Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 050-7830123

Ongedierte bestrijden in Groningen

Wil wie er nou ongedierte in huis? Niemand toch! Overal zie je ongedierte zoals muizen, ratten, muggen, vlooien, kakkerlakken, houtworm, mieren en wespen. Je wilt hier zo snel mogelijk van af. Wil je professionele hulp om van je ongedierte af te komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze ongediertebestrijders. In Groningen, maar ook in plaatsen als Paterswolde, Eelderwolde, Sauwerd en Wetsinge zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Groningen. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Schadelijke beestjes

Zonder dat je weet dat er ongedierte in huis is, vernielen zij ondertussen je huis. Houtwormen vreten complete dakconstructies en draagbalken kapot. Muizen en ratten knagen aan elektrische kabels, wespen terroriseren je huis, noem maar op. Dat ze de boel vernielen is duidelijk, maar wat nog erger is, is dat ongedierte in huis ook schade aan je gezondheid veroorzaakt. Bepaald ongedierte draagt ernstige ziektes met zich mee en brengt deze over op mens en dier. Zo snel mogelijk actie ondernemen om je van dit ongedierte te bevrijden is al gauw een noodzaak.

Voorkomen beter dan genezen

Het advies luidt om alle naden en kieren goed dicht te maken. Tevens houd je met een goed geventileerd huis al veel soorten ongedierte buiten de deur. Je wilt natuurlijk voorkomen dat ongedierte zich verstopt in donkere, vochtige plekken in huis om zich daar voort te planten.

Hoe herken ik ongedierte?

Het is niet altijd duidelijk met welk soort ongedierte je te maken hebt. Een groep franjestaarten, te weten zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zijn niet altijd goed van elkaar te onderscheiden. Wanneer je niet weet of je met een rat of een muis te maken hebt, dan neem je contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Groningen.

Professionele ongediertebestrijding in Groningen en omgeving

Wanneer je last hebt van insecten, plaagdieren of ander ongedierte, neem dan contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Groningen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden de oplossing voor jouw ongedierteprobleem tegen een vast, laag tarief, zonder voorrij- of spoedkosten. Onze lokale ongediertebestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Woon je in Groningen of omgeving, zoals Paterswolde, Eelderwolde, Sauwerd en Wetsinge? Wij helpen jou van je ongedierte af. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met onze ongediertespecialisten uit Groningen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Groningen

Je vindt kakkerlakken vaak op warme, vochtige plekken. Ze zijn gek op zacht, rottend voedsel en blijven daar zo dicht mogelijk bij in de buurt. Wanneer je last hebt van dit ongedierte is de kans groot dat je niet de enige bent in jouw omgeving. Via de kleine gaten en kieren van je huis dringen ze binnen en ontwikkelen zich tot een ware plaag. Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Schakel hiervoor een professionele kakkerlakkenbestrijder uit Groningen in. Onze professionals uit Groningen zijn 24/7 beschikbaar om jou een oplossing te bieden voor jouw kakkerlakkenprobleem. Ook als je in Midlaren, Noordlaren, De Punt of Yde last hebt van kakkerlakken.

Hoe zien kakkerlakken eruit?

De meest voorkomende soort in Nederland is de Duitse kakkerlak. Echter, in bepaalde bedrijfsomgevingen, waar de omstandigheden gunstig zijn, komt ook de Amerikaanse kakkerlak voor. Kakkerlakken zijn plat, langwerpig en vaak bruin tot zwart van kleur. Ze beschikken over lange voelsprieten en hebben meestal strepen op hun kop of schild. Ondanks dat kakkerlakken hele beweeglijke insecten zijn, zie je ze overdag niet veel, want kakkerlakken zijn namelijk lichtschuw en daarom overal ’s nachts actief. Overdag verschuilen ze zich op warme, donkere plekken, dichtbij de omgeving waar ze hun eten vinden.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Kakkerlakken zijn zeker schadelijk. Ze nemen namelijk ziektes, bacteriën en schimmels met zich mee en verspreiden deze door jouw woning. Zo kom jij er ook snel mee in aanraking. Daarnaast produceren ze een zeer onaangename geur. Omdat ze zich razendsnel vermenigvuldigen is er binnen een mum van tijd sprake van een plaag. Oftewel: kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid en het is daarom van groot belang ze direct te laten bestrijden.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Groningen en omgeving

