Patrick is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 023-7811123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Haarlem

Last van ongedierte
in Haarlem
Patrick en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 9.1 (26) 
 • CPMV gecertificeerd

Patrick Beukema
Patrick Beukema Beukema Ongediertebestrijding
De bestrijder van Haarlem

Expert aan het woord

Mijn naam is Patrick Beukema van Beukema Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Haarlem. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Patrick Beukema
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Haarlem
Waar Patrick werkt

Werkgebied

Woon je in Haarlem of omgeving, dan staan Patrick en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek of Bentveld woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Patrick is actief in Amsterdam, Den Helder, Schagen, Noord-Scharwoude, Middenmeer, Enkhuizen, Hoorn, Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Weesp, Uithoorn, Purmerend, Alkmaar, Zaanstad.

Wat valt er onder Haarlem?
 • Haarlem
 • Aerdenhout
 • Bennebroek
 • Bentveld
 • Bloemendaal
 • Boesingheliede
 • Cruquius
 • Haarlemmerliede
 • Heemstede
 • Hoofddorp
 • Lijnden
 • Overveen
 • Santpoort-Noord
 • Santpoort-Zuid
 • Spaarndam
 • Spaarndam-West
 • Velserbroek
 • Vijfhuizen
 • Vogelenzang
 • Zandvoort
 • Zwaanshoek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Haarlem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Haarlem

Het hebben van je eigen huis. Je eigen plekje met soms ook ongenode gasten; ongedierte. Je wil ze niet in je huis hebben, maar je ontkomt er bijna niet aan. Bij ongedierte kun je denken aan muizen, ratten, muggen, kakkerlakken, vlooien, wespen, houtworm, bedwantsen en nog veel meer. Wie ongedierte in huis heeft, wil hier vaak vanaf. Echter gaat dit vaak niet gemakkelijk en moet er professionele hulp bij komen. In Haarlem zijn wij als ongediertebestrijders dagelijks actief om mensen weer in een schoon en fris huis te laten wonen. Wij hebben professionele bestrijdingsmiddelen en vakkundige kennis in huis om je zo goed mogelijk van jouw ongedierteprobleem af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zijn actief in Haarlem, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Heemstede en Lijnden. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten! Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer.

Welk soort ongedierte is er?

Soms zie je een beestje in huis waarvan je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat. Zo lijken de zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes allemaal op elkaar. Ze vallen ook onder dezelfde groep; de franjestaarten. Er zit echter een wezenlijk verschil tussen de beestjes. Ook is het soms niet duidelijk of je nu last hebt van muizen of ratten in je huis. Ben je niet zeker welk ongedierte in je huis zit? Neem dan contact op, wij inventariseren jouw ongedierteprobleem met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Haarlem.

Professionele ongediertebestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je toch ongedierte treft in je huis, schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in zodat je huis snel weer ongediertevrij is. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar, gedurende 7 dagen in de week. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Wanneer je in Haarlem of omgeving woont, zoals Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Heemstede en Lijnden komen wij direct bij je langs. Bel nu voor een afspraak of laat jouw gegevens achter, dan belt onze ongediertespecialist uit Haarlem jou direct terug.

Bedwantsen bestrijden

Kruipende beestjes in huis; menig mens walgt hiervan. Laat staan dat deze insecten in je slaapkamer, sterker nog in je bed te vinden zijn. Zo is er de bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd. Al vele jaren zijn bedwantsen een grote plaag in de Verenigde Staten, waar ze ook wel bedbugs worden genoemd. De laatste jaren komen de insecten in Nederland steeds meer voor. Word jij ’s nachts gestoken en zit je ’s ochtends onder de rode bultjes? Grote kans dat je bedwantsen hebt! Laat de bedwantsen direct professioneel bestrijden door onze bedwantsenbestrijder uit Haarlem. Naast Haarlem staan wij ook in alle omliggende plaatsen, zoals Velserbroek, Zandvoort, Overveen en Vijfhuizen 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Voor het bestrijden van bedwantsen hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten.

