Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Riny is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0492-726123

Ongediertebestrijding Helmond

Last van ongedierte
in Helmond
2 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Riny en maak direct een afspraak.

Bel direct met Riny

Stuur een mail

Stuur een mail en Riny neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Riny belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Helmond

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Helmond Expert aan het woord

Mijn naam is Riny Arts van Arts Ongediertepreventie en Bestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Helmond. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Riny Arts
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Helmond

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Riny van Arts Ongediertepreventie en Bestrijding is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Riny en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Riny kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0492-726123
Waar Riny werkt Werkgebied

Woon je in Helmond of omgeving, dan staan Riny en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel of Beek en Donk woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Riny is actief in omgeving Helmond, Cuijk, Venray, Deurne.

Wat valt er onder Helmond?
 • Helmond
 • Aarle-Rixtel
 • Bakel
 • Beek en Donk
 • Boekel
 • Boerdonk
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Gemert
 • Handel
 • Lierop
 • Mierlo
 • Milheeze
 • Venhorst
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Helmond? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Helmond
Klanten over Arts Ongediertepreventie en Bestrijding 2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5

Ongedierte bestrijden in Helmond

Ongedierte komt in vele soorten en maten voor. Of het nu ratten, wespen, kakkerlakken, motmuggen of papiervisjes zijn, je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Hiervoor staan onze professionele ongediertebestrijders uit Helmond dag en nacht voor je klaar. Wij bestrijden op vakkundige wijze binnen no-time alle soorten ongedierte bij jou thuis. Dit doen we altijd tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. Woon je in Helmond, Mierlo, Aarle-Rixtel of Beek en Donk? Geen probleem, wij bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Helmond. Voor meer informatie of directe hulp bel je nu met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ongedierte in huis?

Je merkt snel of je last hebt van ongedierte. Muizen en ratten, die met name ’s nachts actief zijn, zie je bij toeval lopen. Terwijl je wespen en mieren al snel overdag tegenkomt. De aanwezigheid van ongedierte in huis is helaas vaak te herkennen aan de beschadigingen die ze hebben aangebracht. Meubels, kleding en belangrijke documenten zijn vaak het slachtoffer. Naast schade en overlast door ongedierte, veroorzaakt de aanwezigheid van ongedierte in en om je huis vaak ook voor onhygienische situaties.

Zelf ongedierte bestrijden?

De eerste stap van veel mensen is om het ongedierte zelf proberen te bestrijden. In winkels staan vele soorten bestrijdingsmiddelen die je kunt gebruiken om ongedierte tegen te gaan. Het nadeel van deze middelen is echter dat deze producten vaak maar tijdelijk werken en daardoor in veel gevallen het ongedierte terugkeert. Ook zijn ze vaak slecht voor je gezondheid. Het beste is om contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder uit de buurt. Zij weten namelijk precies waar ongedierte zich bevindt, hoe ze het moeten bestrijden en weten de bestrijdingsmiddelen veilig toe te passen voor het gewenste resultaat.

Professionele ongediertebestrijding in Helmond en omgeving

Aarzel dus niet langer als je ongedierte in of om je huis hebt en neem contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Helmond. Ook als je niet weet om welk soort ongedierte het gaat. Onze lokale professionals komen bij je langs, voeren een inspectie uit en maken een bestrijdingsplan op maat. Onze lokale professionals bestrijden al jaren alle soorten ongedierte in Helmond en omgeving en zijn daarom enorm ervaren. Wij hanteren een vast, laag tarief, altijd zonder voorrijkosten. Ook als je in Mierlo, Aarle-Rixtel of Beek en Donk woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Helmond

Wanneer je te maken hebt met bedwantsen, is er waarschijnlijk een heuse plaag in huis. De bedwants is een van de meest hardnekkige soort ongedierte. Wanneer jij ligt te slapen, worden deze insecten actief en bijten je. Al gauw zit je lichaam onder de rode, jeukende bultjes. Je dient bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Helmond zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse in Helmond, maar ook in Gemert, Handel, Elsendorp en de rest van de omgeving. Wij rekenen een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Neem direct contact met ons op om erger te voorkomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wanneer heb ik last van bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien en worden in de nacht actief. Ze worden aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je om zich te voeden met jouw bloed. Daarna trekken ze zich terug om eitjes te leggen. Wanneer je gebeten bent, herken je dit aan de rode, jeukende bultjes op je huid. Ook vind je roodbruine stipjes op je lakens, dit is of jouw bloed of hun uitwerpselen.

Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Een grondige schoonmaak van je huis heeft geen zin. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Wel is het zaak om de plek waar de bedwantsen zich bevinden geïsoleerd te houden. Daarnaast dien je direct de hulp van een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Helmond en omgeving

In een razendsnel tempo planten bedwantsen zich voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel zo’n tweehonderd eitjes. Voor je het weet heb je een plaag in huis en hier wil je zo snel mogelijk van af. Bel daarom zo spoedig mogelijk een vakkundige ongediertebestrijder om erger te voorkomen. Woon je in Helmond, Gemert, Handel, Elsendorp of ergens anders in de omgeving? Onze professionele bedwantsenbestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer of laat je terugbellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Boktor bestrijden Helmond

Heb je last van boktor? Dan richten ze binnen no-time veel schade aan in je huis. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten en vreten zo alles kapot. Houten vloeren, meubels, draagconstructies, niets is veilig voor de boktor. Bel daarom zo spoedig mogelijk met lokale professionals uit Helmond om jou van de boktor af te helpen. Woon je in Helmond of omgeving, zoals Handel, Elsendorp of De Mortel? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Onze lokale boktorbestrijders uit Helmond hanteren een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je direct de oplossing voor jouw boktorprobleem. Bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen.

Heb ik last van boktor in huis?

In vloeren, meubels en andere houten constructies legt de boktor tot wel tweehonderd eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze daar tot wel tien jaar in leven. In de tussentijd richten ze veel schade aan en ondervind je erge hinder van de larven. Het is noodzaak direct de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor zitten met velen in het hout en eten dit tot in de kern op. Ze richten hierdoor enorme schade aan. Steunbalken en draagconstructies, er blijft niets van over. Houten constructies welke zijn aangetast door de boktorlarven moeten, indien niet tegen het ongedierte wordt opgetreden, vaak in z’n geheel worden vervangen. Dit om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in Helmond en omgeving

Last van boktor in je huis? En wil je hier zo snel mogelijk van af? Onze professionele boktorbestrijders uit Helmond hebben altijd een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jouw boktor te bestrijden. Woon je in Helmond of omgeving, zoals Handel, Elsendorp of De Mortel? Onze lokale professionals hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je informeren. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Houtworm bestrijden Helmond

Woon je in of rondom Helmond, zoals Elsendorp, De Mortel of Boekel en heb je sterk het vermoeden dat houtworm je hout heeft aangetast? Dit herken je aan de kleine gaatjes die de houtworm achterlaat in het hout van jouw vloer, meubels of andere houten constructies. Dan kan je het beste contact opnemen met onze professionele houtwormbestrijders uit Helmond. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al jouw ongedierteproblemen. Al binnen 24 uur staat er iemand voor jouw deur om de houtworm vakkundig te bestrijden. Onze lokale professional zijn dagelijks actief in jouw regio en voeren snelle, effectieve bestrijdingen uit tegen een vast, laag tarief. We rekenen geen voorrijkosten.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is vrijwel niet mogelijk. Je hebt namelijk specialistische kennis en kunde nodig op het gebied van houtwormbestrijding plus de juiste middelen en apparatuur om houtworm professioneel te verwijderen. Daarom is het beste als je een ervaren ongediertebestrijder bij jou uit de buurt inschakelt.

Schade door de houtworm

Houtworm lijkt misschien ietwat onschuldig doordat ze zo klein zijn, maar niets is minder waar. Ze helpen hele constructies gemaakt van hout geheel de vernieling in. Dit is zeker niet wat je wil! Houtworm verdwijnt ze niet vanzelf en leven tot wel tien jaar voort in jouw hout. De schade loopt op tot in de duizenden euro’s als je hier niets aan laat doen.

Professionele houtwormbestrijding in Helmond en omgeving

Ben je tot de conclusie gekomen dat de houtworm ook jouw hout heeft aangetast? Twijfel dan niet langer en bel ons vandaag nog op! We zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur met een oplossing. We rekenen geen voorrijkosten en altijd vaste, lage tarieven voor een bestrijding. Je kunt je ook door ons laten terugbellen door je gegevens achter te laten. Dus niet alleen wanneer je in Helmond woont, maar ook als je in de buurt woonachtig bent, zoals Elsendorp, De Mortel of Boekel, ben je bij ons aan het juiste adres!

