Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 023-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Haarlemmermeer

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Haarlemmermeer

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Haarlemmermeer Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor Landman van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Haarlemmermeer. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Haarlemmermeer

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 023-781123
Waar Gregoor werkt Werkgebied

Woon je in Haarlemmermeer of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Haarlemmermeer woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Haarlemmermeer?
 • Haarlemmermeer
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Haarlemmermeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Anti Pest Control B.V. 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongediertebestrijding in Haarlemmermeer

Heb je last van ongedierte in huis? Neem dan direct contact op met jouw lokale bestrijder uit Haarlemmermeer om het ongedierte te bestrijden. Ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer zitten nooit stil, dagelijks zijn ze in de weer met het bestrijden van overlast van ongedierte. Wespen, bedwantsen, muizen, kakkerlakken, boktor of houtworm: elk soort ongedierte weet onze ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer te snel en effectief te bestrijden.

Heb ik last van ongedierte in huis?

Ongedierte is er altijd en overal. Een beestje is nog niet zo erg, maar het wordt wel vervelend als je een heuse plaag aan ongedierte in huis krijgt. Ongedierte creëert niet alleen een onhygiënische leefomgeving, sommige soorten kunnen ook behoorlijke schade aanrichten in huis. Om die reden wil je overlast van ongedierte zo snel mogelijk herkennen en laten bestrijden door de ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer. Ondanks dat je het beestje zelf misschien niet ziet, kun je ongedierte wel ruiken, horen of sporen vinden.

Zelf ongedierte bestrijden, kan dat?

Als je last hebt van ongedierte wil je hier vanzelfsprekend zo snel mogelijk vanaf met het liefst geringe inspanning en weinig kosten eraan kwijt te zijn. Ongedierte zelf bestrijden is dan een optie. De ervaring van ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer leert dat dit vaak geen succes blijkt. Vele plekken worden vergeten om te bestrijden en de bestrijdingsmiddelen die particulieren mogen toepassen zijn nu eenmaal minder effectief. Voor het snelste resultaat schakel je het best een professionele ongediertebestrijder in die vakkundig het ongedierte bestrijdt.

Wat zijn de kosten van ongediertebestrijding?

Hoeveel ben je dan kwijt aan kosten voor ongediertebestrijding? Volgens onze ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer verschilt dat per situatie. Verschillende factoren bepalen de kosten van ongediertebestrijding, zoals:

 • het soort ongedierte waar je last van hebt;
 • de grootte van de plaag in huis;
 • het soort bestrijding dat toegepast moet worden;
 • de grootte van het pand of huis;
 • het aantal behandelingen dat nodig is.

Onze ongediertebestrijders vertellen je meteen wat je kwijt bent aan kosten voor ongediertebestrijding. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je een ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer inschakelt.

Ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer inschakelen

Als je last hebt van ongedierte in huis en hier zo snel mogelijk vanaf wilt, dan ben je bij jouw lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer aan het juiste adres. De ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer is al binnen 24 uur bij je, rekent geen voorrijkosten en bestrijdt het ongedierte vakkundig. Dat zijn de voordelen van een bestrijder uit de buurt! Advies hoe je in de toekomst ongedierte voorkomen kunt, krijg je ervoor niets bij. Neem daarom vandaag nog contact op met de ervaren ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Haarlemmermeer

Zit je helemaal onder de rode, jeukende bultjes en ben je er al achter dat muggen niet de oorzaak zijn? Het is goed mogelijk dat je last van bedwantsen hebt. Bedwantsen in huis is een ware nachtmerrie. Helaas krijgen onze ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer steeds vaker meldingen van bedwantsenoverlast. Dus wil je bedwantsen bestrijden, dan weet jouw lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer hier wel raad mee.

Hoe zijn bedwantsen in mijn huis terechtgekomen?

Het hebben van bedwantsen in huis heeft niets met hygiëne te maken, zoals velen denken. Bedwantsen zijn echte reizigers en liften graag met je mee om zo bij jou thuis in bed te komen. De volgende plekken zijn geliefd onder bedwantsen, simpelweg omdat hier veel mensen komen:

 • Hotels, B&B’s en hostels;
 • Treinen, bussen en vliegtuigen;
 • Banken, matrassen en tweedehands kleding.
 • Bedwantsen blijven hier net zolang zitten, totdat ze de kans krijgen om in je bagage te kruipen en met je mee te reizen. Bij jou thuis klimmen ze uit je bagage, verstoppen zich rondom je bed en bijten je ‘s nachts om zich te voeden met jouw bloed.

Jouw lokale bedwantsenbestrijder in Haarlemmermeer

Wil je het liefst gisteren nog van de bedwantsen in huis af, neem dan direct contact op jouw lokale bedwantsenbestrijder in Haarlemmermeer. Bedwantsen breiden zich ontzettend snel uit tot een plaag, dus snel actie ondernemen is van belang. Onze ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer weten wel raad met een bedwantsenplaag. Snel en effectief bedwantsen bestrijden doen wij dagelijks. Bel nu en je wordt direct geholpen.,Gaatjes in houten vloeren, meubels van hout of houten draagconstructies zijn het teken van houtaantasters als de boktor. Als je niet wilt dat van dat hout niets meer overblijft, moet je zo snel mogelijk boktor bestrijden. Voor een snelle, effectieve boktorbestrijding schakel je jouw lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer in.

Hoe herken je boktor in hout?

