Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

180 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Schrijf beoordeling

Heel fijn bedrijf

Luisteren goed naar je probleem. Ze hebben bij mij niks kunnen vinden. Mocht ik ze weer nodig hebben bel ik ze zeker weer. Dankje Patrick

Kundige man

Een kundige man, die uitlegde wat hij ging doen.

Uiterst tevreden

Naar aanleiding van een bouwtechnisch rapport (bij aankoop huis) een ongediertebestrijder gebeld. Deze kwam een dag later voor een uitgebreide inspectie. Na de inspectie hebben we de bevindingen doorgesproken. Hierbij was de uitleg zeer duidelijk. Adhv de bevindingen een prijsopgave gekregen waarmee wij uiterst tevreden waren. Op afspraak is ons huis behandeld tegen houtworm. Het gehele traject is uiterst correct verlopen in een bijzonder prettige sfeer. Kortom een professioneel bedrijf met kennis van zaken met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker aan te raden.

Keurig en oplossingsgericht

Vakmanschap met mensen die hun afspraak nakomen, keurig en oplossingsgericht te werk gaan. Een aanrader voor een ieder met ongedierte problemen!

Erg tevreden!!

We vonden houtworm in onze meubels waarna we gebeld hebben. De volgende dag kwam dhr. Hortensius langs, heeft alles bekeken en heeft met ons meegedacht en opties/ mogelijkheden duidelijk toegelicht.

Snel, vriendelijk en professioneel

Uitleg wat voor een wesp het is en wat ze gaan doen.

goede service en goede kwaliteit

We hadden geconstateerd dat er gaten waren gemaakt in isolatie onder dakpannen. Via internet bij Esselink terecht gekomen en daarna gebeld. Na wat foto’s gestuurd te hebben kregen we direct een indicatie wat oorzaak was. Mussen. Volgende dag langs geweest om te kijken voor de bevestiging en vandaag een week later zijn alle openingen onder pannen dicht gemaakt met gaas. Je kon zien dat het werk met veel zorg wordt uitgevoerd. Tussendoor werd ook nog geconstateerd dat en dakpan niet goed lag. Ook deze is goed gelegd. Bij het doorspreken van wijze ongediertebestrijding, waarbij hun werkmethode is om zo min mogelijk gif te gebruiken en het liefst helemaal niet, zijn ook nog een aantal bijenbekjes geplaatst. Wat ons betreft goede service en goede kwaliteit, waarbij dak nu helemaal dicht zit voor ook eventueel ander ongedierte. De mussen hebben waarschijnlijk al wel een andere plek gevonden.

Snel, deskundig en betrouwbaar!

Ik heb een onbekend beestje in huis (op google niet gevonden) en stuurde een foto en vraag naar ongediertebestrijden.com. Nog dezelfde avond een antwoord gekregen! Fijn om te weten wat het is en dat het in dit geval geen schadelijk beestje is (nl. de bonte zaagpoot). Mocht ik ooit ergens overlast van krijgen dan weet ik jullie te vinden!

Vriendelijk geholpen

Het invullen van het meldingsformulier viel voor wat betreft de woonplaats niet mee. Ontdekte daarna het telefoonnummer van de plaatselijke ongediertebestrijder. Daar ben ik ontzettend vriendelijk en adequaat geholpen, waarvoor mijn complimenten!

Zonder extra kosten

We hadden hardnekkig last van muizen maar Henk kwam gewoon zonder extra kosten weer terug!
Ben erg tevreden. We werden goed en snel geholpen, zeker een aanrader!