Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Aanmelden als bestrijder

Wij zijn een online platform voor lokale bestrijders, echte vakmensen die dicht bij de klant staan. We bundelen onze krachten in dit platform, zodat potentiële klanten ons beter vinden en wij ze snel en correct helpen. Regionale betrokkenheid is een voorwaarde, zo spreek je de taal van je klant en hou je je kosten en tarieven laag en eerlijk.

Meld je aan

Meerwaarde voor mijn bedrijf en klanten?

Ongediertebestrijden.com is bedoeld voor “kleine” bestrijders die groot denken en via dit betaalbare platform concurreren met (vaak veel te) grote spelers. Deze proberen met een enorm marketingbudget aanvragen te krijgen, om de klant vervolgens in een wachtrij te zetten. De klant staat niet centraal en mag blij zijn als hij teruggebeld wordt. Dit kunnen wij toch efficiënter?! Terwijl jij je vak uitvoert, zorgen wij voor je vindbaarheid. Mogen we de marketeer zijn die je niet op je loonlijst voorkomt?

Wat doen wij voor je?

Dagelijks werken we knettershard aan het optimaliseren van ons samenwerkingsverband. Wij maken ons druk om SEO, Metatags, Adwords, rapportages en het schrijven van ongelofelijk veel informatie over ongedierte. Samen met onze partners helpen we klanten af van ongedierteproblemen. We bieden eerlijke informatie en verwachtingen en brengen jou met de klant in contact, zonder aanvragen te filteren…

Waarom zijn wij anders dan de rest?

 1. Wij zijn vakmensen en weten wat bestrijden inhoudt, we zien je regio als jouw regio.
 2. Wij vragen geen vergoeding per aanvraag en sturen deze naar slechts één partner.
 3. Wij hebben geen landelijk telefoonnummer, geen telefoniste en geven de voorkeur aan lokale bestrijders die klanten centraal stellen en een afspraak zien als een afspraak.

Van gedachten wisselen?

Wij zijn slechts mensen en kunnen onze complete motivatie niet kwijt op papier. We zijn prima bereikbaar en overleggen graag met je om te kijken of we bij elkaar passen. Meld je vrijblijvend aan en wij nemen snel contact met je op.

Unieke voordelen op een rijtje

 • Eigen exclusieve bestrijdingsregio(‘s)
 • Groot adverteerdersnetwerk
 • Expertise binnen de ongediertebranche
 • Dagelijks unieke content
 • Meer leads, betere bezetting, meer omzet

Bekijk alle voordelen

Wat vragen wij van jou?

Kwaliteit staat voorop, daarnaast moeten klanten snel en eerlijk geholpen worden. Wat wij dus van een eerlijke bestrijder mogen verwachten:

 • Je bent een gediplomeerd bestrijdingstechnicus
 • Je bent altijd telefonisch bereikbaar
 • Je bent een eerlijke, vakkundige bestrijder met een 24/7 mentaliteit
 • Je stelt de klant centraal en doet er alles aan om deze tevreden te stellen
 • Je draagt actief bij aan een eerlijk platform
 • Je bent bereid je locatie op te geven als locatie van ongediertebestrijden.com

Geïnteresseerd?

Jij bent specialist in het bestrijden van ongedierte? Neem contact met ons op en sluit je aan. Of je nu woont in Anna Paulowna of in Blitterswijck, wij hebben jou nodig om ons netwerk te vergroten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 – 800 8880 of meld je aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!