Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0164-783123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Last van ongedierte
in Bergen op Zoom
Jan en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 9.4 (27) 
 • EVM gecertificeerd

Jan Suurd
Jan Suurd Suurd Pest Control
De bestrijder van Bergen op Zoom

Expert aan het woord

Mijn naam is Jan Suurd van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Bergen op Zoom. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Bergen op Zoom
Waar Jan werkt

Werkgebied

Woon je in Bergen op Zoom of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide of Huijbergen woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht.

Wat valt er onder Bergen op Zoom?
 • Bergen op Zoom
 • Halsteren
 • Hoogerheide
 • Huijbergen
 • Lepelstraat
 • Ossendrecht
 • Putte
 • Woensdrecht
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Bergen op Zoom? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Bergen op Zoom

Ongedierte; vieze en irritante beestjes. Bedwantsen, muizen, ratten, wespen, zilvervisjes… Laat ze zo snel mogelijk bestrijden. Geen van allen wil je namelijk in huis, zeker niet in veelvoud. Besef wel dat ongedierte niet zomaar in je huis komt. Sommige beesten komen op voedsel en warmte bij jou thuis af, maar je hebt ook ongedierte dat met jou of spullen mee is gereisd. Gelukkig voor jou zijn onze professionele ongediertebestrijders uit Bergen op Zoom dagelijks actief om allerlei soorten ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24/7 tot jouw beschikking, ook als je in Hoogerheide, Ossendrecht of Lepelstraat woont. Binnen 24 uur staan we voor jouw deur om tegen een vast, laag tarief jouw ongedierte te verwijderen. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Bel met onderstaand nummer om ons te bereiken.

Ongedierte voorkomen

Kan je ongedierte voorkomen? Ja en nee. Het helpt in ieder geval door je woning goed af te sluiten en kleine kieren en gaten te dichten. Ongedierte komt altijd met een reden je huis binnen. Als er bij jou thuis voedsel te vinden is en er een aangename temperatuur heerst, is jouw huis een perfecte leefomgeving voor ze. Maar helaas is je huis nooit volledig tegen ongedierte te beschermen. Een insect of knaagdier vindt hoe dan ook een manier om je huis binnen te dringen als ze dat willen. Ondanks al je getroffen voorzorgsmaatregelen zit je dus alsnog met ongedierte opgescheept. Voor het bestrijden van ongedierte schakel je het best een professionele ongediertebestrijder in.

Professionele ongediertebestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Overlast door ongedierte? Neem direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Bergen op Zoom om hiervan af te komen. Voor elk ongedierteprobleem hebben wij een oplossing. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht, Lepelstraat en de rest van de omgeving. Een insect of knaagdier, het maakt ons niet uit. Door onze ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om jou directe hulp te bieden. Binnen 24 uur staan wij paraat tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij weten immers als geen ander dat ongedierte zich razendsnel vermenigvuldigt en verspreidt. Voorkom erger en neem direct contact met ons op.

Bedwantsen bestrijden

Rode vlekken op je lichaam, vlekjes bloed in je bed en erge jeuk… Jij hebt last van bedwantsen, ook wel bekend als bedbugs of wandluizen. Hoe je eraan komt? Bedwantsen laten zich vervoeren in kleding, koffers, lakens, matrassen en meubels. Ze danken hun naam aan het feit dat ze zich vaak rondom de slaapplek van mensen bevinden. Zo zijn ze dichtbij hun voedselbron, namelijk jouw bloed. Deze ongewenste insecten dien je zo snel mogelijk te bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Bergen op Zoom hebben binnen 24 uur een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Wij zijn dagelijks actief in heel Bergen op Zoom en omgeving om bedwantsen en andere soorten ongedierte te bestrijden. Onze lokale professional staat uiteraard ook in Hoogerheide, Woensdrecht en Huijbergen voor je klaar. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Bedwantsen zelf bestrijden

Het is haast een onmogelijke opgave om bedwantsen zelf te bestrijden. De bestrijding van de bedwants vereist een zeer gespecialiseerde aanpak. Dit gezien hun leefwijze en de manier waarop bedwantsen zich voortplanten. Het enige wat je kunt doen, is ervoor zorgen dat bedwantsen zich niet verder door je huis verspreiden. Laat daarom al je spullen in de besmette ruimte liggen en ga geen matrassen of dekens naar een andere kamer verslepen. Ook is het erg lastig om alle plekken waar de bedwants actief is in beeld te krijgen. Professionele bedwantsenbestrijding is noodzakelijk om kans te maken op een effectieve bestrijding van bedwantsenplaag. Om zo snel mogelijk tot een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem te komen, neem je direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Bergen op Zoom.

