Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0167-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Steenbergen

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Steenbergen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Steenbergen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Steenbergen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Steenbergen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Jan op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Jan van Suurd Pest Control heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Jan kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Jan welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Jan speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Jan.

5. Aantal behandelingen

Kan Jan het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Jan kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Jan langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Jan voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0167-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Steenbergen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Steenbergen, De Heen, Dinteloord of Kruisland woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 0167-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Steenbergen?
 • Steenbergen
 • De Heen
 • Dinteloord
 • Kruisland
 • Nieuw-Vossemeer
 • Sint Philipsland
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Steenbergen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Steenbergen

Wat kost een ongediertebestrijder in Steenbergen?

Wat een bestrijding in Steenbergen kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Jan van Suurd Pest Control bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Jan van Suurd Pest Control gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Jan op 0167-781123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Jan geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Jan om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Jan helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Ongedierte bestrijden in Steenbergen

Het ene beestje is nog viezer en irritanter dan de ander. Bedwantsen, muizen, ratten, wespen en zilvervisjes vallen allemaal onder ongedierte en moet bestreden worden. Ongedierte wil je niet in je huis aantreffen, maar toch ontkomt geen enkel huishouden hieraan. Gelukkig voor jou bestaan ongediertebestrijders. Onze lokale professionals uit Steenbergen bestrijden dagelijks allerlei soorten ongedierte. Elke dag zijn we wel te vinden in Sint Philipsland, De Heen, Nieuw-Vossemeer en in andere om Steenbergen liggende plaatsen om ongedierte vakkundig uit huizen te verwijderen. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Dus wil je een snelle, effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem? Meldt het ons en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je gegevens achter, zodat wij jou terugbellen. Ook voor vrijblijvend advies en meer informatie kun je bij ons terecht.

Hoe komt ongedierte in je huis?

Ongedierte komt niet zomaar in je huis terecht. Zo reist veel ongedierte via spullen mee. Mensen halen dus letterlijk het probleem zelf in huis. Knaagdieren, zoals ratten en muizen, hebben weinig reden nodig om naar jouw huis te komen. Ratten en muizen komen namelijk af op warmte en geur van voedsel. Ingrediënten die je in ieder huishouden vindt.

Kan je ongedierte voorkomen?

Helaas kan je je huis nooit volledig beschermen tegen ongedierte. Wanneer een insect of knaagdier iets graag wil, dan vindt hij op den duur wel een weg om je huis binnen te komen. Wat je wel kunt doen, is je woning goed afsluiten en kleine gaten en kieren dichten. Daarnaast dien je je huis goed schoon te houden en geen voedselresten te laten slingeren.

Professionele ongediertebestrijding in Steenbergen en omgeving

Heb je ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen alsnog ongedierte in je huis? En woon je in de omgeving van Steenbergen? Zoek dan niet verder. Hier vind je jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Of het nu gaat om insecten of knaagdieren, onze ervaren bestrijders hebben altijd binnen 24 uur een oplossing voor jouw probleem. Wij bezitten de kennis en kunde om bestrijdingen al uit te voeren tegen een vast, laag tarief. Ongedierte vermenigvuldigt zich snel, dus daarom zijn onze ongediertebestrijders 24/7 voor jou te bereiken. Wil je zo snel mogelijk van je ongedierte af om verdere overlast te voorkomen, neem dan direct contact met ons op. Niet alleen staan wij 24/7 in Steenbergen tot jouw beschikking om ongedierte te bestrijden. Uiteraard staan wij ook in Sint Philipsland, De Heen en Nieuw-Vossemeer en de rest van de omgeving Steenbergen voor je klaar. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Steenbergen

Heb jij last van een kakkerlakkenplaag in je huis of bedrijf in Steenbergen of omstreken? Raak niet in paniek, onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Steenbergen helpen je direct! Zowel in Steenbergen als Nieuw-Vossemeer, Kruisland en De Heen bestrijden wij dagelijks kakkerlakken. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem hanteren onze lokale professionals een vaste, lage prijs. Wij zijn altijd in de buurt en zijn daarom al binnen 24 uur ter plaatse zonder daarvoor spoed- en voorrijkosten te rekenen. 24/7 zijn wij te bereiken voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Verspreiding van een kakkerlakkenplaag