Grootste oorzaken door last van bedwants als gevolg

Het is algemeen bekend dat de bedwants vaak door het reizen wordt meegenomen van de ene naar de andere plek. Denk bijvoorbeeld aan overnachtingen in hotels. Ze verstoppen zich daar tussen het meubilair en springen vervolgens jouw koffer in. Zo makkelijk heb je ze al meegenomen naar huis! Zorg er daarom voor dat je goed je spullen checkt voor je weer naar huis gaat.

Hoe ziet de bedwants eruit?

De bedwants is een klein insect dat bruin tot donkerrood van kleur is. Zijn kleur wordt roder wanneer hij net zijn bloedmaaltijd gehad heeft. De grootte van het insect is ongeveer 5 à 6 mm. Het zijn platte beestjes, en daarom kunnen ze zich overal tussen en in verstoppen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Haarlem en omgeving

Helemaal klaar met die jeukende bultjes, en durf je niet meer zorgeloos je bed in omdat je bang bent dat je weer gebeten wordt door bedwantsen? Dan is het hoog tijd dat je er wat aan laat doen! Onze professionele bestrijders staan binnen 24 uur voor jouw deur met een passende oplossing. Uiteraard zonder voorrijkosten. Je kunt ons elk moment van de dag bereiken en 7 dagen per week! Dus ook op zondag of in de vakanties. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de bedwantsen in jouw huis. Onze lokale bestrijders zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving, dus ook in Velserbroek, Zandvoort, Overveen of Vijfhuizen staan wij binnen 24 uur voor je klaar om de bedwantsen snel en effectief te bestrijden.

Boktor bestrijden

Heb jij boktor in je woning, schuur, vloer of meubel? Laat het aangetaste hout direct behandelen tegen boktor door onze professionele boktorbestrijder uit Haarlem. Voor een vaste, lage prijs is het hout voor jaren beschermd tegen de vernielzuchtige larven van de boktor. Binnen 24 uur komt onze boktorspecialist het probleem inspecteren en maakt direct een bestrijdingsplan op maat. Bel voor een afspraak met onze boktorbestrijders uit Haarlem, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Zandvoort, Overveen, Bloemendaal of Cruquius woont.

De boktor veroorzaakt veel schade!

Huisboktorren leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die uit deze eitjes komen boren zich een weg door het hout waarmee ze veel schade aanrichten. Complete houten draagconstructies worden onherstelbaar beschadigd wanneer er niets tegen de boktor wordt gedaan. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waarbij ze kleine, ovale gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktorren leggen vervolgens weer eitjes op het hout, en zo begint het proces weer van voren af aan. De larven van de boktor blijven soms tot wel tien jaar lang in het hout zitten, zich ondertussen een weg banend door het hout.

Boktor zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van boktor is een lastige opgave. Bij een boktorbestrijding is het belangrijk dat het bestrijdingsmiddel uiteindelijk tot in de kern van hout doordringt. Hiervoor heb je speciale bestrijdingsmiddelen en technieken nodig. Een professionele boktorbestrijder beschikt hier natuurlijk over en heeft daarnaast de kennis en ervaring om een effectieve bestrijding uit te voeren. Daarnaast krijg je na een professionele boktorbestrijding altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele boktorbestrijding in Haarlem en omgeving

Denk jij dat er boktor in je meubels, woning of schuur zit? Dan is het een noodzaak om deze snel te laten bestrijden door jouw lokale professional. Onze professionele boktorbestrijders uit Haarlem zijn 24/7 te bereiken en wij bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. In Haarlem, maar natuurlijk ook als je in Zandvoort, Overveen, Bloemendaal of Cruquius woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Houtworm bestrijden

De larven van de houtwormkever richten grote schade aan in houten constructies van gebouwen, maar ook in vloeren en meubels. Heb jij houtworm in je hout? Schakel dan vandaag nog onze professionele houtwormbestrijders uit Haarlem in. Binnen 24 uur inspecteren zij het houtwormprobleem en maken een bestrijdingsplan op maat. Onze houtwormbestrijders uit Haarlem bestrijden dagelijks houtworm in Haarlem en omgeving. Dus ook in Overveen, Bloemendaal, Spaarndam-West en Boesingheliede zijn wij dagelijks actief. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze houtwormspecialisten uit Haarlem.

