Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 015-7831123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Delft

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Delft

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Delft Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Delft. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Delft

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Gregoor op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Gregoor van Anti Pest Control B.V. heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Gregoor kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Gregoor welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Gregoor speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Gregoor.

5. Aantal behandelingen

Kan Gregoor het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Gregoor kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Gregoor langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Gregoor voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 015-7831123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Delft of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Nootdorp woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 015-7831123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Delft?
 • Delft
 • Delfgauw
 • Den Hoorn
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Schipluiden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Delft? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Delft

Wat kost een ongediertebestrijder in Delft?

Wat een bestrijding in Delft kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Gregoor van Anti Pest Control B.V. bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Gregoor van Anti Pest Control B.V. gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Gregoor op 015-7831123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Gregoor geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Gregoor om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Gregoor helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Ongedierte bestrijden in Delft

Ongedierte, waar komt het niet voor in Nederland. Het gaat van knaagdieren tot insecten. Van ongedierte spreken we als dieren overlast veroorzaken of wanneer ze een gevaar vormen voor je eigendommen en gezondheid. Ongedierte komt voor in kleine, maar ook enorme aantallen. Wanneer de overlast of het gevaar te groot wordt, moet je het ongedierte zo snel mogelijk bestrijden. Ook uit Delft krijgen wij dagelijks vele telefoontjes over ongedierte. Onze professionele ongediertebestrijders uit Delft hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van alle soorten ongedierte in Delft en omgeving. Ook in Schipluiden, Delfgauw en Den Hoorn zijn wij elke dag actief. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Heb je een wespennest in de spouwmuur? Onze bestrijder verzorgt de wespenbestrijding in Delft. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu.

Je huis vol ongedierte

Ongedierte in je huis is erg vervelend. Zeker wanneer dit grote problemen met zich meebrengt. Onderschat de kracht van ongedierte in je huis niet. Beestjes kunnen flinke schade aanbrengen in en rondom je huis. In sommige gevallen kan dit zelfs leiden tot kortsluiting of brand. Net zo schadelijk zijn de gevaren voor je gezondheid. Vele soorten ongedierte nemen virussen en bacteriën met zich mee die gevaarlijk zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de mensen om jou heen. Ook zijn de uitwerpselen, urine en kadavers van ongedierte uiterst onhygiënisch en zorgen voor veel overlast.

Professionele ongediertebestrijding in Delft en omgeving

Wanneer je last hebt van ongedierte, zoals muizen, vlooien, ratten, wespen, zilvervisjes of houtworm of welk ander ongedierte dan ook; onze professionele ongediertebestrijders uit Delft staan 24/7 voor je klaar. In heel Delft en omgeving bieden wij je de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Onze vakkundige professionals zijn binnen 24 uur ter plaatse om je ongedierte snel en effectief te bestrijden. Wij hanteren een vast, laag tarief en in en rondom Delft, zoals Schipluiden, Delfgauw en Den Hoorn, rekenen wij geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Delft

Heb je last van kakkerlakken en wil je ervan af? Niet zo gek ook. Kakkerlakken zijn onhygiënisch, stinken en zien er griezelig uit en kunnen bovenal voor veel overlast zorgen. Onze lokale bestrijder uit Delft helpt je! Wij bestrijden niet alleen in Delft, maar ook in de omgeving, zoals Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp. Hiervoor worden geen voorrijkosten gerekend. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw kakkerlakken voor een vast, laag tarief. Bel nu, want we zijn 24/7 te bereiken. Heb je liever dat wij jou benaderen? Laat je gegevens hiernaast achter en wij bellen/mailen je direct terug.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Kakkerlakken dragen ziektes als tyfus, dysenterie en salmonella met zich mee. Dus ja, kakkerlakken zijn inderdaad schadelijk. Het is daarom van belang dat deze insecten uit de buurt blijven van kinderen, zieke mensen of en ouderen. Zij zijn extra vatbaar voor deze ziektes. Ook de uitwerpselen van kakkerlakken zijn schadelijk voor je gezondheid en kan voor problemen als eczeem of astma zorgen.

