Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0495-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Weert

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Weert

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Weert Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Weert. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Weert

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Peter op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Peter van Traas Zuidoost-Nederland heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Peter kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Peter welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Peter speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Peter.

5. Aantal behandelingen

Kan Peter het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Peter kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Peter langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Peter voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0495-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Weert of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Weert, Budel, Budel-Dorplein of Budel-Schoot woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 0495-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Weert?
 • Weert
 • Budel
 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Ell
 • Gastel
 • Haler
 • Kelpen-Oler
 • Leveroy
 • Maarheeze
 • Nederweert
 • Nederweert-Eind
 • Ospel
 • Soerendonk
 • Stramproy
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Weert? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Weert

Wat kost een ongediertebestrijder in Weert?

Wat een bestrijding in Weert kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Peter van Traas Zuidoost-Nederland bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Peter van Traas Zuidoost-Nederland gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Peter op 0495-781123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Peter geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Peter om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Peter helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Ongedierte bestrijden in Weert

Niemand wil ongedierte in zijn huis. Ongedierte veroorzaakt overlast en is schadelijk. Wanneer dit het geval is, laten we ongedierte het liefst zo snel mogelijk bestrijden. In Weert laat je het ongedierte professioneel bestrijden door onze lokale professionals. Dagelijks zijn wij actief in heel Weert en omgeving om allerlei soorten ongedierte bestrijden. Dus ook in Gastel, Nederweert en Nederweert-Eind bieden wij direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Weert. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Je huis vol ongedierte

Ongedierte in je huis is erg vervelend. Zeker wanneer dit grote problemen met zich meebrengt. Onderschat de last van ongedierte in je huis niet, bijvoorbeeld muizen of houtwormen. Deze beestjes richten flinke schade aan in en rondom je huis. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot instortingsgevaar of brand. Net zo schadelijk zijn de gevaren voor je de gezondheid. Vele soorten ongedierte dragen virussen en bacteriën met zich mee die gevaarlijk zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de mensen om jou heen. Ook zijn de uitwerpselen, urine en kadavers van ongedierte uiterst onhygiënisch en zorgen voor veel overlast.

Ongedierte voorkomen

Kan je ongedierte voorkomen? Ja en nee. Het helpt in ieder geval door je woning goed af te sluiten en kleine kieren en gaten te dichten. Ongedierte komt altijd met een reden je huis binnen. Als er bij jou thuis voedsel te vinden is en er een aangename temperatuur heerst, is jouw huis een perfecte leefomgeving voor de meesten. Maar helaas is je huis nooit volledig tegen ongedierte te beschermen. Een insect of knaagdier vindt hoe dan ook een manier om je huis binnen te dringen als ze dat willen. Ondanks al je getroffen voorzorgsmaatregelen zit je dus alsnog met ongedierte opgescheept.

Professionele ongediertebestrijding in Weert en omgeving

Heb jij ongedierte in huis, schakel dan nu onze professionele ongediertebestrijder uit Weert in. Wij bestrijden dagelijks vakkundig alle soorten ongedierte in heel Weert en omgeving. Binnen mum van tijd hebben wij jou de oplossing voor jouw ongedierteprobleem, ook als je in Gastel, Nederweert of Nederweert-Eind woont. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact op met onze lokale professionals en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse. Bel ons ook voor al je vragen over het professioneel laten bestrijden van ongedierte. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Weert

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk af. Deze vieze beesten wil je immers niet in je huis hebben. Hoe kom je hier nu zo snel mogelijk vanaf? Bel onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Weert. Wij zijn dagelijks actief om ongedierte te bestrijden in de wijde omgeving van Weert. Hierdoor zijn we echte specialisten op het gebied van welk ongedierte dan ook. Binnen 24 uur staan onze lokale professionals voor je klaar, ook als je in Budel-Schoot, Budel-Dorplein of Maarheeze woont. Wij bestrijden kakkerlakken tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Kakkerlakken zijn niet hygiënisch

Een kakkerlak is een van de meest vervelende soorten ongedierte in huis. Ze zijn zeer onhygiënisch. Ze houden zich schuil in donkere naden en kieren op vochtige, warme plaatsen. Ze hebben een voorkeur voor zachte, bijna rottende etenswaren. Ze lopen overal door- en overheen en verspreiden hiermee allerlei ziektekiemen en bacteriën. Het best laat je kakkerlakken zo snel mogelijk bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder in de buurt.

