Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Beoordelingen

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn!

Kees de Koning
8
Met alle precisie hebben ze de mieren bestreden. Ook alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Jan van den Bosch
8
Op maandagmiddag gebeld, op dinsdagochtend was het bedrijf al bij ons. Ook met een onherkenbare bus, vonden wij wel fijn. Binnen mum van tijd was het probleem met ongedierte verholpen.
Wim van der Pol
8.6
Wij waren ervan overtuigd dat we bedwantsen in huis hadden. Bleek toch niet zo te zijn, toen de bestrijder er eenmaal was. Vervolgens is hij weggegaan zonder ook maar iets af te rekenen, netjes hoor!
Paul Hofman
8.6
Nooit geweten dat ratten zoveel schade kunnen aanrichten. Het ongedierte is nu gelukkig weg. Nu is het tijd om de schade te herstellen.
Mien Verbeek
8.4
Vlooien in huis, wat een drama! Een vlooienband werkt niet, vlooienspray biedt ook geen oplossing. Toen maar een bestrijder gebeld en had ik dat maar eerder gedaan!
Laura de Leeuw
9.2
Het krioelde in huis van de bedwantsen. Te goor voor woorden. Gelukkig maakte deze man snel een einde aan deze plaag. Eindelijk weer een zorgeloze nacht gehad. Hopelijk krijg ik ze nooit weer, bah.
Pim Molenaar
8
Erg vriendelijke man. Weet van aanpakken en wij zijn van ons kakkerlakkenprobleem af! Blij met de keuze voor deze ongediertebestrijder.
Kim Sanders
8.8
De wespen waren echt o-ve-ral. Maar na een bezoek was het ongedierteprobleem al opgelost. Deze man had binnen no-time het wespennest bestreden.
Sam Scholten
8.6
Op zondag gebeld en maandagochtend stonden ze voor de deur! Wat een verademing. Ongedierte wil je zo snel mogelijk bestrijden. Je bent bij dit bedrijf aan het juiste adres!
Leonie Scholten
8.6
Wanhopig waren we met een enorm muizenprobleem in huis. In plaats van misbruik te maken van de situatie, deed de bestrijder ons een schappelijke offerte. Wij zijn van de muizen af tegen goed tarief.