Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0495-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Weert

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Weert

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Weert Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Weert. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Weert

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in muizen bestrijden. Bel Peter en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0495-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Weert of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot of Ell woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0495-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Weert?
 • Budel
 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Ell
 • Gastel
 • Haler
 • Kelpen-Oler
 • Leveroy
 • Maarheeze
 • Nederweert
 • Nederweert-Eind
 • Ospel
 • Soerendonk
 • Stramproy
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Weert? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Muizen bestrijden in Weert

Heb jij muizen in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel onze professionele muizenbestrijder in Weert in voor een directe oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij bestrijden dagelijks muizen in heel Weert en omgeving, dus ook in Soerendonk, Gastel en Nederweert ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen 24 uur bestrijden onze lokale professionals de muizen overlast bij jou thuis. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu 0495-781123 voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak. Of laat je gegevens hier achter, dan nemen direct contact met jou op.

Heb ik een muizenplaag?

In de Nederlandse huizen is vooral de huismuis actief. Hoe weet je nou of je last hebt van een muizenplaag? Tref je kleine, donkere hagelslag-achtige uitwerpselen aan? Ruik je een sterke urinegeur? Hoor je bonkende, krassende geluiden tussen het plafond? Dit wijst op de aanwezigheid van muizen. Ook knaagschade aan etenswaren, meubels en kabels duidt op activiteit van muizen in huis. Muizen bouwen hun nest nooit ver van een voedselbron. Wanneer ze zich in jouw huis van voedsel voorzien, zit hun nest waarschijnlijk ook in jouw huis. Muizen planten zich erg snel voort en zo ontstaat binnen mum van tijd een muizenplaag.

Muis in huis?

Een muizenplaag in huis is enorm hinderlijk en zowel schadelijk voor je eigendommen als gezondheid. Hoe komt de muis eigenlijk in je huis? Het skelet van een muis is zo smal, dat ze via de kleinste gaten en kieren jouw huis al betreden. Muizen knagen voortdurend aan alles wat los en vast zit om hun tanden kort en scherp te houden. Zo veroorzaken muizen veel knaagschade in jouw huis, soms zelfs met kortsluiting en brand tot gevolg. Ook zijn muizen in huis slecht voor de gezondheid van zowel mens als dier. Net als ratten dragen ze veel ziektes met zich mee.

Professionele muizenbestrijding in Weert en omgeving

Bij een muizenplaag in huis is de enige oplossing professionele muizenbestrijding door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Weert bestrijden al jarenlang muizen en andere soorten ongedierte in heel Weert en omgeving. Voor een vaste, lage prijs zorgen wij voor een snelle en effectieve oplossing voor jouw muizenprobleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als je in Soerendonk, Gastel of Nederweert woont. Neem direct contact met ons en onze professionele muizenbestrijders staan binnen 24 voor jouw deur om de muizen vakkundig uit je huis te verwijderen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze muizenspecialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!