Kakkerlakkenplaag

Een kakkerlakkenplaag is binnen no-time gevormd. Een vrouwtjes kakkerlak zet eipakketjes af waar ongeveer dertig nakomelingen uit komen. Binnen een paar maanden zijn de kakkerlakjes geslachtsrijp en planten zich ook weer voort. Daarnaast zijn kakkerlakken erg taai ongedierte. Ze kunnen twee weken zonder voedsel en kunnen van een vetdruppel weken eten. Kakkerlakken worden vaak pas opgemerkt als ze al een plaag vormen.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Weert en omgeving

Wij zijn dagelijks bezig ongedierte te bestrijden in de wijde omgeving van Weert. Je kakkerlakken snel en effectief bestrijden, laat je daarom door onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Weert uitvoeren. Wanneer je belt voor een afspraak, zijn onze lokale professionals binnen 24 uur ter plaatse. Dus ook in Budel-Schoot, Budel-Dorplein en Maarheeze bieden wij 24/7 directe hulp voor jouw kakkerlakkenprobleem. Dit altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze vakmannen.

Mieren bestrijden Weert

Wanneer je last hebt van mieren in je huis of tuin wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Onze lokale professionals uit Weert zijn dagelijks in Weert en omgeving actief om allerlei ongedierte te bestrijden, waaronder mieren. Twijfel daarom niet en laat onze professionele mierenbestrijders jouw mierenprobleem oplossen. Woon je in Weert of in de buurt, zoals Budel-Dorplein, Maarheeze of Soerendonk? Wij staan voor je klaar, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Wij bestrijden jouw mieren voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Mieren, waar komen ze vandaan?

Mieren zijn sociale insecten die leven in kolonies. Ze zijn in staat zich aan elke leefomgeving aan te passen. Mieren komen dan ook vrijwel overal ter wereld voor en zijn daarmee een van de succesvolste diergroepen. De mieren die bij ons het meest voorkomen, bouwen vaak hun nesten in de grond of in holle boomstammen. Vanuit hier gaan ze opzoek naar voedsel voor de rest van hun mierenvolk. Door middel van reuksporen maken ze routes naar hun voedselbronnen en weer terug naar hun nest. Dit is dan ook de reden waarom mieren in rijen heen en weer lopen. Doordat hun voedsel in jouw huis te vinden is, kom je ze ook hier tegen.

Zelf mieren bestrijden

Mierenlokdozen, iedereen heeft ze weleens plaatst om van hun mieren af te komen. Ze bevatten een geurstof die voor mieren niet te negeren zijn. Deze geurstof is gebaseerd op de feromonen die mieren uitscheiden. Dit zijn de seksuele lokstoffen en doordat elke mier gericht is op het laten voortbestaan van de soort en zich dus willen voortplanten, zijn deze doosjes onweerstaanbaar. Deze lokdoosjes trekken dus juist mieren aan, waardoor je alleen maar meer last van mieren krijgt in plaats van te bestrijden. Wil je snel en effectief van je mieren af? Roep dan de hulp in van een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele mierenbestrijding in Weert en omgeving

Wanneer je last hebt van mieren, neem je het beste contact opnemen met onze lokale professionals uit Weert. Wij zijn al vele jaren actief in Weert en in de omgeving met het bestrijden van ongedierte. Onze professionele mierenbestrijder komen graag bij je langs om jouw mierenprobleem vakkundig te verhelpen. Ook als je in Budel-Dorplein, Maarheeze of Soerendonk woont, zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Zo ben je snel van de mieren af tegen een vast, laag tarief. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten. Maak direct een afspraak of laat ons jou terugbellen. Wij zijn 24/7 te bereiken.

