Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 013-7810123
Jouw gedimplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Tilburg

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Tilburg

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Tilburg Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard Wouters van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Tilburg. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Tilburg

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 013-7810123
Waar Gerard werkt Werkgebied

Woon je in Tilburg of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Tilburg, Alphen, Baarle-Nassau of Berkel-Enschot woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem.

Wat valt er onder Tilburg?
 • Tilburg
 • Alphen
 • Baarle-Nassau
 • Berkel-Enschot
 • Biest-Houtakker
 • Biezenmortel
 • Castelré
 • De Moer
 • Diessen
 • Esbeek
 • Goirle
 • Haghorst
 • Heukelom
 • Hilvarenbeek
 • Hooge Mierde
 • Hulsel
 • Lage Mierde
 • Moergestel
 • Oisterwijk
 • Oost- West- en Middelbeers
 • Riel
 • Udenhout
 • Ulicoten
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Tilburg? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Tilburg
Klanten over Ongediertebestrijding Midden-Brabant 20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9

Ongedierte bestrijden in Tilburg

Ongedierte is moeilijk buiten de deur te houden. Ze hebben maar een kleine opening nodig. Ook is er ongedierte dat via mens of dier je huis binnenkomt. Bij ongedierte denken we vaak aan bedwantsen, houtworm, kakkerlakken, muizen of vlooien, maar er zijn nog veel meer vieze, enge beestjes. Vaak ontdek je ongedierte pas als het te laat is. Ongedierte plant zich snel voort en voor je het weet wordt het een plaag. Het bestrijden van ongedierte vraagt om de juiste kennis en middelen. Onze professionele ongediertebestrijders uit Tilburg hebben jarenlange ervaring en bestrijden ongedierte snel en effectief. Woon je in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom of omgeving en heb je last van ongedierte? Wij bestrijden ongedierte altijd vakkundig tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Neem direct contact met ons op en binnen 24 uur staan we voor je deur. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Tilburg. Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Is ongedierte schadelijk?

Ongedierte is schadelijk. Houtworm, boktor vreten zich in je hout en ratten en muizen knagen aan je etenswaren en meubilair. Papiervisjes en zilvervisjes snoepen van papier en maken belangrijke documenten onleesbaar. Naast de materiële schade, is ongedierte ook schadelijk voor onze gezondheid. Ongedierte zorgt voor de verspreiding van bacteriën en schimmels op mens en (huis)dier.

Ongedierte irriteert!

Naast ongedierte dat knaagt, kennen we ook ongedierte dat bijt of steekt. Die zorgen bij menigeen voor de nodige irritatie. Vlooien en bedwantsen leven van ons bloed en bijten. Jeuk en een geïrriteerde huid zijn het gevolg. Wespen steken. Mensen die allergisch zijn voor een wespensteek belanden regelmatig in het ziekenhuis.

Professionele ongediertebestrijding in Tilburg en omgeving

Heb je last van ongedierte? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en adviseren je graag. Is professionele bestrijding noodzakelijk dan staat onze professionele ongediertebestrijder uit Tilburg binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom en omgeving. Dat doen onze lokale professionals vakkundig en tegen een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel met onderstaand nummer voor informatie of een afspraak. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen wij je direct terug. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Tilburg

Weekendje weg geweest in een leuk hotel? Of je huis ingericht met tweedehands meubels? Eenmaal thuis geïnstalleerd, ontdek je rode, jeukerige bultjes op je huid! Voor je het weet is je huis geterroriseerd door een heuse plaag, namelijk met de bedwants! Een bedwants is erg lastig te bestrijden. Wij raden je dan ook aan om direct de hulp van een professionele bedwantsenbestrijder in te schakelen. Onze lokale professionals uit Tilburg bieden 24/7 hun directe hulp aan. Woon je in Tilburg of omgeving, zoals Goirle, Berkel-Enschot of Heukelom? Voor een vaste, lage prijs lossen wij jouw bedwantsenprobleem binnen 24 uur op. Wij rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel voor een afspraak en voorkom erger!

Heb ik last van bedwantsen?

