Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Helmond
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0492 - 726123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Helmond

Ben je ten einde raad, omdat je steeds maar weer last hebt van die wespen? Dan hebben wij gelukkig dé oplossing voor je. Door contact met ons op te nemen of je direct te laten terugbellen, zorgen wij ervoor dat er al binnen 24 uur een professionele wespenbestrijder uit Helmond bij jou langskomt en de wespen geheel bestrijdt. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in jouw regio en hebben daardoor veel ervaring op het gebied van wespen bestrijden. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven in Gemert, Handel, Elsendorp en de rest van de omgeving. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week te bereiken.

Is het mogelijk om zelf het wespennest te verwijderen?

In principe is het mogelijk om zelf een wespennest te verwijderen. Er zit er alleen wel een belangrijke voorwaarde aan. De wespen moeten namelijk eerst bestreden zijn voordat je het nest mag verwijderen. Het beste is om dit door een professionele ongediertebestrijder te doen, omdat diegene de juiste kennis en kunde heeft. Nadat de wespen verwijderd zijn, duurt het nog een week voordat het nest verwijderd mag worden.

Waar moet ik opletten als ik een wespennest in of rondom me huis heb?

Vaak zijn mensen geneigd om wespen te blokkeren door bijvoorbeeld de uitvliegopening(en) van een nest dicht te stoppen. Dit is alleen een heel slecht idee. Wespen leggen zich er niet bij neer dat ze niet meer in en uit hun nest kunnen en gaan net zolang door totdat dit weer mogelijk is. Eenmaal uit hun nest zijn ze erg agressief en twijfelen niet om de veroorzaker meerdere malen te steken. Ga daarom nooit zomaar een nest blokkeren. Het best is om ons in te schakelen en door onze professionele ongediertebestrijder de wespen te laten bestrijden!

Professionele wespenbestrijding in Helmond en omgeving

Ben je erachter gekomen dat je last hebt van een wespennest? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij het wespen voor je bestrijden! Je mag je ook direct laten terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten. Onze professionele wespenbestrijders uit Helmond zijn dagelijks actief met het bestrijden van wespennesten in en rondom Helmond. Dus ook als je in de buurt van Helmond woont, zoals Gemert, Handel of Elsendorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur. Zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Boekel, Boerdonk, De Mortel, Elsendorp, Gemert, Handel, Lierop, Mierlo, Milheeze, Venhorst.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website