Motmuggen bestrijden Weert

Motmuggen, hinderlijk en onhygiënisch ongedierte, welke vaak in zwemen voorkomen. Heb jij overlast door motmuggen? En heb je geen idee hoe je hiervan af komt? Onze lokale professionals uit Weert weten hier wel raad mee. Wij hebben al jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte, waaronder motmuggen. Onze professionele motmuggenbestrijders hebben dan ook al binnen 24 uur de oplossing voor jouw motmuggen probleem. Wij werken altijd tegen een vast, laag tarief. Spoed- of voorrijkosten? Dat kennen wij niet! Ons werkgebied beslaat heel Weert en omgeving. Dus woon je in Maarheeze, Soerendonk of Gastel? Ook dan komen wij jouw motmuggen snel en effectief bestrijden. Neem hiervoor 24/7 contact met ons op.

Wat is een motmug?

Een motmug is een dichtbehaard, klein insect die je met name tegenkomt wanneer het lekker warm weer is. Motmuggen herken je vooral aan hun hartvormige vleugels, welke lijken enigszins op die van vlinders lijken. Motmuggen leven in de buurt van rottend, organisch materiaal met stilstaand water. Motmuggen leggen hun eitjes in deze drab, tot wel tweehonderd eitjes per keer. Na een aantal dagen komen deze eitjes al uit. Deze leefomstandigheden vind je vooral in lekkende of verstopte riolen en afvoerleidingen, in regentonnen en in dakgoten.

Overlast door motmuggen

Doordat motmuggen zich zo snel voortplanten, is een motmuggenplaag dus binnen de kortste gevormd. Ze veroorzaken met hun aanwezigheid in grote aantallen voor grote overlast. Doordat ze in onhygiënische omstandigheden leven, dragen motmuggen veel bacteriën en schimmels bij zich. Overlast door motmuggen heeft altijd een oorzaak. Een ervaren ongediertebestrijder spoort de oorzaak van jouw motmuggenprobleem op en bestrijdt op een vakkundige manier de aanwezige motmuggen.

Professionele motmuggenbestrijding in Weert en omgeving

Onze lokale professionals uit Weert zijn al jaren ervaren in het bestrijden van motmuggen en alle andere soorten ongedierte in Weert en omgeving. Wij zijn dagelijks actief in Weert en omgeving en bestrijden dus ook jouw ongedierte als je in Maarheeze, Soerendonk of Gastel woont. Binnen 24 uur bieden wij de vakkundige oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten te rekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar dus bel nu met ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak. Of laat je direct terugbellen door hier je gegevens achter te laten.

Ovenvisjes bestrijden Weert

Heb jij ovenvisjes in huis? Schakel vandaag nog onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Weert in. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ovenvisjes in Weert en omgeving, maar ook andere franjestaarten, zoals zilvervisjes en papiervisjes. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem tegen een vast, laag tarief. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten, ook niet als je in Nederweert-Eind, Ospel of Kelpen-Oler woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak.

Hoe ziet het ovenvisje eruit?

Het ovenvisje komt in Nederland eigenlijk nog weinig voor, maar wel steeds vaker. Het ovenvisje behoort net als het papiervisje en het zilvervisje tot de franjestaarten. Qua uiterlijk lijken ze in eerste instantie erg veel op elkaar. Alleen een geoefend oog ziet de verschillen tussen deze drie insecten. Het ovenvisje is zo’n twaalf millimeter lang en heeft zes poten. Het lichaam is bedekt met fijne, behaarde schubben en is donkergrijs van kleur.

Hoe leven ovenvisjes?

Ovenvisjes leven het liefst op donkere, droge, warme plekken. Een temperatuur van zo’n dertig graden vinden ze het fijnst. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen hun eitjes niet uit. Ze leven zo’n twee á drie jaar, wanneer ze de ideale plek hebben gevonden. In die tijd leggen ze veel eitjes.

Wat eten ovenvisjes?