Omdat bedwantsen zich voornamelijk verschuilen tussen naden en kieren in en rondom je bed zijn ze moeilijk te vinden. Ook zijn bedwantsen lastig te herkennen. Wel merk je de aanwezigheid van de bedwants door de rode, jeukende bultjes op je lichaam en de bloedvlekjes die ze in je bed achterlaten. Je bent dan namelijk gebeten door de bedwants. In de nacht komen ze tevoorschijn en voeden zich dan met jouw bloed. Daarna leggen ze hun eitjes en heb je binnen no-time een ware bedwantsenplaag in huis.

Bedwantsen zelf bestrijden?

Bedwantsen zijn eigenlijk niet zelf te bestrijden, omdat ze zo’n hardnekkig soort ongedierte zijn. De bedwants is namelijk moeilijk op te sporen en planten zich ook nog eens razendsnel voort. Velen hebben geprobeerd bedwantsen zelf te bestrijden, maar eigenlijk altijd zonder resultaat. Een bedwantsenbestrijding vereist namelijk veel vakkennis, dus vaak moest dan alsnog een ervaren professional uit de buurt worden ingeschakeld. Doe dat daarom direct.

Professionele bedwantsenbestrijding in Tilburg en omgeving

Ons advies luidt wanneer je last hebt van bedwantsen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele bedwantsenbestrijders uit Tilburg. Wij zorgen ervoor dat je weer heerlijk ongestoord kunt slapen. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, ook al woon je in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot of Heukelom. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct onderstaand telefoonnummer om een afspraak in te plannen. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen onze lokale professionals jou terug.

Boktor bestrijden Tilburg

Zijn je houten vloeren, meubels of constructie aangetast? Dan heb jij waarschijnlijk boktor in huis. De boktor eitjes legt op het onbewerkte hout en de larven die hieruit komen boren zich in het hout, waar ze wel tot tien jaar blijven zitten. Tijd dus om actie te ondernemen voordat jouw huis op instorten staat! Schakel direct de hulp in van onze professionele boktorbestrijder uit Tilburg om jouw boktor te bestrijden. Woon je in Tilburg, Oisterwijk, Moergestel of Udenhout? Wij zijn binnen 24 uur op locatie om jouw boktorprobleem op te lossen. Dit doen wij voor een vast, laag tarief en rekenen nooit spoed- of voorrijkosten. Bel met onderstaand telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Help, boktor in huis!

Hoor je ’s zomers een kloppend geluid? Constateer jij kleine, ovaalvormige gaatjes in je hout? En vind je bij deze gaatjes een soort van zaagsel? Dan weet je dat er boktor actief is in je hout. Ze richten veel schade aan. Sterker nog, eigenlijk zijn het de larven van de boktor die de schade aanrichten. Ze boren zich tot in de kern van het onbewerkte hout en helpen zo hele houten constructies volledig naar de vernieling. Voorkom instortingsgevaar en laat je snel helpen door een ervaren ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

Boktor is ontzettend schadelijk of eigenlijk de larven van de boktor. Boktorlarven blijven tot wel tien jaar lang in jouw hout zitten. In die tijd banen ze zich een weg door het hout en laten sporen van vernieling achter. Vloeren, meubels en andere houten constructies zijn niet meer veilig als de boktor zich in het hout heeft geboord. Constructies zijn onbetrouwbaar en staan op instorten. Voorkom nog meer schade en schakel zo snel mogelijk de hulp in van een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt.

Professionele boktorbestrijding in Tilburg en omgeving

Laat het bestrijden van boktor ook aan onze professionele boktorbestrijder uit Tilburg over Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring die vereist is om boktor vakkundig te bestrijden. Woon je in Tilburg, Oisterwijk, Moergestel of Udenhout? Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen extra kosten om de boktor snel en effectief te bestrijden. Binnen 24 uur is jouw boktorprobleem door onze lokale professionals opgelost. Wij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Houtworm bestrijden Tilburg

Wanneer je last hebt van houtworm, dan is het belangrijk te weten dat ze veel schade aanrichten. Houtworm is namelijk de verzamelnaam voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. Voor je het weet tasten complete houten constructies aan met instortingsgevaar als gevolg. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom dien je direct de hulp in te schakelen van een professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Of je nu in Tilburg, Biezenmortel, Hilvarenbeek of Biest-Houtakker woont, wij staan 24/7 voor je klaar om jouw houtworm binnen no-time vakkundig te bestrijden. Zonder voorrijkosten. Het bestrijden van houtworm voeren wij uit tegen een vast, laag tarief. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw houtwormprobleem op te lossen. Bel nu met onderstaand telefoonnummer. Of laat je terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Van larve tot kever

