Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0492-726123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Helmond

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Helmond

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Helmond Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Helmond. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Helmond

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0492-726123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Helmond of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel of Beek en Donk woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0492-726123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Helmond?
 • Helmond
 • Aarle-Rixtel
 • Bakel
 • Beek en Donk
 • Boekel
 • Boerdonk
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Gemert
 • Handel
 • Lierop
 • Mierlo
 • Milheeze
 • Venhorst
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Helmond? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Wespen bestrijden in Helmond

Ben je ten einde raad, omdat je steeds maar weer last hebt van die wespen? Dan hebben wij gelukkig dé oplossing voor je. Door contact met ons op te nemen of je direct te laten terugbellen, zorgen wij ervoor dat er al binnen 24 uur een professionele wespenbestrijder in Helmond bij jou langskomt en de wespen geheel bestrijdt. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in jouw regio en hebben daardoor veel ervaring op het gebied van wespen bestrijden. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven in Gemert, Handel, Elsendorp en de rest van de omgeving. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week te bereiken. U kunt ons bereiken op 0492-726123.

Is het mogelijk om zelf het wespennest te verwijderen?

In principe is het mogelijk om zelf een wespennest te verwijderen. Er zit er alleen wel een belangrijke voorwaarde aan. De wespen moeten namelijk eerst bestreden zijn voordat je het nest mag verwijderen. Het beste is om dit door een professionele ongediertebestrijder te doen, omdat diegene de juiste kennis en kunde heeft. Nadat de wespen verwijderd zijn, duurt het nog een week voordat het nest verwijderd mag worden.

Waar moet ik opletten als ik een wespennest in of rondom mijn huis heb?

Vaak zijn mensen geneigd om wespen te blokkeren door bijvoorbeeld de uitvliegopening(en) van een nest dicht te stoppen. Dit is alleen een heel slecht idee. Wespen leggen zich er niet bij neer dat ze niet meer in en uit hun nest kunnen en gaan net zolang door totdat dit weer mogelijk is. Eenmaal uit hun nest zijn ze erg agressief en twijfelen niet om de veroorzaker meerdere malen te steken. Ga daarom nooit zomaar een nest blokkeren. Het best is om ons in te schakelen en door onze professionele ongediertebestrijder de wespen te laten bestrijden!

Professionele wespenbestrijding in Helmond en omgeving

Ben je erachter gekomen dat je last hebt van een wespennest? Neem dan snel contact op voor ongediertebestrijding in Helmond, zodat wij het wespen voor je bestrijden! Je mag je ook direct laten terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten. Onze professionele wespenbestrijders uit Helmond zijn dagelijks actief met het bestrijden van wespennesten in en rondom Helmond. Dus ook als je in de buurt van Helmond woont, zoals Gemert, Handel of Elsendorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor wespenbestrijding en staan al binnen 24 uur voor jouw deur. Zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!