Kan ik kakkerlakken zelf bestrijden?

Kakkerlakken houden van warme, vochtige plekken waar voedsel te vinden is. Ze bestrijden kan je niet, maar je kunt hun verblijf in jouw huis wel minder prettig maken. Hoe? Zet de verwarming een aantal graden lager in je huis, ventileer je huis goed en ruim je etensresten op. Echt bestrijden doe je kakkerlakken hiermee niet. Je moet ze hoe dan ook laten bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Delft en omgeving

Bestrijd kakkerlakken zo snel mogelijk, want ze planten zich razendsnel voort. Bespaar jezelf de moeite, tijd en geld. Bel ons op en wij sturen direct onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Delft op je af die de kakkerlakken vakkundig uit je huis verwijderd. We zijn 24/7 bereikbaar en lossen jouw kakkerlakkenprobleem binnen 24 uur op. Onze professionals hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook niet als je in Pijnacker, Delfgauw of Nootdorp woont. Dus wacht niet langer en schakel onze hulp in voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Mieren bestrijden Delft

Mieren zijn sociale, slimme en sterke dieren. De meeste mensen verwachten dit niet en onderschatten dit ongedierte dan ook. Mieren leven nooit alleen, maar samen in kolonies bijvoorbeeld onder de grond in hun mierennest. Mieren zijn hinderlijk en onhygiënisch en wil je daarom het liefst snel kwijt. Onze vakkundige mierenbestrijder uit Delft staat 24/7 voor je klaar om jouw mieren te bestrijden. Wij zijn dagelijks actief in Delft, maar ook in Delfgauw, Nootdorp en Den Hoorn zijn we binnen 24 uur ter plaatse voor een bestrijding. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Een mierenplaag in je huis

Binnen een kolonie hebben mieren verschillende taken. Werksters zijn continu op zoek naar voedsel. Vaak zie je mieren in een rijtje achter elkaar aan lopen. Dit is de mierenstraat die de werksters hebben gecreëerd. Deze route start in het wespennest en gaat via kieren en gaten jouw huis in richting het gevonden voedsel. Mieren houden van zoete etenswaren en besmetten deze zodra ze hiermee in aanraking komen. Denk aan je siroopflessen, jam- en suikerpotten. Het is dan ook belangrijk om deze producten goed af te sluiten, zodat de mier niet terugkomt.

Een mierennest in je tuin?

Een mierennest in je tuin lijkt onschuldig. Toch is de bouw hiervan vaak het begin van een mierenplaag. Werksters gaan vanuit deze plek op zoek naar voedsel. De koninginnen en mannetjes maken ondertussen hun bruidsvlucht. Oftewel, ze paren in de lucht. Na deze vlucht verliest het mannetje z’n vleugels en begint de koningin met de bouw van een nieuw nest. Dit nest bevat dan ongeveer driehonderd eitjes die bij uitkomst voor een hele plaag zorgen. Wanneer je dus mieren ziet vliegen, is dit een signaal voor bestrijding. Onze lokale ongediertebestrijders uit Delft helpen je graag met het oplossen van dit probleem.

Professionele mierenbestrijding in Delft en omgeving

Het beste neem je direct contact op met een professionele ongediertebestrijder. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van mieren en helpen jou graag van je mierenplaag af. Onze professionals uit Delft komen binnen 24 uur bij je langs voor een bestrijding. Wij bestrijden niet alleen in Delft, ook in Delfgauw, Nootdorp en Den Hoorn zijn we je 24/7 van dienst. Er worden géén voorrijkosten gerekend en altijd een vast, laag tarief gehanteerd. Maak dus direct een afspraak of laat ons jou terugbellen voor een snelle, effectieve oplossing.

