Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

186 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Schrijf beoordeling

Heel goed met uitleg

zondagavond gemeld en maandagmorgen kregen we al telefoon voor een afspraak, dezelfde dag om 09.30-10.00 uur. Heel goed met uitleg hoe een wespennest werkt en waarmee wordt gewerkt, geheel milieu vriendelijk.

Snel van wespennest af

Snel een afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijk geholpen en snel van ons wespennest af. Ik hoop geen gebruik meer van jullie te hoeven maken maar mocht het moeten dan bel ik zeker jullie bedrijf weer!

Hele goede uitleg

’s Morgens gebeld en ze kwamen in de middag al verhelpen. Hele goede uitleg geven wat ie ging doen en dat we een paar dagen aan moeten kijken of alles weg is.

Top geregeld!

Goed en netjes geholpen. Ook goed uitleg gegeven wat er ging gebeuren. Geen last meer van de wespen. Top geregeld

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en gelijk de volgende dag een afspraak gekregen. De jongeman die het probleem kwam verhelpen was uiterst vriendelijk, beleefd en legde graag zijn werkzaamheden uit! Heel prettig geholpen; een echte aanrader.
Suurd Pest Control

Uitstekend snelle reactie en afspraak

Werd 10 min. van tevoren gebeld dat hij aankwam. Goede uitleg wat er gedaan werd. Echt top!

Snelle service

Uitstekende en snelle service met uitleg van de werkzaamheden.

Zeer vakkundig

Op zaterdag de vraag: Als het kan wachten tot maandag, scheelt het u geld hoor! Wow! Dat is aardig, maar we hebben er graag wat geld voor over. De wespen zitten in onze woonwagen in ons eigen stukje bos. Afgelegen gebiedje maar keurig op de afgesproken tijd en zeer vakkundig het hele nest uitgeroeid. Wij zullen deze bestrijder altijd aanraden bij anderen!

Heel fijn bedrijf

Luisteren goed naar je probleem. Ze hebben bij mij niks kunnen vinden. Mocht ik ze weer nodig hebben bel ik ze zeker weer. Dankje Patrick

Kundige man

Een kundige man, die uitlegde wat hij ging doen.