Een volwassen houtwormkever legt haar eitjes op het onbehandelde hout. Wanneer de larven hieruit zijn uitgekomen, boren ze zich in het hout en voeden zich hiermee. Ze laten enorme vernielingen achter, doordat ze wel tot tien jaar in het hout leven. Als de larve groot genoeg is, verpopt hij zich tot volwassen houtwormkever. Deze kruipt uit het hout en laat zo opnieuw gaatjes achter in het hout. Vervolgens legt deze volwassen houtwormkever weer z’n eitjes. En zo is de levenscyclus van de houtworm rond. Een ware plaag heeft zich in jouw huis doen ontstaan. Doe je er niets aan, dan gaat dit niet vanzelf over.

Professionele houtwormbestrijding in Tilburg en omgeving

Wanneer je last hebt van houtworm, wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele houtwormbestrijders uit Tilburg bieden 24/7 directe hulp. Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen kennis en ervaring om de houtworm op een snelle en effectieve manier uit te schakelen. Woon je in Tilburg, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker of ergens anders in de omgeving? Binnen 24 uur heb jij de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Omdat we lokaal werken, hanteren we in heel omgeving Tilburg een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Kakkerlakken bestrijden Tilburg

Kakkerlakken wil je niet tegenkomen en al helemaal niet in huis hebben. Het zijn vieze, kruipende beestjes die we liever kwijt dan rijk zijn. Wil jij hier ook zo snel mogelijk vanaf? Maak dan nu een afspraak met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Tilburg. Woon je in Tilburg, Esbeek, Diessen, Haghorst of ergens anders in de omgeving? Wij zijn binnen 24 uur op locatie en hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten voor het bestrijden van jouw kakkerlakken. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar voor het vakkundig oplossen van jouw kakkerlakkenprobleem. Wacht dus wacht niet langer en bel ons voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor een afspraak.

Richten kakkerlakken schade aan?

Kakkerlakken zijn zeer schadelijk voor je gezondheid. Ze brengen ernstige ziektes met zich mee, zoals salmonella, tyfus en dysenterie. De uitwerpselen van een kakkerlak leiden tot astma, allergieën of eczeem. Ook produceren ze een enorm stinkende geur die blijft hangen op plaatsen waar ze zich bevinden. Het is dus van belang om meteen in actie te komen. Zie je één kakkerlak, dan zijn er sowieso meerderen en voor je het weet heb je een ware kakkerlakkenplaag.

Hoe verwijder ik kakkerlakken?

Ten eerste, kakkerlakken verdwijnen nooit zomaar uit zichzelf. Daarnaast zijn kakkerlakken net kannibalen, ze eten namelijk hun eigen dode soortgenoten op. Zo blijven ze in leven, maar kunnen ook makkelijk een paar weken zonder voedsel. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, tot wel 32 nimfen per ei-pakket! Je snapt het al, binnen no time is een heuse kakkerlakkenplaag gevormd. Voorkom erger en schakel direct de hulp in van een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Tilburg en omgeving

Omdat kakkerlakken kannibalistisch zijn, eten ze ook dode, door bestrijders vergiftigde, soortgenoten op en sterven daarna ook. Dit werkt tot ongeveer twaalf keer door. Dit maakt professionele kakkerlakkenbestrijding tot de meest snelle en effectieve methode om een kakkerlakkenplaag te bestrijden. Neem daarom vandaag nog contact op met jouw lokale professional uit Tilburg voor directe hulp. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse en hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Ook als je in Tilburg, Esbeek, Diessen of Haghorst woont, zijn wij 24/7 te bereiken voor het oplossen van jouw kakkerlakkenprobleem. Bel dus direct voor een afspraak of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen wij jou terug.