Hoe verspreidt een kakkerlak zich? Doordat een kakkerlak erg klein is, heeft dit beestje genoeg aan een kier om ergens binnen te komen. Perfecte ingangen voor de kakkerlak zijn dan ook ventilatiekanalen en leidingen. Vrijwel ieder huis heeft deze kleine doorgangen, waardoor de verspreiding van deze insecten heel snel kan gaan. Met name in appartementen, waar veel mensen dicht bij elkaar wonen, zie je vaak een enorm snel toenemende besmetting van kakkerlakken.

Welke maatregelen moet ik treffen?

Op het moment dat je een of meerdere kakkerlakken aantreft, dien je enkele maatregelen te treffen. Kakkerlakken houden van vochtige plekken en van etensresten. Maak je huis goed schoon en houd dit ook zo. Iedere voedselbron moet je verwijderen om te voorkomen dat kakkerlakken zich kunnen blijven voeden. Het schoonmaken en schoonhouden van je huis is vaak echter niet genoeg om de kakkerlak te bestrijden. Schakel hiervoor een professional in.

Kan ik kakkerlakken zelf bestrijden?

Er zijn particuliere bestrijdingsmiddelen beschikbaar die kakkerlakken kunnen doden. Helaas hebben deze middelen geen effect op de gelegde eitjes. Deze komen pas enkele weken later uit. Doordat de kakkerlak een zeer snelle voortplanting heeft van wel dertig eitjes in drie tot vijf weken ontstaat snel een kakkerlakkenplaag. Hoe meer kakkerlakken er komen, hoe sneller de plaag uitgroeit. Hierom werken onze bestrijders alleen met voor professioneel gebruik toegestane middelen. Deze zijn effectief genoeg om de plaag te bestrijden.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Steenbergen en omgeving

Kies bij een heuse kakkerlakkenplaag voor een professionele kakkerlakkenbestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Steenbergen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van de kakkerlak. Binnen 24 uur zijn wij dan ook in staat om jouw kakkerlakkenprobleem op te lossen. Geen spoedtoeslag. Wij werken lokaal, dus ook in Nieuw-Vossemeer, Kruisland en De Heen komen wij direct bij je langs zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Voor een bestrijding hanteren wij een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor directe hulp. Twijfel niet en neem contact met ons op of laat ons jou direct terugbellen.

Mieren bestrijden Steenbergen

Overlast van mieren? Thuis of op je werk? Geen zorgen. Of je nu een mierennest in je tuin, tussen de bestrating of in een kruipruimte hebt, wij kunnen het bestrijden. Onze professionele mierenbestrijder uit Steenbergen helpt je binnen 24 uur van de mieren af. Wij bestrijden al jaren mierennesten in heel Steenbergen en omgeving, dus ook in Kruisland, De Heen en Dinteloord. Voor een vast, laag tarief. Omdat we lokaal werken, rekenen we geen spoedtoeslag of voorrijkosten. 24/7 zijn wij te bereiken voor ieder ongedierteprobleem. Neem direct contact met ons op of laat ons jou bereiken door hiernaast je gegevens achter te laten.

Hoe voorkom ik mieren?

Zoete etenswaren werken als een magneet op mieren. Ieder stad of dorp ontkomt dus ook niet aan mieren. Mieren zijn op zoek naar eten om hun mierennest te voeden. Onderweg laten ze een geurspoor achter, zodat andere mieren ook weten waar het eten te vinden is. Zorg er daarom voor dat alle naden en kieren zijn gedicht. Sluit daarnaast je etenswaren af en berg deze goed op. Wacht niet te lang met het aanpakken van de mieren. Voor je het weet heb je last van een mierenplaag.

Waar vind je een mierennest?

