Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Lelystad
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0320 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Lelystad

Houtworm is de verzamelnaam voor larven van verschillende soorten houtborende kevers. De schade die houtwormlarven aanrichten aan houten constructies is enorm. Het bestrijden van houtworm is een klus die je het beste overlaat aan een professionele houtwormbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Lelystad bestrijden dagelijks houtworm in Lelystad en omgeving. Wij bieden jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij hanteren altijd een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel dus direct voor een afspraak met ons telefoonnummer. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie over het bestrijden van ongedierte bel je ons.

De levenscyclus van houtworm

Volwassen houtwormkevers leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en voeden zich hiermee. De houtwormlarven leven tot wel tien jaar lang in het hout terwijl ze letterlijk een spoor van vernieling achterlaten. Wanneer de larven groot genoeg zijn, verpoppen zij zich tot volwassen houtwormkever. Deze kruipt uit het hout en laat een klein, rond gaatje achter. De houtwormkever legt weer haar eitjes op het hout en zo is de levenscyclus van de houtwormkever rond. Als jouw houten constructie houtworm bevat, gaat dit dus niet vanzelf over. Schakel zo snel mogelijk ervaren ongediertebestrijder in.

Professionele houtwormbestrijding in Lelystad en omgeving

De meest snelle en effectieve oplossing voor het bestrijden van jouw houtworm is het inschakelen van onze professionele houtwormbestrijder uit Lelystad. Wij beschikken over de juiste technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring om houtworm vakkundig te bestrijden. Ook ontvang je na de behandeling een certificaat van curatieve houtbehandeling. Onze lokale professionals bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Lelystad en omgeving, waaronder de houtworm. Wij hanteren altijd vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Daarnaast bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Lelystad.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website