Soorten houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de Spinthoutkever, de Grote Houtwormkever, en de Boktor. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten bij het wegvliegen allemaal kleine gaten achter, en leggen hun eitjes op het hout. De larven blijven jarenlang in het hout, ondertussen totale vernieling achter zich latend.

De gevolgen van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout te leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt kruipen ze uit het hout en laten ze kleine gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eieren op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Doordat de larven continu bezig zijn met het boren van lange gangen in het hout, verliest het hout zijn stevigheid. Een berg zaagsel is wat er uiteindelijk van over blijft, als je niet op tijd ingrijpt.

Professionele houtwormbestrijding in Haarlem en omgeving

Het is niet aan te raden zelf de houtworm te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist die in de vrije verkoop niet beschikbaar zijn. Daarom bieden wij je onze professionele ongediertebestrijders uit Haarlem aan! Onze professionele bestrijders zorgen voor een grondige inspectie van het hout en een goed verzorgde bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat met garantie. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten om bij jou in Overveen, Bloemendaal, Spaarndam-West of Boesingheliede langs te komen. Neem dus nu contact met ons op!

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken leven op warme, vochtige plekken in de buurt van hun voedsel. Ze eten graag zacht, ook rottend voedsel. Als je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in de buurt! Kakkerlakken komen door kleine gaten en kieren jouw huis binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schakel daarvoor jouw professionele kakkerlakkenbestrijder uit Haarlem in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving, dus ook in Bloemendaal, Spaarndam-West, Spaarndam of Lijnden zijn we jou graag van dienst. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

De kakkerlak

Ondanks het feit dat de beestjes niet erg groot zijn, vallen ze wel op door hun herkenbare uiterlijk. Het zijn platte, langwerpige insecten en hebben lange antennes. Ze zijn 10 tot 15 millimeter lang en hebben meestal strepen over hun kop of schild. Daarnaast laten ze vaak een stinkende geur achter op de plekken waar ze hebben gezeten. Ze zien er misschien heel onschuldig uit, toch zijn ze best gevaarlijk. Ze kunnen namelijk ziektes zoals tyfus, dysenterie en salmonella met zich meedragen. Daarom is het belangrijk om deze insecten uit de buurt van kinderen, zieke mensen of ouderen te houden. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken zorgen voor veel problemen, zoals bijvoorbeeld eczeem of astma.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je dus last hebt van dit ongedierte neem je het beste direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Haarlem. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur geholpen bent en wij staan 24/7 voor je klaar (ook ’s avonds en in het weekend). Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Haarlem en omgeving, dus ook als je in Bloemendaal, Spaarndam-West, Spaarndam of Lijnden woont, word je binnen 24 uur geholpen door onze professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor een afspraak.

Mieren bestrijden

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Haarlem zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Spaarndam-West, Spaarndam, Haarlemmerliede of Vijfhuizen woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Het bestrijden van mieren

Mieren zie je vaak ijverig heen en weer lopen. Het mierennest zit echter altijd goed verborgen, in Nederland meestal onder de grond. Hier bouwen de mieren een ingewikkeld gangenstelsel. Diep in het nest zit de koningin. Haar enige taak is het leggen van eitjes. Om een mierennest succesvol te bestrijden, moet de mierenkoningin sterven. Zonder koningin sterft ook de rest van de kolonie. Een professionele ongediertebestrijder uit de buurt beschikt over de kennis en de juiste bestrijdingsmiddelen om een mierenplaag snel en effectief te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Haarlem en omgeving

