Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0186-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Oud-Beijerland

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Oud-Beijerland

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Oud-Beijerland Expert aan het woord

Mijn naam is Jan Suurd van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oud-Beijerland. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Oud-Beijerland

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0186-781123
Waar Jan werkt Werkgebied

Woon je in Oud-Beijerland of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Oud-Beijerland, Goudswaard, Heinenoord of Klaaswaal woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Oud-Beijerland?
 • Oud-Beijerland
 • Goudswaard
 • Heinenoord
 • Klaaswaal
 • Mijnsheerenland
 • Nieuw-Beijerland
 • Numansdorp
 • Piershil
 • Westmaas
 • Zuid-Beijerland
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oud-Beijerland? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Suurd Pest Control 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Oud-Beijerland

Ongedierte komt niet alleen op het platteland voor, maar zeker ook in steden. Iedereen heeft weleens last van muizen, wespen, ratten, of ander ongedierte en dit is natuurlijk voor niemand fijn. Om onze bezittingen en gezondheid te beschermen bestrijden we ongedierte liever. Ongedierte staat van oudsher bekend als overbrenger van ziektes, bacteriën en schimmels. Voor een professionele bestrijding van alle soorten ongedierte schakel je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Oud-Beijerland en omgeving. Altijd tegen vaste, lage prijzen en wij rekenen geen voorrijkosten. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Oud-Beijerland. Bel meteen voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Oud-Beijerland.

Schade door ongedierte

Ongedierte richt veel schade aan. In materiële zin, maar ook in economische zin. Opgeslagen voedingsmiddelen en waardevolle handelsvoorraden worden niet zelden volledig aangetast door ongedierte. Door knaagdieren, maar zeker ook door insecten. Met name het larvestadium van veel insecten richt een hoop schade aan. Denk hierbij ook aan houtworm; complete houten (draag)constructies worden compleet vernield door de larven van de houtwormkever. Ongedierte staat bekend als drager en overbrenger van allerlei, soms zeer ernstige, ziektes. Denk hierbij aan de Ziekte van Weil, het Hantavirus, de Vogelgriep en de Pest.

Wat is ongedierte?

Onder ongedierte verstaan we alle diersoorten die in de nabijheid van de mens schade, hinder of overlast veroorzaken of die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Een diersoort is niet altijd ongedierte, wespen mogen natuurlijk best een wespennest in het bos bouwen zonder meteen als ongedierte bestempeld te worden. Pas wanneer ze hun nest in jouw spouwmuur bouwen en steeds door jouw raam naar binnen vliegen, veroorzaken ze hinder en overlast en soms ook gevaar voor ons mensen. Dan zijn wespen ongedierte.

Professionele ongediertebestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Heb jij ongedierte in jouw huis of tuin? Schakel voor de bestrijding onze professionele ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland in. Binnen 24 uur bestrijden wij alle soorten ongedierte in Oud-Beijerland en omgeving. Dus ook als je in Piershil, Goudswaard of Mijnsheerenland woont, staan wij voor je klaar. Altijd binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij op professionele wijze het ongedierte in jouw huis of tuin. Bel voor een afspraak met onze ongediertespecialisten uit Oud-Beijerland met ons telefoonnummer. Of laat je direct door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Oud-Beijerland

De kakkerlak, een bekend insect. Vaak ken je ze van de horrorverhalen van vieze hotels en appartementen in het buitenland. Jammer genoeg komen ze ook in Nederland veel voor. Ook in Oud-Beijerland ben je niet vrij van deze vieze beestjes. Kakkerlakken planten zich in een razendsnel tempo voort, dus een effectieve bestrijding is belangrijk. Heb jij last van kakkerlakken? Voorkom dat zich een ware plaag ontwikkelt en schakel vandaag nog onze professionele kakkerlakken bestrijder uit Oud-Beijerland in. Ook als je in de wijde omgeving van Oud-Beijerland woont, zoals de plaatsen Piershil, Goudswaard of Mijnsheerenland, bestrijden wij binnen 24 uur de kakkerlakken bij jou thuis. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel direct, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe schadelijk is de kakkerlak?

De kakkerlak is een van de meest vervelende soorten ongedierte die je in huis kunt hebben. Kakkerlakken zijn namelijk erg onhygiënisch. Ze verstoppen zich graag in de donkere naden en kieren van je huis, waar het vochtig en warm is. Ze hebben een voorkeur voor zachte, bijna rottende etenswaren. Ze lopen overal door- en overheen en verspreiden hiermee allerlei ziektekiemen en bacteriën. Dit is gevaarlijk voor je gezondheid. Het beste is om kakkerlakken zo snel mogelijk te laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit de buurt.

Een kakkerlakkenplaag in huis?

