Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 053-7810123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Enschede

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Enschede

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Enschede Expert aan het woord

Mijn naam is Bas Reef van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enschede. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Enschede

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 053-7810123
Waar Bas werkt Werkgebied

Woon je in Enschede of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Enschede, Glane, Haaksbergen of Losser woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Enschede?
 • Enschede
 • Glane
 • Haaksbergen
 • Losser
 • Overdinkel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Enschede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Reef Bestrijdingen 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Enschede

Iedereen kent het probleem wel, beestjes op plaatsen waar je deze liever niet ziet. Het gaat dan vaak om ratten, muggen, kakkerlakken, vlooien, wespen, houtworm, bedwantsen, mieren, zilvervisjes of muizen. Van welke boosdoener je ook last hebt, iedereen wil hier zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede zijn 24/7 bereikbaar om de overlast zo snel mogelijk weg te nemen. We staan dan ook binnen 24 uur bij jou op de stoep, ook als je in Overdinkel, Haaksbergen of Losser woont. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Enschede. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten en wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van alle soorten ongedierte.

Hoe voorkom ik ongedierte?

Dit is een vraag die bij veel mensen speelt. Het beste advies dat we hiervoor geven, is het volledig afdichten van kleine kieren en gaten in je huis. Daarnaast is het belangrijk om je huis goed te ventileren zodat de luchtvochtigheid relatief laag blijft. Veel soorten ongedierte houden van een hoge luchtvochtigheid waarbij het donker en warm is. Stofzuig regelmatig en grondig en zet de verwarming een paar graden lager. Deze voorzorgsmaatregelen zijn in de praktijk vaak minder makkelijk te realiseren. Iedereen krijgt vroeg of laat een keer te maken met ongedierte in huis. Een professionele ongediertebestrijder uit de buurt helpt je hier weer snel vanaf.

Hoe schadelijk is ongedierte?

Hoe schadelijk ongedierte is, is afhankelijk van de soort waarvan je last hebt. Waar ratten en muizen met name knagen aan kabels, vreten houtwormen de houten voorwerpen binnen je huis op. De gezondheidsrisico’s die ongedierte met zich mee brengt zijn ook niet te verwaarlozen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder om een professionele bestrijding te starten.

Professionele ongediertebestrijding in Enschede en omgeving

Last van knaagdieren, insecten of ander ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Onze vakkundige bestrijders uit Enschede zijn 24/7 te bereiken. Binnen 24 uur staan wij voor jouw deur om de ongedierteplaag te bestrijden. Ook in omliggende plaatsen als Overdinkel, Haaksbergen en Losser bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Enschede

Wie kent het beestje niet? Een plat, langwerpig, vaak bruin tot zwart insect? We hebben het natuurlijk over de kakkerlak. De kakkerlak is een veel voorkomend insect die voor veel overlast zorgt. Ze leven op warme, vochtige plekken in de buurt van een voedselbron. Ze komen binnen door de kleine gaten en kieren in je huis. Een plaag is dan ook snel het gevolg. Om zo snel mogelijk van deze plaag af te komen is professionele bestrijding vereist. Onze professionele kakkerlakken bestrijders uit Enschede staan binnen 24 uur voor je klaar om je hierbij te helpen. Ook in Overdinkel, Haaksbergen en Losser. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar, hanteren wij vaste, lage prijzen en rekenen wij geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Kakkerlakken zijn schadelijk

Wanneer je last hebt van kakkerlakken, laat je deze zo snel mogelijk bestrijden. Een kakkerlak vermenigvuldigt zichzelf snel, waardoor een plaag binnen korte tijd realiteit is. Kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid. Ze nemen ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden dit op iedere plek waar ze komen. Acute bestrijding is dan ook verstandig voor je gezondheid. Roep bij de bestrijding hulp in van een van onze professionele bestrijders uit Enschede.

Hoe herken ik een kakkerlak?

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken. In Nederland is de Duitse kakkerlak de meest voorkomende. Af en toe komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Hoe zien deze beestjes er nu precies uit? Ze zijn plat, langwerpig en bruin tot zwart gekleurd. Daarnaast hebben ze lange voelsprieten. Overdag zul je een kakkerlak minder snel tegenkomen. Het beestje is lichtschuw en daarom met name ’s nachts actief.