Mieren zijn lastige beestjes, zeker in je huis. Wil jij nu van je mierenplaag af omdat je wil genieten in je tuin? Dan is het aan te raden een professionele ongediertebestrijder uit Haarlem in te schakelen. Onze professionele bestrijders zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving en bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Dit doen zij in Haarlem maar ook in de omgeving, zoals Spaarndam-West, Spaarndam, Haarlemmerliede of Vijfhuizen. Altijd tegen vaste, lage tarieven en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel een afspraak binnen 24 uur bel je dus nu met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Haarlem. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen of het maken van een afspraak.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen zijn kleine ‘vliegjes’ die te vinden zijn rondom slib en verstoppingen in leidingen. Je vind motmuggen vaak in je badkamer, keuken of rondom het kruipluik. Zij zwermen hier rond omdat zij zich voortplanten in het slib dat uit rekkende riolen en leidingen sijpelt. Motmuggen hebben dichtbehaarde vleugels, in rust spreidden deze vleugels zich in hartvorm. Vind je deze beestjes in je huis? Laat ze dan gelijk professioneel bestrijden door onze ervaren ongediertebestrijders uit Haarlem. Onze bestrijders zijn elke dag actief in Haarlem en omgeving. Woon je in Spaarndam, Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Cruquius of ergens anders in de buurt van Haarlem? Ook hier komen wij binnen 24 uur jouw motmuggen bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met een bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je motmuggen effectief wil bestrijden schakel je het best de hulp in van een professional uit de buurt. In Haarlem en omgeving zijn wij iedere dag actief om alle soorten ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep in Spaarndam, Haarlemmerliede, Santpoort-Noord of Cruquius. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Muizen bestrijden

Muizen heb je liever niet in je huis. Het zijn vieze beestjes en zorgen voor schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder uit Haarlem in. Dagelijks zijn wij actief in de wijde omgeving van Haarlem, dus ook in de plaatsen Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Boesingheliede. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur via ons telefoonnummer.

Wanneer zitten muizen in je huis?

Wanneer buiten de temperaturen dalen en je in je huis vaker de verwarming aan doet komen de muizen je huis binnen. Zij zoeken namelijk een warm plekje om te nestelen in je huis. Een muis heeft hier de perfecte omstandigheden; een warm plekje en voldoende voedsel. De rest van het jaar zitten muizen vooral buiten, echter zoeken ze dan ook mensen op, omdat zij altijd genoeg voedsel rondom zich verzamelen. Denk hierbij aan de voorraadkast of aan voedselresten buiten.

Zijn muizen gevaarlijk?

Op zichzelf zijn muizen niet gevaarlijk. Muizen zie je vaak niet omdat ze schuw zijn. Wel zijn muizen gevaarlijk voor je gezondheid. Muizen laten in hun zoektocht naar voedsel namelijk overal urine en uitwerpselen achter. Ook knagen ze aan ons voedsel. Dit alles is niet erg hygiënisch. Muizen veroorzaken ook brandgevaar. Ze knagen overal aan om hun tanden scherp te houden; ook aan kabels en draden. Ze veroorzaken zo kortsluiting met soms brand als gevolg.

Professionele muizenbestrijding in Haarlem en omgeving

Muizen in je huis? Laat ze dan zo snel mogelijk vakkundig bestrijden. Onze lokale professionals uit Haarlem zijn dagelijks bezig ongedierte te bestrijden in Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Boesingheliede en hebben hier ook de juiste professionele bestrijdingsmiddelen voor. Wij bestrijden muizen in huis voor een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Bespaar je de tijd en moeite en bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze muizenspecialist uit Haarlem jou direct terug.

Ovenvisjes bestrijden

Een ovenvisje is een klein insect en behoort tot de franjestaarten. Franjestaarten is de verzamelnaam voor ongevleugelde insecten waaronder de zilvervisjes, papiervisjes en dus ook de ovenvisjes vallen. Ondanks dat ze iets verschillend van elkaar zijn, hebben ze wel dezelfde handelswijze wat betreft schade; ze vreten de boel kapot. Heb je ovenvisjes in je huis? Laat ze bestrijden door onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Haarlem. Wij zijn dagelijks werkzaam in Haarlem en omgeving, dus ook in de plaatsen Santpoort-Zuid, Heemstede, Aerdenhout en Hoofddorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie.

