Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding

Vlooien in huis zijn niet alleen vervelend voor je huisdier, maar ook mensen kunnen er last van krijgen. Ze komen met huisdieren mee de woning binnen en springen over naar aantrekkelijke hosts. Ben je met vakantie? Dan wachten de eitjes tot er weer een fijne host in huis is en komen dan massaal uit. Huis-tuin-en-keukenmiddelen doden helaas alleen de volwassen vlooien waardoor de eitjes het overleven en later weer uit komen. Het kan dus lijken alsof er geen vlooien meer zijn, tot je van de ene op de andere dag met een heuse plaag zit. Twijfel dus niet als je huisdier met vlooien thuis komt en bel gelijk een bestrijder!


Wacht niet te lang, schakel een ongediertebestrijder in!


Heb je vlooien in huis? Vaak brengen huisdieren deze binnen, maar vlooien kunnen ook voor mensen veel overlast veroorzaken. Wacht niet te lang met het bestrijden van vlooien, voor je het weet is het een hele vlooienplaag. En dit gaat een stuk sneller dan je denkt! Voorkom jeuk en gedoe door er tijdig een professionele ongediertebestrijder bij te halen. Bij Ongediertebestrijden.nl vind je gecertificeerde bestrijders bij jou in de buurt. Dan ben je gegarandeerd van snelle hulp én resultaat.

dode vlo op de huid

Last van vlooien


Een vlooienbeet zorgt voor jeuk. Niet alleen bij dieren, maar ook bij mensen. Het kan dus goed zijn dat je er zelf ook last van hebt. Heb je tijdelijk geen last van vlooien? Dan is de kans groot dat er eitjes klaar liggen om uit te komen. Vlooien worden vaak door huisdieren mee naar huis gebracht, maar kunnen daarna al springend verplaatsen om een fijne gastheer te vinden. Is deze gastheer niet aanwezig door bijvoorbeeld een vakantie buitenshuis? Dan zullen de eitjes net zo lang wachten met uitkomen tot jij weer thuis bent. En op dat punt zijn er zoveel eitjes die uitkomen, dat men spreekt van een ware vlooienplaag.

vlo op kleed in huis

Wanneer belt u Ongediertebestrijden.com?


De bestrijding begint met de behandeling van jouw huisdier. Dit kan je doen met middelen die vrij verkrijgbaar zijn van dierenwinkels of de dierenarts. Maar hiermee is het probleem niet opgelost! Tegen de tijd dat je vlooien bij jouw huisdier opmerkt, liggen er door uw hele woning al vlooieneitjes. Deze kunnen binnen een aantal weken uitkomen. Door te bestrijden met huis-tuin-en-keukenmiddelen zullen de eitjes overleven en later uit komen. Hier los je dus niets mee op. Twijfel je wanneer je een bestrijder inschakelt? Onze medewerkers staan klaar met informatie en advies.

vlo tussen haren op de huid

Voorkom vlooien in de toekomst


Vlooien komen vaak met huisdieren mee. De beste manier om vlooien in de leefomgeving te voorkomen, is door de oorzaak aan te pakken. Er zijn verschillende middelen die vlooien bij huisdieren kunnen weren en voorkomen. Ga met de dierenarts in gesprek welke oplossing het beste bij jouw huisdier past. De vlooien zullen dan minder snel jouw huisdier als gastheer inzetten en zo jouw leefomgeving binnen dringen.

vlo op hond zelf bestrijden

HOE ONZE BESTRIJDERS DIT DOEN

Professionele vlooienbestrijding

Heb je last van vlooien in je omgeving? Wacht niet te lang, het is tijd voor actie! Neem contact op met een ongediertebestrijder in de buurt en laat hen jouw probleem overnemen en oplossen. Onze lokale vlooienbestrijders bestrijden binnen 24 uur op professionele wijze de vlooien bij jou thuis.

