Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat gebeurt er als er iets kapot gaat bij mij thuis?

Dit is natuurlijk nooit leuk! Al onze bestrijders zijn verplicht een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Op het moment dat er schade ontstaat, zorgen we voor snelle afhandeling tussen jou en de bestrijder.

Als ik bel, wanneer komen jullie dan langs?

Wij proberen zo snel mogelijk een afspraak te plannen. Vaak kunnen we nog dezelfde dag bij jou terecht. Zelfs in de avonduren zijn wij gewoon bereikbaar en kunnen we een afspraak voor plannen bij jou thuis!

Welke keurmerken hanteren jullie?

Al onze bestrijders kunnen hun vakbekwaamheid aantonen met een bewijs van vakbekwaamheid (EVM of CPMV) en zijn dus professionele bestrijders. Meer informatie over keurmerken vind je op de pagina keurmerken.

Heb ik garantie na een bestrijding?

In sommige gevallen kunnen wij garantie geven op een bestrijding, maar bij uitzonderingen niet. Ook hierbij ben je afhankelijk van een aantal factoren waaronder de omgeving van de klus, de omvang en het soort ongedierte.

Aarzel vooral niet en vraag het ons!

Wat is het werkgebied van jullie ongediertebestrijders?

Onze bestrijders dekken niet alleen de plaats af waar hij zich bevindt. Op de specifieke pagina van de bestrijder staat in welke omliggende plaatsen de bestrijder nog meer komt.

Mocht je toch twijfelen? Bel dan voor de zekerheid met de bestrijder.

Ik wil een spreekbeurt geven over ongedierte, hebben jullie hier ook materiaal voor?

Zeker weten! Wij bieden voor een aantal soorten ongedierte kant-en-klare teksten (+afbeeldingen) aan die je kunt gebruiken voor je spreekbeurt. Let wel op, neem deze niet volledig over, anders word je waarschijnlijk slecht beoordeeld ;-).

Uiteraard kun je op onze website ook informatie vinden over ongedierte.

Bezoek de pagina over spreekbeurten

Financieel

Wat kost een bestrijding?

Wat een bestrijding kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

  1. Hoe lang is de bestrijder bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
  2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet de bestrijder gebruiken om het probleem op te lossen?
  3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
  4. Wat voor een seizoen is het?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met jouw lokale bestrijder om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding.

Overige

Maakt de website gebruik van cookies?

In het kort… Ja! Maar wanneer je meer wilt weten, kun je dit vinden op onze hiervoor speciaal ingerichte pagina. Bekijk de pagina over de Cookie policy hier »