Schade door ovenvisjes en hoe herken ik ze?

Ovenvisjes eten net als papiervisjes hoofdzakelijk koolhydraten. Koolhydraten zitten in menselijk voedsel maar ook in papier, textiel en behang. Ovenvisjes vreten dus aan papieren, schilderijen, boeken, behang en belangrijke documenten. Ovenvisjes hebben zes poten en zijn rond de twaalf millimeter lang. Ze zijn bedekt met fijne schubben en donkergrijs van kleur. Door hun platte lijf zijn ze in staat zich tussen de smalste naden en kieren te verstoppen. Ook worden ovenvisjes vaak verward met zilvervisjes. Echter is het ovenvisje kleiner en meer behaard dan het zilvervisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Onze professionals zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving. Dus ook in de plaatsen Santpoort-Zuid, Heemstede, Aerdenhout en Hoofddorp bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte. Onze professionele ongediertebestrijders hebben voor het bestrijden van ongedierte vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen in huis. Wij zijn 24/7 te bereiken en wanneer je contact opneemt, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten en voor een vaste lage, prijs zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing tegen jouw ovenvisjes. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes zijn insecten die samen met de zilvervisjes en ovenvisjes vallen onder de verzamelnaam franjestaarten. Franjestaarten zijn vleugelloze insecten die schade aanbrengen aan papier en textiel door ze kapot te vreten. Wanneer je dit soort ongedierte in je huis hebt is dit niet fijn, omdat zij aan belangrijke documenten gaan zitten vreten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor een afspraak. Wanneer je in Haarlem of omgeving woont, zoals Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Zwaanshoek of ergens anders in de omgeving van Haarlem komen wij binnen 24 uur bij je langs om papiervisjes te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Papiervisjes, hoe herken ik ze?

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Papiervisjes hebben schubben over het gehele lichaam. Deze schubben geven een zilverachtige glans, maar wanneer deze schubben beschadigen krijgt het papiervisje een vlekkerig uiterlijk. Aan de achterkant zitten drie lange sprieten en op zijn kop heeft hij er twee. De eitjes van een papiervisje zijn ovaalvormig en ongeveer 0.8 millimeter groot. Bijna niet te zien dus.

Schade door papiervisjes

Papiervisjes worden zoals gezegd ook wel boekenvisjes genoemd. Dit komt doordat zij leven in hun favoriete omgeving; tussen de papieren. Papiervisjes eten papier, hier zitten namelijk koolhydraten in waarvan zij in leven blijven. Ze houden van donkere plekjes, zoals tussen boeken, achter behang of in kledingkasten. In kleding zitten namelijk ook koolhydraten. Papiervisjes zijn schadelijk en vervelend wanneer zij aan belangrijke papieren of kleding gaan eten. Denk hierbij aan de boekhouding, aan oude fotoboeken of waardevolle kledingstukken die je niet kwijt wilt. Ook bekleding van (antieke) meubels laten papiervisjes niet aan zich voorbij gaan.

Professionele papiervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Papiervisjes zijn lastig te bestrijden. Ze zijn namelijk in staat lang zonder eten te overleven en ondertussen blijven zij zich wel gemakkelijk vermenigvuldigen. Het is dus belangrijk dat je papiervisjes goed laat bestrijden. In Haarlem en omgeving zijn onze vakkundige professionals dagelijks bezig met het bestrijden van ongedierte zoals papiervisjes. Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur bij jou thuis om het ongedierte te bestrijden. Wanneer je in de omgeving van Haarlem woont staan wij ook voor jou klaar. Dus ook in de plaatsen als Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang en Zwaanshoek. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug.