Mieren bestrijden Tilburg

Iedereen kent de mier wel. Het zijn die kleine, kruipende beestjes die met name op zoete producten af komen. Het voedsel in jouw keuken is dan ook niet veilig voor dit ongedierte. Wil je zo snel mogelijk van de mieren in je huis af? Neem dan direct contact op met onze professionele mierenbestrijder uit Tilburg. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden directe hulp. Ook in de plaatsen rondom Tilburg staan onze lokale professionals voor je klaar. Dus woon je in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde of Hooge Mierde, dan staan wij binnen 24 uur bij je op de stoep met een oplossing voor jouw mierenprobleem. Een mierenbestrijding hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht daarom niet te lang en bel nu met onderstaand telefoonnummer om zo snel mogelijk van de mierenoverlast af te zijn.

Mierennest herkennen

Mieren leven in kolonies en deze kolonies verzamelen zich in mierennesten. Mierennesten worden vaak buiten gemaakt en zijn gemakkelijk te herkennen. Wanneer je een hoopje zand in je gazon of tussen de bestrating ziet, is de kans groot dat je te maken hebt met een mierennest. In dit hoopje zand zit een gaatje waar de mieren in en uit hun nest lopen. Helaas blijven de mieren niet alleen buiten waar ze hun nest hebben. Mieren komen op zoetigheden af en dit vinden ze in jouw huis. Met name in jam- en suikerpotten, limonadeflessen en vaatwasmachines gaan mieren graag zitten. Mieren lopen vaak in een ‘mierenstraat’. Dit is een lange rij mieren die achter elkaar aan lopen. De eerste mier heeft een reukspoor uitgezet naar de voedselbron en de rest van de mieren volgen dit spoor.

Professionele mierenbestrijding in Tilburg en omgeving

Wanneer je het idee hebt dat er een mierennest gevestigd is in jouw huis of tuin dien je zo snel mogelijk actie te ondernemen om verdere besmetting te voorkomen. Onze professionele mierenbestrijders uit Tilburg helpen je graag met het bestrijden van jouw mieren en zijn daarvoor binnen 24 uur ter plaatse. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten. Onze lokale professionals hebben binnen no-time een oplossing voor jouw mierenprobleem. Ook wanneer je in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde of Hooge Mierde woont, bieden wij 24/7 directe hulp. Bespaar tijd, geld en moeite, ga niet zelf in de slag, maar neem direct contact met ons op door ons te bellen via onderstaand telefoonnummer. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen wij je terug.

Motmuggen bestrijden Tilburg

Niemand houdt van motmuggen in huis. De overlast is erg vervelend en daarnaast is de aanwezigheid van dit beestje een teken dat er ergens anders in je huis een leiding, riool of dakgoot verstopt of lek is. Motmuggen zijn bovendien erg onhygiënisch. Ze leven in en van organisch materiaal, waarin ze ook hun eitjes leggen. Wanneer je een motmug hebt, wil je hier logischerwijs zo snel mogelijk van af. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Tilburg helpen je graag binnen 24 uur met het bestrijden van jouw motmuggen. Ook wanneer je in Hulsel, Baarle-Nassau of Ulicoten woont, staan onze lokale professionals 24/7 voor je klaar. We hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Twijfel niet en neem direct contact op met ons om jouw motmuggenprobleem vakkundig aan te pakken. Bel direct onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter. Dan bellen wij je direct terug. Voor vrijblijvend advies, meer informatie en voor het maken van een afspraak kan je bij ons terecht.

Ontstaan van de motmug

Een motmug kom je niet snel alleen tegen. Ze leven namelijk in grote groepen dichtbij afvoeren, putten en riolen bij je thuis. Plaatsen waar motmuggen doorgaans leven, is bijvoorbeeld in jouw badkamer, kelder, keuken, kruipruimte of regenpijp. Motmuggen leven van, voor de mens schadelijk, organisch materiaal. Bacteriën worden snel verspreid, wat niet goed is voor onze gezondheid. Wacht daarom niet te lang met het bestrijden van motmuggen en neem direct contact op met een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele motmuggenbestrijding in Tilburg en omgeving

