Maak een afspraak
  • Zonder voorrijkosten
  • Ruim 400.000 tevreden klanten
  • Alleen lokale bestrijder
  • In Nederland & BelgiĆ«

Klanten aan het woord

Beoordelingen van klanten

188 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9

Fijne bestrijder, snel ter plaatse. bedankt voor de goede service.

s ochtends contact gezocht, nog voor het einde van deze ochtend een keurige heer over de vloer gehad voor ons wespen probleem. Keurig de (vooraf)afgesproken prijs betaald. en klaar.

Prima service op tijd teruggebeld, om 8:00 uur al een keurig en prettig persoon aan de deur. Netjes gewerkt en wij zijn van de wespen af. Compliment!

Afspraken duidelijk en werden nagekomen. De medewerker belde op de afgesproken tijd.

Het is heel duidelijk dat dit bedrijf veel ervaring, kennis en deskundigheid beheerst. Ze wisten gelijk hoe ze het ongedierte uit m’n tuin kregen. Hele prettige ervaring met dit bedrijf!

Dit is een vooruitstrevend bedrijf! Beheerst de nieuwste bestrijdingsmethoden en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.

Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen. Geen poespas en voeren precies uit wat ze van te voren beloofd hebben.

Heel prettig bedrijf. Ze waren enthousiast, goed humeur en daarnaast betrouwbaar. Ze hebben vakkundig binnen no-time het ongedierte bij ons bestreden. Fijn!

Ik zou vooraf betalen omdat niemand thuis was. Enkele uren later kreeg ik een bericht dat de bestrijding gedaan was, zonder dat ik had betaald. Sneller kan niet en uiteraard de factuur direct betaald!