Motmuggen bestrijden Delft

Wanneer je één motmug tegenkomt, is het vrijwel zeker dat er meerdere zijn. Motmuggen leggen tot wel tweehonderd eitjes per keer die na twintig tot veertig uur uitkomen. De zwerm motmuggen wordt op deze manier heel snel erg groot. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Delft staan 24/7 klaar om jou van deze overlast te verlossen. Binnen 24 uur bieden wij je de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale bestrijder hanteert een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook niet in de omgeving van Delft, zoals Nootdorp, Schipluiden of Delfgauw. Bel nu of laat je terugbellen door ons.

Last van motmuggen?

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die enigszins op vlinders lijken. Motmuggen zijn te herkennen aan hun behaarde vleugels. Ondanks dat ze vleugels hebben, kunnen motmuggen niet goed vliegen. Motmuggen verplaatsen zich dan ook vaak kruipend. Motmuggen leven vooral in kruipruimtes, riolen en afvoeren. Ze worden dan ook wel rioolvliegje of aalputmotje genoemd. Hier maken ze hun nestje in lekkende drab en leggen ze hun eitjes.

Kan ik motmuggen zelf bestrijden?

Doordat motmuggen zich enorm snel vermenigvuldigen, is het verstandig eens in je kruipruimte, riool en afvoer te kijken wanneer je een motmug hebt gezien. Waarschijnlijk heb je hier ergens een lekkage of is die er geweest en ligt er drab. Om motmuggen te verwijderen dient de plek grondig schoon worden gemaakt en is reparatie van de lekkages nodig. Dit moet vakkundig gebeuren, omdat anders de voedselbron van de larven intact blijft. Wanneer je alleen de volwassen insecten bestrijdt, komen de larven alsnog uit en is een nieuwe motmuggenplaag een feit.

Professionele motmuggenbestrijding in Delft en omgeving

De overlast die motmuggen geven, wenst niemand. Laat daarom jouw plaag professioneel bestrijden. Hierdoor is de kans dat je opnieuw motmuggen krijgt minimaal. Onze ervaren motmuggenbestrijders uit Delft sporen de bron op en bestrijden snel en effectief de motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw ongedierteproblemen. Hiervoor hanteren onze professionals vaste, lage prijzen en geen voorrijkosten. Ook in Nootdorp, Schipluiden of Delfgauw. Neem nu contact met ons op en binnen 24 uur staat onze vakkundige ongediertebestrijder bij je op de stoep.

Ovenvisjes bestrijden Delft

Ovenvisjes laten zich steeds vaker zien in woningen. Ovenvisjes zelf vormen geen gevaar. Maar veel ovenvisjes bij elkaar zorgen wel voor overlast. Ben je te laat met het voorkomen van een ovenvisjesplaag en heb je last van ovenvisjes? Dan raden we je aan ze te bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijder is 24/7 werkzaam in Delft en omgeving. Naast het bestrijden van ovenvisjes in Delft, zijn we ook actief in Pijnacker, Nootdorp en Schipluiden. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten staan we binnen 24 uur bij jou op de stoep. Voor een snelle, effectieve bestrijding neem je direct contact met ons op.

Ovenvisjes, waar leven ze van?

Ovenvisjes eten cellulose. Cellulose zit in papier en karton. Daarnaast houden ze ook van de koolhydraten die in lijm zitten. Die lijm kom je vaak tegen in oude tijdschriften. Stapels kranten en oude tijdschriften zijn dan ook de favoriete schuilplaats van een ovenvisje. Zijn die er niet? Dan redt een ovenvisje zich ook prima met behang dat aan de randjes loslaat.

Hoe houd je ovenvisjes buiten de deur?

