Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0168-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Zevenbergen

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zevenbergen

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Zevenbergen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zevenbergen. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Zevenbergen

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0168-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Zevenbergen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Drimmelen, Fijnaart, Heijningen of Hooge Zwaluwe woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0168-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Zevenbergen?
 • Drimmelen
 • Fijnaart
 • Heijningen
 • Hooge Zwaluwe
 • Klundert
 • Lage Zwaluwe
 • Langeweg
 • Moerdijk
 • Noordhoek
 • Oudemolen
 • Willemstad
 • Zevenbergschen Hoek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zevenbergen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Wespen bestrijden Zevenbergen

Wanneer er ergens in jouw buurt een wespennest zit, zorgen de rondvliegende wespen voor veel overlast. Dit ongedierte moet je direct op de juiste manier bestrijden. Het is aan te raden om een professional het wespennest te laten verwijderen. Onze professionele wespenbestrijder in Zevenbergen biedt 24/7 directe hulp. Binnen 24 uur hebben wij een oplossing voor jouw wespenprobleem tegen een vast, laag tarief. Wij bestrijden in heel omgeving Zevenbergen, dus ook in Langeweg, Drimmelen en Zevenbergschen Hoek. Zonder voorrijkosten te rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0168-781123.

Wespennest

Wespen bouwen wespennesten in holle ruimten, zoals in spouwmuren en onder daken om daar in grote kolonies samen te leven. Met deze wespennesten richten ze veel schade aan. Doordat honderden wespen van zonsopgang tot zonsondergang af en aan vliegen, leidt dit tot veel overlast. Dit ongedierte dient daarom zo snel mogelijk vakkundig bestreden te worden om verdere schade en overlast tegen te gaan. Het best laat je dit uitvoeren door een professional.

Wat je niet moet doen!

Het is erg gevaarlijk om zelf een wespennest te verwijderen. Wanneer wespen zich bedreigd voelen, lokken ze andere wespen om je vervolgens in een zwerm aan te vallen. Het is van belang dat wanneer je de invliegopening van het wespennest hebt gevonden deze nooit af te sluiten. De wespen willen koste wat het kost naar buiten en vreten zich door de muren heen. Op deze manier komen ze je huis binnen en zijn dan erg agressief. De wespen twijfelen op dat moment niet om je meerdere keren te steken.

Professionele wespenbestrijding in Zevenbergen en omgeving

Neem contact op met onze ervaren ongediertebestrijder uit Zevenbergen die wespen vakkundig bestrijdt, wanneer je op een veilige manier van je wespenplaag af wilt. Bel ons met onderstaand telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in, dan bellen of mailen wij jou direct terug. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief om wespennesten te bestrijden in Zevenbergen en omgeving, zoals in Langeweg, Drimmelen en Zevenbergschen Hoek. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep voor wespenbestrijding tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!