Zelf bestrijden van kakkerlakken

Het is niet gemakkelijk om kakkerlakken zelf te bestrijden. Dit komt doordat de dode soortgenoten van de kakkerlak als voedsel voor de levenden fungeren. De moderne, professionele bestrijdingsmiddelen die onze bestrijders gebruiken spelen hierop in. Hierdoor is de bestrijding in combinatie met het kannibalisme van de kakkerlak juist effectiever.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Enschede en omgeving

Het is het beste om, wanneer je last hebt van kakkerlakken, direct contact op te nemen met onze professionele bestrijders uit Enschede. Wij zorgen dat er binnen 24 uur een oplossing is voor het kakkerlakkenprobleem en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Enschede? Geen probleem! Ook in Overdinkel, Haaksbergen en Losser staan wij voor jou klaar! Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Neem daarom direct contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze kakkerlakkenspecialist uit Enschede jou direct terug.

Mieren bestrijden Enschede

Iedereen heeft ze weleens gezien en waarschijnlijk ook vervloekt. Het gaat hier over de mier. Mieren zijn erg vervelend en komen veel voor. Ze komen met name af op zoetigheid en komen via naden en kieren je huis binnen. Er bestaan ongeveer 12.000 soorten mieren, maar in Nederland kennen wij vooral de tuinmier. Ben jij de mieren bij jou in de tuin of in de keuken helemaal zat? Neem dan direct contact op met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede. Onze professionele bestrijders helpen je binnen 24 uur van de mieren af en zijn 24/7 bereikbaar. Woon je niet in Enschede, maar in Haaksbergen, Losser of Glane? Ook dan staan wij voor je klaar! Bel met ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan bellen wij jou direct terug.

Kan ik zelf mieren bestrijden?

Vaak worden lokdoosjes gebruikt om mieren te bestrijden. Dit is echter vaak niet effectief voor de bestrijding, maar lokt eerder meer mieren naar je keuken. Andere methodes die gebruikt worden zijn: het gieten van chloor of kokend water in de ingangen van het nest. Ook dit is vaak niet effectief. De mieren hebben nog de kans om te vluchten en komen alsnog naar buiten, eventueel via een andere uitgang, als het gevaar geweken is. Professionele bestrijding van de mier is meestal noodzakelijk. Een mierenplaag is pas bestreden wanneer de mierenkoningin sterft. Deze zit diep in het nest en zonder koningin gaan alle andere mieren uit de kolonie dood.

Professionele mierenbestrijding in Enschede en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Enschede langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Enschede zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Enschede en omgeving. Dus ook als je in Haaksbergen, Losser of Glane woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Motmuggen bestrijden Enschede

Om te weten hoe je een motmug bestrijdt is het allereerst goed om te weten wat een motmug precies is. Een motmug, ook wel rioolvliegje of latrinevliegje, bevindt zich rondom slib en verstoppingen in leidingen in bijvoorbeeld de kelder, badkamer of keuken. De motmug heeft vleugels die dichtbehaard zijn en er uitzien als een hartje. Ze leggen hun eitjes in het slib van lekkende leidingen en planten zich enorm snel voort. Professionele bestrijding is aangeraden. Onze professionele bestrijders uit Enschede en omgeving staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Losser, Glane of Overdinkel woont. Schroom niet en neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

Hoe bestrijd ik motmuggen?

Motmuggen laat je het best door professionele ongediertebestrijders bestrijden. Naast deze bestrijding zal ook gekeken moeten worden naar de oorzaak van de motmug. Wanneer de oorzaak niet wordt opgelost, zal de motmug binnen korte tijd terugkeren. De plaatsen waar eitjes gelegd zijn moeten gereinigd worden en lekkende leidingen of rioleringen moeten gerepareerd worden. Alleen op deze manier is het mogelijk de motmuggen op een effectieve manier te bestrijden.

Motmuggenplaag

Een motmuggenplaag is al snel het geval. Dit komt door de snelle voortplanting van de motmug. Het vrouwtje legt wel 200 eitjes per dag en deze komen na 20 tot 40 uur al uit. De plaag zal zich dus snel uitbreiden.