Ratten bestrijden

Ratten in je huis, dit zorgt voor de nodige problemen en schade. Doordat ze overal aan knagen veroorzaken ze enorme schade, waardoor er soms zelfs kortsluiting en brand ontstaat. Ratten zorgen ook vaak ook voor onhygiënische situaties waardoor ze een bedreiging vormen voor je gezondheid. Wanneer je merkt dat je last hebt van ratten in je huis, bel dan meteen een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Haarlem staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou klaar, in Haarlem maar ook in de omgeving. Dus ook in de plaatsen Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld en Vijfhuizen staan we voor je klaar. Bel voor een afspraak, dan bestrijden wij binnen 24 uur jouw ratten. Zonder voorrijkosten.

Ratten en overlast

Ratten knagen aan alles wat ze tegen komen om hun tanden scherp en kort te houden. Dit geknaag zorgt voor veel overlast in huizen en bedrijfspanden. Bedrijfspanden hebben vooral overlast van ratten wanneer de ratten aan kabels en leidingen of aan gewassen knagen. Ratten vervuilen voorraden door hun uitwerpselen en urine. Ook bij jou thuis richten ze aanzienlijke schade aan. Kabels zijn geliefd om aan te knagen, echter hierdoor ontstaat kortsluiting en brand ontstaan. Denk bij schade ook aan de schade aan je gezondheid. Ratten laten overal waar ze komen urine en uitwerpselen achter waardoor je leefomgeving onhygiënisch wordt. Ook nemen ratten bacteriën en virussen mee die ze overdragen aan zowel mens als dier. Het is dus van belang, wanneer je een rat ziet in je huis, direct een professionele bestrijder in te schakelen.

Professionele rattenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je ratten in je huis ziet, laat je het best direct een vakkundige bestrijder komen. In Haarlem en omgeving bestrijden professionele bestrijders de ratten bij jou thuis. Onze vakmensen staan 24/7 voor jou klaar in Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld, Vijfhuizen en de rest van de omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van ratten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Haarlem jou direct terug.

Vlooien bestrijden

Vlooien komen in elk huishouden voor. Hoe schoon je huis ook is, soms is het niet te voorkomen. Na een vakantie waarbij ook de hond of kat uit logeren is geweest, ontdek je na een aantal weken een explosie aan vlooien in je huis. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af. Bel hiervoor onze professionele vlooienbestrijders uit Haarlem. Wij staan 24 uur per dag voor jou klaar en beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen om jouw vlooienplaag effectief te bestrijden. Wanneer je in Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek, Cruquius of ergens anders in de omgeving woont bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Zelf bestrijden van vlooien in huis

Ter voorbereiding op een professionele vlooienbehandeling zijn er een aantal dingen die moet doen. Het is belangrijk dat je je huisdier tegen vlooien behandelt. Hiervoor zijn speciale middelen verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak of ga langs bij de dierenarts. De slaapplek van je huisdier moet volledig gewassen worden op minimaal 60 graden. Het is daarna van belang dat je je hele huis gaat stofzuigen. Dus ook de banken en stoelen. De stofzuigerzak moet direct buiten weggegooid worden zodat de beestjes niet meer in je huis zitten. Daarna laat je een professionele vlooienbestrijding uitvoeren door een professional uit de buurt.

Kan ik ook last hebben van vlooien?

Vlooien zijn er in allerlei soorten, zo bestaat er ook een soort dat leeft op mensen. De mensenvlo komt in Nederland in principe niet meer voor. De meest voorkomende vlo in de Nederlandse huishoudens is de kattenvlo. Een enkele keer komt de hondenvlo voor in je huis. Deze kattenvlo leeft op zowel honden als katten, maar niet op mensen. De kattenvlo doet bij mensen wel af en toe een proefbeet, om vervolgens te concluderen dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent.

Professionele vlooienbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je vlooien in je huis hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dagelijks bestrijden onze vakkundige vlooienbestrijder uit Haarlem vlooien en ander ongedierte in Haarlem en omgeving. Wanneer je in Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek of Cruquius woont, komen onze professionals ook binnen 24 uur bij je langs. Wij bestrijden vlooien tegen vaste, lage prijzen. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze vlooienspecialist uit Haarlem.