Een kakkerlakkenplaag vormt zich binnen no-time. De vrouwelijke kakkerlakken zetten eipakketjes af waar ongeveer dertig nakomelingen uit komen. Binnen enkele weken, afhankelijk van de leefomstandigheden, zijn de kakkerlakjes geslachtsrijp en planten ze zich ook voort. Daarnaast zijn kakkerlakken erg taai ongedierte, ze zijn niet zomaar uit het veld geslagen. Zo kunnen ze weken zonder voedsel en zijn in staat om van slechts een vetdruppel twee weken te leven. Kakkerlakken zijn nooit alleen, er zijn er altijd meer in de buurt en een kakkerlakkenplaag is snel gevormd.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Heb jij te maken met een kakkerlakkenplaag? Laat de plaag direct professioneel bestrijden en voorkom verdere verspreiding van het kakkerlakkenprobleem. In Oud-Beijerland en omgeving bestrijden wij dagelijks kakkerlakken en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Piershil, Goudswaard of Mijnsheerenland woont, helpen wij je meteen. Maak direct een afspraak door te bellen met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen we jou direct terug.

Mieren bestrijden Oud-Beijerland

Mieren komen overal voor. Overlast van mieren kan dan ook zowel binnenshuis als buiten in de tuin voorkomen. Mieren komen af op voedsel en bouwen daar in de buurt hun nest. Via vaste routes brengen de mieren dit naar hun nest. De mierenkolonie veroorzaakt veel overlast en onhygiënische situaties. Hier moet je natuurlijk niet aan denken. Heb jij last van mieren binnen of buiten je huis? Onze professionele mierenbestrijders uit Oud-Beijerland bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw mierenprobleem. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande telefoonnummer te bellen, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden de mieren in jouw tuin voor een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten.

Mierennest

Als je last hebt van mieren in je huis, dan is er ergens in de buurt van jouw huis een mierennest. Mieren leven in kolonies en bouwen een groot nest in de grond. Van daaruit maken ze vaste routes naar hun voedselbronnen. In een mierennest zitten, afhankelijk van de soort mier, tot wel tienduizend mieren. Zie jij kleine hoopjes zand liggen op jouw terras? Dat is het teken dat er een mierennest in jouw tuin zit.

Kan ik mieren zelf bestrijden?

Er zijn verschillende huis-, tuin- en keukenmiddelen beschikbaar om mieren zelf te bestrijden. De werking hiervan is echter niet gegarandeerd en de mieren zijn je vaak toch te slim af. Zelfs met het gebruik van een bestrijdingsmiddel tegen mieren is uiterste precisie en kennis vereist om de bestrijding te laten slagen. Om zeker te zijn van een snelle en effectieve bestrijding van het gehele mierennest in jouw tuin schakel je het best een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele mierenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van die vervelende mierenplaag af. Het best is om is daar een professionele ongediertebestrijder uit Oud-Beijerland voor in te schakelen. Deze vakmannen hebben jarenlang ervaring en bestrijden dagelijks mieren in Oud-Beijerland en omgeving. Ook als je in Westmaas, Heinenoord of Numansdorp woont, helpen wij je direct met het bestrijden van de mieren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel je direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bestrijden de mieren in jouw tuin voor een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten.

Motmuggen bestrijden Oud-Beijerland

Zie jij kleine, zwarte vlindertjes in je huis vliegen? Grote kans dat dit motmuggen zijn. Dit insect, dat ook wel aalputmotje of rioolvlieg wordt genoemd, komt veel voor in steden als Oud-Beijerland. Met name in warme, vochtige zomers is de kans groot dat je deze insecten aantreft. Een motmug is vooral ’s nachts actief, overdag verschuilen zij zich namelijk. Het is belangrijk de motmuggen en hun oorzaak te bestrijden. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Oud-Beijerland helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Ook als je in Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal woont, bestrijden wij jouw motmuggen tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen.

Waar verschuilt de motmug zich?

De motmug voedt zichzelf met nectar of vervuild water. Dat is dan ook de reden dat je ze vaak treft in de badkamer, onder de wc, in afvoergoten, regenpijpen, regentonnen, kelders en kruipruimtes. Lekkende, verstopte of niet gebruikte afvoeren zijn een zeer geliefde plek voor deze insecten.

Zijn motmuggen schadelijk?

In principe zijn motmuggen niet schadelijk voor mensen. Het insect kan niet steken of bijten. Het gevaar schuilt echter wel in het feit dat ze bacteriën bij zich dragen. Dit vanwege het feit dat ze zich voornamelijk in vuile goten, riolen en afvoeren bevinden, waar het erg onhygiënisch is.

Hoe bestrijd je motmuggen?

