Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Helmond
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0492 - 726123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Helmond

Vlooien, het zijn insecten die je liever arm dan rijk bent. Het zijn kleine beestjes die niet op mensen leven, maar wel nare jeukende bultjes bij ons achterlaten. Daarnaast is het allesbehalve prettig voor je huisdier. Wees dus snel met het bestrijden van vlooien voordat het een heus plaag wordt! Heb je de aanwezigheid van vlooien te laat opgemerkt? Geen paniek! Onze professionele vlooienbestrijders uit Helmond helpen je direct aan een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wees hier wel snel mee, want een vlooienplaag breidt zich snel uit. Onze lokale professionals zijn in Helmond en omgeving dagelijks actief om vlooien te bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs staan onze vakmensen uiteraard ook in Boerdonk, Gemert of Handel voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten! Neem direct contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn parasitaire insecten die zich voeden met het bloed van jouw huisdier. Het gaat hier meestal om de kattenvlo. Wanneer je huisdier gedurende een langere tijd van huis is en jouw huis ook nog onbewoond is een aantal weken rijpen de cocons die verspreid in jouw huis liggen. Bij gebrek aan trillingen in het huis door lopende mensen en dieren komen de rijpe cocons niet uit. Wanneer je dan weer thuiskomt, is er meteen een explosie van vlooien.

Vlooienbeten

Vlooien leven niet op mensen. Wel bijten ze vaak een keer om dan tot de conclusie te komen dat jij geen ideale voedingsbron bent. Vlooienbeten herken je aan kleine rode, sterk jeukende bultjes die meestal op je onderbenen zitten. Sommige mensen en dieren krijgen een allergische reactie, waardoor ook je ook uitslag krijgt op andere plekken op het lichaam. Na een vlooienbeet legt de vlo haar eitjes, vaak zo’n honderd stuks per keer. Een plaag is dus zo gevormd.

Professionele vlooienbestrijding in Helmond en omgeving

Omdat het bestrijden van vlooien een enorme klus is, is het verstandig daar een ervaren ongediertebestrijder voor te vinden. En die bieden wij jou! Al jarenlang bestrijden onze lokale professionals uit Helmond verschillende soorten ongedierte, dus ook vlooien! We zijn 24/7 beschikbaar in en in de omgeving van Helmond, dus ook in Boerdonk, Gemert of Handel. Dus heb je een vlooienplaag en wil je ervan af? Bel dan nu en dan sturen wij onze professionele vlooienbestrijder binnen 24 uur naar je toe voor een vakkundige bestrijding van jouw vlooien. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Helmond, Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Boekel, Boerdonk, De Mortel, Elsendorp, Gemert, Handel, Lierop, Mierlo, Milheeze, Venhorst.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9292 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website