Professionele bedwantsenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Bergen op Zoom hebben jarenlange ervaring in het vinden van alle plekken waar bedwantsen zitten en de bestrijding van deze ongewenste insecten. Het inschakelen van onze vakkundige bestrijders is dan ook de oplossing voor je bedwantsenplaag. Wij helpen je binnen 24 uur tegen een vaste, lage prijs. Wij staan ook voor je klaar in de om Bergen op Zoom liggende plaatsen, zoals Hoogerheide, Woensdrecht en Huijbergen. Neem direct contact met ons op of laat je meteen door ons terugbellen als je weer wilt genieten van je welverdiende nachtrust. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Boktor bestrijden

Enorme schade aan je houten constructies is het gevolg wanneer de larven van de boktor in de buurt zijn. Een dikke houten balk verandert volledig in stof, omdat boktorlarven zich tot in de kern van het hout eten. Als je de boktor niet stopt, worden hele houten draagconstructies volledig vernield en moeten in z’n geheel vervangen worden. Bestrijding van de boktor is dus directe noodzaak. En daarvoor staan onze professionele boktorbestrijders uit Bergen op Zoom 24/7 voor je klaar. Wij voeren dagelijks boktorbestrijdingen uit, ook in de omgeving van Bergen op Zoom, zoals in de plaatsen Woensdrecht, Huijbergen en Ossendrecht. Voorkom erge schade en maak nu een afspraak. Een oplossing voor jouw boktorprobleem is binnen 24 uur geboden. Wij rekenen nooit voorrijkosten en hanteren een vast, laag tarief.

Is boktor schadelijk?

Vloeren, meubels en andere houten constructies; de boktor vindt het heerlijk om zich hierdoor een weg te banen. Ook de onderliggende lagen hout raken beschadigd, omdat de boktor vooral diep binnen in het hout zit. Ovale gaatjes in het hout krijg je wanneer de boktorlarve verpopt is tot een volwassen boktor en uit het hout kruipt. Zo beschadigen ze je huis flink en maken het ook nog eens onveilig. De schade kan zelfs zo hoog oplopen dat er niets anders op zit om hele vloeren of houten constructies te vervangen. Je bent dus genoodzaakt om boktor snel te bestrijden.

Boktor zelf bestrijden

Boktor verspreidt zich ontzettend snel in jouw vloer, meubels en andere houtoppervlaktes. Als het even kan, kruipen de larven van de boktor heel diep in het hout en zitten daar wel tot tien jaar lang. Om vat te krijgen op alle plekken waar de boktor zich bevindt, is dan ook een enorm lastige klus. Onze ongediertebestrijders zijn al jaren ervaren in het bestrijden van de boktor en weten als geen ander waar ze moeten zoeken. Eenmaal gevonden, behandelen wij het hout tot in de kern met een bestrijdingsmiddel tegen de boktor.

Professionele boktorbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Bij alleen al een vermoeden van boktor is het van belang om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en na jouw melding staat binnen 24 uur onze professionele boktorbestrijder uit Bergen op Zoom bij jou op de stoep. Wij bepalen de ernst van de situatie en stellen vervolgens een bestrijdingsplan op maat op. Ook als je in Woensdrecht, Huijbergen of Ossendrecht woont, bestrijden wij binnen no-time jouw boktor. Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Voor een afspraak neem je nu contact met ons op of laat je direct terugbellen.

