Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Helmond
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0492 - 726123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Helmond

Wanneer je te maken hebt met bedwantsen, is er waarschijnlijk een heuse plaag in huis. De bedwants is een van de meest hardnekkige soort ongedierte. Wanneer jij ligt te slapen, worden deze insecten actief en bijten je. Al gauw zit je lichaam onder de rode, jeukende bultjes. Je dient bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Helmond zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse in Helmond, maar ook in Gemert, Handel, Elsendorp en de rest van de omgeving. Wij rekenen een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Neem direct contact met ons op om erger te voorkomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Wanneer heb ik last van bedwantsen?

Overdag laten bedwantsen zich niet zien en worden in de nacht actief. Ze worden aangetrokken door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze bijten je om zich te voeden met jouw bloed. Daarna trekken ze zich terug om eitjes te leggen. Wanneer je gebeten bent, herken je dit aan de rode, jeukende bultjes op je huid. Ook vind je roodbruine stipjes op je lakens, dit is of jouw bloed of hun uitwerpselen.

Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk onmogelijk. Een grondige schoonmaak van je huis heeft geen zin. Dit is voor het insect echter de ideale gelegenheid om zich door je hele huis te verspreiden. Wel is het zaak om de plek waar de bedwantsen zich bevinden geïsoleerd te houden. Daarnaast dien je direct de hulp van een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Helmond en omgeving

In een razendsnel tempo planten bedwantsen zich voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel zo’n tweehonderd eitjes. Voor je het weet heb je een plaag in huis en hier wil je zo snel mogelijk van af. Bel daarom zo spoedig mogelijk een vakkundige ongediertebestrijder om erger te voorkomen. Woon je in Helmond, Gemert, Handel, Elsendorp of ergens anders in de omgeving? Onze professionele bedwantsenbestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer of laat je terugbellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Boekel, Boerdonk, De Mortel, Elsendorp, Gemert, Handel, Lierop, Mierlo, Milheeze, Venhorst.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9309 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website