Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeling schrijven

Keurig gebeld een half uur van te voren. Vlotte aanpak van het rattenprobleem en nu maar afwachten of het afdoende is…

Supergoede aanpak met ook aandacht voor geruststelling van de bewoner.
Rick heeft mijn huis top muisvrij en werend gemaakt. Supertevreden.

Advies gevraagd en ben goed geholpen

Opgezocht op iPad

Goed advies gekregen. Erg vakkundig. Snelle hulp. Aanrader!

Super contact gehad met John. Hij heeft de gouden tip om de boktor te verwijderen uit onze keuken plank. Heel erg bedankt. Ik raad iedereen hem aan.

Groet Audry Murray

Werd 's-morgens direct gebeld om het probleem door te nemen; conclusie: de schuur is geverfd en zal eerst geschuurd moeten worden. Uitermate correcte benadering, waarvoor dank!

Heel vriendelijk, behulpzaam en snel geholpen tegen vaste prijs.

Ik ben tevreden over de vriendelijke en adequate hulp die wij hebben gekregen.

Er zat een wespennest onder de dakbedekking van ons huis. Gebeld met Suurd om een afspraak te maken. Vriendelijke medewerker met uitleg en afspraak voor de volgende dag. De volgende dag tijdig telefonisch te horen gekregen wanneer we hen konden verwachten. Medewerker was uiterst vriendelijk en heeft deskundig het wespennest bestreden. Prijs was netjes. Geen last meer van wespen. Enkele jaren geleden ook al een keer de diensten van Suurd ingeroepen. Ook toen tevreden. Toevallig dezelfde vriendelijke en deskundige medewerker getroffen. Leuk. Zeker aan te bevelen bedrijf.

Direct een afspraak kunnen maken en snel geholpen met mijn probleem met een wespen nest op het dak van de slaapkamer. Goed geholpen, de juiste uitleg gekregen en alles is netjes achter gelaten. Hopelijk krijg ik geen wespen meer, zowel dan bel ik meteen weer Suurd.

Uiteindelijk niet langs geweest om het mestvee verwijderen. Maar duidelijke uitleg gekregen waarom het niet noodzakelijk is om in deze tijd van het jaar het nest te verwijderen. We zijn voldoende gerust gesteld!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!