Houtworm bestrijden

Houtworm worden de larven van een aantal kevers en torren genoemd die zich voeden met hout. De gewone houtwormkever is de houtaantaster die doorgaans de meeste schade aanricht aan houten constructies. Wij adviseren om bij overlast van houtworm direct de hulp in te schakelen van onze professionele houtwormbestrijder uit Bergen op Zoom. Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van houtworm helpen onze lokale professionals je al binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Huijbergen, Ossendrecht of Putte woont, kan je ons 24/7 bereiken. Wij zijn altijd in de buurt, dus rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Is houtworm schadelijk?

Houtworm in of rondom huis levert grote problemen op. Zowel jouw dierbare houten voorwerpen als de constructie van je huis eet de larve van de houtwormkever langzaam op. De zachte delen van het hout eten de houtwormlarven het liefst, maar er zijn ook soorten die de harde kernen van het hout niet schuwen. Schade aan vloeren, meubels en andere houten voorwerpen is het gevolg. Houtworm kun je zelf bestrijden door de houten voorwerpen in te vriezen of te verhitten. Helaas is dat bij grote houten constructies niet te doen. Laat je houtworm daarom spoedig bestrijden door onze ongediertebestrijders uit Bergen op Zoom.

Professionele houtwormbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Ben je woonachtig in Bergen op Zoom of omliggende plaatsen als Huijbergen, Ossendrecht of Putte en heb je schade door houtworm? Dan heb je hier jouw lokale bestrijder gevonden. Wij helpen je al binnen 24 uur met het bestrijden van jouw houtworm. Hiervoor hanteren onze vakkundige ongediertebestrijders een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Ook voor vrijblijvend advies, meer informatie over het bestrijden of het maken van een afspraak kun je bij ons terecht. Neem vandaag nog contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen onze professionals je direct terug. 24/7 bereikbaar.

Kakkerlakken bestrijden

Overlast door kakkerlakken? Laat ze direct bestrijden! Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, een plaag is dus zo gecreëerd. Onze professionele kakkerlakkenbeestrijders uit Bergen op Zoom bestrijden dagelijks kakkerlakken in Bergen op Zoom en in omliggende plaatsen als Ossendrecht, Putte en Halsteren. Wij bestrijden vakkundig jouw kakkerlakkenprobleem voor een vaste, lage prijs. Onze lokale professionals helpen binnen 24 uur en rekenen geen voorrijkosten, omdat we lokaal werken. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak.

Verspreiding van een kakkerlakkenplaag

Een kakkerlak heeft voldoende aan een kleine kier om een huis binnen te komen. Leidingen en ventilatiekanalen in keukens bijvoorbeeld zijn goede ingangen voor de kakkerlak. Bijna elk gebouw heeft zulke kleine doorgangen. Het nadeel hiervan is dat een besmetting zich snel verspreidt naar omliggende gebouwen. Vooral woningen zoals appartementen zijn gevoelig voor een kakkerlakkenplaag. Hier vindt vaak erg snelle verspreiding en toename van besmetting plaats.

Het zelf bestrijden van een kakkerlakkenplaag

Kakkerlakken planten zich snel voort, in drie tot vijf weken leggen ze zo’n dertig eitjes. Meer kakkerlakken leggen meer eitjes, waardoor snel een plaag ontstaat die je niet snel meer stopt. Kakkerlakken zijn erg lastig zelf te bestrijden. De bestrijdingsmiddelen die particulier verkrijgbaar zijn, kunnen de kakkerlakken wel doden, maar hebben weinig tot geen effect op de eitjes. Het middel werkt namelijk hooguit enkele dagen, terwijl de eitjes pas weken later uitkomen. Zo begint de kakkerlakkenplaag opnieuw.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Bergen op Zoom hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van de kakkerlak. Binnen 24 uur na jouw oproep helpen wij je aan een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij komen meteen langs voor een snelle, effectieve bestrijding bij jou in Ossendrecht, Putte of Halsteren als je last hebt van kakkerlakken. Onze lokale professionals zijn altijd in de buurt, dus bestrijden tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Neem 24/7 contact met ons op voor directe hulp. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Mieren bestrijden

Je loopt buiten en je ziet plotseling een stroom mieren lopen. Wat nu? Neem direct contact op met onze professionele mierenbestrijders uit Bergen op Zoom. Wij zijn dagelijks actief in Bergen op Zoom en aangrenzende plaatsen, zoals Putte, Halsteren en Lepelstraat om mierennesten te bestrijden. Binnen 24 uur ben je geholpen en omdat we lokaal werken, rekenen we geen spoedtoeslag of voorrijkosten. Voor al jouw ongedierteproblemen kun je bij ons terecht. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus bel direct. Liever gebeld worden? Laat dan je gegevens hiernaast achter en je hoort direct van ons.