Heb jij last van dit ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Groningen. Wij staan 24/7 voor je klaar en binnen 24 uur ben jij geholpen, ook ’s avonds en in het weekend. Dagelijks bestrijden wij kakkerlakken in Groningen en omgeving. Ook als je in Midlaren, Noordlaren, De Punt of Yde woont, word je binnen 24 uur geholpen door een professional. Wij hanteren een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Mieren bestrijden Groningen

Mieren zijn erg vervelend, zeker wanneer ze je woning binnen komen. Mieren komen overal vandaan en komen vooral op zoetigheden af. Er zijn ongeveer twaalfduizend soorten mieren. De soort die we het meest tegenkomen, is de tuinmier. Hoopjes zand op je terras wijzen op hun aanwezigheid. Vaak zie je ze ook overal lopen. Wil je van de mieren af? Schakel jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele mierenbestrijders uit Groningen zijn dagelijks in de wijde omgeving actief om mieren te bestrijden. Dus ook als je in Winde, Bunne, Westerbroek of Waterhuizen woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs voor een mierenbestrijding. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Hoe kun je mieren voorkomen?

Probeer zoveel mogelijk de mieren buiten te houden. Zorg dat er geen gleuven in de muur, of naast de deur zitten waar de diertjes door naar binnen kunnen gaan. Een absolute trekpleister voor mieren is de keuken, dus probeer die zo schoon mogelijk te houden en mogelijke verbintenissen met de tuin te blokkeren voor de mieren. Berg spullen of voedingsmiddelen die veel suiker bevatten ook goed op, dit is een absolute mierenmagneet.

Professionele mierenbestrijding in Groningen en omgeving

Wil je van jouw mierenplaag af? Dan is het aan te raden om een deskundige ongediertebestrijder uit Groningen langs te laten komen. Onze professionele mierenbestrijders uit Groningen zijn dagelijks in de weer om mieren te bestrijden in heel Groningen en omgeving. Dus ook als je in Winde, Bunne, Westerbroek of Waterhuizen woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen mieren. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer. Voor een mierenbestrijding tegen een vast, laag tarief neem je nu contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Motmuggen bestrijden Groningen

Heb je grote groepen zwarte vlinderachtige muggen met dichtbehaarde vleugels in de vorm van een hartje? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze worden ook wel latrinevliegjes genoemd. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet kunnen bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee. Dit komt omdat ze zich in leidingen en riolen voortplanten. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak, dan staan we binnen 24 uur voor je deur met de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Groningen actief zijn, bestrijden we ook alle soorten ongedierte in de wijde omgeving, zoals in Scharmer, Harkstede, Luddeweer of Matsloot.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen planten zich erg snel voort in het slib dat uit lekkende riolen en leidingen sijpelt. Een motmug legt tot wel tweehonderd eitjes per dag en na twintig tot veertig uur komen de nieuwe motmuggen al tevoorschijn. Wanneer je hier niets tegen doet, wordt de plaag steeds groter. Laat motmuggen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Naast het laten uitvoeren van een bestrijding tegen de motmuggenplaag, moet de oorzaak worden opgespoord. De drab waar ze hun eitjes in leggen, moet worden opgeruimd en eventuele lekkende leidingen of riolen moeten hersteld worden. Dit in combinatie met bestrijding van de motmuggen is de oplossing voor jouw motmuggenprobleem.

Professionele motmuggenbestrijding in Groningen en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf de motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. Onze vakkundige bestrijders uit Groningen zorgen ervoor dat de insecten en de eitjes ervan professioneel bestreden worden. Daarnaast voorzien wij je van advies om motmuggen in de toekomst te voorkomen en sporen we ook de bron van de besmetting op. Bel dus nu, dan staan we binnen 24 uur voor je deur in Scharmer, Harkstede, Luddeweer of Matsloot. We hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Wacht dus niet langer en neem direct contact op met onze motmuggenspecialisten uit Groningen.

