Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 024-7810123

Wespenbestrijding Nijmegen

Last van wespen
in Nijmegen
12 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Nijmegen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Nijmegen Expert aan het woord

Mijn naam is John Hofmans van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Nijmegen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Nijmegen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 024-7810123
Waar John werkt Werkgebied

Woon je in Nijmegen of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen of Berg en Dal woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel.

Wat valt er onder Nijmegen?
 • Nijmegen
 • Balgoij
 • Beek-Ubbergen
 • Berg en Dal
 • Beuningen
 • Erlecom
 • Groesbeek
 • Heilig Landstichting
 • Heumen
 • Leur
 • Leuth
 • Malden
 • Middelaar
 • Molenhoek
 • Mook
 • Nederasselt
 • Ooij
 • Overasselt
 • Persingen
 • Plasmolen
 • Ubbergen
 • Weurt
 • Wijchen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Nijmegen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Nijmegen
Klanten over Eerste Hulp Bij Ongedierte 12 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3

Wespen bestrijden in Nijmegen

Heb jij last van wespen? Neem dan nu contact op met onze professionele wespenbestrijders uit Nijmegen. Wij bestrijden dagelijks wespen in de buurt van Nijmegen. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Molenhoek, Mook of Plasmolen woont, hanteren wij een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten voor het vakkundig bestrijden van jouw wespen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan belt onze specialist jou terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Een wespennest!

In het voorjaar begint de wespenkoningin met het bouwen van het wespennest. Een goed verstopte plek zoals in een boom, in de grond of spouwmuur tref je het wespennest vaak aan. Wanneer je veel wespen af en aan ziet vliegen in de buurt van het wespennest, dan weet je dat deze actief is.

Kan ik een wespennest zelf weghalen?

Dat is geen goed idee! Wespen zijn erg agressieve insecten, die niet twijfelen om je te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Stop de invliegopening ook nooit dicht, de wespen vinden een andere manier om eruit te komen. Ze vreten zich door al het materiaal en komen in jouw huis uit. Het gevolg hiervan is een zeer agressieve zwerm wespen.

Professionele wespenbestrijding in Nijmegen en omgeving

Ben jij de wespen helemaal zat? Wil je er zo snel mogelijk vanaf? Geen nood! Hier ben je aan het juiste adres. Schakel vandaag nog onze professionele wespenbestrijder uit Nijmegen in. Onze lokale professionals zijn dagelijks werkzaam in Nijmegen en omgeving om wespennesten snel en effectief te bestrijden. Binnen 24 uur zijn wij op locatie om jouw vakkundig te bestrijden. Ook als je in Molenhoek, Mook of Plasmolen woont. Voor een directe oplossing voor jouw wespenprobleem hanteren wij een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons telefoonnummer voor ongediertebestrijding in Nijmegen of laat je gegevens hiernaast achter. Dan nemen wij contact met jou op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.