Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

206 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeling schrijven

Verleden week contact opgenomen i.v.m. hele heftige allergische reacties op ongedierte. Ik had zelf een 'aantal diertjes gevangen'. En door de deskundigheid van Suurd Pest Control kon al gauw een aantal oorzaken worden uitgesloten. Er werd een grondige inspectie uitgevoerd en het persoonlijk contact zowel telefonisch als via-a-vis was heel aangenaam.

Heel efficiënt, de technicus (Mika) was op tijd en echt heel vriendelijk. Hij heeft ook duidelijk uitgelegd hoe de garantie werkt in het geval dat de wespen terug zijn. Aanrader!

Goed en snel contact

prima tot nu toe geen last van de muizen gehad

Koran heeft eerst het hele huis geïnspecteerd zodat hij een goed beeld heeft waar de beestjes eventueel meer kunnen zitten. Vervolgens de meeste vertrekken behandeld. Tot op heden zijn we vrij van ongedierte.

Zondags gemaild, maandagmorgen al op de stoep! Verschillende dingen overlegt en uitgelegd. Fijn contact.

Top!

Prima

De mensen bij suurd kwamen er achter dat ik geen last had van bedwantsen. Kundig advies!

meneer heeft een goed onderzoek ingesteld; helaas geen sporen van een marter gevonden, zowel binnen als buiten niet. Uiteindelijk draad geplaatst in open gat bij spouwmuur en rattengif in kruipruimte voor de mogelijkheid van een rat.

Binnen 24 uur na melding kwam de heer Hans van Ruijven.
Hij heeft zeer vakkundig gehandeld, waarvoor mijn dank!

Ik bren prima geholpen met prima adviezen. Een definitieve oplossing was daar niet echt bij. Wel heel veel tips om te gaan proberen. Kijken hoe dat verloopt.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!