Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Over ons

Heb je last van ongedierte? Vaak loop je al gauw tegen vragen aan. Wat kan ik zelf doen tegen ongedierte? Waar zet ik een muizenval neer? Hoe zorg ik ervoor dat zilvervisjes verdwijnen? Wat kost een bestrijding tegen houtworm? Wij geven je praktische tips of voeren graag een bestrijding voor je uit.

Betrouwbaar en lokaal

Online is er zat informatie te vinden over ongediertebestrijding. Op verschillende websites of fora vind je tips die vaak onhaalbaar of niet praktisch zijn. Meningen van mensen met soortgelijke (ongedierte)problemen zorgen ervoor dat je niet meer goed weet wat je nou wél en juist níet moet geloven. Wij helpen je graag. Onze tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op basis van betrouwbare bronnen; KAD, EVM en jarenlang ervaring op dit vakgebied. Wij houden rekening met milieu, tijd en het gemak van de bestrijding.

Wij bestrijden alleen met de beste bestrijders uit jouw omgeving, daarom rekenen wij geen voorrijkosten. Hiermee help je niet alleen het milieu een handje, maar werkt het vaak een stuk prettiger wanneer er bijvoorbeeld een nabehandeling plaats moet vinden. Lokale kennis is een vereiste, vaak centreren specifieke soorten ongedierte zich in bepaalde regio’s. Jouw lokale bestrijder weet precies wat er zich op dat moment afspeelt in jouw regio en helpen je daardoor snel van je ongedierteproblemen af.

Onze bestrijders

Al onze ongediertebestrijders hebben één of meerdere hoog aangeschreven opleidingen gevolgd en een ruime ervaring in het verdelgen van ongedierte in allerlei vormen. Door de jaren heen hebben zij veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Hierdoor zijn onze bestrijders in staat om iedere situatie afzonderlijk te beoordelen en een op maat gemaakte bestrijding te starten.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!