Kakkerlakken bestrijden Helmond

Heb je last van kakkerlakken? Dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van af! Kakkerlakken planten ze zich razendsnel voort, een plaag is dus zo gevormd en binnen no-time zitten ze overal. Gelukkig hebben we voor jou de oplossing. Onze professionele ongediertebestrijder uit Helmond is ervaren op het gebied van kakkerlakkenbestrijding en doet er alles aan om jouw kakkerlakkenplaag te verwijderen! Dagelijks bestrijden onze lokale professionals kakkerlakken in en rondom Helmond. Dus ook wanneer je in De Mortel, Boekel of Venhorst woont, staat onze vakman al binnen 24 uur voor je deur. Wij rekenen altijd vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Het gevaar van kakkerlakken

Kakkerlakken zijn niet alleen onaangename beesten, ze zijn ook nog eens slecht voor de gezondheid van mensen en dieren. Doordat ze vaak met velen zijn, overal hun uitwerpselen achterlaten en voedsel bevuilen, verspreiden ze eenvoudig ziektekiemen, bacteriën en schimmels. Door contact met ons op te nemen, bestrijden wij snel en effectief jouw kakkerlakkenplaag, zodat je ernstige gevolgen voor bent.

Zelf kakkerlakken bestrijden

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, wil je ze vast zo snel mogelijk zelf bestrijden. Kakkerlakken planten zich echter zo snel voort, dat je een plaag moeilijk zelf bestrijdt met de voor particuliere beschikbare middelen. Het beste schakel je zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Deze zorgen op vakkundige wijze voor een snelle oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Helmond en omgeving

Woon je in of rondom Helmond, zoals De Mortel, Boekel of Venhorst en wil je snel van jouw kakkerlakken verlost zijn? Neem dan direct contact met ons op. Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Helmond zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur bij jou op de stoep met een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven voor een bestrijding. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. He je liever dat wij jou benaderen? Laat dan je gegevens hier achter.

Mieren bestrijden Helmond

Vooral wanneer het warmer wordt en de lente breekt weer aan, komen mieren steeds meer in actie. Omdat ze zo klein zijn, komen ze overal. Woon je in Helmond of in de buurt van Helmond, zoals Boekel, Venhorst of Lierop en heb je een schoon genoeg van die mieren in en rondom je huis? Dan bieden we jou directe hulp om van jouw probleem af te komen! Door contact met ons op te nemen, komen onze professionele mierenbestrijders uit Helmond snel en effectief jouw mieren bestrijden. We zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur bij jou op de stoep met een vakkundige oplossing. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons nu voor een afspraak.

Een mierenplaag

Een mierenplaag kan overal plaatsvinden, zowel binnen- als buitenshuis. Ze komen vaak op zoetigheden af en daarom zie je ze sneller in jouw keuken. Als je meerdere mieren ziet lopen, is er al snel kans op een mierenplaag. Bespaar jezelf een hoop ergernis en laat je door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt helpen om de mierenplaag professioneel te laten verwijderen!

Mieren in de tuin

Het is al snel een uitzondering als je nooit mieren in je tuin hebt aangetroffen. Mieren lopen overal, dus ook in de tuin. Mieren veroorzaken een hoop overlast wanneer hun nest onder je terras of gazon zit. Overal liggen bultjes zand en je terras begint op sommige plaatsen al te verzakken. Schakel daarom zo snel mogelijk een vakkundige bestrijder in om jouw mierenplaag te bestrijden.

Professionele mierenbestrijding in Helmond en omgeving

Blijven de mieren maar terugkomen en wil je nu echt goed geholpen worden door een professionele ongediertebestrijder? Neem dan snel contact met onze vakkundige mierenbestrijders uit Helmond op of laat je direct terugbellen door je telefoonnummer achter te laten. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals uit Helmond voor je klaar met een passende oplossing. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven! Dus ook wanneer je niet in Helmond woont, zoals Boekel, Venhorst of Lierop. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Motmuggen bestrijden Helmond

Motmuggen, ook wel bekend als rioolmuggen of aalputmuggen, leven met name in afvoeren, riolen, kruipkelders, toiletten en andere vochtige plaatsen. Met allerlei organisch materiaal voeden ze zich en leggen hun eitjes in stilstaand water of natte drab. Vaak komen ze in enorme aantallen voor, planten zich ontzettend snel voort en veroorzaken zodoende erge overlast. Heb jij last van motmuggen? En woon je in Helmond, Venhorst, Lierop, Mierlo of ergens anders in de omgeving? Wacht dan niet langer af en laat je motmuggen vakkundig bestrijden door onze lokale professional uit Helmond. Wij hebben altijd een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd in de buurt en daarom binnen 24 uur al ter plaatse zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen. Wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van jouw motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op.