Motmuggen zelf bestrijden is een onmogelijke opgave. Professionele bestrijding is dan ook vereist om ze zo snel en effectief mogelijk te bestrijden. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Tilburg helpen je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij staan we 24/7 voor je klaar en hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten voor het vakkundig bestrijden van jouw motmuggen. Ook als je in Hulsel, Baarle-Nassau of Ulicoten woont, komen we bij je langs voor directe hulp. Neem nu contact op met onze lokale professionals via onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Tilburg

Ovenvisjes zijn kleine insecten zonder vleugels. Zij behoren, samen met het papiervisje en zilvervisje, onder de naam ‘franjestaarten’. Onderling verschillen de beestjes in uiterlijk en de plek waar ze voorkomen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is hun eetgedrag; ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes eten van alles in huis kapot. Denk hierbij aan spullen van papier en textiel. Woon jij in Tilburg of ergens in de wijde omgeving en heb jij last van dit vervelende ongedierte? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Tilburg helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij bestrijden dagelijks dit en ander soort ongedierte in Tilburg, Oisterwijk, Moergestel en Udenhout. Voor een snelle, effectieve bestrijding tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten moet je bij onze lokale professionals zijn. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leeft het ovenvisje?

Ovenvisjes leven van koolhydraten. Dit vind je niet alleen in eten, maar ook in papier en textiel. Dat zijn dus jouw boeken, behang, schilderijen, belangrijke documenten en kleding die compleet kapot gevreten worden wanneer de ovenvisjes hun zinnen erop hebben gezet. Ovenvisjes leven het liefst op donkere, droge, warme plekjes. Het liefst leven ze in een temperatuur van zo’n dertig graden, wanneer het namelijk kouder dan 24 graden is, komen hun eitjes niet uit. Je herkent ze aan hun fijne, behaarde schubben op hun lichaam en hun donkergrijze kleur. Ze zijn zo’n twaalf millimeter lang en hebben zes poten. Wanneer ovenvisjes hun ideale plek hebben gevonden, leven ze daar twee tot drie jaar. In deze periode leggen ze veel eitjes en planten zich ontzetten snel voort.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Tilburg en omgeving

Om ergere schade aan jouw dierbare spullen te voorkomen, dien je ovenvisjes vakkundig te laten bestrijden. Het best laat je dit doen door een ervaren ongediertebestrijder. Onze lokale professionals beschikken over de benodigde kennis, ervaring en middelen die nodig zijn om ovenvisjes uit jouw huis te verwijderen. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep met een snelle, effectieve oplossing. Onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Tilburg is 24/7 bereikbaar voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten, ook niet voor een professionele ovenvisjesbestrijding in Oisterwijk, Moergestel of Udenhout. Bel met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen wij jou direct terug.

Papiervisjes bestrijden Tilburg

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Het zijn kleine insecten met een plat, lang lichaam. Dit lichaam is bedekt met glanzende, zilverachtige schubben. Papiervisjes zitten, zoals de naam eigenlijk al zegt, graag tussen de papieren. Ze leven namelijk van de vezels die in papier verwerkt zitten. Hierdoor brengen ze veel schade toe in je huis. Wanneer jij papiervisjes in je huis hebt, is het verstandig ze direct vakkundig te laten bestrijden. In Tilburg en omgeving zijn onze professionele papiervisjesbestrijders uit Tilburg 24 uur per dag, zeven dagen in de week druk in de weer met het bestrijden van papiervisjes. Hiervoor hanteren wij een vaste, lage prijs. Of je nu in Biezenmortel, Hilvarenbeek of in Biest-Houtakker woont, wij rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar voor het oplossen van jouw papiervisjesprobleem.

Papiervisjes in je huis, hoe kom je hieraan?

Papiervisjes komen makkelijk je huis binnen. Dit kan via isolatie- en verpakkingsmateriaal of via leidingdoorvoeren en openingen in spouwmuren. Een andere manier is via kranten en reclamefolders, maar ook bijvoorbeeld via kleding. Papiervisjes leven van samengestelde koolhydraten, zoals zetmeel wat in brood, aardappels en pasta’s zit en van plantaardige cellulose vezels. Dit vind je in papier, katoen en behang. Zoals je merkt, is voor papiervisjes voldoende eten bij jou thuis te vinden. Wanneer je papiervisjes wilt voorkomen in je huis is het belangrijk om oude papieren en kleding tijdig uit te zoeken en weg te doen. Daarnaast is natuurlijk hygiëne altijd belangrijk tegen ongedierte. Wanneer je papiervisjes in je huis hebt, is het verstandig een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen.

