Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Deurne

Houtworm in houten constructies zijn een gevaar voor je huis. Vaak worden houtwormen in houten constructies pas opgemerkt wanneer de eerste volwassen houtwormkevers al zijn uitgevlogen. Zij laten hierbij kleine, ronde gaatjes achter in het hout. Dit zijn vaak de eerste tekenen waaraan je houtwormen herkent in huis. De larve van de houtwormkever heeft hiervoor al jarenlang door het hout geboord en dit is in die tijd behoorlijk aangetast. Voorkom meer schade door houtworm en laat houtworm direct bestrijden door onze professionele houtwormbestrijders uit Deurne. Wij zijn dagelijks actief om ongedierte te bestrijden in Deurne en omgeving. Dus ook wanneer je in Someren, Asten of Ommel woont bestrijden wij de houtworm bij jou thuis voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Schade van een houtworm

Houtwormen in houten constructies, vloeren of meubels richten veel schade aan. Larven van deze houtwormkevers boren lange gangen in het hout. Hierdoor verliest het hout zijn stevigheid en dus ook draagkracht. Wanneer houtworm in dragende constructies zit dreigt op den duur instortingsgevaar. Schakel een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in en laat de houtworm in jouw gebouw op vakkundige en duurzame wijze bestrijden.

Zelf bestrijden van houtworm

Houtworm zelf bestrijden is een lastige taak. De professionele bestrijdingsmiddelen die hiervoor gebruikt worden zijn voor particulieren niet te verkrijgen. Onze vakkundige en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Deurne hebben deze professionele middelen en kennis uiteraard wel in huis.

Professionele houtwormbestrijding in Deurne en omgeving

Een houtwormbesmetting gaat niet vanzelf weg. Stop de vernieling van je gebouw en schakel onze professionele houtwormbestrijders uit Deurne in. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring om houtworm op effectieve wijze te bestrijden. Wij zijn 24/7 beschikbaar en bestrijden binnen 24 uur de houtworm in jouw pand. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook als je in Someren, Asten of Ommel woont. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze houtworm specialist uit Deurne.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website