Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

198 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
Schrijf beoordeling

Super klantvriendelijk

Ik belde net omdat ik last heb van muizen. Ze heeft mij echt goed geholpen. Vertelde dat ik goed bezig was met bestrijden. Top bedrijf is super klantvriendelijk

Erg tevreden

Snel en vriendelijk geholpen. Gaan professioneel te werk en geven duidelijke uitleg. Erg tevreden over!

Kwaliteit en deskundigheid voorop

Verrassend deskundig en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden van bestrijding in onze kruipruimte. De eerlijkheid bespaarde ons veel geld vergeleken met de vorige offertes die we van adviseurs kregen. Een bedrijf dat kwaliteit en deskundigheid voorop stelt in plaats van het verkopen van diensten en producten. Voor ons als klant erg fijn!

Snel een afspraak ingepland naar aanleiding van ons contactverzoek. Goed advies gekregen om de zilvervisjes tegen te kunnen gaan in plaats van de behandeling met gif die wij zelf hadden aangevraagd. Top service!

Vriendelijke en zeer deskundige man, nam ook alle tijd om het uit te leggen.

Ivm de processierups in de tuin heb ik gebeld voor een afspraak. Ondanks de drukte kon dhr. Drob al snel komen. Met een nieuw middel was de processierups snel opgelost. Dank u voor de snelle service.

Net een wespennest ontdekt in de grond. Omdat dhr. Hofmans ons enkele weken geleden snel en heel effectief had geholpen bij het verwijderen van de processierups, nu gebeld voor het wespennest. Morgen komen ze al voor de wespen!! Goede service!!

Snelle service; begin middag gebeld en eind van de middag was Marco hier al. Goede uitleg !

Erg snel ter plaatse na aanvraag, deskundig en betaalbaar! Zeer tevreden

Mijnheer Wouters was binnen 1 (een) uur ter plaatse om een nest van gevaarlijke hoornaars vakkundig uit te roeien. Dit is voor mij ongelooflijk!