Professionele papiervisjesbestrijding in Tilburg en omgeving

Wanneer je merkt dat je last van papiervisjes hebt, is het belangrijk om meteen in te grijpen. Dit om ergere schade te voorkomen. Papiervisjes worden het best verwijderd door een vakkundige bestrijder. Deze heeft de kennis en kunde om snel en effectief jouw papiervisjes te bestrijden. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Tilburg zijn dagelijks aan het werk in Tilburg en de rest van de omgeving. Omdat we lokaal werken, zijn onze vakmensen altijd in de buurt. Dus ook als je in Biezenmortel, Hilvarenbeek of Biest-Houtakker woont, helpen onze lokale professionals je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Wij helpen je van je papiervisjes af voor een vast, laag tarief. Ook hanteren wij geen voorrijkosten en zijn we 24 uur per dag 7 dagen in de week bereid langs te komen. Bel onderstaand telefoonnummer voor een afspraak of laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Ratten bestrijden Tilburg

Ratten in je huis, erg vervelend! In Nederland zijn vooral de bruine en de zwarte ratten de ratten die je in huizen tegenkomt. Ratten worden gezien als beschadigende, lastige en ongewenste plaagdieren. Ze veroorzaken veel schade, vervuilen voedsel en dragen makkelijk ziektes over. Wanneer je ratten in je huis hebt en je wilt er direct vanaf bieden wij jou de oplossing. Onze lokale professionals uit Tilburg zijn dagelijks druk in de weer om ongedierte te bestrijden, waaronder ratten. Ons werkgebied beslaat Tilburg, Esbeek, Diessen, Haghorst en de rest van de wijde omgeving. Onze professionele rattenbestrijders beschikken over de benodigde ervaring om ratten snel en effectief te bestrijden. Hiervoor hanteren wij dan ook een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar binnen 24 uur ter plaatse.

Ratten in mijn huis

Overdag verstoppen ratten zich voor mensen. Het zijn echte nachtdieren en worden dan het meest actief. Hoe herken je dan de aanwezigheid van ratten in huis? Heb je bijvoorbeeld uitwerpselen gevonden? Die van de rat lijken op kleine worstjes. Ook hun urine heeft een overheersende geur. Wanneer je knaagschade aan je voedsel, meubilair of andere spullen in huis hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk last van ratten. Ratten knagen namelijk overal aan om hun tanden kort en scherp te houden. Een ander signaal van ratten is wanneer je ’s nachts trippel of gebonk hoort op het plafond of onder de vloer.

Professionele rattenbestrijding in Tilburg en omgeving

Herken je de signalen van de rat? Het is dan van belang om zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder in te schalen. Je wilt toch niet meer schade en besmetting door een rattenplaag? Onze professionele rattenbestrijders uit Tilburg hebben dusdanige ervaring in het bestrijden van rattenplagen dat wij in staat zijn om binnen 24 uur te helpen. Dagelijks zijn onze bestrijders in Tilburg, Esbeek, Diessen, Haghorst en overige plaatsen in de buurt werkzaam om mensen een oplossing te bieden voor hun rattenprobleem. Onze lokale professionals zijn dus altijd in de buurt en hanteren daarom geen spoed- of voorrijkosten. Het uitvoeren van een vakkundige bestrijding doen wij al tegen een vaste, lage prijs. Dus wil je 24/7 directe hulp? Bel dan nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen wij contact met jou op.

Vlooien bestrijden Tilburg

Er zijn wereldwijd meer dan driehonderd verschillende soorten vlooien. Echter in Nederland leven er maar een paar. De honden- en kattenvlo komen in Nederland het meest voor. De mensenvlo is hier amper te vinden. Wanneer je een vlooienplaag in je huis hebt, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schakel dan vandaag nog een professionele ongediertebestrijder in. Onze lokale professionals uit Tilburg hebben de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Tilburg en de wijde omgeving, dus ook in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde en Hooge Mierde komen wij binnen 24 uur jouw vlooien vakkundig bestrijden. Wij werken tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten rekenen wij niet. Twijfel daarom niet en laat je vlooienplaag snel en effectief bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Zijn vlooien in je huis schadelijk?