Een mierennest

Om hun mierennest te voeden, moeten mieren op zoek naar eten. Wanneer ze eten hebben gevonden, laten ze op de route van het nest naar het eten een zogenaamd geurspoor achter. Op deze manier weten ook de andere mieren waar het eten is. Wacht niet te lang met het bestrijden van mieren. Voor je het weet, brengen de nesten jonge mieren voort en heb je binnen no-time een hele mierenplaag. Maar een mierennest is niet zo makkelijk gevonden. Kijk allereerst rondom je woning, vaak bouwen ze hun nest onder jouw bestrating, te herkennen aan de hoopjes zand met af en aan lopende mieren. In je gazon is het helemaal lastig om het nest te vinden. Zie je mieren via de buitenmuur van je woning omhooglopen? Grote kans dat er een nest in de spouwmuur zit. Het beste is om de mieren te volgen en te kijken waar ze heen gaan. Zodra je een nest gespot hebt, moet je daar zo snel mogelijk iets aan doen.

Professionele mierenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Het is niet aan te raden zelf een mierennest te bestrijden. Enkel in een vroeg stadium kun je zelf handelen door bijvoorbeeld mierenlokdoosjes te plaatsen. Let daarbij wel op dat deze ook in je nadeel kunnen werken; ze lokken. Vaak is het echter al te laat. Wij bieden je daarom een vakkundige ongediertebestrijder die binnen 24 uur je mierennest verwijderd heeft. Tegen een vast, laag tarief. Onze ervaren bestrijder rekent geen voorrijkosten of spoedtoeslag en is 24/7 beschikbaar in en in de omgeving van Bergen op Zoom, zoals Putte, Halsteren en Lepelstraat. Bel nu om een afspraak in te plannen. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie neem je contact met ons op.

Motmuggen bestrijden

Wanneer motmuggen met velen zijn, zorgen zij voor veel overlast. Als je dit ervaart, twijfel dan niet langer en laat ons je helpen! Woon je in Bergen op Zoom of in een van de plaatsen rondom? Dan zorgen onze professionele motmuggenbestrijders voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Tegen een vast, laag tarief. Dus ook wanneer je in plaatsen als Halsteren, Lepelstraat of Hoogerheide woont, is onze lokale professional binnen 24 uur bij je. Uiteraard zonder spoedtoeslag en voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Waar leven motmuggen?

Motmuggen worden ook wel aalputmot, motvlieg of rioolvlieg genoemd. Ze verstoppen zich vaak op donkere, vochtige plekken, zoals kruipruimtes en kelders. Met name op plekken waar een riool lekkage heeft gehad, zie je ze snel. In de uit het riool gelekte drab leggen ze hun eitjes. Binnen no-time heb je een zwerm van honderden motmuggen. Eigenlijk kan je er zeker van zijn dat als je ergens motmuggen hebt daar ook lekkage is geweest. Om echt van de motmuggen af te komen, laat je een bestrijding tegen motmuggen uitvoeren door een ervaren ongediertebestrijder. Daarnaast moet het lek gerepareerd worden, anders heb je binnen de kortste keren opnieuw motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Naast dat motmuggen hinderlijk zijn, dragen ze ook schadelijke bacteriën met zich mee. Het is dus van belang om dit ongedierte te bestrijden. Wacht niet te lang met actie ondernemen. Niet alleen in Bergen op Zoom zelf, maar ook in plaatsen als Halsteren, Lepelstraat en Hoogerheide is onze professionele motmuggenbestrijder actief. Meld vandaag nog jouw motmuggenprobleem en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw motmuggen vakkundig te bestrijden. En dat voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Je kunt ons op elk moment van de dag bereiken om een afspraak te maken met jouw lokale professional. Het is heel eenvoudig: bel ons met onderstaand telefoonnummer of laat je terugbellen door je gegevens hiernaast achter te laten.