De risico’s van motmuggen

In principe zijn motmuggen niet gevaarlijk, maar gezien hun leefomgeving zijn ze wel erg onhygiënisch. Ze dragen bacteriën en ziektekiemen met zich mee. Doordat ze dus in grote aantallen voorkomen en zich zo snel voortplanten, zijn ze alleen al zeer hinderlijk. Motmuggen richten geen schade aan, maar zijn vaak wel een teken dat er ergens iets kapot is. Een lekkend riool of een verstopte dakgoot bijvoorbeeld. In de drab die uit het riool lekt, leggen de motmuggen graag hun eitjes. Ook het ophopende vuil in de dakgoot is een ideale broedplaats voor motmuggen. Voor het bestrijden van motmuggen dien je zowel een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen als de schade te herstellen. Doe dit niet, zijn de motmuggen zo weer terug.

Professionele motmuggenbestrijding in Helmond en omgeving

Als je last hebt van motmuggen of zelfs een hele plaag hebt, is het van belang om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Hiervoor hebben wij vakkundige ongediertebestrijders uit Helmond die door hun jarenlange ervaring jou direct de beste hulp bieden. Door contact met ons op te nemen of door je direct te laten terugbellen, staat er al binnen 24 uur onze lokale professional uit Helmond bij je op de stoep om jou te helpen. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven! Dus ook wanneer je in Venhorst, Lierop of Mierlo woont.

Ovenvisjes bestrijden Helmond

Ovenvisjes zijn franjestaarten en worden vaak verward met zilvervisjes en papiervisjes. Van deze drie soorten ongedierte komen ovenvisjes het minst, maar wel steeds vaker voor. Als je ovenvisjes in huis hebt, laat je ze het best direct vakkundig bestrijden. Ze veroorzaken namelijk schade aan jouw belangrijke documenten, boeken en behang. Neem dus direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Helmond. Ook als je in Aarle-Rixtel, Beek en Donk of Bakel woont, staan we direct voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Doen ovenvisjes hun naam eer aan?

Je zult denken dat ze vooral in je oven zitten. Alhoewel de diertjes wel vaak in ruimtes rondom de oven zitten en op warmte afkomen, is dit niet helemaal waar. Bakkerijen, restaurants en keukens zijn wel populaire verblijfplekken voor de ovenvisjes. Je vindt ze hier dan meestal tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Ze verschuilen zich, net als zilvervisjes en papiervisjes, graag in het donker en worden vooral ’s nachts actief.

Zo komen ovenvisjes het huis binnen

Ovenvisjes houden erg van de cellulosevezels wat onder andere in papier zit verwerkt. Ze verstoppen zich in boeken, kranten of kleding, waardoor ze gemakkelijk bij jou binnenkomen. Ovenvisjes dien je zo snel mogelijk te bestrijden, gezien het feit dat ze zich snel voortplanten. De eitjes van de beestjes zijn maar één millimeter groot, waardoor ze vaak niet worden opgemerkt. Als de eitjes uitkomen, ontstaat er al snel een hele plaag ovenvisjes.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Helmond en omgeving

Je wil het liefst zo snel mogelijk van de ovenvisjes af, zeker als ze in grote getalen voorkomen en zichtbare schade hebben aangericht. Voor een vakkundige bestrijding neem je nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Helmond. Wij voeren binnen 24 uur een effectieve bestrijding tegen je ovenvisjes uit. Dit doen onze lokale professionals tegen een vast, laag tarief en uiteraard zonder voorrijkosten. Wij zijn dagelijks actief in Helmond en plaatsen in de omgeving, zoals Aarle-Rixtel, Beek en Donk of Bakel. Bel met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Liever gebeld worden? Laat je gegevens dan hier achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Helmond

