Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Weert
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0495 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Weert

Komen bij thuiskomst van een vakantie je de vlooien tegemoet? Vlooienplagen ontstaan voornamelijk wanneer er een tijdje geen leven in huis is geweest. Wanneer je merkt dat je vlooien in huis hebt, is het verstandig zo snel mogelijk onze professionele vlooienbestrijder uit Weert in te schakelen. Dagelijks bestrijden wij vakkundig vlooien in Weert en omgeving. Woon je in Stramproy, Leveroy, Ell of ergens anders in de omgeving? Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en geen voorrijkosten! Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Vlooien in huis

Vlooien leggen tot wel honderd eitjes per dag op de huid van jouw huisdier. Deze eitjes vallen direct van het lichaam af en verspreiden zich in de omgeving. In de bank, de hondenmond, kattenbak of in je vloerkleed, overal kunnen ze zitten. Na twee weken komen de eitjes van de eerste vlooien uit. Deze larven verstoppen zich op donkere, warme plekken in huis en voeden zich onder andere met de huidschilfers van mens en dier. Na twee weken vormt de larve een cocon. Na nog twee weken komt de jonge vlo uit, waarna deze op zoek gaat naar een bloedmaaltijd om vervolgens weer eitjes te leggen. Wanneer je deze cyclus niet weet te doorbreken, creëer je een hardnekkige vlooienplaag in huis.

Een vlooienplaag in huis

Vlooien zijn bloedparasieten. Ze voeden zich dus met bloed van jouw hond of kat. Op een mensenlichaam doen ze ook proefbeten, maar ons bloed is niet geschikt voor de vlooien die leven in Nederland. Vooral na een periode van weinig beweging in huis krijg je vlooienplagen. Door de trillingen die mensen en dieren veroorzaken, komen de coconnen uit. Wanneer je een tijd niet in huis leeft door bijvoorbeeld een vakantie, komt er geen cocon uit. Wanneer je thuiskomt, komen in een keer alle coconnen uit en heb je een vlooienplaag in huis. Een vlooienplaag in je huis is dan een feit.

Professionele vlooienbestrijding in Weert en omgeving

Vlooienplagen zijn lastig te verwijderen. Wanneer je onze professionele vlooienbestrijder uit Weert inschakelt, is jouw vlooienprobleem binnen no-time opgelost. Onze lokale professionals zijn dagelijks bezig ongedierte te bestrijden, waardoor ze de nodige ervaring hebben opgedaan. Woon je in Weert, Stramproy, Leveroy, Ell of ergens anders in de omgeving? Binnen 24 zijn wij ter plaatse en voor het vakkundig bestrijden van jouw vlooien hanteren wij een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Weert, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Ell, Gastel, Haler, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9348 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website