Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Beoordelingen van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 Beoordeling schrijven

De expert was uitgenodigd omdat we last hebben van muizen onder het dak. Hij heeft bekeken waardoor dat probleem ontstaan kon zijn – zijn conclusie was dat muizen te makkelijk de spouwmuren in kunnen vanwege te grote roosters, ventilatie openingen, slecht metselwerk. Hij heeft aangegeven wat daar aan gedaan kan worden en dat moet eerst gebeuren voordat het zin heeft de muizen te doden. Ik heb hem gevraagd voor een offerte om dat werk uit te voeren; hij maakte een zeer vakkundige indruk, veel ervaring ook en ik daar vertrouwen in.

Zeer vriendelijke man, nam alle tijd om alles uit te leggen
heeft uitgebreid gekeken en advies gegeven.

Het was eigenlijk Traas Midden Brabant. Geweldig vakkundig advies. Eerlijke prijs en service. Al met al erg goed geholpen en zou ze iedereen aanraden. Lees de verdelger is een topvent!

Ik bren prima geholpen met prima adviezen. Een definitieve oplossing was daar niet echt bij. Wel heel veel tips om te gaan proberen. Kijken hoe dat verloopt.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!