Het is niet eenvoudig om een mierennest te traceren. Kijk goed rond je woning of bedrijf of je hoopjes zand ziet liggen en waar de mieren af en aan lopen. De mieren bouwen vaak nesten onder je bestrating. Neem de tijd en hinder ze niet, dan blijven ze hun vertrouwde routes lopen. Lopen de mieren via de buitenmuur van je woning of bedrijf naar boven? Dan wordt er vaak een nest in de spouwmuur gebouwd. Ons advies: schakel direct een ervaren ongediertebestrijder in, voordat een mierenplaag ontstaat.

Kan ik mieren zelf bestrijden?

Een mierenplaag dien je zo snel mogelijk te bestrijden, voordat er echte problemen komen. Of je dat zelf ook kan? Er zijn bestrijdingsmiddelen voor particulieren beschikbaar. Het nadeel van deze middelen is dat deze alleen in een vroeg stadium werken. Op het moment dat je dus een mierenplaag hebt, is het middel niet effectief genoeg. Ook het gebruik van de welbekende mierenlokdoosjes is geen aanrader. Waarom niet? Ze lokken juist de mieren. Daarom adviseren wij om direct contact op te nemen met onze vakkundige bestrijders.

Professionele mierenbestrijding in Steenbergen en omgeving

Woon je in Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord of ergens anders in de omgeving van Steenbergen en heb je last van mieren? Neem dan vandaag nog contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Steenbergen. Wij bestrijden sinds jaar en dag mieren en weten binnen no-time het nest te vinden en te bestrijden. En dat binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Spoed- en voorrijkosten doen wij niet aan, omdat we altijd in de buurt zijn. Voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw mierenprobleem kun je ons 24/7 bereiken.

Motmuggen bestrijden Steenbergen

Een motmug wordt ook wel aalputmotje, motvlieg of rioolvlieg genoemd en leven vaak op donkere, vochtige plekken in zwermen bij elkaar. Op deze manier veroorzaken ze veel overlast. Woon je in Steenbergen of omgeving, zoals De Heen, Nieuw-Vossemeer of Dinteloord en heb je last van motmuggen? Dan kunnen wij je helpen. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Steenbergen helpen jou binnen 24 uur van dit probleem af. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoedtoeslag of voorrijkosten. Onze vakkundige ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Hoe herken je de motmug?

De motmug is tussen de 1,5 en 6,5 millimeter lang en behoort tot de tweevleugeligen. Gek genoeg lijken motmuggen op kleine vlinders, omdat er gekleurde haren op de vleugels zitten. Ook hebben motmuggen twee behaarde antennes op hun hartvormige kop. Of ze gevaarlijk zijn? Nee, dat niet. Het zijn slechte vliegers en vliegen hooguit één tot anderhalve meter. Springachtige vluchten en kruipen doen ze veelal. Bovendien kunnen motmuggen niet steken. Het enige schadelijke is dat ze bacteriën met zich meedragen en voor overlast zorgen.

Waar leven motmuggen?

De reden dat motmuggen ook wel rioolvliegen worden genoemd, is omdat ze vaak in (verstopte) afvoeren, vochtige kelders en kruipruimtes te vinden zijn. Vooral als er ergens lekkage is (geweest). In de drab uit het riool leggen de motmuggen hun eitjes. Een plaag van motmuggen is binnen de kortste keren gevormd. Om motmuggen te bestrijden, dien je naast het inschakelen van een ervaren ongediertebestrijder ook een reparatie van het lek uit te voeren. Doe je dit niet, dan heb je binnen no-time weer last van motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Steenbergen en omgeving

Heb je veel overlast van motmuggen? Neem dan direct contact op met onze professionele motmuggenbestrijder uit Steenbergen. Wij zorgen voor een effectieve oplossing tegen jouw motmuggen binnen 24 uur. Hiervoor staan onze lokale professionals 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor jou klaar. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten komen wij ook in De Heen, Nieuw-Vossemeer en Dinteloord bij je langs. Bel direct of laat je terugbellen! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ovenvisjes bestrijden Steenbergen

