Beoordelingen van klanten

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn! Voeg een beoordeling toe »

“Binnen no-time had 'ie het nest gevonden, waar mijn man en ik maar niet achterkwamen. Dat getuigd van vakmanschap. Nest bestreden en wij zien geen wespen meer.”

“Snel een klus klaren, is niet per se goed. Nou, deze man kon én snel werken en m'n huis vrij van vlooien krijgen. Je ziet er niets meer van dat ze zijn geweest. Fijn bedrijf hoor.”

“Ik wilde een betrouwbaar bedrijf. Ik houd niet van vreemden in mijn huis. Bij deze man geen moment een naar gevoel gehad. En geen kakkerlak meer te zien overigens.”

“Ik heb alles geprobeerd om de bedwantsen zelf te bestrijden, maar het is echt onmogelijk! Uiteindelijk spijt dat ik niet eerder dit bedrijf gebeld heb. Het resultaat is een bedwants-vrij huis!”

“We wilden nu weleens voorgoed van het ongedierteprobleem af. Gelukkig had dit bedrijf jarenlange kennis en dat was te zien! Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.”

“Dit zijn nog echte harde werkers, die pas in het busje naar huis stappen als het probleem echt is opgelost! Fijn dat dit nog bestaat! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!”

“Geen gelul. Snel en effectief het ongedierte bestreden. Ze zijn alles nagekomen wat er vooraf gezegd werd. Erg fijn zo'n bedrijf die gewoon doet wat ie moet doen.”

“Een echt familiebedrijf. Ik vind dat mooi. Bewust voor dit bedrijf gekozen. Ze nemen alle tijd om het probleem echt op te lossen. Erg blij ben ik er mee.”

“Ondanks dat het winter is, hadden wij toch nog telkens last van een paar wespen. Langer wachten wilden we niet. Meteen deze pro's ingeschakeld en geen wesp meer te zien.”