Ovenvisjes hebben een voorkeur voor een droge, warme en donkere ruimte. Geen wonder dat een plaag van ovenvisjes vaak begint daar waar de verwarmingsketel staat. In die ruimte is het tenslotte lekker warm! Heb je ovenvisjes in huis? Zorg dan dat de plaag zich niet uitbreidt. Dat doe je door de kamers waar je ovenvisjes gezien hebt goed te ventileren. Isoleren van leidingen waar warm water door stroomt, helpt ook. Alles van papier bewaar je het best in dozen die je luchtdicht af kunt sluiten.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Delft en omgeving

Heb je last van ovenvisjes? Vraag onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Delft dan om hulp. Houd daarbij in je achterhoofd dat de buren waarschijnlijk ook last van ovenvisjes hebben. Gezamenlijk de hulp van een lokale ongediertebestrijder inroepen is dan ook aan te raden. Als je nu contact met ons opneemt, is onze ervaren professional binnen 24 uur bij je om jouw ovenvisjesprobleem vakkundig op te lossen. En dat zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Of je in Delft, Pijnacker, Nootdorp of Schipluiden woont, maakt daarbij niet uit. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief. Onze bestrijders zijn 24/7 te bereiken. Dus bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter en wij nemen direct contact met jou op.

Papiervisjes bestrijden Delft

Papiervisjes komen veel voor en vreten aan het behang aan je muur, aan kleding en aan boeken of ander papierwerk. Erg vervelend, daarom moet hier snel iets aan gedaan worden. Heb jij last van papiervisjes en woon je in Delft of daar in de buurt? Het best is om vandaag nog de hulp in te schakelen van onze professionele papiervisjesbestrijder uit Delft. Wij hebben vandaag nog de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Voor directe hulp in Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Pijnacker kun je 24/7 contact opnemen met onze lokale bestrijder. Geen voorrijkosten. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse en hanteren vaste, lage prijzen. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies, meer informatie of een afspraak.

Hoe ziet een papiervisje eruit?

Dit kleine insect heeft een lang, plat lichaam en wordt ongeveer vijftien millimeter lang. De lichaamskleur van het papiervisje varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie insecten nauwelijks te zien. Wat ze wel gemeen hebben, is dat zowel papiervisjes, ovenvisjes als zilvervisjes schade in je huis aanrichten.

Zijn papiervisjes schadelijk?

Papiervisjes kunnen veel schade aanrichten. Boeken, behang en kleding zijn de voornaamste doelwitten van deze beestjes. Van papiervisjes houd je lang last, ze worden namelijk wel zo’n twee tot acht jaar oud. Plekken als musea of archieven waar men waardevolle documenten bewaard, zijn funest. Ook in huis zien we ze niet graag, want papiervisjes brengen onze dierbare fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten in groot gevaar.

Professionele papiervisjesbestrijding in Delft en omgeving

Heb je last van een papiervisjesplaag in jouw huis? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor dit probleem. Schakel vandaag nog onze ervaren ongediertebestrijder uit Delft in voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Wij bestrijden alle soorten ongedierte, waaronder papiervisjes, en zijn daarvoor 24/7 bereikbaar. Ook in Delfgauw, Den Hoorn en Pijnacker staan wij binnen 24 uur voor je klaar om de papiervisjes vakkundig te bestrijden. Neem nu contact met ons op door te bellen met onderstaand telefoonnummer. Je mag ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je terug.

Ratten bestrijden Delft

Ratten, als ze de kans krijgen, knagen ze alles kapot. Ze dragen ziektes met zich mee en besmetten je eten. Van rattenpoep kun je ernstig ziek worden. Hersenvliesontsteking is maar een van de voorbeelden. Bestrijden is dan ook meer dan gerechtvaardigd. In Delft komen deze plaagdieren ook veel voor. Woon je in Delft, Schipluiden, Den Hoorn of Nootdorp en heb je last van ratten? Onze professionele ongediertebestrijders staan 24 uur per dag klaar om jou van je ratten af te helpen. Voor een vast, laag tarief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Een rat of toch een muis?

