Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 023-7811123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Haarlem

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Haarlem

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Haarlem Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Haarlem. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Haarlem

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Gregoor op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Gregoor van Anti Pest Control B.V. heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Gregoor kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Gregoor welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Gregoor speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Gregoor.

5. Aantal behandelingen

Kan Gregoor het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Gregoor kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Gregoor langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Gregoor voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 023-7811123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Haarlem of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek of Bentveld woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 023-7811123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Haarlem?
 • Haarlem
 • Aerdenhout
 • Bennebroek
 • Bentveld
 • Bloemendaal
 • Boesingheliede
 • Cruquius
 • Haarlemmerliede
 • Heemstede
 • Hoofddorp
 • Lijnden
 • Overveen
 • Santpoort-Noord
 • Santpoort-Zuid
 • Spaarndam
 • Spaarndam-West
 • Velserbroek
 • Vijfhuizen
 • Vogelenzang
 • Zandvoort
 • Zwaanshoek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Haarlem? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Haarlem

Wat kost een ongediertebestrijder in Haarlem?

Wat een bestrijding in Haarlem kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Gregoor van Anti Pest Control B.V. bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Gregoor van Anti Pest Control B.V. gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Gregoor op 023-7811123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Gregoor geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Gregoor om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Gregoor helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Ongedierte bestrijden in Haarlem

Het hebben van je eigen huis. Je eigen plekje met soms ook ongenode gasten; ongedierte. Je wil ze niet in je huis hebben, maar je ontkomt er bijna niet aan. Bij ongedierte kun je denken aan muizen, ratten, muggen, kakkerlakken, vlooien, wespen, houtworm, bedwantsen en nog veel meer. Wie ongedierte in huis heeft, wil hier vaak vanaf. Echter gaat dit vaak niet gemakkelijk en moet er professionele hulp bij komen. In Haarlem zijn wij als ongediertebestrijders dagelijks actief om mensen weer in een schoon en fris huis te laten wonen. Wij hebben professionele bestrijdingsmiddelen en vakkundige kennis in huis om je zo goed mogelijk van jouw ongedierteprobleem af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zijn actief in Haarlem, maar ook in de omliggende plaatsen, zoals Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Heemstede en Lijnden. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten! Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Haarlem. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer.

Welk soort ongedierte is er?

Soms zie je een beestje in huis waarvan je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat. Zo lijken de zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes allemaal op elkaar. Ze vallen ook onder dezelfde groep; de franjestaarten. Er zit echter een wezenlijk verschil tussen de beestjes. Ook is het soms niet duidelijk of je nu last hebt van muizen of ratten in je huis. Ben je niet zeker welk ongedierte in je huis zit? Neem dan contact op, wij inventariseren jouw ongedierteprobleem met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Haarlem.

Professionele ongediertebestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je toch ongedierte treft in je huis, schakel dan onze vakkundige ongediertebestrijders in zodat je huis snel weer ongediertevrij is. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar, gedurende 7 dagen in de week. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Wanneer je in Haarlem of omgeving woont, zoals Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Heemstede en Lijnden komen wij direct bij je langs. Bel nu voor een afspraak of laat jouw gegevens achter, dan belt onze ongediertespecialist uit Haarlem jou direct terug. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Haarlem

Kakkerlakken leven op warme, vochtige plekken in de buurt van hun voedsel. Ze eten graag zacht, ook rottend voedsel. Als je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in de buurt! Kakkerlakken komen door kleine gaten en kieren jouw huis binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schakel daarvoor jouw professionele kakkerlakkenbestrijder uit Haarlem in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving, dus ook in Bloemendaal, Spaarndam-West, Spaarndam of Lijnden zijn we jou graag van dienst. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