De bestrijding van de motmug is een lastig karwei. Ten eerste is het belangrijk dat de bron wordt gevonden. Het insect zit namelijk in jouw huis, omdat het zich hier makkelijk en aangenaam kan verschuilen. Motmuggen leggen hun eitjes in vochtige, drabbige substanties. Wanneer de schuil- en nestelplaatsen worden weggenomen, komt de motmug ook minder snel terug.

Professionele motmuggenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Om de motmuggen professioneel te laten bestrijden en de bron op te sporen van het probleem schakel je vandaag nog een lokale professional in. Deze vakkundige bestrijders zijn dagelijks actief in Oud-Beijerland en omgeving. Dus ook als je in Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om dit probleem voor je op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie over het bestrijden van motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Ovenvisjes bestrijden Oud-Beijerland

Ovenvisjes zijn kleine, grijze insecten en lijken qua uiterlijk erg op zilvervisjes en papiervisjes. De leefwijzen van deze drie verschillen echter behoorlijk van elkaar. Ovenvisjes houden erg van warme, droge ruimtes. Met name ruimtes waar de temperatuur de dertig graden aantikt, vinden ze ideaal. Ovenvisjes vind je dus vooral in de ruimte waar de ketel van de centrale verwarming hangt of in ruimtes waar een wasdroger staat. Heb jij ovenvisjes en wil je daarvan af? Schakel onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Oud-Beijerland in. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw ovenvisjes tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak.

Wat zijn ovenvisjes nu precies?

Ovenvisjes zijn kleine beestjes die vooral op warme, droge plaatsen voorkomen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan restaurants of bakkerijen. In de hoge temperaturen leggen ovenvisjes hun eitjes, die al na negen dagen uitkomen. Ze hebben een lengte van ongeveer één centimeter en een donkergrijze tot bruine kleur. Ze lijken erg op zilvervisjes, maar het grootste verschil is dat ovenvisjes langere antennen op hun kop meedragen. Ook de levenswijzen verschillen enorm.

Welke schade richten ovenvisjes nu precies aan?

In het algemeen zijn ovenvisjes geen ongedierte wat voor veel overlast zorgt, ook omdat ovenvisjes eigenlijk niet zomaar in onze huizen voorkomen. Dit in tegenstelling tot hun groepsgenoten, de zilvervisjes en de papiervisjes. Deze franjestaarten komen juist heel regelmatig voor in onze huizen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland bestrijden zowel ovenvisjes als papiervisjes en zilvervisjes. Wij zijn dagelijks actief in Oud-Beijerland en omgeving, dus ook in Goudswaard, Mijnsheerenland en Westmaas zijn we jou graag van dienst. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en rekenen hierbij geen voorrijkosten. Bel meteen voor een afspraak, wij zijn 24/7 te bereiken. Binnen 24 uur staan onze ongediertespecialisten voor je deur.

Papiervisjes bestrijden Oud-Beijerland

Woon je in Oud-Beijerland of in de buurt van Oud-Beijerland, zoals Westmaas, Heinenoord of Numansdorpen word je gek van de papiervisjes in jouw huis? Laat je dan niet langer gek maken, want onze professionele papiervisjesbestrijders uit Oud-Beijerland zorgen ervoor dat je van de papiervisjes af komt! Onze professionals zijn dagelijks actief in Oud-Beijerland en omgeving en bestrijden de papiervisjes in jouw huis op vakkundige en effectieve wijze. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij jou de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Binnen 24 uur staan wij voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze papiervisjesspecialisten uit Oud-Beijerland. Of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes: wat zijn het precies en hoe herken je ze?

Wellicht heb je al eens eerder van de naam gehoord, papiervisjes. Maar wat zijn het nu precies? Papiervisjes danken hun naam aan hun voorliefde voor papier en alles wat van plantaardige vezels is gemaakt. Dus ook katoen vinden ze heerlijk. Papiervisjes hebben een grijsbruine kleur en zijn vijftien millimeter lang. Op hun hoofd hebben ze twee antennen en aan hun achterlijf hebben ze drie staartdraden.

Hoe komen papiervisjes mijn huis binnen?

Papiervisjes zijn klein ongedierte. Ze kunnen zich vrijwel door elke kier, gleuf en spleet wringen en zijn op deze manier snel je huis binnengedrongen. Ook komen ze gemakkelijk met de post mee. Ze zitten dan verstopt in een envelop of tussen de reclamefolders. Papiervisjes houden van warmere, droge plaatsen. De temperatuur die wij gemiddeld in ons huis hebben, is voor papiervisjes ideaal. Papiervisjes maken documenten volledig onleesbaar. Ze schrapen letterlijk de letters van de pagina’s.