Ovenvisjes bestrijden Groningen

Dit kleine insect behoort tot de franjestaarten. Het is de verzamelnaam voor deze ongevleugelde insecten waaronder ook de zilvervisjes en papiervisjes onder vallen. Ze hebben hetzelfde uiterlijke karakter, maar er zijn wel wat verschillen qua uiterlijk. De verschillen in leefwijze van deze drie zijn op belangrijke punten groot. De ovenvisjes vreten alles kapot en veroorzaken veel overlast. Wanneer je af wilt van de ovenvisjes, bel dan direct met onze professionele ongediertebestrijders. Woon je in Groningen, of in de omgeving Adorp, Bedum, Noordwolde of Zuidwolde? Wij staat binnen 24 uur op je stoep. Wij bestrijden ovenvisjes tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Hoe zijn ovenvisjes te herkennen?

Ovenvisjes hebben zes pootjes en zijn donkergrijs van kleur. Ze zijn bedekt met fijne schubben. Vaak worden ovenvisjes verward met het zilvervisje, maar het ovenvisje is kleiner en heeft meer haar op zijn lichaampje. Ovenvisjes zijn rond de 12 mm lang. Ook lijken ovenvisjes erg op papiervisjes qua uiterlijk. Het verschil tussen deze drie franjestaarten is met het blote, ongeoefende oog lastig vast te stellen. Laat door een professional bepalen met welk soort je te maken hebt. De leefwijzen, en dus ook de bestrijdingsmethoden, verschillen op belangrijke punten van elkaar.

Zijn ovenvisjes schadelijk?

Ovenvisjes zijn schadelijk omdat ze gek zijn op koolhydraten. En koolhydraten zitten in papier en textiel. Boeken, schilderijen, behang, kleding en belangrijke documenten vreten ze kapot.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Groningen en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Groningen zijn dagelijks actief om ovenvisjes te bestrijden. Binnen 24 uur staan wij voor de deur, of je nu in Groningen, Adorp, Bedum, Noordwolde of Zuidwolde woont. Zonder voorrij- of spoedkosten en tegen een vast, laag tarief bestrijden wij alle soorten ongedierte binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de professionele oplossing tegen ovenvisjes en ander ongedierte. Bel nu direct met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialist uit Groningen.

Papiervisjes bestrijden Groningen

Onder de groep franjestaarten vallen de papiervisjes, de ovenvisjes en de zilvervisjes. Deze vleugelloze insecten brengen een hoop schade aan. Wil je van deze papiervisjes verlost worden? Neem dan snel contact op met onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Groningen. Woon je in Groningen of omgeving, zoals Ten Boer, Ten Post, Winneweer of Lellens? Wij staan binnen 24 uur op de stoep. Voor een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur de papiervisjes in jouw huis of bedrijfspand. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Het uiterlijk van papiervisjes

Boekenvisje, zo wordt het papiervisje ook wel genoemd, heeft overal schubben over zijn lichaam die een zilverachtige glans achterlaten. Op z’n kop heeft hij 2 lange sprieten en aan de achterkant drie staartdraden. De eitjes zijn ongeveer 0.8 millimeter groot en zijn ovaalvormig.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes worden niet voor niets papiervisjes genoemd en zijn veelal tussen de boeken en andere belangrijke papieren te vinden. De papiervisjes zijn gek op de koolhydraten uit het papier. Behang, schilderijen, fotoboeken, of kleding, alles vreten ze kapot. Ook bekleding van (antieke) meubelen vreten ze aan. Papiervisjes schrapen steeds laagjes van het papier of kleding. Boeken en documenten zijn dus volledig onleesbaar, omdat de papiervisjes letterlijk de letters van de pagina hebben afgeschraapt.

