Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

209 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeling schrijven

goed geholpen

Snel benaderd. Uitgebreid en prettig te woord gestaan en goed meegedacht. Samen grondig plan opgesteld. Snelle en vakkundige uitvoering. Vriendelijke mensen.

Supersnelle service. Ik belde binnen een minuut iemand aan de lijn. Duidelijke uitleg. Bestrijder was zeer vriendelijk en professioneel! Topservice

Supersnel geholpen en de wespen waren in een keer weg! Goede service, heel zorgvuldig en ging veilig te werk op dak van onze garage. Het is al eventjes geleden nu, wespen zijn echt weg.

Zeer plezierige communicatie! Uitleg over het probleem en een adequate oplossing! TOP geregeld.

Snel en vakkundig geholpen

Na de aanmelding werden we heel snel en vriendelijk gebeld. Afspraak gemaakt voor dezelfde dag. Dag later even naar hem gebeld met een vraag en de volgende dag kwam Micha Esselink uit zich zelf even langs om te kijken hoe het was gegaan en of er nog gespoten moest worden in het wespennest. Super attent en zorgvuldig!. Wij zijn van onze wespen af en hebben goede tips gekregen hoe volgend wespennest te voorkomen. Zeer vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Micha bevelen wij anderen aan!

Super geholpen! Fijn contact en eerlijke prijs! Aanrader.

Volgens afspraak netjes geholpen en het is verholpen.

Buren hadden last van wespen in hun heg, zij hadden een bedrijf ingeschakeld en deze vonden alleen maar voedselzoekende wespen. Geen advies gekregen maar wel 45 euro moeten afrekenen. Toevallig had ik Rob zijn nummer nog (heeft ons in het verleden ook goed geholpen). Rob heeft meegekeken via facetime bellen, en het advies gegeven om de bladluis in de heg te bestrijden, wespen waren binnen notime weg. Top advies en geen kosten, zuinig zijn op deze medewerker. Arnold

Het was goed behandelt en snel

Helemaal goed geholpen!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!