Professionele motmuggenbestrijding in Enschede en omgeving

Wanneer je zo snel mogelijk van de motmuggen in jouw huis af wilt, neem je direct contact op met een van onze professionele bestrijders uit Enschede en omgeving. Zij staan binnen 24 uur voor je klaar en zijn 24/7 bereikbaar. Ook wanneer je in Losser, Glane of Overdinkel woont, staan onze professionals voor je klaar. Hierbij rekenen wij een vaste, lage prijs en hanteren wij geen voorrijkosten. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze motmuggenspecialist uit Enschede jou direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Enschede

Ovenvisjes vreten net als papiervisjes en zilvervisjes je spullen kapot. Heb je last van ovenvisjes? Laat ze dan bestrijden door een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de omgeving. Onze vakmannen bestrijden dagelijks ovenvisjes en ander ongedierte in Enschede, Haaksbergen, Losser en Glane. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur iemand voor je klaar staat. Wij werken met vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Bel ons voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.

Hoe herken je een ovenvisje?

Een ovenvisje is klein en heeft 6 pootjes. Zijn kleur is donkergrijs, hij heeft schubben en is behaard. Een ovenvisje is familie van het zilvervisje en het papiervisje, gezamenlijk behoren ze tot de franjestaarten. Een ovenvisje leeft net als een papiervisje en een zilvervisje van koolhydraten. Die haalt hij uit papier en textiel.

Ovenvisjes in Nederland

Ovenvisjes gedijen het best bij temperaturen van dertig graden. Ze danken hun naam ook aan het feit dat ze zich vroeger vaak in de buurt van warme ovens ophielden. Tegenwoordig komen ovenvisjes nog sporadisch voor in Nederland. Soms komen we ze tegen in ruimtes waar CV-ketels hangen en waar het dus warmer is dan in de rest van ons huis.

Ovenvisjes, papiervisjes, zilvervisjes

Denk je toch last te hebben van ovenvisjes? Laat een ervaren ongediertebestrijder beoordelen of het misschien toch om een papiervisje of zilvervisje gaat. Met het blote, ongeoefende oog zijn de verschillen tussen ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes nauwelijks waar te nemen. Zilvervisjes en papiervisjes komen wel heel regelmatig voor in onze huizen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Enschede en omgeving

Dagelijks bestrijden onze professionele ongediertebestrijders ovenvisjes en ander ongedierte in Enschede en omgeving. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden de ovenvisjes voor een vast, laag tarief. Wij zijn dagelijks actief in Enschede, Haaksbergen, Losser en Glane. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je terugbellen door onze professionals uit Enschede.

Papiervisjes bestrijden Enschede

Een papiervisje vreet boeken, tijdschriften en kleding kapot. Papiervisjes wil je dan ook niet in huis. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Enschede en omgeving. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur papiervisjes bij jou thuis. Dat doen we in Enschede, Losser, Glane, Overdinkel en de rest van de omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet. Neem via ons telefoonnummer contact met ons op.

Hoe ziet het papiervisje eruit?

Een papiervisje zie je vaak in de buurt van boeken of tijdschriften. Zijn bijnaam is dan ook ‘boekenvisje’. Een papiervisje heeft op zijn hele lijf schubben die hem een zilverachtige kleur geven. Aan zijn achterlijf zitten drie sprieten en op zijn kop twee antennes. Daarmee behoort het papiervisje net als het zilvervisje en het ovenvisje tot de groep van de franjestaarten.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes richten schade aan. Zijn eten bestaat uit de koolhydraten afkomstig uit papier en kleding. Je ziet papiervisjes in boeken, achter het behang en in de kledingkast. Papiervisjes schrapen letterlijk de letters van de pagina, wat tot totale vernieling van, soms zeer kostbare, boeken en documenten leidt.

Hoe komen papiervisjes in je huis?

Papiervisjes komen op verschillende manieren je huis binnen. In sommige gevallen gooit de postbode ze bij je naar binnen, omdat ze tussen post of reclamefolders zitten. Maar papiervisjes komen ook uit zichzelf je huis binnen, via de naden en kieren van je huis.