Professionele papiervisjesbestrijding in Groningen en omgeving

Papiervisjes vermenigvuldigen zich erg makkelijk, zelfs als ze langere tijd zonder eten zitten. Een grondige, professionele bestrijding is een vereiste om van de papiervisjes in je huis af te komen. Schakel daarom zo snel mogelijk onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Groningen in om erger te voorkomen. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Ook als je in de omgeving van Groningen woont, zoals Ten Boer, Ten Post, Winneweer of Lellens, rekenen wij geen voorrij- of spoedkosten en hanteren wij een vast, laag tarief. Bel direct met onze lokale ongediertebestrijders. Of vul hier je telefoonnummer in, dan belt onze papiervisjesspecialist uit Groningen jou direct terug.

Ratten bestrijden Groningen

Ratten zorgen voor veel overlast binnen- en buitenshuis. Met al dat geknaag richten ze zoveel schade aan dat dit zelfs kortsluiting of brand tot gevolg heeft. Ook zijn ratten gevaarlijk voor de gezondheid, omdat ze ziektes met zich mee brengen en dit overbrengen op mens en dier. Voorkom erger en schakel direct onze lokale, professionele ongediertebestrijders uit Groningen in. Wij staan binnen 24 uur op je stoep, in Groningen en omgeving, zoals Woltersum, Sint Annen, Thesinge en Garmerwolde. Wij bestrijden de ratten bij jou thuis voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten.

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat. Ook onze leefomgeving wordt vervuild door de uitwerpselen en urine die ze overal achterlaten. Daarnaast brengt hun aanwezigheid risico’s voor onze gezondheid met zich mee. Ratten dragen ernstige ziektes bij zich en dragen deze over aan zowel mens als dier. Het is dus erg belangrijk om ratten direct te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Groningen en omgeving

Wanneer je overlast hebt van ratten, aarzel dan niet langer en neem contact op met onze ervaren en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Groningen. Woon je in Groningen of omgeving, zoals Woltersum, Sint Annen, Thesinge of Garmerwolde? Wij staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Groningen jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zilvervisjes bestrijden Groningen

Wil jij zo snel mogelijk af van zilvervisjes in je huis? Wacht dan niet langer en schakel onze professionele ongediertebestrijders uit Groningen in. Woon je in Groningen, Roden, Lieveren, Roderesch of Alteveer? Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jou van dit probleem af te helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze specialist uit Groningen.

Het zilvervisje

Zilvervisjes, maar ook papiervisjes en ovenvisjes behoren tot de groep van de zogeheten franjestaarten. Zilvervisjes zijn 1 centimeter groot, hebben een lang lichaampje en twee grote sprieten op hun kop. Ze hebben een zilverachtige glans over hun lichaam, vandaar ook de naam. Zilvervisjes zijn vooral te vinden in vochtige ruimtes, zoals in het toilet of in de badkamer.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes houden van donkere plekken en verstoppen zich overdag zodat je ze dan niet snel ziet. In de nacht zijn ze erg actief. Al snel zullen ze een nieuw onderkomen vinden wanneer je hun schuilplek hebt gevonden. Op vochtige plaatsen zoals kelder, keuken of badkamer kom je de zilvervisjes voornamelijk tegen. Zilvervisjes zijn te bestrijden door in de ruimtes waar ze zich bevinden de luchtvochtigheid sterk omlaag te brengen. Helaas is dit in de praktijk meestal onmogelijk, gezien de functie van de betreffende ruimtes. Het zelf bestrijden van zilvervisjes is dus een lastige taak.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Groningen en omgeving

Zilvervisjes planten zich supersnel voort en worden bovendien tot wel drie jaar oud. Omdat de zilvervisjes zich verstoppen op moeilijk bereikbare plekken, heb je al snel te maken met een heuse plaag. Voorkom erger en schakel direct de hulp in van een professionele ongediertebestrijder uit Groningen. Woon je in Groningen, Roden, Lieveren, Roderesch of Alteveer? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de zilvervisjes bij jou thuis. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze professionals uit Groningen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!