Beoordelingen van klanten

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn! Voeg een beoordeling toe »

“Dit is echt een professioneel bedrijf met hard werkende mensen! Mijn keus voor dit bedrijf werd alleen maar bevestigd. Had elk bedrijf maar zulk goed personeel...”

“Bij ons zat er een wespennest op een heel lastige plek. Alles is ingezet om het nest te bestrijden. Heel tevreden over deze mannen.”

“Na een telefoontje stond het bedrijf de volgende ochtend op de stoep. Eerst gingen ze alles uitleggen en zelfs na afloop nog een telefoontje of alles naar tevredenheid is verlopen. Geweldig!”

“Zeer nette mensen, veel kennis, werken snel je muizen het huis uit en daarna het gehele huis netjes afgedicht. Nu 8 weken later nog steeds geen muis gezien.”

“Je merkt gelijk de vele jaren ervaring van dit bedrijf. Geen probleem is te moeilijk voor ze. Ze leggen alles goed uit en gaan pas weg als het ongedierte echt bestreden is. Uitstekend werk geleverd!”

“Wat een kennis en ervaring hebben deze mannen. Wij konden het wespennest met geen mogelijkheid vinden. De mannen binnen 5 minuten, ongelofelijk! Op zoek naar professionals? Hier moet je zijn.”

“Duidelijke communicatie en geen nare verrassingen. Heel blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik heb geen zilvervisjes meer gezien. Yes!”

“Ongelofelijk en nooit verwacht, maar binnen een uur hadden de mannen het ongedierte bestreden! Ik heb geen mieren meer in de tuin gezien. Heel erg fijn dat het is opgelost!”

“Ontzettend tevreden over het geleverde werk. Kreeg een week later zelfs nog een telefoontje of alles nog naar tevredenheid was. Heel fijn dat dit nog gebeurt tegenwoordig.”