Alleen gediplomeerde bestrijders
Betaal geen voorrijkosten
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

195 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
Schrijf beoordeling

Nadat ik meerdere bedrijven had gesproken die geen garantie wilden bieden en ook nog eens duizenden euro’s vroegen voor de behandeling heb ik gekozen voor suurd. Er kon direct een afspraak worden gemaakt en een snelle en effectieve behandeling met goede nazorg en service gekregen. Na 5 weken waren alle beestjes weg.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en we zijn zeer snel van on probleem afgeholpen.
Henk neemt de tijd om uit te leggen wat hij doet en hoe het proces in zijn werk gaat.
Wij zijn zeer tevreden!

Wij hadden een groot schimmel probleem in huis. Via via kwamen we bij Hortensius terecht. En wat zijn we ze dankbaar! Hortensius HM pakken je probleem grondig, serieus en bekwaam aan. Ze bezitten enorme kennis en deskundigheid op hun vakgebied en doen er alles aan om je probleem op te lossen. Daarbij zijn ze eerlijk en durven andere expert meningen waar nodig in twijfel te trekken en tonen/bewijzen ook waarom ze dat doen. En waar zij niet uitkomen schakelen ze zelf een andere expert in. Ze zijn Vriendelijk, eerlijk, bekwaam en doortastend. Met dit bedrijf ben je in goede handen.

Help, houtrot en het vermoeden van boktorren in mijn (deels) houten gevelbedekking. Snel gebeld met de firma Hortensius zeer vriendelijk te woord gestaan en vlot een afspraak gemaakt. Dhr. Hortensius is komen kijken en constateerde inderdaad houtrot i.v.m. een zwakke constructie, maar gaf aan dat er geen sprake was van “beestjes”. Er hoefde dan ook geen bestrijding aan te pas te komen. Na dit fijne advies gevraagd naar voorrijkosten, maar nee, dat was niet aan de orde. Kortom: fijn dat hier nog ouderwetse service is!

Omdat het wespennest op een plek zit waar ik nu niet kom, vanwege het weer. Vertelde de receptioniste mij je kan het ook laten zitten van de winter gaan ze toch dood. Wat een eerlijk antwoord scheelt mij een afspraak en geld. Top.

Ik belde net omdat ik last heb van muizen. Ze heeft mij echt goed geholpen. Vertelde dat ik goed bezig was met bestrijden. Top bedrijf is super klantvriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen. Gaan professioneel te werk en geven duidelijke uitleg. Erg tevreden over!

Verrassend deskundig en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden van bestrijding in onze kruipruimte. De eerlijkheid bespaarde ons veel geld vergeleken met de vorige offertes die we van adviseurs kregen. Een bedrijf dat kwaliteit en deskundigheid voorop stelt in plaats van het verkopen van diensten en producten. Voor ons als klant erg fijn!

Snel een afspraak ingepland naar aanleiding van ons contactverzoek. Goed advies gekregen om de zilvervisjes tegen te kunnen gaan in plaats van de behandeling met gif die wij zelf hadden aangevraagd. Top service!

Vriendelijke en zeer deskundige man, nam ook alle tijd om het uit te leggen.

Ivm de processierups in de tuin heb ik gebeld voor een afspraak. Ondanks de drukte kon dhr. Drob al snel komen. Met een nieuw middel was de processierups snel opgelost. Dank u voor de snelle service.

Net een wespennest ontdekt in de grond. Omdat dhr. Hofmans ons enkele weken geleden snel en heel effectief had geholpen bij het verwijderen van de processierups, nu gebeld voor het wespennest. Morgen komen ze al voor de wespen!! Goede service!!