Ratten en muizen, in veel opzichten lijken ze op elkaar. Ze hebben dezelfde bouw, grote oren, scherpe snijtanden, een spitse snuit met snorharen en een staart. Belangrijkste verschil is de afmeting. Een volwassen rat kan uitgroeien tot dertig centimeter en is daarmee vele malen groter dan een muis. In Nederland kennen we de zwarte en de bruine rat. De bruine rat komt het meeste voor. We noemen zo’n rat ook wel een scheepsrat of rioolrat.

Hoe houd je ratten buiten de deur?

Om ratten buiten de deur te houden, moet je alle openingen in huis goed afsluiten. Vergeet daarbij de deuren niet, want jonge ratten hebben aan een gat van één centimeter voldoende! Verder is het belangrijk dat je de keuken goed schoonhoudt en etenswaren opruimt. Zo voorkom je luchtjes waar ratten door aangetrokken worden. Dat je ratten hebt, merk je aan vreemde geluiden, een onaangenamer geur, langwerpige uitwerpselen en knaagschade.

Ratten, kun je ze zelf bestrijden?

Professionele ongediertebestrijders in het bezit van een diploma mogen rattengif gebruiken. Gif om knaagdieren te bestrijden (rodenticiden), mag niet aan particulieren verkocht worden. Blijft over het gebruik van vallen. Die mag je alleen gebruiken op plaatsen waar kinderen en huisdieren niet kunnen komen. Echt helpen doen ze daarom niet. Heb je last van ratten? Neem dan geen risico en roep zo snel mogelijk de hulp in van een professionele bestrijder!

Professionele rattenbestrijding in Delft en omgeving

Dat ratten schadelijk zijn, is een feit. Je wilt er daarom zo snel mogelijk vanaf. Woon je in Delft, Schipluiden, Den Hoorn of Nootdorp en heb je last van ratten? Neem dan direct contact op met een lokale bestrijder bij jou in de buurt. Onze vakkundige rattenbestrijders staan zeven dagen in de week voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur voor je deur. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen, lossen wij snel en effectief jouw rattenprobleem op. Voor directe hulp bel je nu met onderstaand telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter.

Zilvervisjes bestrijden Delft

Heb je last van zilvervisjes? Onze lokale professionals bestrijden dagelijks zilvervisjes in Delft, Nootdorp, Delfgauw en Pijnacker. Tegen een vast, laag tarief staan we binnen 24 uur voor je klaar. En dat doen we zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Wij inspecteren je woning en helpen je vervolgens graag van je probleem af. Neem contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leven zilvervisjes?

De goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig zijn een ideale leefomgeving voor zilvervisjes. Ze houden namelijk van warme, vochtige plaatsen. Zilvervisjes leven vaak in donkere, kleine plekken, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Ze houden zich schuil in naden en kieren van je huis, bij voorkeur in ruimten als je badkamer of toilet.

Zijn zilvervisjes schadelijk?

Zilvervisjes brengen geen ziektes over en kunnen ook geen allergieën veroorzaken, dus ze zijn niet schadelijk voor je gezondheid. Vervelend zijn ze daarentegen wel! Zilvervisjes zetten hun tanden graag in kleding, het liefst van katoen. Je wilt ze dan ook echt niet in huis.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes zijn moeilijk te traceren. En de eitjes van een zilvervisje zijn vrijwel niet met het blote oog te zien. Ze zijn klein en bijna onzichtbaar. Zelf zilvervisjes bestrijden, is daarom best lastig! Professionele ongediertebestrijders weten uit ervaring precies waar ze moeten zijn.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Delft en omgeving

Wil je zo snel mogelijk van jouw zilvervisjesplaag in huis af? Bel ons voor een afspraak en onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Delft biedt directe hulp binnen 24 uur. In Delft, maar ook in Nootdorp, Delfgauw of Pijnacker komen we graag bij je langs. Onze lokale ongediertebestrijders staan zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Wij bestrijden vakkundig zilvervisjes tegen een vast, laag tarief en brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je ons 24/7 bereiken. Laat je gegevens hiernaast achter als je liever hebt dat wij jou bereiken.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!