Overlast van ovenvisjes? Heb je hier als particulier of bedrijf mee te maken? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Steenbergen helpen je hierbij. Ons zie je elke dag in Steenbergen, maar ook in Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en Kruisland snel en effectief ovenvisjes bestrijden. Zoals je merkt, zijn onze lokale professionals altijd in de buurt en zorgen daarom binnen 24 uur voor een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Dit doen wij tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken voor al jouw vragen of voor het maken van een afspraak. Bel met onderstaand telefoonnummer. Liever gebeld worden? Laat je gegevens hiernaast achter.

Ovenvisjes

Franjestaarten heet deze orde, waar zowel de ovenvisjes als de papiervisjes en zilvervisjes onder vallen. Donkergrijs zonder vleugeltjes en lichtschuw is het ovenvisje. Het ovenvisje heeft onder zijn lichaam zes pootjes en heeft lange antennes op z’n kop zitten. Ovenvisjes worden zo’n twee tot drie jaar oud. Gevaarlijk zijn de ovenvisjes niet, maar kunnen wel degelijk voor overlast zorgen, helemaal als ze met velen zijn. Tevens dragen ze bacteriën met zich mee. Neem daarom direct contact op met een professional om ovenvisjes te bestrijden.

Waar bevinden de ovenvisjes zich?

Waar niet? Bakkerijen, restaurants, keukens, badkamers, zolders; ovenvisjes vind je overal. Vooral de warme, niet al droge plekken zijn favoriet. In het zonlicht houden ovenvisjes het nog geen uur uit. Buiten in ons klimaat overleven ovenvisjes het dan ook niet. Ovenvisjes zijn alleseters in organisch voedsel. Zo eten ze suikers, koolhydraten, granen, lijm en papier en richten zodoende schade aan. Bij flinke overlast schakel je een ervaren ongediertebestrijder in om erger te voorkomen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Steenbergen en omgeving

Heb je veel overlast van deze beestjes? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Steenbergen voeren dagelijks bestrijdingen tegen ovenvisjes uit. Laat je helpen door onze ongediertebestrijders in Steenbergen en omgeving, zoals Nieuw-Vossemeer, Dinteloord of Kruisland. Wij bieden je binnen 24 uur een vakkundige oplossing. Onze lokale professionals werken voor vaste, lage tarieven en hanteren geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu!

Papiervisjes bestrijden Steenbergen

Papiervisjes komen met velen, planten zich razendsnel voort en zorgen voor erge overlast. Al jouw papier, zoals boeken, behang en diverse documenten moeten eraan geloven. In archieven en musea is de schade door papiervisjes enorm en vaak onherstelbaar als ze hier hun thuis hebben gevonden. Laat je helpen door onze professionele papiervisjesbestrijders om je van je probleem af te helpen. Wij bieden een snelle, effectieve oplossing tegen papiervisjes en staan daarvoor binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij rekenen een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Ook in Kruisland, Sint Philipsland en De Heen zijn onze lokale professionals 24/7 voor jou bereikbaar.

Wat is een papiervisje?

Een klein, harig, vleugelloos insect is het papiervisje. Het beestje heeft zes poten aan z’n lijf en grote antennes op zijn kop. Een boekenvisje, zo wordt een papiervisje ook wel genoemd. De naam zegt het al; ze houden van papieren voorwerpen. In boekenkasten, kledingkasten en op zolders is het vaak donker en droog en dat is goed vertoeven voor het papiervisje. Ze vinden licht maar niets en schieten dan snel weg. Op zoek gaan naar een nieuwe donkere plek is wat de papiervisjes dan doen.

Hoe kom je aan papiervisjes?

Via leidingen en openingen in muren, in een jas of tas, de wekelijkse reclamefolders, het papiervisje laat zich makkelijk meenemen. In nieuwe huizen met een goede isolatie en hogere luchtvochtigheid, breiden papiervisjes zich sneller uit. Voor je het weet heb je een plaag. Kun je ze ook voorkomen? Natuurlijk staat hygiëne voorop, maar dat is niet het enige. Zorg ervoor dat je boeken en kleding opbergt in goed afgesloten plastic dozen. Ventileer je huis goed en zorg dat je de naden en kieren in huis dicht.

