Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0168-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Zevenbergen

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zevenbergen

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Zevenbergen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zevenbergen. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Zevenbergen

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in muizen bestrijden. Bel Jan en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0168-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Zevenbergen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Drimmelen, Fijnaart, Heijningen of Hooge Zwaluwe woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0168-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Zevenbergen?
 • Drimmelen
 • Fijnaart
 • Heijningen
 • Hooge Zwaluwe
 • Klundert
 • Lage Zwaluwe
 • Langeweg
 • Moerdijk
 • Noordhoek
 • Oudemolen
 • Willemstad
 • Zevenbergschen Hoek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zevenbergen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Muizen bestrijden in Zevenbergen

Muizen richten behoorlijke schade aan in je huis, maar ook aan je gezondheid. De zogenaamde huismuis komt het vaakst voor in huizen. Muizen in huis wil niemand. Om van dit ongedierte af te komen, neem je direct contact op met onze professionele muizenbestrijder in Zevenbergen. Wij zijn dagelijks actief in Zevenbergen en omgeving, dus ook in Heijningen, Oudemolen en Willemstad bestrijden wij jouw muizen. Onze lokale professionals zijn binnen 24 uur bij je en rekenen daarvoor geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor bestrijdingen tegen een vast, laag tarief. Maak nu een melding van jouw muizenprobleem en wij lossen het voor je op. Bel ons nu op via 0168-781123.

Schade door muizen

Vooral in warme gebieden waar eten te vinden is, zijn muizen het meest actief. Deze diertjes knagen door plastic en hout. Zo komen ze ook gemakkelijk bij jouw voorraadkast. Muizen knagen graag aan allerlei materialen, omdat de tanden van de muis constant blijven groeien. Door te knagen, houden ze hun tanden kort en scherp. Ook elektrische kabels zijn geliefd bij muizen. Zo raken jouw apparaten beschadigd en kan er zelfs kortsluiting of brand ontstaan. Los daarom per direct jouw muizenplaag op door een ongediertebestrijder in de arm te nemen.

Muizen schadelijk voor je gezondheid?

Behalve schade aan je interieur kan een muis ook schade aanrichten aan je gezondheid. Muizen kunnen zorgen voor een voedselvergiftiging. Ook dragen muizen allerlei ziektekiemen bij zich en verspreiden deze via hun urine en ontlasting. Wanneer je dus muizenkeutels in je huis vindt, moet je je handen goed schoonmaken na het opruimen. Echter, muizenkeutels zie je liggen; muizenurine kan overal aan zitten zonder dat je het ziet. Dit is schadelijk voor je gezondheid. Laat etenswaren dan ook nooit onafgedekt ergens liggen en bel een muizenbestrijder om gelijk de plaag grondig aan te pakken.

Heb ik een muizenplaag?

Je herkent een muizenplaag door op de volgende kenmerken te letten:
 • Kapot geknaagde of zelfs lege voedselverpakkingen;
 • Beschadigde meubels, apparaten of kabels;
 • Kleine, langwerpige, zwarte keutels van een halve centimeter;
 • Een typische geur in ruimtes: muizenurine;
 • Lawaai ’s nachts door getrippel en geknaag.

Professionele muizenbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Het is van belang snel te handelen bij het vermoeden of constateren van muizen in je huis. De beste oplossing is direct een vakkundige bestrijder in de arm te nemen om snel en effectief jouw muizen te laten bestrijden. Onze professionele muizenbestrijders uit Zevenbergen hebben jarenlange ervaring in muizenbestrijding. Wij zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar. Ook in de omgeving van Heijningen, Oudemolen of Willemstad zijn onze professionals dagelijks aan het werk. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Bel nu en binnen 24 uur komen wij bij je langs om jouw muizenplaag te bestrijden. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!