Muizen bestrijden

Niemand wil muizen in huis. Naast dat ze ernstige schade in je huis aanrichten, zijn ze ook nog eens schadelijk voor je gezondheid. Wat nu? Geen zorgen! Wie bieden jou een professionele muizenbestrijder uit Bergen op Zoom die de muizen binnen 24 uur uit je huis verwijdert. Onze bestrijders zijn actief in Bergen op Zoom, maar ook in de omgeving, zoals Lepelstraat, Hoogerheide of Woensdrecht. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw muizen tegen een vast, laag tarief moet je bij ons zijn. Omdat we altijd in de buurt zijn, rekenen we geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, dus meld nu je muizenprobleem en wij hebben binnen no-time de oplossing.

Schade door de muis

Als je muizen in huis hebt lopen, is het van belang deze plaag zo snel mogelijk te bestrijden voordat de muizen echt grote problemen veroorzaken. Ze bijten namelijk op alles wat maar los en vast zit, aan zowel hout, plastic als andere materialen. Dit doen ze om hun tanden scherp te houden. Daarnaast is een muizenplaag allesbehalve hygiënisch. Ze verspreiden ziektes via hun ontlasting. Je herkent een muizenplaag aan de aanwezigheid van kleine, zwarte keutels, aangevreten voedselverpakkingen, beschadigde kabels, meubels of apparaten. Daarnaast verspreidt de muizenurine een heel typische geur. Aangezien muizen vaak ’s nachts actief zijn, herken je de aanwezigheid van dit ongedierte ook aan het lawaai dat ze produceren.

Professionele muizenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Als je een muis hebt gespot, dan zijn er waarschijnlijk meer. Neem direct contact op met jouw professionele muizenbestrijder uit Bergen op Zoom voordat de plaag zich nog verder uitbreidt. Wij bieden je een vakkundige ongediertebestrijder die binnen 24 uur voor je deur staat met een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vast, laag tarief komen wij jouw muizen bestrijden. Ook als je in Lepelstraat, Hoogerheide of Woensdrecht woont. Zonder voorrijkosten. Doe je huis en je gezondheid een lol en bel ons direct op als je last hebt van muizen! Hoe sneller je erbij bent, hoe meer je de gevolgen kunt beperken. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ovenvisjes bestrijden

Onze professionele ongediertebestrijders uit Bergen op Zoom bestrijden dag in dag uit ovenvisjes. Woon je in Bergen op Zoom, Woensdrecht, Putte, Hoogerheide of ergens anders in de omgeving en heb je last van ovenvisjes? Vind je ze vies en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Onze lokale professionals staan binnen 24 uur bij je op de stoep met een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Onze service is snel en effectief tegen een vaste, lage prijs. Daarbij hanteren wij tevens geen voorrijkosten. Voor een bestrijding op maat kan je ons 24/7 bereiken. Dus bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Hoe herken je een ovenvisje?

Een ovenvisje is een insect. Hij is donkergrijs en heeft twee antennes op zijn kop. Een ovenvisje heeft in tegenstelling tot vele andere insecten geen vleugels. Een ovenvisje beweegt zich voort op zes pootjes. Hij is verwant aan zilvervisjes en papiervisjes; samen vormen ze de familie ‘franjestaart’. Ovenvisjes zorgen voor overlast, maar vormen geen gevaar. Omdat ze bacteriën met zich meedragen, raden we je wel aan ze te bestrijden.

Ovenvisjes, waar moet je ze zoeken?