Professionele papiervisjesbestrijding in Steenbergen en omgeving

Wanneer je papiervisjes niet snel bestrijdt, wordt ongekende schade aangericht dat niet meer te herstellen valt. Wij kunnen dit voor je oplossen. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Steenbergen zijn binnen 24 uur ter plaatse om jou vakkundig van je probleem af te helpen. En dat tegen een vaste, lage prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van papiervisjes in Steenbergen, Kruisland, Sint Philipsland, De Heen en in de rest van omgeving Steenbergen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact met ons op of laat je terugbellen.

Ratten bestrijden Steenbergen

Een rattenplaag gaat meestal niet vanzelf weg en is vaak erg vervelend. Onze professionele rattenbestrijders uit Steenbergen hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder ratten. Wij kunnen je helpen om jouw ratten te bestrijden in Steenbergen, maar ook in Sint Philipsland, Dinteloord of De Heen. Tegen een vast, laag tarief. Door onze opgedane kennis en kunde hebben wij altijd binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem. Onze lokale professionals zijn altijd in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten. Je kunt ons 24/7 bereiken. Neem daarom direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter.

Een rattenplaag herkennen

Net zoals muizen leven ratten vooral ’s nachts. Dit maakt de kans dat je ziet erg klein. Maar hoe herken je dan de aanwezigheid van ratten? Dit zie je het best aan de keutels die ze achterlaten. Deze uitwerpselen liggen, in tegenstelling tot muizen, vaak bij elkaar in plaats van verspreid door de woning. Ratten produceren ongeveer dertig tot veertig keutels per dag en zijn bij een bruine rat ongeveer tien tot twintig millimeter groot. Wanneer is de rattenplaag nog actief? Dan zijn de keutels nog zacht en glanzend. Verder knagen ratten aan verschillende voorwerpen om hun tanden kort en scherp te houden of om op zoek te gaan naar voedsel. Ze zijn dus ook te herkennen aan de knaagsporen die ze achterlaten op objecten van plastic, hout, ijzer, aluminium en andere metalen.

De gevaren van een rattenplaag

Naast dat rattenplagen zorgen voor veel schade in woningen en bedrijven zijn ze ook gevaarlijk. Ratten dragen immers verschillende bacteriën, virussen en parasieten met zich mee. Ze verspreiden dit via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Deze verspreiding vormt een risico voor de gezondheid van mensen en andere dieren. Denk hierbij aan salmonellabacteriën, welke voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Denk ook aan leptospirose, dat kan zorgen voor hoofdpijn en koorts, maar ook voor een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking. Wanneer mensen in aanraking zijn gekomen met plekken waar ratten zijn geweest, worden zij vooral ziek.

Professionele rattenbestrijding in Steenbergen en omgeving

Neem direct contact met ons op wanneer je het vermoeden hebt dat je ratten in je huis of bedrijf hebt! Wij bestrijden ook dagelijks ratten en ander ongedierte in alle plaatsen rondom Steenbergen, zoals Sint Philipsland, Dinteloord en De Heen. Geen voorrijkosten. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven en zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw ratten te bestrijden. Onze lokale professionals komen graag langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden.

