Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0168-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Zevenbergen

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zevenbergen

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Zevenbergen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zevenbergen. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Zevenbergen

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0168-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Zevenbergen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Zevenbergen, Drimmelen, Fijnaart of Heijningen woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Zevenbergen?
 • Zevenbergen
 • Drimmelen
 • Fijnaart
 • Heijningen
 • Hooge Zwaluwe
 • Klundert
 • Lage Zwaluwe
 • Langeweg
 • Moerdijk
 • Noordhoek
 • Oudemolen
 • Willemstad
 • Zevenbergschen Hoek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zevenbergen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Vlooien bestrijden Zevenbergen

Vlooienplagen doen zich vaak voor wanneer je onlangs een hond of kat te logeren hebt gehad of wanneer je thuiskomt na een vakantie. Een vlooienplaag is hardnekkig en erg vervelend en dien je zo snel mogelijk te bestrijden. Schakel onze professionele vlooienbestrijders in Zevenbergen in voor een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Vlooien bestrijden wij binnen 24 uur tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Noordhoek, Zevenbergschen Hoek of Drimmelen woont. Zonder voorrijkosten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je nu met onderstaand telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel nu met het telefoonnummer 0168-781123 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Vlooienplaag

Een vlo is een parasitair insect die zich voedt met het bloed van jouw hond of kat. Wanneer je huisdier gedurende een langere periode niet thuis is en tevens het huis een paar weken onbewoond is, rijpen de cocons die in jouw huis liggen. Doordat er niemand in huis loopt en er hierdoor een gebrek is aan trillingen, komen de rijpe cocons niet uit. Op het moment dat je weer thuiskomt, komen deze vlooien meteen tegelijk uit en ontstaat er een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven doorgaans niet op mensen, maar bijten ons af en toe wel. Na een beet komen ze tot de conclusie dat jij niet de ideale gastheer bent. Hoe herken je zo’n vlooienbeet? Dit zijn kleine, rode, vaak sterk jeukende bultjes die zich meestal bevinden op je onderbenen. Het kan zijn dat je een allergische reactie krijgt, waardoor de uitslag ook op andere plekken op het lichaam komt. Nadat een vlo heeft gebeten, legt de vlo haar eitjes. Dit zijn er vaak zo’n honderd per keer.

Professionele vlooienbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Het is een intensieve klus om een vlooienplaag goed te bestrijden. Om te beginnen moet je huisdier, door jezelf of een dierenarts, behandeld worden met een anti-vlooienmiddel. Voor vrijblijvend advies en een snelle, effectieve bestrijding van jouw vlooien komen onze lokale professionals in Zevenbergen en omgeving bij je langs. Wij hebben als vakkundige ongediertebestrijders al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Onze lokale professionals uit Zevenbergen staan 24/7 voor je klaar voor vakkundig advies en professionele vlooienbestrijding. Wij bieden een 24/7-service, ook in de wijde omgeving van Zevenbergen, zoals Noordhoek, Zevenbergschen Hoek of Drimmelen. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!