Beoordelingen van klanten

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn! Voeg een beoordeling toe »

“Het bestrijden van ongedierte laat ik over aan professionals. Geen idee waar ik had moeten beginnen. Wat een uitkomst dit bedrijf.”

“In juni 2017 twee keer contact gehad ivm verdenking bedwants. Zeer goed geholpen. Ze komen betrouwbaar over en zijn er duidelijk op uit om je te helpen. Bedankt voor jullie hulp!”

“Ik durfde het niet aan om het wespennest zelf te verwijderen. Gelukkig hulp gekregen van deze professionals. Wat een vakmanschap!”

“Ieuww, dode wespen op zolder! Rond 18:30 uur mijn telnr achter gelaten op de website en binnen het uur teruggebeld voor een afspraak voor de volgende ochtend. Vriendelijke en snelle service.”

“Voortaan schakel ik direct een professional in! Geen gedoe met middeltjes, wat uiteindelijk toch niet werkt. Het kost wat, maar dat is het absoluut waard! Ik heb niet langer ongedierte in mijn huis.”

“ik had een wespennest waar jullie voor zijn geweest. Snelle service.”

“Ik wist mij geen raad meer. Heel blij met dit bedrijf! Een e-mail en de volgende dag hebben ze het wespennest bestreden! Geen wesp meer gezien.”

“Ik ontdekte de bedwantsen en heb gelijk gebeld. Ze namen mij direct serieus en kwamen heel snel. Een behoorlijke uitdaging, maar de bestrijding is gelukt.”

“Binnen het uur terug gebeld. Een goede oplossing geboden die ik zelf kon uitvoeren. Ze vroegen niet eens een betaling voor advies! Super service!”