Vlooien bestrijden Steenbergen

Vlooienplagen doen zich vaak voor wanneer je onlangs een hond of kat te logeren hebt gehad of wanneer je thuiskomt na een vakantie. Een vlooienplaag is hardnekkig en erg vervelend en dien je zo snel mogelijk te bestrijden. Schakel onze professionele vlooienbestrijders uit Steenbergen in voor een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Vlooien bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Nieuw-Vossemeer, Sint Philipsland of Dinteloord woont. Zonder voorrijkosten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je nu met onderstaand telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Vlooienplaag

Een vlo is een parasitair insect die zich voedt met het bloed van jouw hond of kat. Wanneer je huisdier gedurende een langere periode niet thuis is en tevens het huis een paar weken onbewoond is, rijpen de cocons die in jouw huis liggen. Doordat er niemand in huis loopt en er hierdoor een gebrek is aan trillingen, komen de rijpe cocons niet uit. Op het moment dat je weer thuiskomt, komen deze vlooien meteen tegelijk uit en ontstaat er een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven doorgaans niet op mensen, maar bijten ons af en toe wel. Na een beet komen ze tot de conclusie dat jij niet de ideale gastheer bent. Hoe herken je zo’n vlooienbeet? Dit zijn kleine, rode, vaak sterk jeukende bultjes die zich meestal bevinden op je onderbenen. Het kan zijn dat je een allergische reactie krijgt, waardoor de uitslag ook op andere plekken op het lichaam komt. Nadat een vlo heeft gebeten, legt de vlo haar eitjes. Dit zijn er vaak zo’n honderd per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Steenbergen en omgeving

Het is een intensieve klus om een vlooienplaag goed te bestrijden. Om te beginnen moet je huisdier, door jezelf of een dierenarts, behandeld worden met een anti-vlooienmiddel. Voor vrijblijvend advies en een snelle, effectieve bestrijding van jouw vlooien komen onze lokale professionals in Steenbergen en omgeving bij je langs. Wij hebben als vakkundige ongediertebestrijders al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook jouw vlooien komen wij dus bestrijden. Binnen 24 uur staan wij tegen een vaste, lage prijs bij jou op de stoep. Wij bieden een 24/7-service, ook in de wijde omgeving van Steenbergen, zoals Nieuw-Vossemeer, Sint Philipsland of Dinteloord. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

Zilvervisjes bestrijden Steenbergen

Heb je kleine, grijze insecten in je huis gespot? Dan heb je waarschijnlijk last van zilvervisjes. Meestal zijn ze in de nacht actief, vandaar dat ze moeilijk zijn te ontdekken. Je vindt ze vaak op donkere plekken in een kamer, zoals onder een kast of achter de plinten. Een plaag is zo gevormd, daarom dien je ze zo spoedig mogelijk te bestrijden. Wanneer je last hebt van zilvervisjes huur je het beste een professionele ongediertebestrijder in om de zilvervisjes te verwijderen. Door onze snelle, vakkundige service tegen een vast, laag tarief zijn wij degene die je zoekt! Wij werken lokaal, dus zijn altijd in de buurt. Ook als je in De Heen, Kruisland of Nieuw-Vossemeer woont, komen onze ervaren bestrijders bij je langs. Zonder voorrijkosten. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse. Bel 24/7 voor directe hulp.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes heten niet voor niks zilvervisjes; ze zijn zilver van kleur. Daarnaast herken je ze aan hun fijne, glanzende schubben. Het zijn erg kleine beestjes, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Hun lichaam is zeven tot twaalf millimeter lang waaraan drie staartachtige draden en twee lange antennes zitten. Zilvervisjes houden van vochtige, warme omgevingen. De kans is dus groot dat je ze tegenkomt op plekken waar gekookt, gewassen of gedoucht wordt. Zilvervisjes komen vaker voor in nieuwbouwwoningen, omdat deze goed geïsoleerd zijn en er vaak niet goed geventileerd wordt. Zo’n woning is het perfecte leefklimaat voor zilvervisjes.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Steenbergen en omgeving

Als je last hebt van een heuse plaag is het het beste om een professionele zilvervisjesbestrijder te zoeken. De kans is groot dat als jij zilvervisjes in je huis hebt je buren dat ook hebben. Daarom is het handig om gezamenlijk een ongediertebestrijder in te schakelen om zo het probleem in een keer vakkundig aan te pakken. Ben je woonachtig in of in de buurt van Steenbergen? Dan zijn wij de oplossing om van je zilvervisjesprobleem af te komen! Als je belt, staan onze lokale professionals binnen 24 u

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!