Ovenvisjes wonen daar waar het warm en niet te droog is. Keukens, badkamers en zolders zijn favoriet. Zonlicht is dodelijk voor een ovenvisje. In ruimtes waar veel zonlicht binnenkomt, zie je ze dan ook niet vaak. Een ovenvisje eet suikers, koolhydraten, granen, meel, stijfsel, lijm en papier. Heb je last van ovenvisjes? Laat ze dan door een professioneel bestrijdingsbedrijf bestrijden.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Ovenvisjes zelf bestrijden valt niet mee. Wel kun je voorkomen dat ze zich vermeerderen of andere ovenvisjes aantrekken. Te beginnen met een goede ventilatie. Vervolgens maak je vochtige ruimtes en plekken goed schoon en stop je naden en kieren dicht. Heb je ovenvisjes in huis? Laat ze dan professioneel bestrijden. Onze lokale ongediertebestrijder bestrijdt dagelijks ovenvisjes in Bergen op Zoom en omgeving. Woon je in Woensdrecht, Putte, Hoogerheide of een andere plaats in de buurt van Bergen op Zoom? Ook dan staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Tegen een vast, laag tarief. Geen spoed- of voorrijkosten. Wij informeren en adviseren je graag. En dat doen we zeven dagen in de week en 24 uur per dag. Neem contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Papiervisjes bestrijden

Last van papiervisjes? Ze zorgen voor grote overlast, doordat ze met grote aantallen tegelijk voorkomen en ze zich in een rap tempo voortplanten. Ze brengen schade toe aan boeken, behang en andere papieren voorwerpen. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Bergen op Zoom helpen je graag van jouw papiervisjes af. Wij bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Of je nu in Bergen op zoom, Huijbergen, Halsteren of Woensdrecht woont, wij zijn altijd in de buurt om jouw papiervisjes snel en effectief te bestrijden. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leven papiervisjes?

Boekenvisje, zo wordt het papiervisje ook wel genoemd. Ze leven namelijk van papieren voorwerpen. Het papiervisje leeft graag op donkere, droge plekken. Ze zijn lichtschuw, dus als er licht op hun schuilplaats komt, gaan ze op zoek naar een nieuwe. Papiervisjes verschuilen zich dan ook vaak in boekenkasten of in dozen. Ook zitten ze graag in je kledingkast. In deze omgevingen vormen ze een enorme bedreiging en richten onherstelbare schade aan, zolang ze niet direct worden bestreden.

Papiervisjes in huis

Via leidingen en openingen in muren komen papiervisjes gemakkelijk je huis binnen. Daarnaast kruipen ze in een jas of een koffer om zich te laten vervoeren of zitten tussen de post die je ontvangt. Papiervisjes komen veel voor in huizen en de overlast neemt alleen maar toe. Dit komt doordat de nieuwe huizen goed geïsoleerd zijn. Hierdoor is de luchtvochtigheid hoog en breidt het aantal papiervisjes zich snel uit. De bestrijding tegen papiervisjes is dan ook het meest effectief wanneer je dit samen met buren uit laat voeren.

Professionele papiervisjesbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Wanneer je papiervisjes hebt, is het verstandig om deze direct te bestrijden. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Bergen op Zoom kunnen jou hierbij helpen. Neem hiervoor direct contact met ons op. Woon je in Huijbergen, Halsteren of Woensdrecht? Geen probleem! Ook hier bieden onze lokale professionals jou directe hulp. Je kunt erop rekenen dat je binnen 24 uur een oplossing hebt voor het papiervisjesprobleem in jouw huis. Wij hanteren een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar.

Ratten bestrijden

Een rattenplaag is erg vervelend en gaat niet vanzelf weg. Onze professionele rattenbestrijders uit Bergen op Zoom helpen je graag met het bestrijden van jouw ratten. Jouw lokale professionals bestrijden al jaren ratten in Bergen op Zoom en omliggende plaatsen, zoals Ossendrecht, Lepelstraat en Huijbergen. Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte hebben wij altijd een oplossing voor jouw rattenprobleem. Onze bestrijders zijn dan ook in staat om binnen 24 uur een vakkundige bestrijding uit te voeren tegen een vast, laag tarief. Geen voorrijkosten. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op.

Hoe zien ratten eruit?

Ratten leven vooral ’s nachts. Waardoor de kans dat je ze levend tegenkomt klein is. Ratten leggen wel dertig tot veertig keutels per dag die vaak bij elkaar liggen. Je herkent een rattenplaag dan ook het best aan de uitwerpselen. Rattenkeutels zijn donkerbruin en ongeveer tien tot twintig millimeter groot. Glanzende, zachte keutels wijzen erop dat een rattenplaag nog actief is. Naast uitwerpselen is een rattenplaag ook te herkennen aan knaagsporen. Aan objecten van plastic, hout, ijzer, aluminium en andere metalen knagen ratten om op zoek te gaan naar voedsel of om hun tanden scherp te houden.

