spoedkosten en tegen een vast, laag tarief bestrijden wij alle soorten ongedierte binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de professionele oplossing tegen ovenvisjes en ander ongedierte. Bel nu direct met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialist uit Zwolle.

Papiervisjes bestrijden Zwolle

Onder de groep franjestaarten vallen de papiervisjes, de ovenvisjes en de zilvervisjes. Deze vleugelloze insecten brengen een hoop schade aan. Wil je van deze papiervisjes verlost worden? Neem dan snel contact op met onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Zwolle. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals Wilsum, ‘s-Heerenbroek of Zalk? Wij staan binnen 24 uur op de stoep. Voor een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur de papiervisjes in jouw huis of bedrijfspand. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Het uiterlijk van papiervisjes

Boekenvisje, zo wordt het papiervisje ook wel genoemd, heeft overal schubben over zijn lichaam die een zilverachtige glans achterlaten. Op z’n kop heeft hij 2 lange sprieten en aan de achterkant drie staartdraden. De eitjes zijn ongeveer 0.8 millimeter groot en zijn ovaalvormig.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes worden niet voor niets papiervisjes genoemd en zijn veelal tussen de boeken en andere belangrijke papieren te vinden. De papiervisjes zijn gek op de koolhydraten uit het papier. Behang, schilderijen, fotoboeken, of kleding, alles vreten ze kapot. Ook bekleding van (antieke) meubelen vreten ze aan. Papiervisjes schrapen steeds laagjes van het papier of kleding. Boeken en documenten zijn dus volledig onleesbaar, omdat de papiervisjes letterlijk de letters van de pagina hebben afgeschraapt.

Professionele papiervisjes bestrijding in Zwolle en omgeving

Papiervisjes vermenigvuldigen zich erg makkelijk, zelfs als ze langere tijd zonder eten zitten. Een grondige, professionele bestrijding is een vereiste om van de papiervisjes in je huis af te komen. Schakel daarom zo snel mogelijk onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Zwolle in om erger te voorkomen. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Ook als je in de omgeving van Zwolle woont, zoals Wilsum, ‘s-Heerenbroek of Zalk, rekenen wij geen voorrij- of spoedkosten en hanteren wij een vast, laag tarief. Bel direct met onze lokale ongediertebestrijders. Of vul hier je telefoonnummer in, dan belt onze papiervisjesspecialist uit Zwolle jou direct terug.

Ratten bestrijden Zwolle

Ratten zorgen voor veel overlast binnen- en buitenshuis. Met al dat geknaag richten ze zoveel schade aan dat dit zelfs kortsluiting of brand tot gevolg heeft. Ook zijn ratten gevaarlijk voor de gezondheid, omdat ze ziektes met zich mee brengen en dit overbrengen op mens en dier. Voorkom erger en schakel direct onze lokale, professionele ongediertebestrijders uit Zwolle in. Wij staan binnen 24 uur op je stoep, in Zwolle en omgeving, zoals ‘s-Heerenbroek, Zalk en Grafhorst. Wij bestrijden de ratten bij jou thuis voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten.

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat. Ook onze leefomgeving wordt vervuild door de uitwerpselen en urine die ze overal achterlaten. Daarnaast brengt hun aanwezigheid risico’s voor onze gezondheid met zich mee. Ratten dragen ernstige ziektes bij zich en dragen deze over aan zowel mens als dier. Het is dus erg belangrijk om ratten direct te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Zwolle en omgeving

Wanneer je overlast hebt van ratten, aarzel dan niet langer en neem contact op met onze ervaren en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Zwolle. Woon je in Zwolle of omgeving, zoals ‘s-Heerenbroek, Zalk of Grafhorst? Wij staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Zwolle jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zilvervisjes bestrijden Zwolle

Wil jij zo snel mogelijk af van zilvervisjes in je huis? Wacht dan niet langer en schakel onze professionele ongediertebestrijders uit Zwolle in. Woon je in Zwolle, Kamperveen, Genemuiden of Mastenbroek? Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jou van dit probleem af te helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze specialist uit Zwolle.

Het zilvervisje

Zilvervisjes, maar ook papiervisjes en ovenvisjes behoren tot de groep van de zogeheten franjestaarten. Zilvervisjes zijn 1 centimeter groot, hebben een lang lichaampje en twee grote sprieten op hun kop. Ze hebben een zilverachtige glans over hun lichaam, vandaar ook de naam. Zilvervisjes zijn vooral te vinden in vochtige ruimtes, zoals in het toilet of in de badkamer.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes houden van donkere plekken en verstoppen zich overdag zodat je ze dan niet snel ziet. In de nacht zijn ze erg actief. Al snel zullen ze een nieuw onderkomen vinden wanneer je hun schuilplek hebt gevonden. Op vochtige plaatsen zoals kelder, keuken of badkamer kom je de zilvervisjes voornamelijk tegen. Zilvervisjes zijn te bestrijden door in de ruimtes waar ze zich bevinden de luchtvochtigheid sterk omlaag te brengen. Helaas is dit in de praktijk meestal onmogelijk, gezien de functie van de betreffende ruimtes. Het zelf bestrijden van zilvervisjes is dus een lastige taak.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Zwolle en omgeving

Zilvervisjes planten zich supersnel voort en worden bovendien tot wel drie jaar oud. Omdat de zilvervisjes zich verstoppen op moeilijk bereikbare plekken, heb je al snel te maken met een heuse plaag. Voorkom erger en schakel direct de hulp in van een professionele ongediertebestrijder uit Zwolle. Woon je in Zwolle, Kamperveen, Genemuiden of Mastenbroek? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze professionals uit Zwolle.

Muizenbestrijding

Als je meer wilt lezen over hoe het bestrijden van muizen in zijn werk gaat, kijk dan op de pagina muizenbestrijding.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!