Mogen wij je helpen?

Ongediertebestrijding Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ongedierte bestrijden in Lelystad

Overal waar je bent, kom je ongedierte tegen en veroorzaken een hoop overlast. Niet alleen is ongedierte onhygiënisch en hinderlijk, ook veroorzaken ze veel schade aan zowel je huis als gezondheid. En zonder dat je er erg in hebt, vermenigvuldigen ze zich binnen no-time tot een heuse plaag. Onze ongediertebestrijders uit Lelystad zijn binnen 24 uur op locatie om jou van je ongedierte af te helpen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om voor ieder ongedierteprobleem en oplossing te vinden. Ook als je buiten Lelystad woont, bestrijden wij 24/7 jouw ongedierte tegen een vast, laag tarief en hanteren wij geen spoed- of voorrijkosten. Wil je een afspraak maken of liever eerst wat meer informatie of enkel vrijblijvend advies? Bel dan met ons telefoonnummer.

Gezondheidsschade

Ongedierte in huis zorgt voor overlast. Ook voor je gezondheid is ongedierte schadelijk. Ze zorgen voor onhygiënische situaties door de verspreiding van hun uitwerpselen en urine. Daarnaast is veel ongedierte ook drager van vele ziektekiemen, bacteriën en schimmels.

Materiële schade

Neem bijvoorbeeld de rat of de muis met al hun geknaag aan voedsel en spullen. Door het knagen aan kabels kan zelfs kortsluiting ontstaan en brand veroorzaken. Ook houtworm vreet zich tot de kern van hout en tast zo hele houten constructies aan met instortingsgevaar als gevolg. Insecten als papiervisjes en zilvervisjes tasten waardevolle spullen, zoals boeken en fotoalbums aan.

Irriterend

Veel ongedierte werkt ook irriterend. Denk hierbij aan wespen die pijnlijk steken, maar ook allergische reacties bij mensen veroorzaken. Ook zijn er parasitaire insecten die ons bijten en zich voeden met ons bloed, zoals vlooien en bedwantsen. Jeukende bulten met een geïrriteerde huid met gevolg.

Professionele ongediertebestrijding in Lelystad en omgeving

Ongedierte in huis is dus op verschillende manieren hinderlijk. Heb jij last van ongedierte in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Neem dan direct contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Lelystad. Wij zorgen binnen no-time voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse, hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Weet je niet precies met welke soort ongedierte je te maken hebt? Geen probleem, wij komen langs voor een uitgebreide determinatie en inspectie van jouw ongedierte. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer. Wil je liever door ons benaderd worden? Laat dan hiernaast je gegevens achter en je hoort direct van ons.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website