Als jij papiervisjes in huis hebt en op zoek bent naar een professionele papiervisjesbestrijder om jouw papiervisjes snel en effectief te bestrijden, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lokale professionals uit Helmond zijn binnen 24 uur bij jou thuis met de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Helmond en omgeving. Ook als je in Bakel, Milheeze of Boerdonk woont, komen wij graag langs voor het uitvoeren van een vakkundige bestrijding. Dit doen wij voor een vast en laag tarief en altijd zonder voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes behoren tot de orde van de franjestaarten. Papiervisjes zijn insecten met glanzende ‘schubben’, die vooral ’s nachts wanneer het donker is actief worden. Papiervisjes zijn namelijk lichtschuw. Een papiervisje maakt gebruik van kieren en gaten om jouw huis binnen te dringen en daar te verblijven. Deze kruipende insecten overleven erg lang zonder voedsel binnen te krijgen. Maar zodra ze honger krijgen, brengen ze veel schade toe aan bijvoorbeeld je archief, behang of kleding. Vooral wanneer papiervisjes zich bevinden in een archief of museum loopt de schade enorm op. Daarom is het erg belangrijk om de papiervisjes zo snel mogelijk vakkundig en effectief te bestrijden.

Professionele papiervisjesbestrijding in Helmond en omgeving

Voor het succesvol bestrijden van papiervisjes schakel je een professionele papiervisjesbestrijder uit de buurt in. Onze lokale professional uit Helmond kent als geen ander de leefwijze van papiervisjes en is ervaren in het snel en effectief bestrijden van dit ongedierte. Wij zijn staan binnen 24 uur bij je op de stoep en zijn 24/7 bereikbaar. In de gehele omgeving van Helmond hanteren wij een vast, laag tarief voor het vakkundig bestrijden van papiervisjes. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Dus als je in Bakel, Milheeze of Boerdonk woont, bieden wij ook binnen 24 uur de oplossing tegen papiervisjes. Bel nu voor een afspraak of laat je direct terugbellen door hier je gegevens achter te laten.

Ratten bestrijden Helmond

Niet alleen het kleine gespuis veroorzaakt grote overlast, het grotere soort kan er ook heel wat van! Hiermee bedoelen we de rat. Heb je veel schade in en rondom je woning? Dan heb je waarschijnlijk last van dit ongedierte. Het is maar al te belangrijk dat je zo snel mogelijk een professionele rattenbestrijder inschakelt om deze ratten te verwijderen en die bieden wij je! Onze lokale professionals uit Helmond zijn dagelijks actief om ratten te bestrijden in Helmond en omgeving. Dus ook als je in Milheeze, Boerdonk of Gemert woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het bestrijden van al jouw ongedierte en hanteren hiervoor een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Ratten bestrijden

Ratten vormen een heuse plaag wanneer ze met velen zijn en zorgen dan voor veel overlast. Niet alleen zijn ratten schadelijk voor je eigendommen, maar vormen ook een risico voor je gezondheid. Omdat ratten knaagdieren zijn, knaagt de rat aan van alles. Ratten knagen aan materialen als plastic, hout en metalen om hun tanden kort en scherp te houden en om voedsel te zoeken. Dit moeten ze doen, omdat hun tanden continu groeien. Doen ze dit dus niet, dan sterft de rat, omdat hij niet meer in staat is om te eten. Het gevolg is schade aan je voedsel, meubels en apparaten. Ook zijn ratten niet goed voor onze gezondheid en die van ons huisdier. Ratten zijn dragers van ziekten en brengen deze op ons over via hun urine, uitwerpselen en speeksel. Bestrijdt de rat daarom zo snel mogelijk.

Professionele rattenbestrijding in Helmond en omgeving

Heb je last van ratten? Bel ons dan direct voor het inplannen van een bestrijding. Onze professionele rattenbestrijders uit Helmond bestrijden al jaren ratten in heel Helmond en omgeving. Dus ook in Milheeze, Boerdonk en Gemert komen wij graag bij je langs om een oplossing te bieden voor jouw rattenprobleem. Het bestrijden van de rat doen wij tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten doen wij niet aan, evenals het in rekening brengen van een spoedtoeslag. Binnen 24 uur staan we voor jou deur om vakkundig jouw ratten te bestrijden. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wacht dus niet langer, bel ons nu via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan hoor je direct van ons.

