Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Keurmerken

Om een bestrijder of bestrijding op waarde te kunnen schatten zijn er verschillende keurmerken in het leven geroepen binnen de ongedierte-branche. Met welke keurmerken krijg je te maken tijdens een bestrijding en naar welke keurmerken kun je vragen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Het milieu en commercie staan haaks op elkaar als het gaat over de belangen bij voorlichting en bestrijding van plaagdieren. Om dit te voorkomen zijn er een aantal keurmerken:

Niet iedereen kan zomaar een ongediertebestrijder worden. Net als bij andere beroepen moet ook een ongediertebestrijder een opleiding volgen en een examen afleggen om zichzelf een professionele bestrijder te mogen noemen.

Iedere professionele ongediertebestrijder is verplicht om een bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen” in zijn of haar bezit te hebben. Dit bewijs is 5 jaar geldig en moet aan het eind van deze periode verlengd worden.

Een professionele ongediertebestrijder

  • Kan zijn vakbekwaamheid aantonen middels een bewijs van vakbekwaamheid (EVM of CPMV).
  • Mag als enige gebruik maken van chemische bestrijdingsmiddelen met een hogere dosis dan die in bestrijdingsmiddelen voor particulieren.
  • Houdt rekening met de risico’s voor het milieu en gebruikt alleen chemische bestrijdingsmiddelen waar nodig.
  • Voert zijn (chemisch) afval af op professionele wijze.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!