Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Nijmegen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
024 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Nijmegen

Overal komen zilvervisjes voor. Heb jij ook last van zilvervisjes in huis? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze lokale professionals uit Nijmegen. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Nijmegen en omgeving, waaronder zilvervisjes. Dus ook in Middelaar, Wijchen en Overasselt bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Voor het vakkundig bestrijden van zilvervisjes hanteren wij vaste, lage tarieven. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze professionele zilvervisjesbestrijder. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Het zilvervisje

Zilvervisjes leven het liefst in donkere, warme, vochtige ruimten. Zie je ze wegschieten als je plots het licht aandoet? Zilvervisjes houden niet van licht en verstoppen zich weer snel in naden en kieren. Zilvervisjes eten graag papier en textiel en zitten daarom vaak tussen je boeken, in je kleding of achter het behang. Kom je er steeds meer tegen in huis? Ze planten zich razendsnel voort. Bestrijdt ze zo snel mogelijk, binnen de kortste keren heb je te maken met een plaag.

Zijn zilvervisjes schadelijk?

Zilvervisjes brengen schade aan, hoe klein ze ook zijn. Ze leven van plantaardige vezels en koolhydraten die in bijvoorbeeld behang, kleding, boeken en andere belangrijke documenten verwerkt zijn. Daarnaast zijn ze ook erg onhygiënisch, omdat ze veel bacteriën bij zich dragen en dit verspreiden door je huis. Zilvervisjes overleven ongeveer een jaar zonder voedsel en worden drie tot acht jaar oud. Ondertussen blijven ze zich voortplanten. Het verlagen van de temperatuur en luchtvochtigheid levert een bijdrage aan het verstoren van deze cyclus, maar is in de praktijk lastig haalbaar.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Nijmegen en omgeving

Heb jij last van zilvervisjes in huis en ben je dit helemaal zat? Roep dan snel de hulp in van onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Nijmegen. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Nijmegen en omgeving. Dus ook in Middelaar, Wijchen of Overasselt hebben wij altijd een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Binnen 24 uur zijn wij op locatie en hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Bel voor een afspraak met onze lokale professionals met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen wij direct contact met jou op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Leur, Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt, Wijchen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website