Velen hebben vaak niet meteen door dat er boktor in hout zit, aangezien ze diep in het hout leven. Om ernstige schade aan hout te voorkomen, dien je boktoroverlast zo snel mogelijk te herkennen en te bestrijden. Herken je de volgende kenmerken, dan heb je waarschijnlijk last van boktor:

 1. Zie je kleine, ovale gaatjes in hout? Dit zijn de uitvliegopeningen van boktor.
 2. Hoor je een borend geluid uit het hout komen? Dit is actieve, knagende boktor.
 3. Vind je zaagsel bij het hout? Dit is boormeel afkomstig van het knagen van boktor.

Jouw lokale boktorbestrijder in Haarlemmermeer

Houtaantastend ongedierte als boktor moet je direct bestrijden. Laat je boktor zijn gang gaan, blijft er enkel stof over van jouw houten voorwerpen met alle gevolgen van dien. Voor een vakkundige boktorbestrijding neem je contact op met jouw lokale boktorbestrijder uit Haarlemmermeer. Onze ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer beschikken over de kennis, kunde en middelen om boktor voor eens en altijd snel en effectief te bestrijden. Wil je een offerte op maat, vraag dan vandaag nog een boktorinspectie aan.,Heb je allemaal kleine gaatjes in hout ontdekt? Dan is mogelijk houtworm bezig om je houten vloer, houten meubel of houten balken aan te tasten met onherstelbare schade tot gevolg. De schade beperken doe je door direct de ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer in te schakelen om houtworm te bestrijden.

Hoe herken je een houtwormplaag?

Een actieve houtwormplaag is te herkennen aan kleine, ronde gaatjes in hout, waar hoopjes zaagsel bij liggen. Direct actie ondernemen moet je zeker als je echt de houtworm zelf hebt gespot. Zonder dat je er erg in hebt, kan houtworm zich al jaren in het hout bevinden. Tegen de tijd dat je aantasting door houtworm in hout ontdekt, is het hout waarschijnlijk al ernstig beschadigd. Wil je graag dat jouw houten eigendommen intact blijven en er geen gevaarlijke situaties ontstaan, laat dan houtworm bestrijden door de houtwormspecialist uit Haarlemmermeer.

Jouw lokale houtwormbestrijder in Haarlemmermeer

Als je schade door houtworm in huis hebt ontdekt, vraag dan meteen een lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer om een houtworminspectie uit te voeren. Jouw houtwormbestrijder uit Haarlemmermeer ziet meteen of het om actieve houtworm gaat en maakt een offerte op maat om houtworm te bestrijden. Houtworm wil je direct laten bestrijden om te voorkomen dat van hout niets overblijft.,Van kakkerlakken in huis wordt niemand vrolijk. Kakkerlakken creëren onhygiënische situaties in huis, wat je het liefst voorkomen en anders direct vanaf wilt. Je bent het snelst van kakkerlakken verlost als je jouw lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer inschakelt om de kakkerlakken te bestrijden.

Waar vind je kakkerlakken in huis?

Een donkere, warme schuilplek waar voedsel voorhanden is, dat hebben kakkerlakken nodig om ergens te leven. Kakkerlakken kunnen overigens prima een maand overleven zonder eten. In huis vind je kakkerlakken in je keuken of in je kelder, ook komen ze veel in restaurants en winkels voor. Stoffige hoekjes, waar je niet vaak bij komt, zitten kakkerlakken graag. Kakkerlakken kruipen in verpakkingsmaterialen, meubels of voedsel en komen op die manier je huis in.

Jouw lokale kakkerlakkenbestrijder in Haarlemmermeer

Voor kakkerlakken bestrijden draait onze ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer zijn handen niet om. Kakkerlakken zijn hardnekkig ongedierte, wat maakt dat kakkerlakken lastig te bestrijden te zijn. Onze kakkerlakkenbestrijder uit Haarlemmermeer heeft al jaren ervaren in het bestrijden van kakkerlakken. Met professionele bestrijdingsmiddelen slaagt een kakkerlakkenbestrijding altijd. Neem daarom direct contact op met de ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer om snel en effectief kakkerlakken te bestrijden bij jou thuis.,Word je continu lastig gevallen door rondvliegende wespen? Dan moet er een wespennest in de buurt zitten. Om overlast van wespen tegen te gaan, schakel je een ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer in om het wespennest te bestrijden. Je voorkomt hiermee dat de wespenoverlast erger wordt en je het risico loopt om gestoken te worden. Een wespensteek is erg vervelend, laat staan als je allergisch blijkt te zijn.

Kan ik wespen zelf bestrijden?

Als je onnodige risico’s voorkomen wilt, laat je het bestrijden van wespen over aan een professional. Wespen zelf bestrijden is mogelijk, maar doe dit dan volledig beschermd en wees op je hoede. Wespen houden niet van indringers, dus als je bij hun wespennest in de buurt komt voelen zij zich bedreigd. Ze doen er alles aan om hun wespennest te beschermen. Agressieve wespen twijfelen op dat moment niet om je meerdere keren te steken als dat nodig is om je weg te jagen bij hun nest.

Jouw lokale wespenbestrijder in Haarlemmermeer

Wil je vandaag nog verlost worden van die irritante wespen? Dan zit je bij de wespenbestrijder uit Haarlemmermeer goed. Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Haarlemmermeer en binnen 24 uur is jouw wespennest bestreden. Wespennesten bestrijden doen de ongediertebestrijders uit Haarlemmermeer in de zomermaanden de hele dag door. Laat je dag niet langer verpesten en schakel jouw lokale bestrijder in.

Kakkerlakken bestrijden Haarlemmermeer

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!