Vlooien veroorzaken vooral irritatie. Een vlooienbeet zorgt voor een rood, jeukend plekje op je huid. Deze jeuk komt vooral door de antigene werking van het speeksel wat de vlo achterlaat. Er zijn mensen en dieren die allergisch zijn voor de beet van een vlo. Zij krijgen dan niet alleen rode jeukende bultjes, maar ook een uitslag over de rest van het lichaam. Het is dan van belang niet te krabben, omdat dit kan leiden tot een bacteriële infectie. Des te meer reden om bij de eerste tekenen van vlooien in je huis een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Een vlooienplaag in je huis

Een vlooienplaag in je huis ontstaat heel eenvoudig. Vlooien leggen namelijk tot wel honderd eitjes per dag leggen in de vacht van een hond of kat. Ook vind je deze eitjes vaak in hondenmanden of kattenbakken. Na twee weken komen deze eitjes uit en de uitgekomen larven verbergen zich. Dit doen ze in warme, donkere plekken in huis. Tussen kieren, achter plinten, onder kleden of in je vloerbedekking verstoppen ze zich. Na één tot twee weken verpopt de larve zich en weer twee weken later komen de jonge vlo uit. Stel je hierbij voor dat er dan tegelijk honderd vlooien uitkomen. Een plaag in huis is dus zo gevormd.

Professionele vlooienbestrijding in Tilburg en omgeving

Heb jij vlooien in je huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel dan onze professionele vlooienbestrijders uit Tilburg in. Dagelijks bestrijden wij vlooien in de wijde omgeving van Tilburg. Dus ook in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde en Hooge Mierde. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij een snelle, effectieve en vakkundige oplossing voor elk vlooienprobleem. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur jouw vlooien. Neem nu contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in. Dan bellen wij je direct terug.

Zilvervisjes bestrijden Tilburg

Je herkent zilvervisjes aan hun zilverachtige, grijze kleur. Het zilvervisje wordt ook vaak verward met het ovenvisje en het papiervisje. Wanneer jij zilvervisjes in je huis hebt, is het verstandig ze professioneel te laten bestrijden. Neem contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Tilburg. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij verwijderen jouw ongedierte tegen een vast, laag tarief. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten. Ook in Castelré, Alphen, Riel of De Moer bieden jou een vakkundige oplossing tegen jouw zilvervisjesprobleem. Bel onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter, zodat wij je direct terug kunnen bellen.

Zilvervisjes, hoe zien ze eruit?

Met het blote oog herken je zilvervisjes moeilijk. Het zijn kleine beestjes tussen de zeven en twaalf millimeter lang. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben die een zilverachtige, grijze kleur hebben. Op hun kop hebben ze twee voelsprieten en aan het eind van hun lichaam een aantal staartachtige draden. Zilvervisjes lijken echter ook heel erg op papiervisjes en ovenvisjes, waardoor het lastig is deze beestjes uit elkaar te halen. Dit is wel van belang voor de bestrijding van dit ongedierte.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes leven voornamelijk in donkere ruimten, omdat ze lichtschuw zijn. Zilvervisjes leven graag in warme, vochtige omgevingen. Temperaturen rond de 25 graden zijn optimaal. Ook overleven ze maanden zonder voedsel, waardoor het lastig is om ze zelf uit te roeien. Zilvervisjes voeden zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook eten ze mijten, kleine insecten of schimmels. Dit zijn allemaal voedsel, wat in de meeste Nederlandse huishoudens te vinden is.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Tilburg en omgeving

Woon je in Tilburg of omgeving en heb je last van zilvervisjes in je huis? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Tilburg. Wij hebben vakkundige kennis, ervaring en de professionele bestrijdingsmiddelen om jou binnen 24 uur van je zilvervisjes af te helpen. Onze lokale professionals zijn dagelijks bezig met ongedierte bestrijden in Castelré, Alphen, Riel, De Moer en de rest van de omgeving. Wij hanteren vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten. Bel nu met onderstaand telefoonnummer. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen wij direct contact met je op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden direct de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!