Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0492-726123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Helmond

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Helmond

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Helmond Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Helmond. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Helmond

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0492-726123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Helmond of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk of Boekel woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0492-726123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Helmond?
 • Aarle-Rixtel
 • Bakel
 • Beek en Donk
 • Boekel
 • Boerdonk
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Gemert
 • Handel
 • Lierop
 • Mierlo
 • Milheeze
 • Venhorst
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Helmond? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Bedwantsen bestrijden Helmond

Wanneer je te maken hebt met bedwantsen, is er waarschijnlijk een heuse plaag in huis. De bedwants is een van de meest hardnekkige soort ongedierte. Wanneer jij ligt te slapen, worden deze insecten actief en bijten je. Al gauw zit je lichaam onder de rode, jeukende bultjes. Je dient bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders in Helmond zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse in Helmond, maar ook in Gemert, Handel, Elsendorp en de rest van de omgeving. Wij rekenen een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via 0492-726123 om erger te voorkomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wanneer heb ik last van bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien en worden in de nacht actief. Ze worden aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je om zich te voeden met jouw bloed. Daarna trekken ze zich terug om eitjes te leggen. Wanneer je gebeten bent, herken je dit aan de rode, jeukende bultjes op je huid. Ook vind je roodbruine stipjes op je lakens, dit is of jouw bloed of hun uitwerpselen.

Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Een grondige schoonmaak van je huis heeft geen zin. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Wel is het zaak om de plek waar de bedwantsen zich bevinden geïsoleerd te houden. Daarnaast dien je direct de hulp van een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Helmond en omgeving

In een razendsnel tempo planten bedwantsen zich voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel zo’n tweehonderd eitjes. Voor je het weet heb je een plaag in huis en hier wil je zo snel mogelijk van af. Bel daarom zo spoedig mogelijk een vakkundige ongediertebestrijder om erger te voorkomen. Woon je in Helmond, Gemert, Handel, Elsendorp of ergens anders in de omgeving? Onze bedwantsenbestrijding specialisten staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer of laat je terugbellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!