Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

448 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
Beoordeling schrijven

De hele benadering, bereikbaarheid, terugbellen verdient een dikke pluim.

Super snel tot actie gekomen!
Nu afwachten.

Wij dachten dat er een wespennest in de tuin zat. Jan gaf aan dat zij alleen van de zoetigheid van de bladeren van de laurier kwamen eten. Hij heeft hij ons geadviseerd om bijenbekjes te plaatsen in de muur, zodat zij niet binnen konden komen. Goede service.

Eerlijk, snel en betrouwbaar

goed advies

duidelijke uitleg waar de muizen naar binnen kwamen , alle mogelijke plekken zijn door ze bekeken , en ze hebben aangegeven wat ik eraan kon doen om dit in de toekomst te voorkomen , ben erg tevreden

We zijn zeer goed geholpen. Ik ben slecht met namen, maar volgens mij waren we geholpen door Jochem. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam maar gaf hij ons ook veel informatie over wespen(nesten) waar we veel aan hadden. Overal topservice die we iedereen zullen aanbevelen!

Vriendelijk en kundig!

Garantie, het bestaat nog! 7 jaar geleden onze vloer laten behandelen tegen houtworm. Geconstateerd dat er weer houtworm was. Dit is keurig binnen de garantie opgelost!

Reeds 2-3 maanden wisselend last van een marter.Reeds eerder verschillende inspecties gedaan door instanties zonder resultaat.Na 2 latrine-plekken in het plafond ten einde raad de firma Italiaander gebeld,waarna snel een afspraak kon worden gemaakt met de heer Berendsen.
Wim Berendsen deed een grondige inspectie in en buiten het huis mn onder de dakpannen en vond 2 entree-gaten van de marter.
Deze werden direct met een speciaal draad/gaas afgesloten,waardoor het probleem nu opgelost lijkt.
Mochten wij alsnog geluid horen van de marter dan kunnen wij Wim Berendsen/firma Italiaander direct bellen.
We zijn zeer tevreden over de uiteindelijke oplossing!
Chapeau dus firma Italiaander en natuurlijk
Chapeau …..Wim Berendsen !!!!

Super fijn en goed geholpen geen vlo meer gezien

Zeer vriendelijk personeel.
Heel snel geholpen ( binnen 1 dag waren ze al bij mij bezig )

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!