Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0320-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Lelystad

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Lelystad

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Lelystad Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Lelystad. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Lelystad

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0320-781123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Lelystad of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Lelystad woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Lelystad?
 • Lelystad
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Lelystad? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Vlooien bestrijden Lelystad

Heb je vlooien? Dan irriteer je je waarschijnlijk mateloos. En logisch, want een vlooienbeet rode jeukende bultjes bij zowel jou als je huisdier. Ben jij het zat wil je direct van jouw vlooienplaag af? En woon je in Lelystad of omgeving? Wacht dan niet langer neem vandaag nog contact op met onze professionele vlooienbestrijder in Lelystad. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Dagelijks bestrijden wij snel en effectief vlooienplagen in Lelystad en omgeving. Onze lokale professionals komen al voor een vast, laag tarief vakkundig jouw vlooien bestrijden. Spoed- of voorrijkosten werken wij niet mee. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons via het telefoonnummer 0320-781123 of laat je terugbellen door onze specialisten.

Richten vlooien veel schade aan?

Het is vooral de kattenvlo die de vlooienbeten bij jouw huisdier, maar ook bij jou veroorzaakt. Heb je zo’n klein, rood vlekje op je huid? Dan ben je gebeten door de vlo. Wat doet een vlooienbeet precies met je? Een beet van een vlo zorgt voor erge jeuk en irriteert de huid flink. De jeuk wordt veroorzaakt door de sterke antigene werking van het vlooienspeeksel. Er zijn mensen, maar ook dieren die een allergische reactie krijgen van de vlooienbeten. Ze hebben dan niet alleen rode bultjes, maar krijgen rode uitslag over het hele lichaam. Heb je veel jeuk, probeer dan vooral niet te krabben om zo een bacteriële infectie te voorkomen.

Heb ik last van een vlooienplaag?

Een vlooienplaag vormt zich snel. Wist je dat vlooien wel tot zo’n honderd eitjes leggen per dag? Deze eitjes worden bijvoorbeeld in de vacht van jouw hond of kat gelegd. Ook in een mand of bak waar de huisdieren zich bevinden, worden deze eitjes gelegd. Na een week of twee komen de eitjes uit en verbergen de larven zich in warme en donkere plekken. Kieren, plinten, kleden en vloerbedekkingen zijn geliefde plekken voor de larven. Na twee weken verpopt de larve zich tot vlo. En als jij je bedenkt dat al die honderden eitjes zijn uitgekomen, dan weet jij dat je met een heuse vlooienplaag te maken krijgt. Wees er dus snel bij.

Professionele vlooienbestrijding in Lelystad en omgeving

Heb jij last van een vlooienplaag? Dan dien je deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Ook het behandelen van je huisdier met een anti-vlooienmiddel is aan te raden. Dit kun je zelf doen of door de dierenarts laten doen. Om de vlooien te bestrijden, heb je echt vakkundige hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele vlooienbestrijders uit Lelystad begrijpen de ernst van jouw vlooienprobleem en staan al binnen 24 uur bij je op de stoep met de oplossing. Je hoeft ons daarvoor alleen maar te bellen op ons telefoonnummer. Of je laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op voor snelle vlooienbestrijding. Woon je in Lelystad of omgeving? Wij hanteren een vast, laag tarief voor een bestrijding tegen vlooien. Wij reken geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!