Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

173 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9
Schrijf beoordeling

Snel, deskundig en betrouwbaar!

Ik heb een onbekend beestje in huis (op google niet gevonden) en stuurde een foto en vraag naar ongediertebestrijden.com. Nog dezelfde avond een antwoord gekregen! Fijn om te weten wat het is en dat het in dit geval geen schadelijk beestje is (nl. de bonte zaagpoot). Mocht ik ooit ergens overlast van krijgen dan weet ik jullie te vinden!

Vriendelijk geholpen

Het invullen van het meldingsformulier viel voor wat betreft de woonplaats niet mee. Ontdekte daarna het telefoonnummer van de plaatselijke ongediertebestrijder. Daar ben ik ontzettend vriendelijk en adequaat geholpen, waarvoor mijn complimenten!

Zonder extra kosten

We hadden hardnekkig last van muizen maar Henk kwam gewoon zonder extra kosten weer terug!
Ben erg tevreden. We werden goed en snel geholpen, zeker een aanrader!

Snel ter plaatse

Fijne bestrijder, snel ter plaatse. bedankt voor de goede service.

Keurige heer

s ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.

Netjes gewerkt

Prima service op tijd teruggebeld, om 8:00 uur al een keurig en prettig persoon aan de deur. Netjes gewerkt en wij zijn van de wespen af. Compliment!

Afgesproken tijd

Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.

Prettige ervaring

Het is heel duidelijk dat dit bedrijf veel ervaring, kennis en deskundigheid beheerst. Ze wisten gelijk hoe ze het ongedierte uit m’n tuin kregen. Hele prettige ervaring met dit bedrijf!

Vooruitstrevend bedrijf

Dit is een vooruitstrevend bedrijf! Beheerst de nieuwste bestrijdingsmethoden en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Super fijne partij

Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.