Professionele papiervisjesbestrijding in Enschede en omgeving

Papiervisjes vertrekken nooit uit zichzelf. Er is tenslotte altijd wat te eten voor ze in huis! Wil je dat ze zich niet vermenigvuldigen dan is een effectieve bestrijding noodzakelijk. Dag in dag uit bestrijden onze professionele bestrijders papiervisjes in Enschede en omgeving. Heb jij last van papiervisjes? En woon je in Enschede, Losser, Glane of Overdinkel? Dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij bestrijden papiervisjes voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter. Dan belt onze papiervisjesspecialist uit Enschede je direct terug.

Ratten bestrijden Enschede

Ratten. Overal waar je ze ziet, zorgen ze voor problemen. Met hun geknaag richten ze veel schade aan. Kortsluiting en brand zijn niet ondenkbaar. Op plekken waar mensen komen, zorgen ze voor onhygiënische situaties. Ratten zijn een bedreiging voor onze gezondheid! Heb je ratten in of om je huis? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze rattenbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar en bestrijden ratten vakkundig. En dat doen ze niet alleen in Enschede, maar ook in Glane, Overdinkel en Haaksbergen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden ratten tegen een vaste, lage prijs.

Ratten zijn een bedreiging voor je gezondheid!

Ratten knagen aan gewassen, kabels en leidingen. Daarmee veroorzaken ze veel overlast. Ratten zie je vaak bij bedrijven maar ook steeds vaker om en in woningen. Ratten poepen en plassen overal en dat zorgt voor onhygiënische situaties. Ook dragen ze ziektes met zich mee en die dragen ze over op mens en dier. Daarmee vormen ze een regelrecht gevaar voor onze gezondheid!

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat.

Professionele rattenbestrijding in Enschede en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede beschikken over de juiste kennis en middelen om ratten efficiënt te bestrijden. Woon je in Enschede en omgeving en heb je last van ratten? Wacht dan niet langer en roep onze hulp in! Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de ratten professioneel te bestrijden. Dit doen we voor een vaste, lage prijs in Enschede, Glane, Overdinkel, Haaksbergen en omgeving. Zonder voorrijkosten! Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Enschede jou direct terug.

Zilvervisjes bestrijden Enschede

Heb jij last van zilvervisjes in huis? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Goed is om hiervoor een professionele bestrijder in te schakelen. Woon je in Enschede, Losser, Glane, Overdinkel of ergens anders in de omgeving, neem dan snel contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten helpen wij je binnen 24 uur van je zilvervisjesprobleem af. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel dan direct met ons telefoonnummer.

Wat zijn zilvervisjes precies?

Zilvervisjes behoren, net als papiervisjes en ovenvisjes, tot de groep van de zogeheten ‘franjestaarten’. Deze primitieve insectensoort komt tegenwoordig volop voor in moderne woningen. Hun bijnaam ‘suikergast’ hebben ze te danken aan het feit dat ze vooral koolhydraten (suikers) eten. Je treft zilvervisjes vooral aan in vochtige ruimtes, zoals het toilet of de badkamer. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter groot.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Overdag tref je zilvervisjes niet gauw aan. Ze verschuilen zich dan om ’s nachts actief te worden. Wanneer je hun schuilplek hebt gevonden gaan ze al snel op zoek naar een ander onderkomen. Naast dat je ze aantreft in de keuken of badkamer, zie je ze ook weleens in de kelder. Dit omdat dit een plek is in huis, waar het vaak vochtig is. Je kunt zilvervisjes voorkomen en zelfs bestrijden door de luchtvochtigheid in deze ruimtes omlaag te brengen. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. De functies van deze ruimtes maken dit namelijk heel lastig te realiseren.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Enschede en omgeving

Zilvervisjes worden tot wel drie jaar oud en planten zich razendsnel voort. Op deze manier hou je lang last van deze beestjes. Daarnaast zitten ze verstopt op moeilijk bereikbare schuilplaatsen. Laat daarom de bestrijding over aan onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede. Dagelijks zijn we actief in de wijde omgeving van Enschede. Ook als je Losser, Glane of Overdinkel woont, bieden wij jou de directe oplossing tegen zilvervisjes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Muizenbestrijding

Als je meer wilt lezen over hoe het bestrijden van muizen in zijn werk gaat, kijk dan op de pagina muizenbestrijding.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!