Ratten gevaarlijk?

Ratten zorgen voor veel schade aan eigendommen en zijn daarnaast ook schadelijk voor de gezondheid. Virussen, bacteriën en parasieten dragen ratten allemaal met zich mee en vormen zodoende een risico voor zowel mens als dier. De salmonellabacterie bijvoorbeeld veroorzaakt voedselvergiftiging. Ook kan een rat leptospirose met zich meedragen, dat zorgt voor koorts en hoofdpijn, maar ook bloedingen in de longen of zelfs een hersenvliesontsteking veroorzaakt. Ratten verspreiden deze ziekten en bacteriën via hun speeksel, urine en uitwerpselen. Mensen en dieren worden vooral ziek wanneer ze in aanraking zijn gekomen met plekken waar ook ratten waren.

Professionele rattenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Bij een vermoeden van een rattenplaag is het verstandig om direct contact op te nemen met ons. Wij zijn professionele rattenbestrijders uit Bergen op Zoom. Onze lokale professionals met jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte komen graag bij je langs. Wij inspecteren het probleem en vinden een vakkundige oplossing tegen een vast, laag tarief. Ook in de omgeving van Bergen op Zoom zijn wij actief, zoals Ossendrecht, Lepelstraat en Huijbergen. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen in de week directe hulp en zijn binnen 24 uur ter plaatse. Geen voorrijkosten. Bel nu of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Vlooien bestrijden

Vlooien, het zijn insecten die je liever arm dan rijk bent. Het zijn kleine diertjes die niet op mensen leven, maar wel nare jeukende bultjes achterlaten. Daarnaast is het allesbehalve prettig voor je huisdier. Wees dus snel met het bestrijden van vlooien, voordat het een plaag wordt! Dit laat je het beste doen door een professionele ongediertebestrijder. Onze lokale vlooienbestrijders zijn dagelijks actief in Bergen op Zoom en omgeving, dus ook in Putte, Hoogerheide en Ossendrecht bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een vlooienbestrijding. Zonder voorrijkosten! Bel nu met onderstaand telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of maak inplannen van een afspraak.

Een vlooienplaag

Wees snel met het bestrijden van vlooien, want vlooien breiden zich snel uit. Een vlo legt per keer namelijk ongeveer honderd eitjes. Wanneer je huisdier gedurende een langere periode afwezig is en jouw huis een aantal weken ook nog onbewoond is, rijpen de cocons die overal in jouw huis liggen. Bij gebrek aan trillingen in het huis door lopende mensen en dieren komen de rijpe cocons niet uit. Wanneer je dan weer thuiskomt, is er meteen een explosie van vlooien. Heb je de aanwezigheid van vlooien te laat opgemerkt en is er nu een plaag? Neem dan nu contact op met een professionele ongediertebestrijder.

Gebeten door een vlo?

Naast het feit dat vlooien normaal alleen op dieren leven, bijten ze ook mensen. Ze doen dat maar een enkele keer, omdat ze er dan achter komen dat jij niet de juiste gastheer (jouw huisdier) voor ze bent. Je herkent deze beten doordat ze kleine rode, enorm jeukende bultjes achterlaten op je onderbenen. Bij een allergische reactie van deze beten kun je elders ook uitslag krijgen. Op lange termijn is het erg ongezond voor je huisdier, omdat dit parasitaire insect zich voedt met het bloed van je hond of kat. Wacht daarom niet te lang met het bestrijden.

Professionele vlooienbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Omdat het bestrijden van vlooien een enorme klus is, is het verstandig daar een ervaren ongediertebestrijder voor in te schakelen. En die bieden wij jou! Al jarenlang bestrijden wij verschillende soorten insecten, dus ook vlooien! We zijn 24/7 beschikbaar in en in de omgeving van Bergen op Zoom; Putte, Hoogerheide, Ossendrecht. Dus heb je een vlooienplaag en wil je ervan af? Bel dan nu en dan sturen wij onze lokale professional uit Bergen op Zoom naar je toe voor vakkundig advies en de bestrijding van de vlooien. Tegen een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep zonder voorrijkosten. Neem nu contact op met ons op of laat je direct terugbellen.