Wespen bestrijden

Wespen veroorzaken veel overlast. Zeker wanneer er een heel wespennest aanwezig is in je woning of tuin. Van belang is het om dit ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden voordat het een heuse plaag wordt, want de wespen blijven de hele zomer in hun nest. Daarbij is het wel belangrijk dat je zo veilig mogelijk te werk gaat. Waag je zelf er dus niet aan en schakel professionele wespenbestrijding uit Haarlem in. Onze vakkundige, lokale wespenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en zijn dagelijks actief in Haarlem, maar onder andere ook in Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp en Boesingheliede. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw wespennest tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Zijn wespen gevaarlijk?

Wespen vormen een bedreiging voor veel mensen, sommige mensen zijn bang voor wespen vanwege hun gemene steek. Wespen zijn echter ook nuttige dieren in de tuin, alleen liever niet in uw tuin. Zeker wanneer je probeert het nest te verwijderen of in de buurt komt van het wespennest zijn wespen erg agressief en vallen je dan zelfs in een zwerm gezamenlijk aan. Hierdoor belanden jaarlijks verscheidene mensen in het ziekenhuis.

Het zelf bestrijden van wespen

Wespennesten verwijderen is gevaarlijk en dit is dan ook zeer af te raden. Eén wespensteek is al pijnlijk, laat staan van een hele zwerm. Ook zijn sommige mensen allergisch voor wespengif wat extra gevaar met zich meebrengt. Het zelf bestrijden van wespen en hun nesten is dan ook niet verstandig. Het best laat je dit over aan een vakkundige professional uit de buurt die ook de benodigde professionele hulpmiddelen tot zijn beschikking heeft.

Professionele wespenbestrijding in Haarlem en omgeving

Woon je in Haarlem of omgeving, zoals Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp of Boesingheliede? Wij komen binnen 24 uur het wespennest bij jou thuis bestrijden. Onze professionele bestrijders uit Haarlem staan 7 dagen in de week voor jou klaar. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur jouw wespennest. Wij rekenen geen voorrijkosten. Voor een afspraak binnen 24 uur bel je direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze wespenspecialist uit Haarlem.

Zilvervisjes bestrijden

Heb jij zilvervisjes in je huis en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? En woon jij in Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden? Neem dan direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Haarlem. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes en alle andere soorten ongedierte in en buiten huis. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Tegen een vaste, lage prijs komen wij zonder voorrijkosten de zilvervisjes bestrijden. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct door ons terug bellen.

Zilvervisjes; wat zijn het?

Zilvervisjes zijn een primitieve insectensoort welke tegenwoordig veel voorkomt in moderne woningen. Dit komt omdat deze huizen vaak goed geïsoleerd zijn en warme, donkere plekjes bieden. Zilvervisjes behoren net als de ovenvisjes en de papiervisjes tot de groep van de franjestaarten. In Vlaanderen worden zilvervisjes ook wel suikergasten genoemd. Dit komt omdat ze vooral koolhydraten (en dus suikers) eten. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter lang. Je vindt ze voornamelijk in vochtige ruimtes zoals het toilet of de badkamer.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van zilvervisjes is een lastig karwei. Zilvervisjes zijn lichtschuw en zijn vooral ’s nachts actief. Hun eitjes, tot wel honderd stuks, leggen ze in allerlei naden en kieren. De eitjes zijn zeer klein, 0,8 mm maar. Deze zijn met het blote oog dus nauwelijks waarneembaar. Om zilvervisjes effectief te bestrijden is ervaring en vakkennis onmisbaar.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Zilvervisjes zorgen voor een echte plaag. Ze worden tot wel drie jaar oud en planten zichzelf erg snel voort. Zilvervisjes zitten zoals gezegd op vochtige, donkere plekken, dit zijn vaak ook de moeilijkst bereikbare schuilplaatsen. Zilvervisjes bestrijden laat je dan ook het best over aan onze professionele bestrijders uit Haarlem. Wij zijn dagelijks actief in Haarlem maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Klanten over Beukema Ongediertebestrijding

26 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1