Koolhydraten, daar houden ze van. Deze koolhydraten zijn niet alleen in eten te vinden, maar het zit ook in papier en textiel verwerkt. Dit betekent dat ze dol zijn op het eten van papier en textiel. Dat zijn dus je boeken, behang, schilderijen, belangrijke documenten en je kleding die kapotgaan wanneer de ovenvisjes het daarop hebben voorzien.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Weert en omgeving

In Weert zijn onze lokale professionals dagelijks druk met het bestrijden van alle soorten ongedierte. Heb jij last van ovenvisjes of van de andere franjestaarten en wil je deze uit je huis hebben? Neem dan direct contact met ons op. Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om jouw ovenvisjes vakkundig te bestrijden. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet in Nederweert-Eind, Ospel en Kelpen-Oler. Daarnaast hanteren wij voor alle bestrijdingen een vast, laag tarief. Wil jij binnen 24 uur dé oplossing om ovenvisjes of andere franjestaarten te bestrijden? Bel dan nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou direct terug.

Papiervisjes bestrijden Weert

Ondervind jij overlast van papiervisjes? Neem dan direct contact op met onze professionele papiervisjesbestrijders uit Weert. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verhelpen het probleem binnen 24 uur. Ook wanneer je in Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy of andere omliggende plaatsen woont, staan wij voor je klaar om jouw papiervisjesprobleem op te lossen. Voor de bestrijding hanteren onze lokale professionals een vaste, lage prijs en rekenen wij geen voorrijkosten. Wacht niet langer en bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Wat zijn papiervisjes?

Papiervisjes zijn kleine insecten die op donkere plaatsen leven. Ze voeden zich met koolhydraten. Koolhydraten vinden papiervisjes vooral in papier en textiel. Dat is waarom papiervisjes leven tussen bladzijden van een boek, achter het behang of in je kledingkast.

Het herkennen van papiervisjes

Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes. Er zijn kleine verschillen, maar deze zijn erg lastig te zien. Onze professionele ongediertebestrijders hebben hiervoor geleerd en weten direct het soort vast te stellen en een bestrijdingsplan op maat te maken.

Schade door papiervisjes

Papiervisjes brengen enorm veel schade toe. Ze eten belangrijke documenten op, laten je behang van de muur krullen en maken gaten in je kleding. Vooral wanneer papiervisjes zich bevinden in een archief of museum loopt de schade enorm op.

Professionele papiervisjesbestrijding in Weert en omgeving

Om papiervisjes snel en effectief te bestrijden, is het van belang om te bepalen of je inderdaad last van papiervisjes hebt. Onze professionele papiervisjesbestrijders uit Weert helpen je graag hierbij. Eenmaal vastgesteld, beginnen onze lokale professionals direct aan het vakkundig bestrijden van de papiervisjes in huis. Onze lokale professionals bestrijden al jaren papiervisjes in heel Weert en omgeving. Het bestrijden van papiervisjes doen wij al voor een vaste, lage prijs. Ook als je in Ospel, Kelpen-Oler of Stramproy woont, zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om jouw papiervisjesprobleem op te lossen. Wij rekenen nooit spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wacht niet langer en bel direct met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Ratten bestrijden Weert

Ratten in je huis zijn niet alleen vervelend, maar zijn ook schadelijk voor je eigendommen en gezondheid. Ze vormen dus een gevaar voor mens en dier. Wanneer je merkt dat je ratten in je huis hebt, neem dan direct contact op met onze professionele rattenbestrijders uit Weert. Wij zijn dagelijks in Weert en omgeving bezig ongedierte te bestrijden tegen een vast, laag tarief. Woon je dus in de omgeving van Weert, zoals Kelpen-Oler, Stramproy of Leveroy? Dan zijn onze lokale professionals binnen 24 uur op locatie zonder voorrijkosten te rekenen. Wij staan 24/7 voor je klaar om jouw rattenprobleem op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Hoe herken ik ratten?

