Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Weert
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0495 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Weert

Wanneer je last hebt van houtworm in je huis is dit erg vervelend. Wij bieden hiervoor direct een oplossing. Onze professionele houtwormbestrijders uit Weert helpen je binnen 24 uur hulp met het bestrijden van houtworm. Woon je Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein of ergens anders in de buurt van Weert? Geen probleem. Dagelijks zijn onze lokale professionals actief in Weert en omgeving om ongedierte te bestrijden. Twijfel niet, wij bestrijden jouw houtworm vakkundig tegen een vast, laag tarief. Wij hanteren geen voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Houtworm, wat is het?

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers. Al deze kevers leven in het hout. De meest bekende kevers zijn de larven van de gewone houtwormkever, ook wel het doodskloppertje genoemd. De bonte knaagkever en de bonte klopkever zijn ook bekende houtaantasters. De laatste kever die bekend is en veel schade veroorzaakt, is de huisboktor. Dit is eigenlijk geen houtworm, maar een boktor omdat de levenswijze van beide aanzienlijk verschilt. Houtworm herken je aan de sporen die de larven achterlaten. Ze boren zich al etende tot in de kern van het hout waar ze een aantal jaar blijven zitten. Bij verpopping komen ze naar buiten als kever waarbij ze een gaatje in het hout achterlaten. Wanneer je ronde gaatjes en in je houten constructie vindt, heb je hoogstwaarschijnlijk last van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Weert en omgeving

Het is van belang houtworm snel en effectief te bestrijden. Wanneer houtworm namelijk lang in je hout zitten, planten ze zich veelvuldig voort en voor je het weet zitten je houten constructies vol met larven. Al deze larven eten het hout op, waardoor je vloeren, meubels, maar ook dragende balken volledig in stof veranderen. Onze professionele houtwormbestrijders uit Weert hebben de kennis en kunde in huis om jouw houtworm vakkundig te bestrijden. Ons werkgebied beslaat heel Weert en omgeving, dus ook in Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein hebben onze lokale professionals binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Weert, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Ell, Gastel, Haler, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website