Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0495-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Weert

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Weert

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Weert Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Weert. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Weert

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0495-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Weert of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Weert, Budel, Budel-Dorplein of Budel-Schoot woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0495-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Weert?
 • Weert
 • Budel
 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Ell
 • Gastel
 • Haler
 • Kelpen-Oler
 • Leveroy
 • Maarheeze
 • Nederweert
 • Nederweert-Eind
 • Ospel
 • Soerendonk
 • Stramproy
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Weert? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Houtworm bestrijden Weert

Wanneer je last hebt van houtworm in je huis is dit erg vervelend. Wij bieden hiervoor direct een oplossing. Onze professionele houtwormbestrijder in Weert helpen je binnen 24 uur hulp met het bestrijden van houtworm. Woon je Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein of ergens anders in de buurt van Weert? Geen probleem. Dagelijks zijn onze lokale professionals actief in Weert en omgeving om ongedierte te bestrijden. Twijfel niet, wij bestrijden jouw houtworm vakkundig tegen een vast, laag tarief. Wij hanteren geen voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer 0495-781123 voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Houtworm, wat is het?

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers. Al deze kevers leven in het hout. De meest bekende kevers zijn de larven van de gewone houtwormkever, ook wel het doodskloppertje genoemd. De bonte knaagkever en de bonte klopkever zijn ook bekende houtaantasters. De laatste kever die bekend is en veel schade veroorzaakt, is de huisboktor. Dit is eigenlijk geen houtworm, maar een boktor omdat de levenswijze van beide aanzienlijk verschilt. Houtworm herken je aan de sporen die de larven achterlaten. Ze boren zich al etende tot in de kern van het hout waar ze een aantal jaar blijven zitten. Bij verpopping komen ze naar buiten als kever waarbij ze een gaatje in het hout achterlaten. Wanneer je ronde gaatjes en in je houten constructie vindt, heb je hoogstwaarschijnlijk last van houtworm.

Professionele houtwormbestrijding in Weert en omgeving

Het is van belang houtworm snel en effectief te bestrijden. Wanneer houtworm namelijk lang in je hout zitten, planten ze zich veelvuldig voort en voor je het weet zitten je houten constructies vol met larven. Al deze larven eten het hout op, waardoor je vloeren, meubels, maar ook dragende balken volledig in stof veranderen. Onze professionele houtwormbestrijders uit Weert hebben de kennis en kunde in huis om jouw houtworm vakkundig te bestrijden. Ons werkgebied beslaat heel Weert en omgeving, dus ook in Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein hebben onze lokale professionals binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Voor houtwormbestrijding zijn wij 24/7 bereikbaar, dus neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!