Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Beoordelingen

Uitgelichte ervaringen waar we trots op zijn!

Mevr. Bakker
9.2
's ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.
Mevr. Hermans
9.4
Prima service op tijd teruggebeld, om 8:00 uur al een keurig en prettig persoon aan de deur. Netjes gewerkt en wij zijn van de wespen af. Compliment!
Mevr. van Noort
8
Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.
Jessica Peters
9.2
Het is heel duidelijk dat dit bedrijf veel ervaring, kennis en deskundigheid beheerst. Ze wisten gelijk hoe ze het ongedierte uit m'n tuin kregen. Hele prettige ervaring met dit bedrijf!
Laura van der Meer
9
Dit is een vooruitstrevend bedrijf! Beheerst de nieuwste bestrijdingsmethoden en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Luuk Post
9.2
Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.
Charlotte van den Brink
8.8
Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen. Geen poespas en voeren precies uit wat ze van te voren beloofd hebben.
Meron Prins
9.6
Heel prettig bedrijf. Ze waren enthousiast, goed humeur en daarnaast betrouwbaar. Ze hebben vakkundig binnen no-time het ongedierte bij ons bestreden. Fijn!
Dhr. van den Boom
9
Ik zou vooraf betalen omdat niemand thuis was. Enkele uren later kreeg ik een bericht dat de bestrijding gedaan was, zonder dat ik had betaald. Sneller kan niet en uiteraard de factuur direct betaald!
Liza van Veen
8.6
Echt een bedrijf die de gemaakte afspraken na komt, heel fijn! Ook achteraf geen vervelende verrassingen. Ik ga zeker weer met dit bedrijf contacten, mocht het nodig zijn.