Professionele papiervisjesbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Ben jij helemaal klaar met papiervisjes? Onze professionele ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland staan altijd voor je klaar met de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem! Neem daarom direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks papiervisjes in Oud-Beijerland en omgeving, dus ook in Westmaas, Heinenoord en Numansdorp staan we voor je klaar. Binnen 24 uur en tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog voor een afspraak met onze papiervisjesbestrijders uit Oud-Beijerland.

Ratten bestrijden Oud-Beijerland

Ratten moeten bestreden worden. Bij overlast laat je ze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland. Wij bestrijden dagelijks ratten voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Oud-Beijerland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw rattenprobleem. Ook als je in Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal woont, zijn wij dagelijks in de buurt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Rattensoorten

Ratten zitten overal. De bruine rat (ook wel Rattus Norvegicus) komt in Nederland vooral voor, maar tegenwoordig komt ook de zwarte rat (Rattus Rattus) steeds weer meer voor in ons land. Deze soort rat rukt op vanuit het zuiden en wordt steeds vaker gesignaleerd. Allebei de rattensoorten veroorzaken grote overlast in bewoond gebied. Met hun geknaag, richten ze grote schade aan en zijn ze de oorzaak van onhygiënische situaties.

Wat zijn de risico’s van een rattenplaag?

Een rattenplaag brengt een behoorlijk hoog risico met zich mee. Ratten richten schade aan die zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Niet alleen knagen ze aan verpakkingen, papier, isolatiemateriaal en textiel, maar ook aan kabels en leidingen. Hierdoor ontstaan kortsluitingen en storingen en zelfs brand. Los van deze praktische ongemakken en gevaren in huis, vormen ze ook een bedreiging voor je gezondheid. Ratten zijn namelijk dragers van ziekteverwekkers. Met hun urine en ontlasting verontreinigen ze voedsel en water, waardoor voedselvergiftiging optreedt. Wees voorzichtig met (oude) rattenkeutels. Wanneer je hier mee in contact komt, kan dit namelijk ernstige ziektes veroorzaken, zoals hersenvliesontsteking.

Heb jij last van een rattenplaag?

Van een echte rattenplaag is sprake wanneer ratten binnen de leefomgeving van de mens dringen en daar overlast en schade veroorzaken en als ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Hoe meer ratten, des te groter het risico. Bij een vermoeden van aanwezigheid van ratten neem je het best zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele rattenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Zijn er ratten in jouw woon- of werkomgeving? Voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Oud-Beijerland. Onze ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland zijn dagelijks in de hele omgeving van Oud-Beijerland actief en zijn 24/7 bereikbaar. Ook als je in omliggende plaatsen van Oud-Beijerland woont, zoals Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jou te verlossen van de rattenoverlast. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat hiernaast je gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug!

Zilvervisjes bestrijden Oud-Beijerland

Zilvervisjes tref je vaak aan in de keuken of badkamer. Ze houden namelijk van donkere en vochtige plekken. Deze beestjes wil je niet in huis hebben. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar is het je nog niet gelukt om je huis helemaal vrij van zilvervisjes te krijgen. Dat betekent dat het tijd is om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Onze vakkundige zilvervisjesbestrijders uit Oud-Beijerland zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep om jou van je probleem af te helpen. Wij zijn ook dagelijks actief in alle plaatsen rondom Oud-Beijerland, dus ook als je in Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je door ons terugbellen. Voor het bestrijden van zilvervisjes hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Hoe gevaarlijk zijn zilvervisjes?

Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk, maar wel erg vervelend en ongewenst. Tot op heden is nog niet gebleken dat ze een risico vormen voor onze gezondheid. Wel brengen ze schade toe aan kleding, synthetisch materiaal en boeken. Wanneer je niets doet tegen zilvervisjes komen er steeds meer in huis. Met name omdat ze dan met zoveel zijn, vormen ze toch een echte plaag en veroorzaken zo veel overlast.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Het is erg lastig om zilvervisjes zelf te bestrijden. In de naden en kieren van jouw huis hebben ze hun eitjes gelegd en ze zijn daarom lastig te bestrijden. Het eitje zelf kan niet worden bestreden, deze moet eerst uitkomen. De eitjes zijn vaak al gelegd voordat jij de kans hebt gekregen om de zilvervis te bestrijden. Het is dus erg lastig om deze cyclus te doorbreken. Het best schakel je hierbij de hulp in van een vakkundige ongediertebestrijder uit jouw buurt.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Wil jij binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem? Neem dan nu contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Oud-Beijerland. Wij beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen die nodig zijn om de cyclus van de zilvervisjes efficiënt en duurzaam te doorbreken. Dagelijks zijn wij actief in Oud-Beijerland en omgeving, dus ook onder andere in Numansdorp, Zuid-Beijerland en Klaaswaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem voor een afspraak nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!