De kakkerlak

Ondanks het feit dat de beestjes niet erg groot zijn, vallen ze wel op door hun herkenbare uiterlijk. Het zijn platte, langwerpige insecten en hebben lange antennes. Ze zijn 10 tot 15 millimeter lang en hebben meestal strepen over hun kop of schild. Daarnaast laten ze vaak een stinkende geur achter op de plekken waar ze hebben gezeten. Ze zien er misschien heel onschuldig uit, toch zijn ze best gevaarlijk. Ze kunnen namelijk ziektes zoals tyfus, dysenterie en salmonella met zich meedragen. Daarom is het belangrijk om deze insecten uit de buurt van kinderen, zieke mensen of ouderen te houden. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken zorgen voor veel problemen, zoals bijvoorbeeld eczeem of astma.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je dus last hebt van dit ongedierte neem je het beste direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Haarlem. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur geholpen bent en wij staan 24/7 voor je klaar (ook ’s avonds en in het weekend). Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Haarlem en omgeving, dus ook als je in Bloemendaal, Spaarndam-West, Spaarndam of Lijnden woont, word je binnen 24 uur geholpen door onze professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor een afspraak.

Mieren bestrijden Haarlem

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Haarlem zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Spaarndam-West, Spaarndam, Haarlemmerliede of Vijfhuizen woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Het bestrijden van mieren

Mieren zie je vaak ijverig heen en weer lopen. Het mierennest zit echter altijd goed verborgen, in Nederland meestal onder de grond. Hier bouwen de mieren een ingewikkeld gangenstelsel. Diep in het nest zit de koningin. Haar enige taak is het leggen van eitjes. Om een mierennest succesvol te bestrijden, moet de mierenkoningin sterven. Zonder koningin sterft ook de rest van de kolonie. Een professionele ongediertebestrijder uit de buurt beschikt over de kennis en de juiste bestrijdingsmiddelen om een mierenplaag snel en effectief te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Haarlem en omgeving

Mieren zijn lastige beestjes, zeker in je huis. Wil jij nu van je mierenplaag af omdat je wil genieten in je tuin? Dan is het aan te raden een professionele ongediertebestrijder uit Haarlem in te schakelen. Onze professionele bestrijders zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving en bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte. Dit doen zij in Haarlem maar ook in de omgeving, zoals Spaarndam-West, Spaarndam, Haarlemmerliede of Vijfhuizen. Altijd tegen vaste, lage tarieven en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel een afspraak binnen 24 uur bel je dus nu met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Haarlem. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen of het maken van een afspraak.

Motmuggen bestrijden Haarlem

Motmuggen zijn kleine ‘vliegjes’ die te vinden zijn rondom slib en verstoppingen in leidingen. Je vind motmuggen vaak in je badkamer, keuken of rondom het kruipluik. Zij zwermen hier rond omdat zij zich voortplanten in het slib dat uit rekkende riolen en leidingen sijpelt. Motmuggen hebben dichtbehaarde vleugels, in rust spreidden deze vleugels zich in hartvorm. Vind je deze beestjes in je huis? Laat ze dan gelijk professioneel bestrijden door onze ervaren ongediertebestrijders uit Haarlem. Onze bestrijders zijn elke dag actief in Haarlem en omgeving. Woon je in Spaarndam, Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Cruquius of ergens anders in de buurt van Haarlem? Ook hier komen wij binnen 24 uur jouw motmuggen bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met een bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je motmuggen effectief wil bestrijden schakel je het best de hulp in van een professional uit de buurt. In Haarlem en omgeving zijn wij iedere dag actief om alle soorten ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep in Spaarndam, Haarlemmerliede, Santpoort-Noord of Cruquius. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Haarlem

Een ovenvisje is een klein insect en behoort tot de franjestaarten. Franjestaarten is de verzamelnaam voor ongevleugelde insecten waaronder de zilvervisjes, papiervisjes en dus ook de ovenvisjes vallen. Ondanks dat ze iets verschillend van elkaar zijn, hebben ze wel dezelfde handelswijze wat betreft schade; ze vreten de boel kapot. Heb je ovenvisjes in je huis? Laat ze bestrijden door onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Haarlem. Wij zijn dagelijks werkzaam in Haarlem en omgeving, dus ook in de plaatsen Santpoort-Zuid, Heemstede, Aerdenhout en Hoofddorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie.

