Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0492-726123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Helmond

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Helmond

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Helmond Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Helmond. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Helmond

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0492-726123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Helmond of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk of Boekel woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0492-726123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Helmond?
 • Aarle-Rixtel
 • Bakel
 • Beek en Donk
 • Boekel
 • Boerdonk
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Gemert
 • Handel
 • Lierop
 • Mierlo
 • Milheeze
 • Venhorst
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Helmond? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Houtworm bestrijden Helmond

Woon je in of rondom Helmond, zoals Elsendorp, De Mortel of Boekel en heb je sterk het vermoeden dat houtworm je hout heeft aangetast? Dit herken je aan de kleine gaatjes die de houtworm achterlaat in het hout van jouw vloer, meubels of andere houten constructies. Dan kan je het beste contact opnemen met onze professionele houtwormbestrijders in Helmond. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al jouw ongedierteproblemen. Al binnen 24 uur staat er iemand voor jouw deur om de houtworm vakkundig te bestrijden. Onze lokale professional zijn dagelijks actief in jouw regio en voeren snelle, effectieve bestrijdingen uit tegen een vast, laag tarief. We rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via 0492-726123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Kan ik houtworm zelf bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is vrijwel niet mogelijk. Je hebt namelijk specialistische kennis en kunde nodig op het gebied van houtwormbestrijding plus de juiste middelen en apparatuur om houtworm professioneel te verwijderen. Daarom is het beste als je een ervaren ongediertebestrijder bij jou uit de buurt inschakelt.

Schade door de houtworm

Houtworm lijkt misschien ietwat onschuldig doordat ze zo klein zijn, maar niets is minder waar. Ze helpen hele constructies gemaakt van hout geheel de vernieling in. Dit is zeker niet wat je wil! Houtworm verdwijnt ze niet vanzelf en leven tot wel tien jaar voort in jouw hout. De schade loopt op tot in de duizenden euro’s als je hier niets aan laat doen.

Professionele houtwormbestrijding in Helmond en omgeving

Ben je tot de conclusie gekomen dat de houtworm ook jouw hout heeft aangetast? Twijfel dan niet langer en bel ons vandaag nog op! We zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur met een oplossing. We rekenen geen voorrijkosten en altijd vaste, lage tarieven voor een bestrijding. Je kunt je ook door ons laten terugbellen door je gegevens achter te laten. Dus niet alleen wanneer je in Helmond woont, maar ook als je in de buurt woonachtig bent, zoals Elsendorp, De Mortel of Boekel, ben je bij ons aan het juiste adres!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!