Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Henk is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0320-781123

Wespenbestrijding Lelystad

Last van wespen
in Lelystad
Gemiddeld een 9.6 (12)
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak

Overlast van wespen voorkomen?

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Henk en maak direct een afspraak.

Bel direct met Henk

Stuur een mail

Stuur een mail en Henk neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Henk belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Lelystad

Expert aan het woord

Mijn naam is Henk Hortensius van Hortensius Habitat Management. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Lelystad. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Henk Hortensius
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Klanten over Hortensius Habitat Management

12 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
Waar Henk werkt

Werkgebied

Woon je in Lelystad of omgeving, dan staan Henk en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Lelystad woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Henk is actief in Doorn, Lelystad, Culemborg, Vianen, Almere, Ede, Barneveld, Amersfoort.

Wat valt er onder Lelystad?
 • Lelystad
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Lelystad? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Lelystad

Wespen bestrijden in Lelystad

Ja hoor! Zit je net lekker in de tuin word je gestoord door die vervelende, zoemende wespen. Bij erge overlast zit er waarschijnlijk een wespennest in de buurt. Probeert een wespennest absoluut niet zelf te bestrijden. Wil je van je wespen af? Neem voor direct hulp contact op met een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Onze ervaren wespenbestrijder uit Lelystad bestrijdt jouw wespennest vakkundige manier. Snel en effectief, maar bovenal: veilig! Binnen 24 uur zorgen onze lokale professionals al voor een oplossing voor jouw wespenprobleem. Altijd voor een vaste, lage prijs. Geen voorrijkosten. Wij zijn dagelijks actief in Lelystad en de rest van de omgeving om wespennesten te verwijderen. Onze bestrijders zijn 24/7 te bereiken, dus bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Een wesp steekt!

Helaas voorkom je niet dat je door een wesp wordt gestoken. Wanneer ze zich bereid voelen, steken ze je. En dat ga je voelen. Met hun angel spuiten ze wat gif in je lichaam en dat veroorzaak een scherpe, brandende pijn en een rode zwelling op de plek waar gestoken is. Bij sommige mensen lokt dit zelfs een heftige, allergische reactie uit. Wanneer je een wespennest wilt weghalen en er nog wespen actief zijn, wordt je geheid belaagd door een zwerm wespen die je meerdere malen steken. Het gif dient zo snel mogelijk uitgezogen te worden. Een beetje azijn op de wond doet al wonderen!

Professionele wespenbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij een wespennest? En wil jij hier zo snel mogelijk vanaf? Ga het nest niet zelf proberen te verwijderen. Zit het nest in de spouwmuur of onder je dak? Stop dan de ingang van het nest niet dicht. Als je namelijk de invliegopening van de wespen afsluit, vinden ze hoe dan ook een andere uitweg en komen eenvoudig binnen in je huis uit. Laat een wespennest dus altijd over aan een ervaren ongediertebestrijder. Woon je in Lelystad of omgeving? Onze professionele wespenbestrijders uit Lelystad staan binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw wespen vakkundig te bestrijden. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.