Schade door ovenvisjes en hoe herken ik ze?

Ovenvisjes eten net als papiervisjes hoofdzakelijk koolhydraten. Koolhydraten zitten in menselijk voedsel maar ook in papier, textiel en behang. Ovenvisjes vreten dus aan papieren, schilderijen, boeken, behang en belangrijke documenten. Ovenvisjes hebben zes poten en zijn rond de twaalf millimeter lang. Ze zijn bedekt met fijne schubben en donkergrijs van kleur. Door hun platte lijf zijn ze in staat zich tussen de smalste naden en kieren te verstoppen. Ook worden ovenvisjes vaak verward met zilvervisjes. Echter is het ovenvisje kleiner en meer behaard dan het zilvervisje.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Onze professionals zijn dagelijks actief in Haarlem en omgeving. Dus ook in de plaatsen Santpoort-Zuid, Heemstede, Aerdenhout en Hoofddorp bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte. Onze professionele ongediertebestrijders hebben voor het bestrijden van ongedierte vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen in huis. Wij zijn 24/7 te bereiken en wanneer je contact opneemt, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten en voor een vaste lage, prijs zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing tegen jouw ovenvisjes. Dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden Haarlem

Papiervisjes zijn insecten die samen met de zilvervisjes en ovenvisjes vallen onder de verzamelnaam franjestaarten. Franjestaarten zijn vleugelloze insecten die schade aanbrengen aan papier en textiel door ze kapot te vreten. Wanneer je dit soort ongedierte in je huis hebt is dit niet fijn, omdat zij aan belangrijke documenten gaan zitten vreten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor een afspraak. Wanneer je in Haarlem of omgeving woont, zoals Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Zwaanshoek of ergens anders in de omgeving van Haarlem komen wij binnen 24 uur bij je langs om papiervisjes te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten.

Papiervisjes, hoe herken ik ze?

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Papiervisjes hebben schubben over het gehele lichaam. Deze schubben geven een zilverachtige glans, maar wanneer deze schubben beschadigen krijgt het papiervisje een vlekkerig uiterlijk. Aan de achterkant zitten drie lange sprieten en op zijn kop heeft hij er twee. De eitjes van een papiervisje zijn ovaalvormig en ongeveer 0.8 millimeter groot. Bijna niet te zien dus.

Schade door papiervisjes

Papiervisjes worden zoals gezegd ook wel boekenvisjes genoemd. Dit komt doordat zij leven in hun favoriete omgeving; tussen de papieren. Papiervisjes eten papier, hier zitten namelijk koolhydraten in waarvan zij in leven blijven. Ze houden van donkere plekjes, zoals tussen boeken, achter behang of in kledingkasten. In kleding zitten namelijk ook koolhydraten. Papiervisjes zijn schadelijk en vervelend wanneer zij aan belangrijke papieren of kleding gaan eten. Denk hierbij aan de boekhouding, aan oude fotoboeken of waardevolle kledingstukken die je niet kwijt wilt. Ook bekleding van (antieke) meubels laten papiervisjes niet aan zich voorbij gaan.

Professionele papiervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Papiervisjes zijn lastig te bestrijden. Ze zijn namelijk in staat lang zonder eten te overleven en ondertussen blijven zij zich wel gemakkelijk vermenigvuldigen. Het is dus belangrijk dat je papiervisjes goed laat bestrijden. In Haarlem en omgeving zijn onze vakkundige professionals dagelijks bezig met het bestrijden van ongedierte zoals papiervisjes. Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur bij jou thuis om het ongedierte te bestrijden. Wanneer je in de omgeving van Haarlem woont staan wij ook voor jou klaar. Dus ook in de plaatsen als Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang en Zwaanshoek. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug.

