Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Beoordelingen

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn!

Maria van Wijk
9
Heel prettig bedrijf, ontzettend vakkundig en vriendelijk. Ik zal ze zo weer benaderen. Geen verrassingen, komen afspraken na!
Chyntia de Ruite
8.4
Wij waren al even op zoek naar een ongediertebestrijder professionele bestrijdingsmethoden hanteert. Gelukkig gevonden en heel blij met het eindresultaat. Wij hebben weer een ongediertevrij huis!
Lara Vermeulen
9.2
Met de nieuwste technieken is het ongedierte bestreden. Dit bedrijf staat bekend om nieuwe technieken. Daarnaast zijn de mannen ook heel nestjes en laten het huis netjes achter.
Misja Bruijn
10
Heel prettig bedrijf, ontzettend duidelijk, en communicatief heel goed. Via vrienden bij dit bedrijf gekomen, hele goede ervaring mee.
Pieter Jacobs
9
Ik sta er nooit op te wachten, vreemdelingen in mijn huis. Maar deze mannen waren geen probleem. Heel vriendelijk, legden alles heel goed uit en binnen no-time was het ongedierte bestreden.
Dhr. Lammers
9
Ik ben prima geholpen kreeg een betrouwbare uitleg. Prijs kwaliteit niet van toepassing gratis informatie gekregen.
Petra van den Heuvel
9.6
Op zondagochtend werden we wakker met bedwantsbeten. Op maandagochtend 08:00 stonden ze bij ons voor de deur. ’s Avonds sliepen we in een bedwantsenvrije slaapkamer. Heel prettig!
Linda de Boer
8.6
Heel tevreden over de dienstverlening. Eerste keer dat we dit bedrijf gebeld hebben, maar heel fijn. Ik zou ze weer bellen mocht het nodig zijn.
Karin Peters
9
Het was een behoorlijke uitdaging. Het wespennest zat op een onmogelijke plek. Het heeft dan ook best lang geduurd voordat het nest gevonden was, maar de mannen hebben het niet opgegeven. Uiteindelijk
Wim Vos
8.6
Uitstekende service heeft dit bedrijf geleverd. Ook alles netjes achter gelaten. Ik ben heel blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.