Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Henk is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0320-781123

Muizenbestrijding Lelystad

Last van muizen
in Lelystad
15 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Henk en maak direct een afspraak.

Bel direct met Henk

Stuur een mail

Stuur een mail en Henk neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Henk belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Lelystad

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Lelystad Expert aan het woord

Mijn naam is Henk Hortensius van Hortensius Habitat Management. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Lelystad. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Henk Hortensius
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Lelystad

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Henk van Hortensius Habitat Management is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Henk en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Henk kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0320-781123
Waar Henk werkt Werkgebied

Woon je in Lelystad of omgeving, dan staan Henk en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Lelystad woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Henk is actief in omgeving Doorn, Lelystad, Almere, Amersfoort.

Wat valt er onder Lelystad?
 • Lelystad
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Lelystad? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Lelystad
Klanten over Hortensius Habitat Management 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6

Muizen bestrijden in Lelystad

Overal zijn muizen en daar zijn er velen van! Vind je hagelslagachtige uitwerpselen, ruik je een penetrante lucht of hoor je trippelende, krassende geluiden? Plus heb je ook nog eens overal knaagschade? Dan heb je vrijwel zeker een muizenplaag in huis! En die wilde je nou net niet in je huis. Wees gerust, onze professionele muizenbestrijders uit Lelystad bieden 24/7 hun directe hulp aan. Wij zijn dagelijks werkzaam in Lelystad en omgeving om allerlei soorten ongedierte te bestrijden. Wij helpen jou binnen 24 uur van je muizenplaag af. De oplossing voor jouw muizenprobleem krijg je al voor een vast, laag tarief. Wij hanteren geen spoed- of voorrijkosten. Bel dus direct voor een afspraak of laat je meteen terugbellen door onze muizenspecialist. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn muizen gevaarlijk?

Een muis in huis brengt veel overlast met zich mee. Muizen zijn namelijk zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Ze knagen alles kapot wat maar los of vast zit. Dit doen ze om hun tanden kort en scherp te houden. Deze groeien immers constant door. Doen muizen dit niet, sterven ze binnen de kortste keren, omdat ze niet meer in staat zijn om te eten. Daarnaast zijn muizen niet goed voor onze gezondheid. Ze dragen allerlei bacteriën met zich mee en bevuilen bovendien je huis met hun urine en uitwerpselen. Muizen planten zich ook nog eens razendsnel voort, dus wanneer je ze niet op tijd laat bestrijden, heb je al snel last van een ware muizenplaag.

Professionele muizenbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij last van een aanhoudende muizenplaag, ben je de muizen in huis helemaal zat en wil e erger voorkomen? Zoek dan niet langer en neem direct contact op met onze professionele muizenbestrijder uit Lelystad. Binnen 24 uur staan wij paraat om jou vakkundig van je muizenplaag af te helpen. Wij hanteren een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals staan 24/7 voor je klaar om een oplossing te vinden voor jouw muizenprobleem. Heb je nog vragen, wil je vrijblijvend advies of direct al een afspraak maken? Bel ons dan via ons telefoonnummer. Ook mag je je gegevens achterlaten, zodat wij jou kunnen terugbellen.