Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0493-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Deurne

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Deurne

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Deurne Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Deurne. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Deurne

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0493-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Deurne of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Deurne, Asten, De Rips of Griendtsveen woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Deurne?
 • Deurne
 • Asten
 • De Rips
 • Griendtsveen
 • Helenaveen
 • Heusden
 • Liessel
 • Ommel
 • Someren
 • Vlierden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Deurne? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Vlooien bestrijden Deurne

Vlooien zijn een veelvoorkomend ongedierte. Overal ter wereld waar mensen en dieren leven, leven vlooien ook. De reden dat vlooien alleen leven waar ander leven is, is omdat zij leven van bloed van anderen. Heb jij veel overlast van vlooien? Gelukkig is de oplossing niet ver weg. Onze bestrijders uit Deurne zijn dagelijks actief om alle soorten ongedierte te bestrijden, waaronder ook vlooien. Laat de vlooien jou en je huisdier(en) niet langer plagen, maar neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer 0493-781123. We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar met de directe oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij bestrijden de vlooien bij jou thuis voor een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten, of je nu in Helenaveen, De Rips of Griendtsveen woont.

Heb jij een vlooienplaag in huis?

Een vlooienplaag kan door verschillende situaties veroorzaakt worden. Bijvoorbeeld wanneer je huisdier een lange periode van huis is geweest of pas is overleden. Ook wanneer je het huisdier van een ander te logeren hebt gehad, blijf je achter met een vlooienplaag. Er zijn verschillende soorten vlooien, maar in Nederland hebben we meestal te maken met de kattenvlo. Deze leeft zowel op honden als katten. Soms bijten ze ook mensen, maar dit is slechts een proefbeet. Ze komen er dan achter dat jij niet hun ideale gastheer bent en vertrekken weer. Wel geeft dit aan dat je waarschijnlijk te maken hebt met een vlooienplaag in huis. Nu je weet hoe je aan een vlooienplaag in huis komt, wil je natuurlijk ook weten hoe je er zo snel mogelijk weer vanaf komt.

Professionele vlooienbestrijding in Deurne en omgeving

Eigenlijk is er maar één efficiënte oplossing om de voortplantingscyclus van vlooien te doorbreken: het inschakelen van een professionele vlooienbestrijder uit de buurt. Onze ervaren vakmannen uit Deurne bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor je vlooienprobleem. Wij bestrijden dagelijks vlooien in Deurne en omgeving en helpen ook jou binnen 24 uur van je vlooienprobleem af. Ook als je in Helenaveen, De Rips of Griendtsveen woont. Wij werken tegen een vast, laag tarief en altijd zonder voorrijkosten. Voor vlooienbestrijding bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze professionele vlooienbestrijders in Deurne.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!