Wespen bestrijden

Wespen leven in grote kolonies samen in een wespennest. Een wespennest in de buurt is erg hinderlijk. Ze bouwen dit nest in holle ruimten en richten hier veel schade mee aan. Heb je een wespennest gevonden en wil je deze bestrijden? Aan te raden is om het wespennest door onze professional te laten bestrijden. Schakel hiervoor onze professionele wespenbestrijder uit Bergen op Zoom in. Onze lokale professionals bij jou in de buurt uit Bergen op Zoom bieden directe hulp en staan 24/7 klaar om je uit de brand te helpen in heel Bergen op Zoom en omstreken. Dus ook in Halsteren, Woensdrecht en Putte bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Wespen zelf bestrijden

Het zelf verwijderen van een wespennest is zeer af te raden. Vooral een vol actief nest is erg gevaarlijk. De aanwezige wespen doen alles om hun nageslacht te beschermen en zijn daarin zeer agressief. Wanneer je te dicht bij het nest komt, aarzelen de wespen geen seconde en vallen je aan. Wespen zijn in staat om in een zwerm aan te vallen en kunnen je herhaaldelijk steken. Laat een wespennest daarom bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt. Dit is snel en effectief en wel zo veilig.

Professionele wespenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Ben je woonachtig in omgeving Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht of Putte en wil je directe hulp? Neem dan contact op met onze professionele wespenbestrijder uit Bergen op Zoom. Onze ervaren ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in de gehele omgeving van Bergen op Zoom. Wij hanteren daarbij een vaste, lage prijs voor het vakkundig bestrijden van een wespennest. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak. Of laat je gegevens achter, dan hoor je direct van ons.

Zilvervisjes bestrijden

Heb je veel zilvervisjes in huis? Dan spreken we van een plaag. In dat geval hebben jouw buren vast en zeker ook last van zilvervisjes. Zilvervisjes moet je professioneel laten bestrijden wil je er echt vanaf komen. Het beste resultaat behaal je door samen een professionele ongediertebestrijder in te schakelen en de zilvervisjes in beide woningen tegelijk te bestrijden. Onze zilvervisjesbestrijder uit Bergen op Zoom biedt een snelle, vakkundige service tegen een vast, laag tarief. Ook in omliggende plaatsen, zoals Lepelstraat, Huijbergen of Halsteren komen wij graag bij je langs met een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur ter plaatse.

Zilvervisjes, hoe zien ze eruit?

Zilvervisjes zijn zilver van kleur en hebben fijne, glanzende schubben. Ze zijn zeven tot twaalf millimeter lang, hebben een staart die bestaat uit draden en twee lange antennes op de kop. Wordt er in een ruimte gekookt, gewassen of gedoucht? Dan is de kans op zilvervisjes groot. Want een warme, vochtige omgeving, dat is waar een zilvervisje van houdt. Het perfecte klimaat voor een zilvervisje vind je vaak in woningen in een nieuwbouwwijk. Goed geïsoleerd, terwijl ze slecht geventileerd worden.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Zilvervisjes zijn vooral ’s nachts actief. Omdat ze zich graag in donkere naden en kieren verstoppen, zie je ze niet zo snel. Heb je last van zilvervisjes? En wil je ze zo snel mogelijk bestrijden? Schakel dan bij voorkeur een professionele zilvervisjesbestrijder in. Onze lokale professionals zijn vakkundig, werken snel en dat alles tegen een vast, laag tarief! Onze bestrijders zijn echte vakmensen en hebben veel ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder zilvervisjes. Wij zijn actief in Bergen op Zoom, maar ook in de wijde omgeving, zoals Lepelstraat, Huijbergen en Halsteren. Wij staan dag en nacht voor je klaar en zorgen ervoor dat je binnen 24 uur geholpen wordt. Contact opnemen kan 24/7 per telefoon of per mail.

Klanten over Suurd Pest Control

27 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4