Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Deurne
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0493 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Deurne

Wanneer je in je bed slaapt en wakker wordt met rode, jeukende bulten is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Bedwantsen komen de laatste jaren steeds vaker voor. Het zijn kleine insecten die leven van het bloed van mensen. Ze leven, zoals de naam al zegt, voornamelijk in en rond het bed. Ook worden ze wel wandluis, bedbugs of bedluis genoemd. Wanneer jij last hebt van bedwantsen in je huis is het verstandig een professionele ongediertebestrijder in te schakelen om deze bedwantsen vakkundig te bestrijden.  Wij zijn dagelijks actief in Alpen aan den Rijn en omgeving. Dus ook wanneer je in Someren, Asten of Ommel woont zijn wij jou ook van dienst. Wij bestrijden binnen 24 uur op een professionele manier de bedwantsen in jouw huis, zodat je weer een goede nachtrust kunt pakken.

Het leven van een bedwants

Bedwantsen leven van het bloed van een mens, al overleven bedwantsen ook makkelijk maandenlang zonder voedsel. Ze zitten verstopt in de omgeving van jouw bed en zijn lastig te vinden. Zodra jij in je bed gaat liggen komen ze tevoorschijn, gelokt door de warmte en koolstofdioxide die je uitademt. Wanneer ze een bloedmaaltijd hebben gehad gaan ze terug naar hun schuilplek om eitjes te leggen. Bedwantsen krijgen zo dus geregeld te eten, en er is genoeg voor iedereen. Door de hoeveelheid eitjes die ze na elke bloedmaaltijd leggen is een plaag makkelijk gecreëerd.

Heb ik last van bedwantsen in huis?

Bedwantsen herken je door jeuk en huidirritaties. De bedwants prikt namelijk zijn snuit door jouw huid en zuigt zo het bloed op. Wondjes lijken erg op muggenbulten; kleine rode bulten. Wanneer je bruinzwarte puntjes op lakens, plinten of stopcontacten ziet heb je zeer waarschijnlijk last van bedwantsen. Kijk ook eens in de randen van het matras, hier verstoppen ze zich vaak, al zijn ze met het blote oog lastig te zien. Om verspreiding van de bedwantsen in je huis te voorkomen is het belangrijk dat je direct een professionele ongediertebestrijder uit de buurt inschakelt. Ook is het belangrijk dat je geen spullen gaat verplaatsen naar andere ruimten, uit logeren gaat of een logee uitnodigt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Deurne en omgeving

Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Deurne zijn dagelijks actief in Deurne en omgeving om alle soorten ongedierte te bestrijden. Wanneer je last van bedwantsen hebt bel dan direct voor een afspraak binnen 24 uur. Wij hanteren een vast, laag tarief en geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist uit Deurne.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Deurne, Asten, De Rips, Griendtsveen, Helenaveen, Heusden, Liessel, Ommel, Someren, Vlierden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9280 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website