De aanwezigheid van ratten herken je snel als je de kenmerken weet. Ratten zijn namelijk vooral ’s nachts actief en erg schuw, dus overdag zie je ze niet. Let dus vooral op de sporen die ratten ’s nachts hebben achter gelaten. Denk hierbij aan de uitwerpselen, donkerbruin van kleur en één tot twee centimeter lang. Ook geven ratten ook een ammoniak-achtige geur af die je sterk ruikt in huis. Verder hebben ratten tanden die continu groeien, hierdoor knagen ze aan alles om deze scherp en kort te houden. Wanneer je geknaag hoort ’s nachts of je hebt knaagschade aan je meubilair, is dit ook een teken dat er ratten in je huis zitten.

Ratten, zijn ze gevaarlijk?

Ratten zijn gevaarlijk. Niet zozeer dat ze je aanvallen, want ze zijn erg schuw. Ratten zijn echter dragers van verschillende gevaarlijke ziektes. Wanneer je uitwerpselen vindt, ruim je deze beter ook niet zelf op. Hier zitten veel virussen in die schijn zijn voor je gezondheid, zoals hersenvliesontsteking. Verder knagen ratten ook overal aan, waardoor ze erge schade veroorzaken. Ze knagen aan bijvoorbeeld elektra wat tot kortsluiting en brand kan leiden. Bovendien planten ratten zich erg snel voort, dus binnen de kortste keren heb je met een rattenplaag te maken.

Professionele rattenbestrijding in Weert en omgeving

Wanneer je het vermoeden hebt dat er een rattenplaag in je huis zit, bel dan nu voor een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bezig ongedierte te bestrijden in Weert en omgeving. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een rattenplaag snel en effectief te verwijderen. Hierdoor bieden onze professionele rattenbestrijders uit Weert binnen 24 uur na jouw melding een oplossing voor jouw rattenprobleem. Het uitvoeren van bestrijdingen doen wij tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Kelpen-Oler, Stramproy of Leveroy woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij je terug.

Zilvervisjes bestrijden Weert

Heb je veel zilvervisjes in huis? Dan spreken we van een plaag. In dat geval hebben jouw buren vast en zeker ook last van zilvervisjes. Zilvervisjes moet je professioneel laten bestrijden wil je er echt vanaf komen. Het beste resultaat behaal je door samen een lokale professional in te schakelen en de zilvervisjes in beide woningen tegelijk te bestrijden. Onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Weert biedt een snelle, effectieve bestrijding voor een vast, laag tarief. Ook in omliggende plaatsen, zoals Ell, Haler of Budel komen wij graag bij je langs met een vakkundige oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur ter plaatse.

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes leven graag op vochtige, warme plaatsen. In onze goed geïsoleerde huizen vinden ze dan ook hun ideale leefomgeving. Ze verstoppen zich in de donkere naden en kieren van je huis. Als je ergens plotseling het licht aan doet, zie je ze snel wegschieten. Zilvervisjes eten graag koolhydraten in papier en textiel, dus zitten ze vaak achter behang, in je kleding en tussen je boeken. Ze planten zich razendsnel voort, waardoor een zilvervisjesplaag zo is ontstaan.

Gaan zilvervisjes ooit vanzelf weg?

Zilvervisjes overleven wel een jaar zonder voedsel en worden drie tot acht jaar oud. In die tijd blijven ze zich ongestoord voortplanten. Door de temperatuur en luchtvochtigheid sterk te verlagen, verslechteren de leefomstandigheden voor het zilvervisjes. Deze nieuwe omstandigheden vormen echter voor ander ongedierte weer de ideale omstandigheden. Ook is het verlagen van de temperatuur in huis niet echt comfortabel. En heb je een parketvloer? Dan is een lage luchtvochtigheid niet ideaal voor het behoud van je houten vloer.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Weert en omgeving

Wil je zo snel mogelijk van jouw zilvervisjesplaag in huis af? Bel onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Weert voor een afspraak en wij bieden directe hulp. Binnen 24 uur zijn wij bij jou op locatie in Weert, maar ook in Ell, Haler of Budel komen we graag bij je langs. Onze lokale professionals staan zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Wij bestrijden vakkundig zilvervisjes voor een vaste, lage prijs en brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie zijn wij 24/7 te bereiken. Laat je gegevens hier achter als je liever hebt dat wij contact met jou opnemen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!