Ratten bestrijden Haarlem

Ratten in je huis, dit zorgt voor de nodige problemen en schade. Doordat ze overal aan knagen veroorzaken ze enorme schade, waardoor er soms zelfs kortsluiting en brand ontstaat. Ratten zorgen ook vaak ook voor onhygiënische situaties waardoor ze een bedreiging vormen voor je gezondheid. Wanneer je merkt dat je last hebt van ratten in je huis, bel dan meteen een professionele ongediertebestrijder. Onze vakkundige bestrijders uit Haarlem staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou klaar, in Haarlem maar ook in de omgeving. Dus ook in de plaatsen Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld en Vijfhuizen staan we voor je klaar. Bel voor een afspraak, dan bestrijden wij binnen 24 uur jouw ratten. Zonder voorrijkosten.

Ratten en overlast

Ratten knagen aan alles wat ze tegen komen om hun tanden scherp en kort te houden. Dit geknaag zorgt voor veel overlast in huizen en bedrijfspanden. Bedrijfspanden hebben vooral overlast van ratten wanneer de ratten aan kabels en leidingen of aan gewassen knagen. Ratten vervuilen voorraden door hun uitwerpselen en urine. Ook bij jou thuis richten ze aanzienlijke schade aan. Kabels zijn geliefd om aan te knagen, echter hierdoor ontstaat kortsluiting en brand ontstaan. Denk bij schade ook aan de schade aan je gezondheid. Ratten laten overal waar ze komen urine en uitwerpselen achter waardoor je leefomgeving onhygiënisch wordt. Ook nemen ratten bacteriën en virussen mee die ze overdragen aan zowel mens als dier. Het is dus van belang, wanneer je een rat ziet in je huis, direct een professionele bestrijder in te schakelen.

Professionele rattenbestrijding in Haarlem en omgeving

Wanneer je ratten in je huis ziet, laat je het best direct een vakkundige bestrijder komen. In Haarlem en omgeving bestrijden professionele bestrijders de ratten bij jou thuis. Onze vakmensen staan 24/7 voor jou klaar in Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld, Vijfhuizen en de rest van de omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven voor het bestrijden van ratten. Bel ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Haarlem jou direct terug.

Zilvervisjes bestrijden Haarlem

Heb jij zilvervisjes in je huis en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? En woon jij in Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden? Neem dan direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Haarlem. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes en alle andere soorten ongedierte in en buiten huis. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Tegen een vaste, lage prijs komen wij zonder voorrijkosten de zilvervisjes bestrijden. Bel meteen voor een afspraak of laat je direct door ons terug bellen.

Zilvervisjes; wat zijn het?

Zilvervisjes zijn een primitieve insectensoort welke tegenwoordig veel voorkomt in moderne woningen. Dit komt omdat deze huizen vaak goed geïsoleerd zijn en warme, donkere plekjes bieden. Zilvervisjes behoren net als de ovenvisjes en de papiervisjes tot de groep van de franjestaarten. In Vlaanderen worden zilvervisjes ook wel suikergasten genoemd. Dit komt omdat ze vooral koolhydraten (en dus suikers) eten. Zilvervisjes zijn ongeveer een centimeter lang. Je vindt ze voornamelijk in vochtige ruimtes zoals het toilet of de badkamer.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van zilvervisjes is een lastig karwei. Zilvervisjes zijn lichtschuw en zijn vooral ’s nachts actief. Hun eitjes, tot wel honderd stuks, leggen ze in allerlei naden en kieren. De eitjes zijn zeer klein, 0,8 mm maar. Deze zijn met het blote oog dus nauwelijks waarneembaar. Om zilvervisjes effectief te bestrijden is ervaring en vakkennis onmisbaar.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Haarlem en omgeving

Zilvervisjes zorgen voor een echte plaag. Ze worden tot wel drie jaar oud en planten zichzelf erg snel voort. Zilvervisjes zitten zoals gezegd op vochtige, donkere plekken, dit zijn vaak ook de moeilijkst bereikbare schuilplaatsen. Zilvervisjes bestrijden laat je dan ook het best over aan onze professionele bestrijders uit Haarlem. Wij zijn dagelijks actief in Haarlem maar ook in plaatsen in de omgeving, zoals Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek of Lijnden. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!