Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0492-726123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Helmond

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Helmond

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Helmond Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Helmond. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Helmond

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in muizen bestrijden. Bel Peter en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0492-726123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Helmond of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk of Boekel woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0492-726123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Helmond?
 • Aarle-Rixtel
 • Bakel
 • Beek en Donk
 • Boekel
 • Boerdonk
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Gemert
 • Handel
 • Lierop
 • Mierlo
 • Milheeze
 • Venhorst
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Helmond? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Muizen bestrijden in Helmond

Veel mensen vinden muizen vies en moeten er niet aan denken dat ze in hun huis zitten. Als het kouder wordt, kruipen en knagen de muizen zich een weg naar binnen. Ze zoeken een warme plek met voldoende voedsel in de buurt. Dit kan jouw huis zijn! Gelukkig is er een oplossing: onze professionele muizenbestrijder in Helmond. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in heel Helmond en omgeving. Dus ook als je in Lierop, Mierlo of Aarle-Rixtel woont, kun je op onze lokale professionals rekenen. Wij komen binnen 24 uur jouw muizen bestrijden tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus neem nu contact op via 0492-726123 voor directe hulp.

Muizen zijn schadelijk

Muizen zijn zeker schadelijk. Naast dat ze overal uitwerpselen en urine achterlaten, dragen ze ook bacteriën, schimmels en ziektekiemen met zich mee. Deze brengen ze over via hun speeksel als ze aan ons voedsel knagen. Ook maken ze veel kapot met hun geknaag wat voor kortsluiting en soms zelfs brand zorgt. Laat muizen daarom zo snel mogelijk professioneel bestrijden door een vakman uit de buurt.

Zelf muizen bestrijden?

Zonder vakkundige kennis over de leefwijze van de muis en zonder de juiste professionele middelen is het zelf bestrijden van een muizenplaag een lastige klus. Als het niet goed gebeurt, blijven de muizen zich voortplanten en groeit het aantal muizen alleen maar. Voor een doeltreffende muizenbestrijding schakel je dus het beste een gespecialiseerde ongediertebestrijder uit de omgeving in.

Professionele muizenbestrijding in Helmond en omgeving

Schakel onze professionele muizenbestrijders uit Helmond zo snel mogelijk in als je last hebt van en muizenplaag. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep om de muizen op een vakkundige manier te bestrijden en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Daarbij hanteren wij vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten, ook als je in de omgeving van Helmond woont. Wij zijn dagelijks actief met muizenbestrijding in plaatsen, zoals Lierop, Mierlo en Aarle-Rixtel en bieden ook hier binnen 24 uur een oplossing tegen jouw muizenprobleem. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!