Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Deurne

Ratten zijn erg ongewenst ongedierte. Niet alleen zijn ratten de veroorzakers van veel schade in huis, maar vormen ze ook een risico voor je gezondheid. Ratten dragen namelijk veel ziektes en bacteriën met zich mee en zijn daarom geen welkome gasten in je huis. Bij het opmerken van de aanwezigheid van ratten is het dan ook belangrijk om ze zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden. Hiervoor schakel je het best een vakman uit jouw buurt in, zodat je snel geholpen wordt. Onze professionele rattenbestrijders zijn dagelijks actief om dit soort ongedierte te bestrijden. Heb jij ratten in huis? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij zijn op ieder moment van de dag 24/7 te bereiken en binnen 24 uur staan we voor je klaar. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook niet in de wijde omgeving van Deurne.

Welke soorten ratten zijn er?

Er bestaan veel verschillende soorten ratten in de wereld. Waar wij in onze leefomgeving het meest mee te maken hebben is de Bruine rat. Vanuit het zuiden rukt ook steeds vaker de Zwarte rat op. Allebei ratten, maar met een totaal verschillende leefwijze. Zo blijft de Bruine rat graag laag bij de grond en is de Zwarte rat een echte klimmer. Ook hun voorkeur voor voedsel verschilt: de Bruine rat eet graag granen en noten, de Zwarte rat graag fruit.

Wat zijn kenmerken van de rat?

Met staart meegerekend kan een volwassen rat tot wel dertig centimeter lang worden. Ze kruipen gemakkelijk door smalle gaten en kieren, dit hebben ze te danken aan hun smalle skeletbouw. Ratten vormen een groot risico voor de gezondheid van zowel mens als dier. Ze brengen namelijk allerlei ziektes met zich mee. Alsof dit ongedierte op zichzelf al niet erg genoeg is, nemen ze ook nog eens ander ongedierte met zich mee. Teken, mijten en vlooien verbergen zich vaak in de vacht van een rat. Je snapt waarom het zo belangrijk is om ratten zo snel mogelijk te laten bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Deurne en omgeving

Heb jij overlast van ratten? Woon je in Deurne of wijde omgeving? Schakel meteen professionele hulp in. Onze lokale rattenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan voor een vaste, lage prijs binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Helenaveen, De Rips of Griendtsveen woont. We beschikken over de juiste kennis en middelen om jou zo snel mogelijk van je rattenprobleem af te helpen. Voor een effectieve en duurzame oplossing bel je met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten uit Deurne.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9343 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website