Vlooien bestrijden Helmond

Vlooien, het zijn insecten die je liever arm dan rijk bent. Het zijn kleine beestjes die niet op mensen leven, maar wel nare jeukende bultjes bij ons achterlaten. Daarnaast is het allesbehalve prettig voor je huisdier. Wees dus snel met het bestrijden van vlooien voordat het een heus plaag wordt! Heb je de aanwezigheid van vlooien te laat opgemerkt? Geen paniek! Onze professionele vlooienbestrijders uit Helmond helpen je direct aan een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wees hier wel snel mee, want een vlooienplaag breidt zich snel uit. Onze lokale professionals zijn in Helmond en omgeving dagelijks actief om vlooien te bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs staan onze vakmensen uiteraard ook in Boerdonk, Gemert of Handel voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten! Neem direct contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van jouw huisdier. Het gaat hier meestal om de kattenvlo. Wanneer je huisdier gedurende een langere tijd van huis is en jouw huis ook nog onbewoond is een aantal weken rijpen de cocons die verspreid in jouw huis liggen. Bij gebrek aan trillingen in het huis door lopende mensen en dieren komen de rijpe cocons niet uit. Wanneer je dan weer thuiskomt, is er meteen een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven niet op mensen. Wel bijten ze vaak een keer om dan tot de conclusie te komen dat jij geen ideale voedingsbron bent. Vlooienbeten herken je aan kleine rode, sterk jeukende bultjes die meestal op je onderbenen zitten. Sommige mensen en dieren krijgen een allergische reactie, waardoor ook je ook uitslag krijgt op andere plekken op het lichaam. Na een vlooienbeet legt de vlo haar eitjes, vaak zo’n honderd stuks per keer. Een plaag is dus zo gevormd.

Professionele vlooienbestrijding in Helmond en omgeving

Omdat het bestrijden van vlooien een enorme klus is, is het verstandig daar een ervaren ongediertebestrijder voor te vinden. En die bieden wij jou! Al jarenlang bestrijden onze lokale professionals uit Helmond verschillende soorten ongedierte, dus ook vlooien! We zijn 24/7 beschikbaar in en in de omgeving van Helmond, dus ook in Boerdonk, Gemert of Handel. Dus heb je een vlooienplaag en wil je ervan af? Bel dan nu en dan sturen wij onze professionele vlooienbestrijder binnen 24 uur naar je toe voor een vakkundige bestrijding van jouw vlooien. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten.

Zilvervisjes bestrijden Helmond

Zie je regelmatig zilvervisjes in jouw huis rondlopen en heb je het idee dat het er steeds meer worden? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Onze professionele ongediertebestrijders uit Helmond bestrijden dagelijks verschillende soorten, waaronder de zilvervisjes. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Woon je in Helmond, Handel, Elsendorp, De Mortel of ergens anders in de omgeving? Binnen 24 uur bestrijden wij jouw zilvervisjes tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten doen wij niet aan. Neem direct contact met ons op of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij je direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Waarom zitten zilvervisjes in jouw huis?

Wanneer je huis warm en vochtig is, is de kans des te groter dat zilvervisjes op jouw huis af komen. Het is daarom van groot belang om je huis goed te ventileren. Daarnaast zijn zilvervisjes lichtschuw en verstoppen zich om die reden op donkere plekken. ’s Nachts worden ze actief en komen ze tevoorschijn uit gaten en kieren. Je ziet ze dus niet snel, omdat ze zich overdag verstoppen onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes.

Wat kan ik zelf doen tegen zilvervisjes?

Zilvervisjes eten graag zetmeel. Dat zit bijvoorbeeld in lijm. Wanneer je in jouw huis behang hebt, komen de zilvervisjes hierop af, omdat dit is vastgemaakt met lijm. Als je ervoor zorgt dat je behang naadloos aangesloten is, komen de zilvervisjes minder gemakkelijk achter jouw behang. Verder moet je ervoor zorgen dat je de temperatuur niet al te hoog hebt in huis en de luchtvochtigheid minder dan 50 procent bevat. Hierdoor is de kans groter dat de zilvervisjes het niet overleven.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Helmond en omgeving

Wil je je graag laten helpen door onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Helmond om van je zilvervisjes af te komen? Wij zijn dagelijks actief in heel Helmond en omgeving en hebben al binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes in jouw huis. Wij zijn 24/7 te bereiken en hanteren een vast, laag tarief voor vakkundige bestrijding van jouw zilvervisjes door onze lokale professionals Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten! Dus woon je in Helmond, Handel, Elsendorp of De Mortel bel dan nu voor een afspraak met ons telefoonnummer. Of laat ons jou terugbellen door hier je gegevens achter te laten.