Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Weert
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0495 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Weert

Heb jij ovenvisjes in huis? Schakel vandaag nog onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Weert in. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks ovenvisjes in Weert en omgeving, maar ook andere franjestaarten, zoals zilvervisjes en papiervisjes. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem tegen een vast, laag tarief. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten, ook niet als je in Nederweert-Eind, Ospel of Kelpen-Oler woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak.

Hoe ziet het ovenvisje eruit?

Het ovenvisje komt in Nederland eigenlijk nog weinig voor, maar wel steeds vaker. Het ovenvisje behoort net als het papiervisje en het zilvervisje tot de franjestaarten. Qua uiterlijk lijken ze in eerste instantie erg veel op elkaar. Alleen een geoefend oog ziet de verschillen tussen deze drie insecten. Het ovenvisje is zo’n twaalf millimeter lang en heeft zes poten. Het lichaam is bedekt met fijne, behaarde schubben en is donkergrijs van kleur.

Hoe leven ovenvisjes?

Ovenvisjes leven het liefst op donkere, droge, warme plekken. Een temperatuur van zo’n dertig graden vinden ze het fijnst. Wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen hun eitjes niet uit. Ze leven zo’n twee á drie jaar, wanneer ze de ideale plek hebben gevonden. In die tijd leggen ze veel eitjes.

Wat eten ovenvisjes?

Koolhydraten, daar houden ze van. Deze koolhydraten zijn niet alleen in eten te vinden, maar het zit ook in papier en textiel verwerkt. Dit betekent dat ze dol zijn op het eten van papier en textiel. Dat zijn dus je boeken, behang, schilderijen, belangrijke documenten en je kleding die kapotgaan wanneer de ovenvisjes het daarop hebben voorzien.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Weert en omgeving

In Weert zijn onze lokale professionals dagelijks druk met het bestrijden van alle soorten ongedierte. Heb jij last van ovenvisjes of van de andere franjestaarten en wil je deze uit je huis hebben? Neem dan direct contact met ons op. Onze professionele ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om jouw ovenvisjes vakkundig te bestrijden. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet in Nederweert-Eind, Ospel en Kelpen-Oler. Daarnaast hanteren wij voor alle bestrijdingen een vast, laag tarief. Wil jij binnen 24 uur dé oplossing om ovenvisjes of andere franjestaarten te bestrijden? Bel dan nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Weert, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Ell, Gastel, Haler, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9335 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website