Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0495-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Weert

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Weert

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Weert Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Weert. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Weert

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0495-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Weert of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Weert, Budel, Budel-Dorplein of Budel-Schoot woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0495-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Weert?
 • Weert
 • Budel
 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Ell
 • Gastel
 • Haler
 • Kelpen-Oler
 • Leveroy
 • Maarheeze
 • Nederweert
 • Nederweert-Eind
 • Ospel
 • Soerendonk
 • Stramproy
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Weert? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Bedwantsen bestrijden Weert

Bedwantsen, ze worden ook wel wandluizen, bedluizen of bedbugs genoemd. Het ongedierte heeft niet voor niets ‘bed’ in zijn naam zitten, de bedwants bevindt zich namelijk voornamelijk in jouw bed. Zo zitten ze dichtbij hun voedingsbron, namelijk jouw bloed. ‘s Nachts kruipen ze uit hun schuilplaats gelokt door jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide. Ze zuigen zich vol met bloed en eenmaal verzadigd gaan ze weer terug naar hun schuilplaats. Bedwantsen zijn erg vervelend, laat ze dus snel bestrijden door een professionele bedwantsenbestrijder. Onze lokale professionals uit Weert zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen. Wij zijn in Weert en de wijde omgeving actief, dus ook wanneer je in Ell, Haler of Budel woont, helpen wij jou binnen 24 uur van jouw bedwantsen af. Wij hanteren hiervoor vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Bel vandaag 0495-781123 voor de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen zijn te herkennen op verschillende manieren. Ze houden niet van licht en verstoppen zich dan ook het liefst op donkere plekken. De sporen die een bedwants achterlaat, zijn kleine, bruinzwarte puntjes op lakens, stopcontacten, plinten, behang of meubels. Dit zijn de hun uitwerpselen. Of je vindt donkere vervellingshuidjes in de naden en kieren rondom je bed. Ook herken je de wanneer deze je gestoken heeft. Een beet van een bedwants lijkt op een gewone muggenbult; de eerste dagen jeukt het erg en op je lichaam verschijnen rode bulten. Met de bedwants in huis wordt je hier iedere morgen mee wakker.

Professionele bedwantsenbestrijding in Weert en omgeving

Woon je in Weert of omgeving en heb je last van bedwantsen? Bedwantsen verspreiden zich snel en planten zich snel voort, waardoor een plaag in huis snel ontstaat. Binnen 24 uur staan onze professionele bedwantsenbestrijder in Weert bij je op de stoep om jou van je bedwantsen af te helpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en bereid om bij je langs te komen. Ook als je in Ell, Haler of Budel woont. Onze lokale professionals hebben jarenlange ervaring en beschikken daarom de kennis en kunde om jouw bedwantsenprobleem binnen no-time op te lossen. Bel vandaag nog voor een afspraak met een bestrijder bij jou in de buurt. Voor bedwantsbestrijding neem contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou direct terug. Wij zorgen ervoor dat je weer fijn slaapt ’s nachts.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!