 • Inventarisatie vlooienplaag

  Onze bestrijders zoeken naar de oorzaak en maken een plan van aanpak hoe ze het probleem gaan aanpakken. Je wordt in dit proces meegenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  vlo gaat springen
 • Bestrijding van de vlooienplaag

  Voor het bestrijden van vlooien maken onze bestrijders gebruik van een sterk gif dat niet voor particulieren verkrijgbaar is. Dit gif wordt vermengd met water en dit wordt verneveld door uw woning. Het water zal verdampen, maar het gif zal voor een aantal weken in uw woning achterblijven. Op die manier worden niet alleen de vlooien van dat moment gedood, maar ook de eitjes die pas later uitkomen. Dat is de enige manier om volledig van de vlooien af te komen.

  Vlooienbeet op been
 • Een vlooienplaag voorkomen

  Dit is eigenlijk heel simpel: trek tijdig aan de bel. Heb je vlooien ontdekt bij uw huisdier, vraag dan gelijk advies en hulp aan een gediplomeerde ongediertebestrijder. Zelf aan de slag met middeltjes die je in de winkel koopt, is niet voldoende en zal het probleem niet oplossen. Op die manier heb je enkel extra kosten. Twijfel niet en neem direct contact op met de experts van Ongediertebestrijden.com.

  vlooienbeet bij honden

Heb je in je leefomgeving last van vlooien? Dan is vrij verkrijgbaar gif niet voldoende om de vlooien te bestrijden. Er is dan een sterker bestrijdingsmiddel nodig. Professionele bestrijders werken met sterkere bestrijdingsmiddelen tegen vlooien.

Vraag een inspectie aan

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een ongediertebestrijder nodig bij vlooien in huis? Kan ik dit niet zelf?

Het bestrijden van vlooien is niet makkelijk. Vlooien zijn snelle beestjes die veel eitjes leggen in kieren, naden of vloerkleden bijvoorbeeld. Een vlooienplaag kan heel lang duren als je deze niet goed behandeld. Goede middelen en kennis van de levenscyclus van deze beestjes is van groot belang voor een vlooienbestrijding. Bovendien ben je waarschijnlijk goedkoper uit, dan wanneer je zelf van alles koopt en probeert.

Bijten vlooien ook mensen?

Er bestaan verschillende soorten vlooien, maar in Nederland komt de kattenvlo het meeste voor. Deze vlooien plagen niet alleen katten, maar ook honden en willen heel af en toe ook een mens bijten. De vlooienbeten zitten dan vaak op je benen en voeten.

Hoe loopt mijn huisdier vlooien op?

Huisdieren lopen vlooien op door ergens langs te lopen waar een verpopte larve aan het wachten is tot er een gastheer voorbij komt. Huisdieren kunnen ook gemakkelijk vlooieneitjes van buiten in de vacht mee naar binnen nemen. Vlooien springen dus niet over van huisdier op huisdier.

Helpen vlooienmiddelen wel? Mijn hond blijft krabben en jeuken.

Vlooienmiddelen zijn er genoeg, maar de grote vraag is of de juiste middelen bij de juiste situaties worden toegepast. De meeste vlooienmiddelen zullen vlooien waarschijnlijk wel doden, maar misschien is de vlooienplaag te groot voor sommige middelen en blijven er steeds nieuwe vlooien komen. Het is vaak een lastige inschatting.

Zijn vlooien gevaarlijk voor mijn huisdier?

Vlooien zijn niet direct gevaarlijk, maar kunnen wel degelijk drager zijn van parasitaire dieren zoals lintwormen en bacteriën. Bij het doorslikken van een besmette vlo, kunnen huisdieren dus bijvoorbeeld lintwormen oplopen en dan heb je nog een probleem erbij.

NEEM CONTACT OP

Direct contact met onze vlooienbestrijder


 • Transparant over de kosten en bestrijding

 • Verzekerd tegen schade

 • Altijd een vooraf afgesproken prijs

 • Vakkundig vlooienbestrijder

 • Gediplomeerd en gecertificeerd

Liever direct telefonisch contact?

085-8001123
Jouw gegevens zijn hier veilig
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!