Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Vlooienbestrijding

Heb je vlooien in huis? Vaak brengen huisdieren deze binnen, maar vlooien kunnen ook voor mensen veel overlast veroorzaken. Wacht niet te lang met het bestrijden van vlooien, voor u het weet is het een hele vlooienplaag. En dit gaat een stuk sneller dan u denkt! Voorkom jeuk en gedoe door er tijdig een professionele ongediertebestrijder bij te halen. Bij Ongediertebestrijden.nl vindt u gecertificeerde bestrijders bij u in de buurt. Dan bent u gegarandeerd van snelle hulp én resultaat.

dode vlo op de huid

Last van vlooien

Een vlooienbeet zorgt voor jeuk. Niet alleen bij dieren, maar ook bij mensen. Het kan dus goed zijn dat u er zelf ook last van heeft. Heeft u tijdelijk geen last van vlooien? Dan is de kans groot dat er eitjes klaar liggen om uit te komen. Vlooien worden vaak door huisdieren mee naar huis gebracht, maar kunnen daarna al springend verplaatsen om een fijne gastheer te vinden. Is deze gastheer niet aanwezig door bijvoorbeeld een vakantie buitenshuis? Dan zullen de eitjes net zo lang wachten met uitkomen tot u weer thuis bent. En op dat punt zijn er zoveel eitjes die uitkomen, dat men spreekt van een ware vlooienplaag.

Wanneer belt u Ongediertebestrijden.nl?

De bestrijding begint met de behandeling van uw huisdier. Dit kunt u doen met middelen die vrij verkrijgbaar zijn van dierenwinkels of de dierenarts. Maar hiermee is het probleem niet opgelost! Tegen de tijd dat u vlooien bij uw huisdier opmerkt, liggen er door uw hele woning al vlooieneitjes. Deze kunnen binnen een aantal weken uitkomen. Door te bestrijden met huis-tuin-en-keukenmiddelen zullen de eitjes overleven en later uit komen. Hier lost u dus niets mee op. Twijfelt u wanneer u een bestrijder inschakelt? Onze medewerkers staan klaar met informatie en advies.

vlo op kleed in huis

Hoe pakken onze bestrijders het aan?

Onze gediplomeerde ongediertebestrijders weten wat ze doen en kunnen u van de vlooien af helpen met garantie. Wacht niet te lang om onze bestrijders in te schakelen. Daar wordt het probleem enkel groter van.

 • Inventarisatie

  Onze bestrijders zoeken naar de oorzaak en maken een plan van aanpak hoe ze het probleem gaan aanpakken. U wordt in dit proces meegenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

  vlo tussen haren op de huid
 • Bestrijden

  Voor het bestrijden van vlooien maken onze bestrijders gebruik van een sterk gif dat niet voor particulieren verkrijgbaar is. Dit gif wordt vermengd met water en dit wordt verneveld door uw woning. Het water zal verdampen, maar het gif zal voor een aantal weken in uw woning achterblijven. Op die manier worden niet alleen de vlooien van dat moment gedood, maar ook de eitjes die pas later uitkomen. Dat is de enige manier om volledig van de vlooien af te komen. 

  vlooienbestrijding
 • Hoe kan je een vlooienplaag voorkomen?

  Dit is eigenlijk heel simpel: trek tijdig aan de bel. Heeft u vlooien ontdekt bij uw huisdier, vraag dan gelijk advies en hulp aan een gediplomeerde ongediertebestrijder. Zelf aan de slag met middeltjes die u in de winkel koopt, is niet voldoende en zal het probleem niet oplossen. Op die manier heeft u enkel extra kosten. Twijfel niet en neem direct contact op met de experts van Ongediertebestrijden.nl.

  vlo gaat springen

Heb je in je leefomgeving last van een vlooienplaag? Dan is vrij verkrijgbaar gif niet voldoende om de vlooien te bestrijden. Er is dan een sterker bestrijdingsmiddel nodig. Professionele bestrijders werken met sterkere bestrijdingsmiddelen tegen vlooien.

Vraag een inspectie aan

Neem contact op

Direct contact met onze vlooienbestrijder

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Verzekerd tegen schade
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Vakkundig vlooienbestrijder
 • Gediplomeerd en gecertificeerd

Liever direct telefonisch contact?

085-8001123

Jouw gegevens zijn hier veilig
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!